23542
-
Jozi1974 #16399 Nekem is elindult időben , kivételesen.
Frissítés? -
#16398 Már van! -
topi007 #16397 mikor lesz az event 14orárol volt szo? -
#16396 a barik nagyon cukik lettek :P -
Why #16395 Az árpa 120 TP-t ad nálam. Jól van rendeződött minden -
Ironman2 #16394 Új külsőt kapnak a birkák is! -
Ironman2 #16393 A farmerema manián találtam anno.Ott azért szoktak lenni ilyen animált kisképek -
Gólya #16392 egyébként ez a bagoly honnan van neked?
én is szeretnék ilyet...:) kééééreeeeek...:D -
Gólya #16391 dehogynem...
másik fórumon már csak félszemmel olvasok...utálkoznak, fujjolnak, mocskolódnak hogy így meg úgy, mit képzelnek, nem lehet megcsinálni...aztán olyan bőszen eventeznek, hogy csak na...
nem normális ez egy felnőtt embertől szerintem... -
Gólya #16390 viszont válogathatsz - nem kötelező minden szinten mindent megcsinálni
ha végigviszed az ezüst célt mindenütt, akkor lehet válogatni, mi az, amit még szeretnél -
#16389 A növények miatt nem lazább.
Megint 1-es területek kellenek és aratógép az elmegyógyintézet elkerülése végett.
Na én most itt szarom le az egészet.Előzzön meg a muter én nem csinálom tovább max hébe hóba! -
Ironman2 #16388 Nem kötelező csinálni. -
Wootan #16387 Ez egy viszonylag lazább event lesz, mondjuk elég sok terméket kér.
Egyébként bevehetnének már valami nyugtatót, kicsit sok lesz az eventekből már. -
#16386 holnap jön egy újabb :D:D:D:D:D
"Üdv Farmerek!
Így farsang tájékán a Farmerama-ban is karneváli hangulat uralkodik. Természetesen megadjuk a lehetőséget a felhőtlen szórakozásra.
A karnevál esemény kezdési időpontja:
2012.02.16. 14:00
Az event vége:
2012.02.22. 14:00
Mi fogunk táncolni Rióban, elmehetünk egy igazi velencei álarcosbálba - csupa öröm az élet.
Hozd magaddal a jelmezedet és a jókedvedet, és egy fergeteges világ körüli utazásban lehet részed!
Az eseményről a részletes leírást az alábbi helyen találjátok:
A Farmerama csapata
__________________" -
#16385 Ez az event is kipipálva!Viszont lassan és is ki leszek pipálva mivel a csatni fenntartása elviszi a létező összes pénzem :( -
Gólya #16384 na igen...de hát ez a BP... -
Ironman2 #16383 Nem.A csereberére gondoltam.Állandósítani lehetne -
Janoooo #16382 Kész az Event!!! :) -
Gólya #16381 ?
itt vannak a fórumok - ez jó tapasztalatcserére, segítségre...vagy nem konkrétan ilyesmire gondoltál? -
Ironman2 #16380 Én inkább az interaktivítást hiányolom a játékból.Mondjuk élő csetet rakhatnának bele,vagy egymásnak segíteni,az jó lenne. -
Ironman2 #16379 Igazad van! Lassan elveszik a játék varázsa.Amúgy nem kötelező csinálni az eventeket.Mindenki úgy játszik vele ahogy akar. -
Gólya #16378 csak nem mindegy, hogy hogyan...
mert a játékosok nagy része szerintem naponta egy vagy két alkalommal tud belépni a farmra, úgy meg nem tudom, ilyen horribilis termelést meg lehet-e oldani
kicsit elszálltak a BP-nál - azt hiszik, aki játszik a farmmal, az egész nap ott tud ülni a gép előtt, pénztárcája dugig a csak a BP-ra váró forintocskákkal és hasonlók
ja és ugye az ilyenekre építkezve ötlik ki ezeket az - mondjuk meg őszintén, lassan már unalomig ismételt - eventeket
azt nem értem, hogy szinte minden eventhez ugyanazokat a növényeket kérik - már amikor nem új cucc kell
a többit minek kellett akkor beújítani? -
BestCompany67 #16377 szép napot:))
GRATULA
legalább erről is kiderült,hogy teljesíthető:))
-
Gólya #16376 hmmm...egyben adtam be mindent - mindig megvárom, míg minden cucc megvan a teljes eventhez
a bal alsó sarokban ott vannak a csajok meg a dög (:DDD), a másik képen meg elöl a tejfa:)
vagyis az enyém már most kész cakkpakk:) -
#16375 Nem,így:)
Én még nem adtam be semmit,majd a végén:)
-
Gólya #16374 valahogy így?
bal alsó sarok:
elöl középen:
-
Gólya #16373 - igaz, igaz...mea culpa...:D
be is ülök egy csöndes kis sarokba és elmélkedek... -
Jozi1974 #16372 Gondolkoztam már én is ilyenen, de nekem ez az egy is sok.
Ez a játék csak szórakozásnak van, bár amilyen nehézre csinálják az eventeket , és ahogy fejlesztgetik , inkább már idegesítő mint szórakoztató. -
#16371 Te most a BP.-ről beszélsz,úgyhogy egy kicsit gondolkodj el,és szállj magadba:D -
Gólya #16370 erre varrhatnának még gombot...ha az embernek felesleges van, miért ne lehetne küldeni abból is annak, akinek szüksége van rá? -
Gólya #16369 semmi az egész - ezek segédfarmok, csak ajándékküldésre használom - egészségedre! -
#16368 Ma este kész lesz az event és csak töklekvárt használtam:) Nem raktam le 1x1-et sem hiába van aratógépem.Már most 811 kölnim van -
Jozi1974 #16367 Nagyon szépen köszi
Hogy tudom kedvességed viszonozni ? -
Gólya #16366 ment pár...
majd holnap is küldök még -
Jozi1974 #16365 Jozi1974 -
Gólya #16364 gazdanév? -
Jozi1974 #16363 Nekem jól jönne, a rózsák már rég megvannak, de kölniből még 116 kell :( -
Gólya #16362 ezen somolyogtam én is tegnap - szedtem le az 1x1-eseket és hiába pontosan a kalapácson volt az egér, sokszor háromszor is rá kellett kattintani, hogy tényleg le akarom szedni
bezzeg mikor valami farmaranyas vacak bejön, akár a legszélére is kattinthatsz, tuti lenyúlja a cuccot:) -
Gólya #16361 srácok, ha valakinek kell még kölni, szóljon - ma és holnap tudok küldeni párat
-
benoken93 #16360 Hát igen! Pénz! Ez kell nekik!