23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • grebber
    Elég gázos a farm ismét! Állandóan kidobál felröppenőket elfelejti adni.
    Ezek a szerintük fejlesztések csak egyre jobban elkúrják a játékot!

De a fizetős cuccok azok mindig a pofámba ugranak ha kell ha nem az az 1 ami atom stabil!
  • benoken93
    Chrome a király! Nekem elhihetitek! Én is azon vagyok!
  • Ironman2
    Használj Chrome-t!
  • ToCsEk
    nah ezt akkor jól lekaptam :D:D:D nálam sincs már ott,az egyik azt hiszem ólakra vonatkozott a 2,ra meg nem bírtam rákattintani csak 1x de akkor sem bírtam elolvasni csak a mezőgazdasági kupa képe jött be egy pillanatra
  • topi007
    3 gépem van mindhárom befagyott a mozilla alatt tud valaki valami infot a mozillárol? köszönöm elöre is
  • benoken93
    Ezek nem normálisak!!!! Minek már a növényeknél is átvariálni a grafikát és egyéb mást! Fölösleges!
  • grebber
    Nálam is azt írja de szerintem csak szimplán 1x1-es területre bontva írja ki.
  • topi007
    3 gépem van mindhárom befagyott a mozilla alatt tud valaki valami infot a mozillárol? köszönöm
  • Maximus4
    Nálam 109 TP.
  • Why
    Jól látom hogy az áRPA TP-jét levették 27-re? az aratási ideje pedig maradt a régi.
  • Ironman2
    Na ne! Most már elegem van a változtatásokból.Vissza mindent a régibe!!!! Mik ezek az új ikonok?
  • Gólya #16348
    várj csak...ígérgettek valami új dolgokat a tölgyre...nem azt tesztelgetik?
  • grebber
  • Gólya #16346
    vissza...:)
    kettővel kevesebb...
    Tocsi mi az utolsó kettő? nálam a több tp betakarításkor, de neked még van folytatás...
  • Gólya #16345
    megnéztem az enyémet...nekem is annyi van
    szerintem neked is, csak nem nézted meg jobban
  • grebber
    Neked milyen farmod van hogy ennyi cucc elérhető ezen a fán?? Nekem sokkal kevesebb van rajta.Pl a középső vonal fölfelé.
  • ToCsEk
    bölcs tölgyön legelső karika mit ad? nem tud rákattintani :D
  • Gólya #16342
    Üdv Farmerek!

Ma 15:00 -kor bevezetésre kerül az új vetőtábla.
    Szeretnénk köszönetet mondani a sok segítségért a tesztelés során, valamint a sok hasznos visszajelzésért, és ötletért.
    A gyorsvetés funkció természetesen ugyanúgy működik, mint a korábbi vetőtábla esetében.
    A vetőtábla átméretezésre is került, reméljük elégedettek lesztek az eredménnyel.
    Ezzel együtt ahogyan azt előzetesen is jeleztük már, a növények grafikája is megújul.
    Erről ide kattintva találtok képeket.
    A megújult felületről pedig itt cseveghettek: Megújuló grafika a növényeknél Csevegő

Jó szórakozást kíván
    A Farmerama csapata
  • gettobuxa
    a tehéntejfa azért nem lenne rossz, bár én is csak a szupertápost csináltam meg, azóta inkább a szokásosakat vetem. inkább tehén, tehéntej és guanó előállításba vagyok, és kicsit meggazdagodom, amíg mindenki az event miatt hiányban van :)
  • grebber
    Nagyon úgy néz ki ez az event nem lesz meg :( 3100 rózsaszín kell még!Az holnap meglesz.Utána felröppenő kéne már csak de nem látok rá esélyt!
    Kevesebb mint 3 napa alatt kéne 230db még.
  • zmeor
    MÁR kész is az első feladat az eventben

