23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • jojo
    És milyen igazuk van, egyre szemetebb cég, mint ahogy lenn írtam is. Nem tudok ezen csodálkozni manapság. Viszont hogy 500db mindig van superből az fura, ugyanis nemrég volt a kakukktojás, abba egyik accomon a 600db is kevesnek bizonyult a befejezéshez. Pedig adott jócskán az event is.
    Ehhez is most a 250db kéne alapesetben annyim meg lehetetlen ha a tápkeverő az eventes dolgot keveri.
    Erre írtam ez már jellemtelen event.
  • Maximus4
    Most olvasom,hogy a belépési probléma egy DDoS támadás miatt van,ami a Bigpoint felé irányul.
    Biztos egy dühös kitiltott farmer csinálja:)
  • Maximus4
    Összesen 75 tenyészállatot kellett legyártanom és még maradt 500 darab szupertápom.Nem szoktam másra elhasználni,úgyhogy eddig nem volt hiányom belőle soha (kopp-kopp).
  • jojo
    Legyártottad bébiboom mentesen? Akkor tele lehetsz supertáppal ugyanis nem olcsó az se bébiboom mentes napokon.
    Az a bajom amellett hogy most már több síkon próbálnak pénzt kiszedni (turbomalom, +arató-vetőgép,+akciós csomagok,+...)
    még a supertápot se lehet termeltetni az eventes vacak miatt aminek 3 nap a gyártási ideje.
    Ezt már gusztustalannak nevezem alapjaiba, mert a multkor kis ideig de legyártódott az event vacka a malomba, de most az eventhez is kell a cucc is de a supertáp is kellene, és azért fizetni nem fogok!
  • Maximus4
    Végülis hiába rinyáltam,mert még tegnapelőtt legyártottam az állatokat.Viszont nálam semmilyen megrendelés nem működik,gondoltam beruházok a havi aratógép cuccra,de bármelyiket választom,mindegyik hibába ütközik.Hol időtúllépés,hol más hibaüzenet jön.
  • jojo
    Az haggyán, de még belépni sem lehet azaz a meglevőt aratni vetni, mivel annyira faxkalapok akik ezt teszik, hogy az már fáj.
    Nem szoktam ilyet írni, de komolyan bosszant, mikor idióta kis luzerek csinálnak egy FIZETŐS oldalt.
  • Maximus4
    Azért ez a holnapi event nem semmi.Most néztem,hogy kell hozzá egy rakat tenyészállat,de persze nekem egyik sincs és a piacon nem is lehet kapni:(
  • Gólya #22894
    nem, van két új fa is...egyik a szigetre, másik a sima farmra...

ezek...

• gettobuxa
    jól értelmezem, hogy most csak xl és xxl fákat lehet kapni titokzatosból?
  • grebber
    A holnapi októberfest az 100%,hogy lesz? (Mert akkor úgy ültetek)
  • Maximus4
    Tökéletesi,én is így teszek:)
  • Gólya #22890
    titokólból lehetett elmúlt hétvégén...majd a következőkben is lesz (meg a mostani event titokóljai között is talán-talán)
  • Gólya #22889
    Maxi, Shadow, g.buxa, Best - felváltva küldöm a napi ajándékot, ha nem jó így, küldjetek baglyot

• tonyr #22888
    Hol tudok szerezni kakas-ólat ?
  • jojo
    Köszönöm , tényleg, meg is találtam. Viszont a mostani "Titokzatos csemetét" nem lelem, pedig tuti nem tettem ki a termőhelyre.
  • Maximus4
    A textilmalom ad pikniktakarót.Az egyik mostani eventnél lehetett nyerni.
  • jojo
    Xar, trágya, ganéj hasonló szinoníma, bár a moderátorok ezt nem e képpen értékelték egy talajművelő gazdaságban. Ki is rugtak! :D
  • ACE
    Akkor vagy túl öreg, vagy túl fiatal vagy, mert az én korosztályom (36 év) még ismeri a "becsokizok" tőle kifejezést. Amit a hirtelen ijedtség szinonimájaként szoktunk használni.
  • jojo
    Én speciel a trágya után nem gondolnék csokira. :)
    Piknik takarót hogy lehet csinálni?
    Lesem, már az is van, aztán se állatra se semmire nem gyanakszom, talán ez is tevetermék? :D
  • ACE
    Gondolom a trágyát nevezik csokinak...
  • jojo
    Nem találkoztam még a csokitartállyal, az mi volna?
  • Maximus4
    Igen,ez már nekem is feltűnt,de gondolom azok prémium felhasználók,mert ahhoz jár nagyobb csokitartály.
  • gettobuxa
    ha mostantól kicsit kevesebbet sírsz, ígérem, hogy a köv. ajándékozási lehetőségnél kapsz egy kecsketejfát, vagy valamit, amit lehet küldeni a mostani eventnél is van egy csemete, gyúrjál rá :)

