Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Csináltam egy rakat ajánlatot,de csak ez adta meg eddig.

Holland ip,sponsor pay:
213.5.69.163 80

Kitöltöd az adatokat majd kapsz egy emailt amibe lesz egy ilyen szöveg: Klik hier om verder te gaan.
Katt rá 3 ajándékos doboz kinyit,tovább gomb és már jön is a fa.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

10 szupertáp a mai ajándék

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ha valaki most vesz egy 6. varjút, az vajon ki tudja majd rakni a 6. területre, ha egyszer lesz olyan a játékban?<#banplz>

Be yourself, no matter what they say...

mindkettõre jöhet mindkettõ (mindkét farmon van pékség és lekvárfõzõ is) - köszi!

Na sikerült az 5 varjút megvennem. Nem tûnt el a boltból, viszont nem enged egy földre kettõt kirakni, és mivel 5 földrész van így nem lehet több varjú, így értelmetlen megvenni többet.

Maximus4
Nekem jó az.
3. só 1. cukor?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

a mai négy fából lett egy tojás és egy karácsonyfa, végre valami
ja...ma reggel nálam is volt az egyik keréken...naná, hogy nem ott állt meg😊

Maxi!
a gólyák kaphatnak mostantól sót/cukrot?
nagyon fogy, amit a macskával ütögettem😞
neked jó a barkács vagy váltsunk valami másra?

Nemtom , hogy észrevettétek-e , de a karácsonyfát is ki lehet pörgetni!

We will never forget! WTC

Maximus4
Berakhatnád ide,hátha sikerül másnak is.

zmeor
nah viszont ami most volt nekem az nem apple kirakós volt és az megadta :S

leszarom a konfigod...

Maxi egy videót tudnál nekem is küldeni?
holnap vagy holnapután már tényleg nekiugrok, aztán hátha sikerül egy kis karácsonyi ajándékot összeszednem...elkelne néha a segítség, ilyenkor télen nehéz a kapálás a fagyos földön😄

a második körben a kisebbik farmra nekem is sikerült egy karácsonyfa😊

Maximus4
Lett egy karácsonyfám <#taps>

Maximus4
Az utóbbi idõben az nekem sem adja meg😞
Nem egyszer volt olyan,hogy másnak simán megadta valamelyik ajánlat,nálam az istennek se😞
Tényleg lutri az egész.

Maximus4
Mint mondtam,csak este fogok ráérni,de amikkel érdemes próbálkozni:
német,svéd.norvég,angol,amerikai,holland ip.
Ezekbe egész jók szoktak lenni.

zmeor
amugy Maxi, a planet49-es ajánaltok amiket mondtál, nem igazán jönnek be:S

kiválasztom a "nyereményt" kirakom a puzzle-t, random kattingatom a rádiógombokat, visszaigazolok és semmi

leszarom a konfigod...

zmeor
az majd az IP-tõl függ hogy mik vannak

leszarom a konfigod...

Foxy0
már érthetõ és pár ajánlatal meg tudnál dobni ?

Foxy0
thx

Maximus4
Olyan 7 óra körül érek majd rá.

grebber
Azt megköszönöm mert nagyon jól jönne!

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
Bocsi,összekevertelek valakivel😄
Elküldtem.

Foxy0
én nem kaptam olyan üzit amibe videó volt csak olyat amit te írtál de azon nem bírtam elmenni

Maximus4
Estefelé keresek valami ajánlatot ami tuti megadja,és akkor majd szólok neked!

Maximus4
Már rég elküldtem PM-ben.

Foxy0
ok és a video hol van?

grebber
A profilomnál a létezõ össze kivan töltve nincs új már! De mindegy ami nem megy nem erõltetem.Ezt a gyûjtögetést ezekszerint nem nekem találták ki!

zmeor
tolunánál asszem meg van adva, hogy mely csoportból kell kitölteni a kérdõívet.

leszarom a konfigod...

grebber
Havernak elkurtam minden FA-nyat lett egy bájitalfa 2 karácsonyfa meg sok otvar szar.
Nekem meg semmi normális szokás szerint 😞

Mostmár nagyon kéne FA de sehogy nem ad.Ez a toluna is világ össze skérdésére válaszoltam és nem adott semmit.
Komolyan mondom fizetek valakinek aki szerez nekem 😄 Merthogy nekem soha nem jön össze az is biztos.

jackoneill90
maximus4 ha itt vagy, PM megy.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

elsõ kör fáim xl-es és xxl-esek - sajna karácsonyfa nincs, ezért muszáj még egy kört kitennem😊

Maxi: Goya3 gazda 79-es lett - köszi!

Maximus4
<#taps><#worship>

csak elqrtam😄
beérett az új fasor<#eljen><#whatever>
jöhet a következõ ültetés 😊
[spoiler[
2 karácsonyfa
3 tojásfa
1gesztenye
[/spoiler]
Kinõtt a második 13 csemete is:
2 aranylevelû fa
1 szivárványfa
2 Ringlófa
1 õszibarackfa
1 olajfa xl
1 tojásfa
1 cseresznyefa xl
1 körtefa xl
1 gesztenyefa
1 magnoliafa
1 datolyapálma xl

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

zmeor
micsoda ajándék már megint 😄

leszarom a konfigod...

zmeor
nézd meg a videot amit csinált Maxi abban minden világos szerintem

leszarom a konfigod...

zmeor

leszarom a konfigod...

zmeor

JEE 😄 <#nyes><#nyes>

leszarom a konfigod...

Foxy0
anyit értek hohy az ip-t hol cseréljem le de azt nem hogy mire?

Foxy0
a skype neve a nyesoerika

jackoneill90
most abdul vagy nyesoerika?

Jó sok fát vettem, elõször 20-at, majd 26-ot, de 1 tojásfán és két karácsonyfán kívül szinte semmi jó...

Foxy0
nem értem mire cseréljem le az ip-t

Foxy0
üdv
én csak 1 db-ot bírtam veni az is ginkófa let szegényes most a farmarany készlet meg nem is vágom az ip-s dolgot

Maximus4
"Sokan, sokféleképpen próbálják tõlünk kicsalni felhasználói fiókounk adatait, amire nem gyõzzük elégszer felhívni a figyelmet.

Egy újabb csalásról kell hogy beszámoljunk Nektek:

A napokban egy abdul8282 gazda keres fel Benneteket levélben, melyben arra kér, vegyétek felé õt skype-ra, illetve egyéb azonnali üzenetküldõ csevegõprogramra, mert moderátori állást akar kínálni Nektek a Farmerama fórumán.

Azonosítója: nyesoerika"

jackoneill90
Ja és úgy, hogy el se kezdtem.

jackoneill90
Elõbb beadta az erdélyi túra 3.feladatát én hülye meg visszanyomtam az elsõre. 😞 Azóta se csinálja ezt.