23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Jozi1974
    nem tudok piacozni, és a töklekvárt se tudom felhasználni :( , nem reagálnak a gombok
    se chrome , se explorer alatt
  • gettobuxa
    jaj, ezek az új dizájnú ablakok miatt voltak... tényleg kurvanagy szükség volt már rá, hogy pl. a "víztartály megtöltése" is másképp jelenjen meg végre :)
  • Maximus4
    Hát ja:D Még ha azt mondtad volna,hogy írjam ki neked,de így:)
  • zmeor
    sokra mentél vele mi? :D
  • Ironman2
    Istenem.Ez a beugró üzenetablak megint valami újítás? A régi jobb volt azért
  • Maximus4
    Ok:D
  • zmeor
    Maxi én 02-es piacon vagyok!
  • gettobuxa
    viszont szomszéd szinlépéshez nem tudok gratulálni, és ajándékot sem tudok küldeni...
  • Ironman2
    Nálam 303-303 rózsa van induláskor
  • gettobuxa
    húú, nekem 111 olvasatlan poszt volt, de csajénél tovább nem olvastam vissza :D
    szóval nekem kb 4-500 rózsám volt belépéskor :D kölniből is adhattak volna párat... :)
  • Gólya #16269
    viszont a rengeteg hiba pont ezek miatt az újítások miatt van
  • Maximus4
    Én ezen már rég túltettem magam,hogy milyen pénzéhes banda.Engem inkább a rengeteg hiba idegesít.
  • Jozi1974
    Most jöttek meg a rózsák, 2óra 30 perc késéssel
    BIGPOINT
  • Gólya #16266
    nézd a BP szemszögéből...
    kattintgatsz ezerrel a megszokás alapján - bejön egy ilyen ablak és automatikusan ráböksz, mint ahogy én is csináltam...ha belefér a FA-készletedbe, automatikusan viszi az aranyat, te pedig ha még akarsz bármit, ami aranyért megszerezhető, természetesen (majdnem természetesen) veszed a következő kört FA-ból
    érted? pont ez a lényege...
    persze a felhasználó szemszögéből nézve...kapják be a bal bokámat:D - de ez a BP-t csöppet sem zavarja:)
  • Maximus4
    De miért kell mindíg kitalálni valamit?Most erre az új előugró ablakra gondolok amikor vásárolsz valamit.Miért nem volt jó ami eddig?Minek kell erőltetni ezeket a dolgokat,amíg állandó visszatérő és új hibák vannak?

Persze ez mind költői kérdés,de akkor is felfordulhatna a sok dilettáns BP.-s okostojás!
  • Gólya #16264
    egy biztos ezekkel az újításokkal kapcsolatban...rohadtul vigyázni kell, ha az ember hozzászokott, hogy automatikusan kattintgat...
    egyik segédről küldözgettem az ajándékokat és beugrott a farmaranyas vásárlási lehetőség - mire eljutott az agyamig, már lenyomtam az egeret...nézek fölfelé...3 FA...na basszus, ezt eltoltam...aztán leesett, hogy segédfarmon vagyok, itt nem is volt több FA
  • Gólya #16263
    lassan helyreigazodik mindegyik
    nekem az egyik farm ment gond nélkül első perctől, a másikon kb. fél órája érkeztek meg az elveszett rózsáim:)
    de hogy tényleg képtelenek megoldani valamit hibátlanul...
    pancserek...

kíváncsi leszek a hosszabbításról szóló tárgyalások eredményére...
  • tonyr #16262
    nekem sincs az 1ik farmon :(
  • Jozi1974
    Nekem sincs, és ahogy a fórumot olvasom másnak sincs.
    Oké előfordulnak hibák , de volt már olyan event ami hiba nélkül lefutott ?
  • Wootan
    Idézet a fórumról:
    "Most érkezett a javítás: kilépés és belépés után ott vannak a növények mindenkinél.

A frissítés nem elég!!!

Az event hosszabbításáról a tárgyalások már folyamatban vannak!"

Kiléptem, beléptem, és továbbra sincs 1 db rózsa sem
  • Jozi1974
    Na most a fórum bejött, és ahogy látom sokan vannak még így. :(
  • tonyr #16258
    01-es piacon vagyok
  • Csaje1984
    nekem is mindkét rózsából 0- 0 van ! :((((( nem értem miért. már mindent kipróbáltam.
  • Jozi1974
    Még a fórumra se tudok belépni megnézni mit írnak, mert ez írja : " The server is too busy at the moment. Please try again later. "
  • Jozi1974
    Próbáltam már, de úgy sincs, most böngészőből is kiléptem.
  • Maximus4
    Próbálj meg kilépni és vissza,nem elég ha csak ráfrissítesz.Nálam már van rózsa.
  • Jozi1974
    Még most is 0-0 , ide tényleg illik a " türelem rózsát terem "
  • Jozi1974
    Lassan egy órája el kellett volna indulni, de rózsa sehol :(
  • Maximus4
    Betettem a banner alá a piacos leírást:)
  • Ancika24
    egyik farmon van rozsa a masikon nincs
  • Ancika24
    koszonom a segitseget
  • Gólya #16248
    ne tedd...fiatal vagy még...
  • Ancika24
    aha meg van 19
  • Maximus4
    Én meg lemondok:P
  • Gólya #16245
    srácok segítsetek...sok ez nekem mára...
  • Jozi1974
    Azt kell mondjam ez már annyira egyszerűen van elmagyarázva, hogyha nem érted, akkor ne is folytasd a játékot, mert ennél sokkal bonyolultabb dolgok is lesznek.
  • Ancika24
    kapisgalom koszi
  • Maximus4
    Ezt olvasd el!
  • Ancika24
    azt ertem de aranylavel??????????? swiss.........?????????
  • Gólya #16240
    de miért?
    bemész a piacra, ráböksz az aranylevélre, megkeresed az ajánlatok között ezt az eladót (88,88-ért adja a cuccát, van vagy hat ajánlata kint) és már olvashatod is, melyik piacon vagy
    a seftelés meg csak annyi, hogy ha találsz valakit ugyanazon a piacon, aki hajlandó üzletelni veled, akkor megbeszélitek ki, mikor, mit és mehet a biznisz:D