23542
-
#22981 Speciel, most a lábas készítő jól fizet, 30 000Csp/db azt nyomatom inkább a szupertáppal. :D -
Gólya #22980 a tenyésztősök nálam is elég gyengén muzsikálnak, de nem is igazán zavartatom magam ilyenekkkel :)
a többivel igyekszem ahogy összegyűlnek hozzá a dolgok -
Gólya #22979 sajna semmit nem tudok...múltkor írták itt, hogy a régi segítség már nem működik, úgyhogy az kilőve, másról nem tudok se nyilvánosan, se priviben :( :) (pedig jó lenne, mert iszonyat béna tudok lenni bármelyik feladatot nézem...)
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.12. 13:45:13 -
#22978 Nekem pl a sima gazdakörik teljesitve, az álattenyésztősök természetesen 50%-n mivel annyi Supertáp a világon sincs.
Valdemárra van már okosság? Privibe is megköszönném! -
#22977 Már a kezdetekkor is a gazdaköri beadogatósról beszéltünk.... és én konkrétan az újról beszéltem az a levesmester vagy mi a szar. -
Gólya #22976 "...semmi értelmeset nem ad most se egy szaros aratógépkupont nem voltak képesek adni ami ér is valamit." - ezt írtad a hiv. hsz-odban...ez az én értelmezésemben a mostani eventre vonatkozik, de javíts ki ha nem értek magyarul....
bár végül is mindegy, úgy látom neked tökmindegy...klasszikusan "ha van sapka, ha nincs sapka"...
-
#22975 Pff ez a jelenlegi event ami uncsi volt és kb 1.5 napja készen van ,mert lótúró volt. Én a beadogatós szarokról beszéltem. -
Gólya #22974 hát...nem tudom, te melyik játékot játszod...
itt az első szint jutalmai között a második tételt elolvasnád? nem látom jól, talán szemüveget kell majd cserélnem...
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.11. 19:36:30 -
#22973 Tenyésztéssel már nem is foglalkozok felesleges. Kb 4 éve farmozok és a legelső bevezetettek sincsenek készen.
Elkurok mindig 40-50 szupertápot de kb semmire nem elég.Évek alatt a juhosan jutottam a legtovább 1 db utolsó előttit be tudtam adni..
De nem is érdekelnek ezek. Nagyon rámentek a pénzes vonalra.
Jó tudom nem fizetek akkor minek magyarázok,de akkor a "mezei" usereknek is lehetne 1-2 beadogatós ami tényleg csak beadogatós és nem fizetős-szopatos.
De lényegtelen ahogy néztem semmi értelmeset nem ad most se egy szaros aratógépkupont nem voltak képesek adni ami ér is valamit.
-
Gólya #22972 valamennyit azért a tenyésztősökből is meg lehet csinálni...a teliholdassal mi a gond? nem tudod kiadni valakinek szittelni, amikor dolgozol?
aztán ahhoz vannak újabban több napos terminusok is, nem egy nap alatt kell "senyvedned" :)
de nem is egy nekifutással kell ezeket megcsinálni...szép apránként lassan elkészülhetsz velük
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.11. 18:20:31 -
#22971 Pl a tenyésztések, teliholdas összes téma stb.
Én simán játszok se nem veszek semmit valós pénzért se FA-nyért mivel nincs szóval így teljesíthetetlenek ezek.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.11. 17:46:49 -
Gólya #22970 mármint mi az ami teljesíthetetlen? a gazdaköriek? ha erre gondoltál, azért nézd meg kicsit jobban őket...
-
#22969 És csodálkozol,hogy nincs ez meg az a pajtádban?Nagyon sokmindenhez juthatsz a gazdakörikből.Így mi értelme van ültetni és aratni ha nem raksz be semmit a gazdakörikbe?Nem értem.Én tuti nem játszanék így vele. -
#22968 Gazdaköri szarok sosem érdekeltek ,mert kb amik a kezdetek kezdete óta ott vannak kb ott is maradnak.
Az eventek 99%-ban piték de ezek kb teljesithetetlenek így leszarom őket.
Csak most sírtak páran kemény lesz kiváncsi voltam mi lesz. -
Gólya #22967 te honnan informálódsz a játékkal kapcsolatos dogokról? csak úgy játszol bele a vakvilágba?
itt kellene néha olvasni...
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.11. 11:20:05 -
#22966 És melyik lesz az? -
Gólya #22965 sajna az ezüst és az arany szintek nem adnak olyan sok pontot :( - igazából a gyémánt szint a jól fizető, de annyit szerintem mégsem ad, amennyibe fájna a sok felső szintű állat
-
Gólya #22964 event meghosszabbítva csütörtök este hatig!
itt olvass!!!
-
#22963 Joóó az, az állatok kimaradnak, de ha 1-2 szintet lépek a pontokkal, nekem az is jó. :) -
#22962 Ezt nem nekem találták ki :D -
Wootan #22961 Kezdjetek gyúrni a nemsoká bekerülő új gazdaköri feladatra :D -
Gólya #22960 valamennyit azért majd kapsz az ajándékokból...;)
egyébként ezért érdemes eventek előtt bújni a hivatalos fórumot -nem kell szeretni, nyugodtan lehet utálni de olvasni mindenképpen érdemes (én se szerelemből járok a kisboltba, csak kenyeret akarok venni...) -, mert ott ezerrel megy az agyalás egy-egy ilyen event előtt, hogy és mint érdemes hozzákezdeni, folytatni...