egyéb: mi ez az új módi, hogy mindenki 600 db trágyát ad el a piacon?? én a fánál nem látok 300 felett bővíthető lehetőséget...
  • grebber
    És valóban egy rakás szar lett az a 6db csemete!

Most az új farmon van 100FA veszek pár csemetét hátha megint lószar lesz...
  • SHADOWEYES7
    Húúú de régen írtatok!
  • grebber
    Történelmi pillanat kérem szépen kaptam egy értelmes fát csemetéből.
    Kecsketejfa.

Most akkor megint ezer év böjt és a köv. 6 db amit ad majd az event lószar lesz.
  • Krszti1160
    4-év után nem található a profilom farmeramán :D na majd most készítek egy újat :D
  • kalger83
    hello!azt szeretném kérdezni?hogy a cserére berakott dolgokat vissza fogja adni vagy bukta?
  • Maximus4
    Nincs valakinek egy fölösleges dekorációs mexikói zászlója?
  • jojo
    4 napja folyamatosan jeleztem, hogy az ikonokkal baj van aztán hülyének néztek és mivel aktívan van több folyamatos előfizetésem zokon vettem, hogy a kifizetett szolgáltatást nem hajlandóak megfelelően működtetni. Aztán írtam 1-2 csúnyát, hogy manapság mennyire buta minden felhasználó szerintük és ide oda küldenek, meg minden, szal besokalltam és kivágtam egy kis akármit erre kitiltottak. Nade ha nem képesek tiszetességes beszédre sem, akkor ez kijár. Nembánom. Több időm marad másra.
    Hiába próbáltam segíteni a fejlesztést, aki odaír az mind hülye, és az oldal tökéletes.
  • Maximus4
    Mit csináltál?
  • jojo
    Maximus4, légyszi töröld a felhasználói accomat, tegnap kivágtak az oldalról! :)
    Köszi!
  • tonyr #22869
    Nekem van 4 íróecsetem, de panda nincs kiváltva, így nem tehetek semmit :D
  • jojo
    Ha kiváltottad a Panda ikonjait, bár sehol se írja, de 2 pálcika készítő megvásárlási lehetőséget kapsz ha van mindened, kivéve az íróecsetet.
    Azután 3/5 be lép és ha mindenhol kivetted a barkács cuccokat az eventek során akkor fizethetsz, ha azt akarod esetleg.
    Nálam mindenhol ezen rész teljesítve, xal fizethetek. :(
  • SHADOWEYES7
    köszi :)
  • Maximus4
    Ez egy elég ritka felreppenő, nem könnyű megszerezni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a barkácscuccban gyakrabban kerül elő mint aratáskor. Tehát érdemes a Gazdaköri feladatokból kiszedegetni az XXL barkácscuccokat, illetve jól jön, ha a szomszédoktól is ezt kérsz napi ajándékba.
  • SHADOWEYES7
    Srácok!
    Íróecsetet honnan tudok szerezni?
  • Maximus4
    Ja és azt elfelejtettem,ha valaki nagyon unatkozik és akar egy kicsit nosztalgiázni játékkal,akkor kattintson a lapgombra (1).Azzal is lehet kikapcsolni:)
  • jojo
    Szép lett, gratula érte!
    Gólya miért nincs a listán? Hiányolom!
    Nekem Ganéj1 a farmnevem. :D
  • Maximus4
    Elkészült a végleges topik dizájn.Bal oldalt van egy kis kép,amibe beleraktam a gazdák nevét,hogy az esetleges ajándék küldözgetésnél ne legyen kavarodás.Ha valaki nem került bele,az szóljon,mert emlékezetből írtam.Annak akinek nem felel meg a kinézet,az ki is kapcsolhatja a style off gombbal és akkor csak a banner marad és alatta a linkek.