látszik hogy mennyire eltalálták a jutalmakat.... eddig érdekelt az egész
  • Maximus4
    Aratás előtt.
  • s4ny4b4
    Ha Töklekvárt akarok használni, azt az ültetés előtt kell indítani, vagy az aratás előtt? Mert 4 órás a Töklekvár...
  • Why
    Köszönöm a választ
  • Gólya #16335
    hmm...nem tudom
    az enyém most kész van, a mostani vetés már pluszban megy
    de láttad, nekem 1x1-es az egész farm, csatni+tökleki+ananászos süti+víz
    hogy egyébként mennyi idő lenne, fogalmam nincs
    nekem van rá lehetőségem, megcsináltam így, de akinek nincs... gyanítom nem ér a végére vagy csak nagyon nehezen
  • gettobuxa
    én a szupertápig akarom megcsinálni, az talán össze is fog jönni... nekem a párom már be se lép a sajátjára, oda is én szoktam 1x 1 nap, de csak azért, hogy küldjek magamnak töklekvárt :) a saját farmomat meg kb reggel és este tudom intézni, munkaidőn kívül... napi 2 belépéssel meg ezek végrehajthatatlan eventek...
  • Gólya #16333
    #16327.
  • grebber
    7 FA-ból max akciónál. Most 15FA-ba kerül aratógép!
  • Maximus4
    LOL

Üdv Gazdák!

A Farmerama hamarosan elérhető lesz társasjáték formájában is.

Ára hozzávetőlegesen 30 Euró lesz. Aki megveszi, az ajándékba kap egy bónuszkódot (csak egy gazda válthatja be, és csak egyszer), ami 100 Farmaranyat ad.

Megjelenési idő várhatóan 2012. április.

Egyelőre német, francia, olasz és holland nyelven lesz játszható.
    Még nem lehet előrendelni sem. Ha lesz információnk a beszerzéssel, megjelenéssel kapcsolatban, tájékoztatni fogunk benneteket.
  • Gólya #16330
    végül is...egy arató már kitelik belőle...
  • grebber
    Probáltam reggel arató/vetőgére fa-t gyűjteni.
    Felraktam a fél világ spywares-es programállományát és ugye persze nem adott semmit.
    Valamelyik megsajnált a végén és adott kemény 7 FA-t :( De ezzel nem sokra megyek.
  • Gólya #16328
    nem...vicceltem...

• Gólya #16327
    egyébként ma kedvezményes csomagvásár (cukor és só ill. a hozzásjuk kapcsolódó dolgok)
    ezenkívül akciós munkások vasárnap 11-től hétfő 11-ig
  • Maximus4
    Ez komoly?
  • Gólya #16325
    "Az event végén a megmaradt kölnivíz beváltásra kerül. Darabja 20 TP-t és 20 CSP-t fog érni."

van egy része a hivatalos fórumnak, a GYIK - ezen belül van egy Eventismertetők c. topik

...ha még esetleg valaki nem tudná....

ez lenne az
  • Why
    Ha nem csinálom a küldetéseket,akkor a játék végén mennyit adnak a megmaradt Kölnikért?
  • Maximus4
    .mesi89. kicsoda?
  • Gólya #16322
    dehogynem...ha tényleg akarnád, biztos megtalálnád a módját, hidd el
  • Gólya #16321
    egy farmon talán megcsinálnám kézzel is, de kettőre nem lenne idő - persze akkor biztos másképp variálnám az egészet:)

azért még ne add fel...egyik helyen számolgatták, hogy tulajdonképpen napi két aratással egy hét alatt meg lehet csinálni, ha nappal rózsa megy, éjszakára meg hosszabb érésűt vetnek
  • Gólya #16320
    titokfákból egy tejfa sikerült, de ugye nekem van két farmom, plusz a páromnak egy, ezért három tejfa kell:)
    (páromnak nincs úgy lehetősége a farmra benézni napközben, mint nekem)
    meg azért jól jön a többi nyeremény is - én örülök a szupertápnak, trágyának, cspnek is, a csillagok is jól jönnek - még ha most nem is használom esetleg fel, de még biztos lesz olyan lehetőség, amire érdemes lesz elkölteni