érdemes az eventleírást is többször átolvasni, nem kell első olvasás után pánikolni és nekirontani a feladatnak :)
ja...és ha semmiképpen nem akaródzik a magyar hivatalosra menni olvasni, akkor keresni kell a németeknél meg a többi farmos oldalon - sok helyen vannak már előzetes hírek, csak keresgetni kell picit ;)
-
#22959 Ó túlpánikoltam mocskos mod meglesz ez most 11 után amit leszedek 12.xxx tp + reggel lekapom minden területről a 8 órásat és máris 62k flett vagyok úgy hogy 15 óra után indítottam el. Sima ügy -
#22958 Köszi,de már mindegy.3 óra van még hátra és csak a fele tp van meg és még egy aratás fér bele.Ráadásul 4 órásat ültettem,úgyhogy elrontottam de nagyon.Ez van:) -
Gólya #22957 a csatni hülyeség...bocsi........
tp növelők kellenek mindenképpen...cukkinis almatorta (60%), húsvéti lekvár vagy tavaszi koszorú (30%), répás kenyér (20%) és még ezen kívül ha van sárkány, bagoly, varjú, táltos, tölgy...
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.07. 17:35:04 -
#22956 Baszki egész nap erre készülök erre elkurtam leszedtem 2 területet de nem ettem szarokat áááááááááá nem lesz fullos hogy rohadjak meg -
Gólya #22955 részlegesen is lehet teljesíteni, akkor arányosan kapod a jutalmat - de egyébként meg lehet csinálni úgy is, hogy nem ülsz egész nap a gép előtt...
legyen annyi 8 órásod, hogy be tudd vetni az egész farmot (mind a négy területet), elveted az első kört, összeeszel mindent, amit csak lehet - ahogy grebber is írta -, cukkinis almatorta, csatni, répás kenyér, reggel-este jön hozzá a sárkány ha van, varjú, bagoly...az első aratás előtt elindítod az órát
ha mondjuk éjszakára veted az első kört, akkor reggel elég szépen indul így - olyan 21 ezer pont körül -, aztán a következő kör az úgy ebédidőben esedékes (elég vizezni, akkor 6:23 az érési ideje), a harmadik este...ha van elég bónuszod, talán meg is van három körből, de négyből biztosan
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.07. 14:59:41 -
#22954 Ha nem tudod megcsinálni akkor csak pl 25-30K-t adsz be de mint korábban itt is résznyereményért elfogadja a feladatot és léphetsz tovább.
Ti szoktátok nekem írni senki nem tart a fejünkhöz fegyver hogy minden eventet ki kell maxolni
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.07. 13:18:15 -
#22953 Persze,értem én,hogy meg lehet csinálni,csak ahogy írtad,vannak olyanok,akik nem tudnak a gép előtt ülni egész nap és azoknak szinte lehetetlen.De legalább ne első feladatként rakták volna be. -
#22952 Én átbújtam fórumot a többiek hogy csinálták és a számok alapján bőven túl is lehet teljesíteni persze csak akkor ha a 24 órából min 20 -at gépnél is töltesz.
A lényeg ezeket a csatnikat kell zabálni:
cukkinis torta 60 %,
husveti leki 30%,
repas kenyer 20%,
tolgy runa 10%,
sarkany ami 10 óránként ad 20%,
taltos 20%,
KK tragyaja 200%
1x1-en vagy 50% komforton
Szóval bőven van lehetőség.... -
#22951 Én is azzal kűzdök,de nekem sem fog menni.Azért ezzel egy kicsit elvetették a súlykot.Én soha nem bontok event miatt semmit és emiatt fél nappal a vége előtt vagyok csak kész.Most meg megszabják azt,hogy takaríts ki szinte mindent a farmról?Nonszensz. -
#22950 Ez a 60k tp-s eventnövény beadás hogy jön ki egy nap alatt? 4 órásból kizárt sajnos.Leszedtem egy fullos 1x1-es területet arra írt 1777tp-t és egy nap kb csak 5 adagot tudok leszedni akkor ha minden szerület ennyit ad az még bőven kevés :( -
Gólya #22949 menjetek már...
mert biztos ott áll a fejetekhez szegezett töltött stukkerral a BP, hogy ha márpedig nem csináljátok, akkor annyi nektek...
nem tetszik = nem csinálod - ilyen egyszerű - menjetek mosogatni vagy udvart seperni ;)
-
#22948 Megjött az őszi pénz szivattyú teljes mellszélességgel. Karácsonyra kell a juti meg a jó kess, még innen a szegényországból is. :D -
#22947 Lol event van az a felröppenője. -
#22946 Jól láttam ?
Most arattam a Bahamarán, és mintha 2x megjelent volna kör alakban egy fagyos koponya ???
Látott ilyet már valaki ? -
#22945 Egyre gecibben ezek lol. Eventből event nehogy véletlenül készülhess rá és a megszokott 80+ felröppenővel indulj -
kalger83 #22944 mi van az eventel?
-
#22943 Köszi, pedig mindig rákattintottam, csak hát ólak vannak ott úgy látszik törölnöm kell ilyenkor. :) -
#22942 A városban a barkácsolt ólaknál kell összerakni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A rémnövényeket pedig ide kattintva éred el:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!