23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • topi007
    szomszédokat keresek 3 farmomra mind 76-77es szintü aktiv ajándékküldö vagyok............................1. bubo50 2. armyn11a 3. tutyi4070 üdv várom a szomszédokat
  • Janoooo
    Kész az Event!!! :)
  • Ifás
    Hy.
    Most váltottam ki a +6 szomszédot 78-as szintre léptem éppen akinek van kedve jelölhetne szomszédnak.
  • Gólya #16436
    a szigeten tudod termelni 17. szinttől
  • Trubi15
    Sziasztok az lenne a kérdésem hogy honnan lehet paprikát szerezni?
  • topi007
    szomszédokat keresek 3 farmomra mind 76-77es szintü aktiv ajándékküldö vagyok............................1. bubo50 2. armyn11a 3. tutyi4070 üdv
  • Gólya #16433
    :)
    nyugi
    inkább a hivatalosba kellene ezeket írni
    tényleg csinálhatnának valahova oldalra egy infósávot - persze akkor nem tudnál "véletlenül" arra a pipára kattintani, ami lenyúlja az aranyaidat...
  • Ironman2
    Valamit csináljanak már ezekkel a beugró ablakokkal,mert szétvág az ideg rögtön!
  • Gólya #16431
    LúdAnyótól meghívó ment bubo50-nek, tutyinak meg HolleAnyó küld egyet
    hullanak a szomszédaim:(
  • topi007
    szomszédokat keresek 3 farmomra mind 76-77es szintü aktiv ajándékküldö vagyok............................1. bubo50 2. armyn11a 3. tutyi4070
  • Gólya #16429

holnap - azaz febr.21. 10.00-tól Boldog ól nap 22-én 11.00-ig

• grebber
    Ezért szarom le én is magasról.Max lassabban lépek szintet ennyi.Kitehető cuccoknak már nagyon rég nincs jelentősége,mivel kb még 3 olyan terület kéne már annyi van az invertoryba dísznek!
    Nagyon átment ez lehúzásba de elég látványosan!
  • Maximus4
    'Örülök',hogy megint jön egy event,mert a mostaninál és az előzőnél csak trágyára eltapsoltam kerek 1 millió CSP-t és akkor még csatniba bele sem mertem vágni
  • grebber
    Hát ha annyit fog érni mint az eddigi akkor lehet nem ér semmit!
  • zmeor
    Élő legenda - Hírnév az egész gazdaságban

A kupád hatása a farmod összes területén érvényesül, így mindenhol növeli az esélyt arra, hogy különleges tárgyakat találj betakarításkor. Ez persze a kupád szintjétől is függ!

Ára: 300 csillag

Nem elég a rúnát csillagokért kiváltani, bele kell dobálnod a már meglévő kupafejlesztéseidet is ahhoz, hogy a hatásuk a teljes farmon érződjön. Természetesen csak a menüben lévő fejlesztéseket tudod beadni.

Ahogy adod be a kupafejlesztéseket, úgy nő a rúna hatása.
  • vidu01
    Szerintem van hatása, de csak azon az egy földön ahova kitetted. Mondjuk én azt hittem eddig hogy mindegyik területre hatnak.
  • grebber
    Most akkor ami kupánk van nekem pl 14-es szinten az semmit nem ér?
  • vidu01
    Asszem én kipróbálom ezt az új kupát, van közel 400 csillagom. Eddig nem használtam fel őket, a tenyésztős ágat meg a több szomszédost sem raktam ki. Ezeknek nincs értelme.
  • Janoooo
    Ez az Élő legenda rúna egész jó. :)
    Csak kicsit sok a 300 csillag :(
  • ToCsEk
    2 új rúna
  • szjuca
    Sziasztok!
    Maxi! A farmon 77-es, Bahama 17-es. Üzeneted megkaptam, rendben!

