Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyáltalán nem tökéletes...eddig jó volt, nem kellett volna semmit csinálni vele
a barna alapon a sötétsárga szinte nem is látszik, egyáltalán nem volt feltûnõ....

nálam eleinte jók voltak az ékezetek, de most tiszta francia kártya szimbólum minden... 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Tökéletes, a kódoláson állítanod kéne mert a magyar karakterek nem tutik, vagy csak az én Firefoxom szar...

steam, origin: ACE_hun

Maximus4
Remélem megfelel.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nem lehetne hogy ezek az aranyköpések csak Design😮n esetén látszódjanak?

"Aranyk�p�s: Annyit olvastam a szesz �s a doh�nyz�s k�ros hat�s�r�l, hogy elhat�roztam, abbahagyom az olvas�st!" Én ezeket így látom, iszonyat idegesítõ....

jojo
Mindent csak a kedves vásárlókért!
Nem mindenki guru ahhoz se, csak kevesen. 😊

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

tartok tõle, hogy Valdemárnál is változások lesznek...voltak dolgok, amik (ami) miatt kissé túl egyszerûvé vált a pontszerzés...

te tudod...csak tényleg fura, hogy állandóan szidod ezerrel a játékot, a BP-t, mégis játszol

gondolom, hiába bizonygatnám, hogy gépen kívül nem költök másra...mégis meg tudom csinálni a játékban, amit akarok...

annyira azért nem nehéz játék...van benne kihívás, néha gondolkodni is kell, nem csak zsigerbõl vetni-aratni....
nekem nagyon unalmas lenne az a játék, ami csak úgy megy simán, álmomból is felkeltve...egy társajátékban is inkább veszítsek, mint hogy hülyékkel kelljen játszani...

jojo
Én is szívesebben játszanék, de maga a Valdemár cirkusz közel-stávol 1 éve eltûntnek nyilvánítva.
Azt hiszem a német és angol oldalon megérett a fórumba jelezni csak az üres helyét látni, játékot nem?
Jó kis gamék voltak ott abba szívesen áldoznék 1-2 pontot.

grebber
Tudod a nehéz játékokkal nem játszom mert JÁTSZANI akarok ,nem szopatni magamat.
A BP meg erre megy szopasson mindezt pénzért hát kösz nem.

Next PC upgrade: 2022

világos....
enni se egyél...úgyis éhes leszel

neked semmi nem jó, akárhogy próbál segíteni az ember

grebber
Az eventek amit adnak az nokedli, keverni meg nevetségesen hosszú olyan 100 év alatt össze is jönne 1 tenyészet befejezésésre elegendõ ha éjjel nappal menne a malom. Ezért nem is csinálom.
Max tp-t adna meg csillagot ,de a tp-t szerzem ültetéssel max lassabban a csillag meg régóta nem ér semmit se.

bár...ha lenne pár narancs pálcikahegyezõm meg szõnyegcsomózóm... 😄

ez igaz...én gyûjtögettem a banánokat az új növényekre, fákra - aztán jött ez a panda-akció és szépen elköltöttem rá 😊
most majd kezdhetem megint a gyûjtögetést...túl kicsi a terület és igazából tp-t se nagyon adnak a szigetes cuccok

jojo
8 banánom van, erre az eventre 3 pályát alapból átlépni ennyi idõ alatt nem lehet.

jojo
Banánért is ki lehet váltani, de a 189 Bahama szinten bármit tennék , sok TP kéne, míg adja a banánokat.
Gazdaköri/megbízások 3 sorát etetem régóta, de már azzal se lehet annyira haladni, hogy az alap 15 banánt megszerezzem. A tp a turmixokkal is felkúszott áron nem gazdaságos, vagy nagyon sokat kéne jót csinálni,

azaz annyira leterhelt maga a Bahama, Hagyom a sima napi termelést, mert 30 kobra, meg 30 teve termelése+ a fák+ a termények napi szinten leadás, sok a megbízásoknál.

nézz szét a gazdaköriekben, onnan is lehet szupertápot szerezni, meg ugye keverni is lehet - most volt pl. turbómalom akció, akkor gyorsabban is halad a keverés

jojo...banánért is ki lehet váltani a pandát meg a tenyésztés lehetõségét...én az utolsó banánokat áldoztam be miatta...
a pandás gazdaköribõl annyit csináltam, hogy a narancs ólakat megszerezzem - igaz a pálcikahegyezõt nem tudom mikor fogom összehozni, mert egy deka ecset nem sok, annyi sincs még... 😄

jojo
Hiába adtak állatokat, 200 érme a tenyésztés kiváltása, elõtte pedig ott van maga a sima tenyésztése, amit ha nem váltok ki, szerintem nem adja a nemesítést se.
Ezt is elrontották, de nekem8! 😄

grebber
Csinálja az aki képes fizetni érte hogy vegye halomba a szupertrágyát a tenyészethez.
Nekem egy tenyészet sincs befejezve és ahogy osztogatja az állatokat soha nem is lesz.

jojo
Õk is rájöttek, úgy látom!
Event javítási és fizetési kód: PANDADANCE2014
333 panda!
Ehhez már semmit se tudok hozzátenni!

jojo
komolyan mondom, ez a legjobb event!
Semmibe nem kerül semmi, ugyanis annyi pontom sincs hogy elkezdjem! 😄
Kész röhej a Bigpoint játékainak nagy része, ugyanis 20 éves okosok mondják meg, mi a jó.
De, legalább feltornászom magam a hiányok terén, ugyanis ahogy látom, semmit se vesztettem, evvel se!<#mf1><#mf2><#mf1>

Volt egy idõben hogy sokat ettem, de már nem nagyon, lehet megint neki kell állni, csak ahogy látom úgy felmentek a Bahama TP-t növelõ cuccok árai mint állat...

