Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
most volt ez is, szánalmas amit mûvelnek már<#boxer>#boxer>
leszarom a konfigod...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
22-t adtam el , kb össz 240-250 ezerért.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
We will never forget! WTC
a csatnihoz egyél töklekvárt, amíg tudod vele hosszabbítani az idõt, plusz két termést kapsz területenként a szántóföldi növényekre (csatni 18 órán keresztül ad + 2 termést, a tökleki 4 órára +1-et, s ha a csatnira eszed, akkor annak az idejét nyújtja)
a cukkinis almatorta pedig 60 %-kal több tp-t ad szintén a szántóföldi növényekre 18 órán keresztül
ja és mindkettõ érvényes a szigetre is
tudom, sovány vigasz, de ha már így sikeredett...<#papakacsint>#papakacsint>
ott sem árt egy jelszócsere
Jelszóváltás megtörtént, bár eddig is elég bonyolult és hosszú volt....
Farmerama lvl 79, Bahamarama lvl 20
Virtuális egyenlegedrõl nagy értékû piaci vásárlás levonás történt.
2012-01-02 17:47:01 crafting: cukkinis almatorta 1.00 -159999.00
2012-01-02 17:46:43 crafting: répás-almás csatni 2.00 -345844.00
Amennyiben a fenti tranzakciót nem Te végezted, sajnos úgy tûnik, hogy a felhasználói fiókodba valaki más lépett be és õt tette tönkre az eddig elért munkádat.
Javaslom, hogy haladéktalanul változtasd meg a felhasználói fiókod hozzáférési adatait és hogy olvasd el a felhasználói fiókok biztonságáról készített írásunkat a fórumban:
http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?t=7953
Az ilyen esetekben nincs lehetõségünk arra, hogy az elszenvedett károkat megtérítsük. Minden játékos saját maga viseli a felelõsséget a felhasználói fiókja biztonságáért.
Sajnálom, hogy nem tudtunk számodra kedvezõ választ adni az ügyedben.
ha nem volt ilyen, akkor marad a support, õk meg tudják mondani, mi történt a farmodon
(esetleg nem adtad ki valakinek a jelszót?)
Ma reggel arra ébredtem, hogy a farmomon 600 valahányezer CSP-bõl 100 ezer lett... <#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
omlós tészta: 10tojás 1tehéntej
finom zselé: 10körte 10alma
<#zavart1>#zavart1>😊
<#vigyor4>#vigyor4><#pias>#pias><#vigyor5>#vigyor5>
Itt az óév utolsó napja,
kapát- kaszát ragad apraja s nagyja.
Nõ az ólom és nõ a lóhere,
A BP-nak nem volt jobb ötlete.
Ezzel a mondattal mindent elárulok,
s egyúttal Boldog Újévet kívánok.
Az Újév elsõ napján, a Gazdakört ne felejtsd,
mert sosem lesz kész ez a fergeteges event.
A BP-nál alszanak, mit csinálnának mást,
hogy érje el õket a szapora fosás.
Reméljük jövõre összeszedik magukat,
komolyabb feladatokkal boldogítanak majd.
<#wilting>#wilting><#idiota>#idiota><#bohoc>#bohoc>
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
- Az egész környéken hajkurásztam õket, de csak kilencet sikerült összefogdosnom a szomszédaim udvarában."
A nagybácsi rögvest válaszolt: "Ügyes voltál fiam. Én csak hatot küldtem!"