Ironman:
  • benoken93
    Igen! A sok bolond piaci átalakítás árilag nem tudunk eladni semmit és így megy lefele a pénzünk!
  • grebber
    Ha lenne pénzem vennék de lassan a 0-val lesz egyenlő a sok töklekvár vétel miatt!
    De ahogy lejár ez az event hagyom lejárni a csatnit nincs ennyi pénzem hogy fenntartsam :(
  • Ironman2
    Akkor ezt cseszhetem.köszi
  • Gólya #16415
    nem szabad kavarni...legalábbis az okosok ezt mondják...csak szépen négy egyformát kell szobára zavarni, akkor tuti, hogy lesz egy következő szintű

ezt az ikernapot én is kihagytam...alig van szupertápom
  • Ironman2
    Vehetsz 3 vattacukor barit 7200000-ért
  • grebber
    Baby boomról már nagyon rég lemondtam.Mindig a következőt adta nekem.Így meg soha az életbe nem jutok el vattacukor bariig 1-ig sem nem hogy 3 db-ig!
  • Ironman2
    Nálam meg simán elvette a 2 csillogó barit,meg a 2 csupasz juhot,és adott helyette barna bárányt.Többet nem tenyésztek,hülyeségnek tartom az egészet
  • Alien69
    Most már TUTI? hogy DIREKT szopatnak. Van ez a babybumm. Akkor, amikor NEM kellene duplát ugornia, akkor DIREKT olyat csinál. Azaz, kellett volna most pl varázsnyúl, mert van már kettő. Erre mit ad? Repülőset!!! Fakk. Persze, ez sem egyedi eset, ezért írom. Múltkor pl vattacukor barit adott, egyel kisebb helyett, mert már csak EGY hiányzott ahhoz. Persze, lehetne mondani, hogy adjam el, és veszek helyette olyat, de ez akkor is szemétség, mert direkt csinálják, hogy vegyek még több FA-t.
  • Gólya #16410
    én meg valami olyasmit olvastam, hogy talán a kupák kifejt(he)tik hatásukat a farm teljes területén...
    mondjuk nem ártana valami biztosabb infó róla, mert 300 csillag nem kevés - ha csak feltételes mód, akkor kell a kutyának

Oscar? elegem van az eventekből...:)
    bár ez a mostani nem rossz, nem kell teperni ezerrel, lehet válogatni, mit akarok, mit nem - nekem ezek jobban bejönnek..főleg ha néha még értelmes nyeremények is vannak (ld. gépek, sztáp, sztrágya - némi FA se ártana, már teljesen elfogytak azok a gazdaköriek, ahol Fa volt nyerhető)
  • ToCsEk
    lengyelen van leírás róla de elég zagyvaság jött ki belőle :D

de valami olyasmi hogy a 2kupát fel kell szedni földről utána fejti csak ki ez a hatását, elvileg 30 fokozata van és 1%al növel valmit, talán tárgytalálás passz.. de ez így elég baromságnak tűnik :D majd kiderül..

febr24.től új event.. oszkárgála..
  • Janoooo
    Szomszédokat keresek kisebbik farmomra.
    Szint: 46
    Gazdanév: Janoooo85
  • Ironman2
    Szupertáp akció,és Baby Boom is van most 48 órán át! Ne feledjétek
  • Ironman2
    Küldtem neked meghivót.
  • topi007
    szomszédokat keresek 3 farmomra is mind magas szintü. armyn11a bubo50 tutyi4070
  • benoken93
    Sziasztok! Kiüresedett 1 helyem a nevem: benoken93
  • Ironman2
    Na neee.Ez most a 2 kupa lenne amit nagy nehezen összehoztunk?
  • Maximus4
    Középső ág a tölgyön,legfelül.

• Maximus4
    07769701886
    0151408551
  • grebber
    Valaki tudna írni egy United Kingdoms telefonszámot amit a regisztrációknál elfogadnak az oldalak?
    Mert amit a fakegenerátor ad ki semmire nem jó :(