Maximus4
Azt meg,hogy?😄 Ennyi turmixot eszel?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Én 222 Bahama szinten vagyok, de nekem is kell vagy 100 aranybanán hogy kiváltsam a pandatenyésztést és az új növényeket, hülyék ezek...

SHADOWEYES7
<#eljen><#law>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Ezzel én is így vagyok.A megrendelõs és a tenyésztõs rúnákat nem fogom kiváltani.A csavarpálma és a zöld tea feladatsorral lassan kész leszek,de az utána következõ két növényekhez és fákhoz,kellene még 140 banán,ami 28 szint!!!És akkor leszek 211-es és 15 millió tp kell hozzál 😄

tonyr
154-es vagyok Bahamarán, és kb 200 aranybanán kellene "csak", hogy minden növényt/állatot kiváltsak 😊
A több megrendelõ, ill tenyésztési csomagok nem érdekelnek 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
pandadance2014

333 panda 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Meg adhatnának lassan nyereményként aranybanánt,mert 1-1 új növény/fa kiváltása 5-6 "szintbe kerül".Most váltottam ki a pandát és maradt 2 banánom.A következõ növényhez meg kell 30,és tegnap lettem 183-asde baromi lassan megy.

SHADOWEYES7
<#eljen>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

kéne már valami termény bedobálós, hogy a tojástól stb. megszabaduljak... piacon eladni nem túl gazdaságos...
meg jöhetne új varázslatos kirándulás is, annyi új állat meg növény lett

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

grebber
LOL megártott a tegnapi futás. Vett raklap gránátalmát és az már a köv szint.

Jól látom ha csak az elsõket adom be és továbbmegy a következõre akkor már nem lehet a korábbikba beadogatni?

grebber
LOL ilyet se láttam még.

Kincses szigeten mindenkinek másokat kell beadogatni?

Most néztem hogy szedtem le anyum farmját hogy neki sokkal másabb cuccokat kell beadni és jóval gyengébbeket mint pl nálam.

A másik meg hogy õ csak az elsõkjet adta be és csak a 3-as elsõk vannak készen mégis több területe van a kincses szigeten mint nekem akinél már csak az 5/5 utolsó része van hátra.

NA EZ WTF?????

jojo
Egyik accon valahonnét maradt, azt hittem az event adta, mert én ilyet nem veszek,..

milyen állatfarm?

jojo
2 csemete: adott 1db. sima bodza és 1.db japán akácot
1 állatfarm : medve odú

grebber
Akkor ki kellene németbe költözni ,mert nevetséges sokszor amilyen lassú.

jojo
Manapság mindenbe lassú, ugyanis 2 éve a magyarok azért szívnak, mert ne tellik egy gyors szerverre, csak valami csapágyasra. Ha hiba van manapság, akkor a luzer moderátor rosszat csinált vagy a szerver kapacitása siralmas.
A németeké sokkal jobb, de sokszor az angol is jobb! Innen!
a FLAS PLAYERBE KIS VÁLTOZÁS LEHET, ANNYIRA OKAT NEM VÁLTOZIK.
mINT A DIRECTX 11 VAN, DE JOBB NEMIS LEHET CSAK Az Xbos 360, ami nevetséges, mégis minden jobb rajta,....

Maximus4
Én is ma telepítettem az újabb verziót a flashbõl,de nálam sem járt változással.

grebber
Akkor nem csak nálam van kicsit megnyugodtam. Én már legyalultam minden böngészõt flasht újraraktam hátha de semmi.

Maximus4
Nálam pár napja az a jelenség,hogy ha egyik területrõl a másikra akarok menni,akkor hosszú másodpercekig csak gondolkozik.Plusz aratáskor akadozik rendesen.

grebber
Nálatok nem ótvar lassú ez a szar?

jojo
Nahát! Eddig 4 film adott 3FA-t , mostmeg 50 után csak ötösével adja 😞

SHADOWEYES7
ELJÖTT A DÖNTÕ IDEJE!

A VB elkezdõdött, az állataid között pedig kitört a futball-láz..

Június 17. keddtõl június 23. hétfõig a csapatszellemé a fõszerep a farmodon. Segíts az állatoknak igazi foci VB-s dekorációt készíteni, gyûjts arany kupákat betakarításkor és ültess fekete és fehér labdarózsákat! Vesd bele magad a „szupermeccs” izgalmaiba és szurkolj teljes szívedbõl a kedvenc csapatodnak!

grebber
Ez a titokzatos bullshit szintfüggõ? Tehát alacsony tróger szinten is adhat jó fákat?

grebber
Sorry de az enyém is nyûg már 😞 Én sem értem minek csinálom.
Mondjuk lehet azért ha már ezer évet beleöltem napi órákat nem dogom csak úgy el.

semmi gond, grebber vállalod a farmom 1 hétig? ha valami tetszik átküldheted magadnak, mát ha lesz küldési lehetõség 😊

a parodontax fogkrém 😄

farmot nem tudok vállalni, felújításban vagyunk, örülök ha az enyémre bejutok naponta egyszer

szerintem sikerült megszámolni: 4x15, 1x5, 1x3, 5x2, és 5x1 mozipontot lehet kaszálni, az 83 azaz 4 farmarany, ami nem rossz

mindezt zsinórban, max fél óra alatt