Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a barna alapon a sötétsárga szinte nem is látszik, egyáltalán nem volt feltûnõ....
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
steam, origin: ACE_hun
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem mindenki guru ahhoz se, csak kevesen. 😊
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
gondolom, hiába bizonygatnám, hogy gépen kívül nem költök másra...mégis meg tudom csinálni a játékban, amit akarok...
annyira azért nem nehéz játék...van benne kihívás, néha gondolkodni is kell, nem csak zsigerbõl vetni-aratni....
nekem nagyon unalmas lenne az a játék, ami csak úgy megy simán, álmomból is felkeltve...egy társajátékban is inkább veszítsek, mint hogy hülyékkel kelljen játszani...
Azt hiszem a német és angol oldalon megérett a fórumba jelezni csak az üres helyét látni, játékot nem?
Jó kis gamék voltak ott abba szívesen áldoznék 1-2 pontot.
A BP meg erre megy szopasson mindezt pénzért hát kösz nem.
Next PC upgrade: 2022
enni se egyél...úgyis éhes leszel
neked semmi nem jó, akárhogy próbál segíteni az ember
Max tp-t adna meg csillagot ,de a tp-t szerzem ültetéssel max lassabban a csillag meg régóta nem ér semmit se.
most majd kezdhetem megint a gyûjtögetést...túl kicsi a terület és igazából tp-t se nagyon adnak a szigetes cuccok
Gazdaköri/megbízások 3 sorát etetem régóta, de már azzal se lehet annyira haladni, hogy az alap 15 banánt megszerezzem. A tp a turmixokkal is felkúszott áron nem gazdaságos, vagy nagyon sokat kéne jót csinálni,
azaz annyira leterhelt maga a Bahama, Hagyom a sima napi termelést, mert 30 kobra, meg 30 teve termelése+ a fák+ a termények napi szinten leadás, sok a megbízásoknál.
jojo...banánért is ki lehet váltani a pandát meg a tenyésztés lehetõségét...én az utolsó banánokat áldoztam be miatta...
a pandás gazdaköribõl annyit csináltam, hogy a narancs ólakat megszerezzem - igaz a pálcikahegyezõt nem tudom mikor fogom összehozni, mert egy deka ecset nem sok, annyi sincs még... 😄
Ezt is elrontották, de nekem8! 😄
Nekem egy tenyészet sincs befejezve és ahogy osztogatja az állatokat soha nem is lesz.
Event javítási és fizetési kód: PANDADANCE2014
333 panda!
Ehhez már semmit se tudok hozzátenni!
Semmibe nem kerül semmi, ugyanis annyi pontom sincs hogy elkezdjem! 😄
Kész röhej a Bigpoint játékainak nagy része, ugyanis 20 éves okosok mondják meg, mi a jó.
De, legalább feltornászom magam a hiányok terén, ugyanis ahogy látom, semmit se vesztettem, evvel se!<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A több megrendelõ, ill tenyésztési csomagok nem érdekelnek 😊
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
meg jöhetne új varázslatos kirándulás is, annyi új állat meg növény lett
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Jól látom ha csak az elsõket adom be és továbbmegy a következõre akkor már nem lehet a korábbikba beadogatni?
Kincses szigeten mindenkinek másokat kell beadogatni?
Most néztem hogy szedtem le anyum farmját hogy neki sokkal másabb cuccokat kell beadni és jóval gyengébbeket mint pl nálam.
A másik meg hogy õ csak az elsõkjet adta be és csak a 3-as elsõk vannak készen mégis több területe van a kincses szigeten mint nekem akinél már csak az 5/5 utolsó része van hátra.
NA EZ WTF?????
1 állatfarm : medve odú
A németeké sokkal jobb, de sokszor az angol is jobb! Innen!
a FLAS PLAYERBE KIS VÁLTOZÁS LEHET, ANNYIRA OKAT NEM VÁLTOZIK.
mINT A DIRECTX 11 VAN, DE JOBB NEMIS LEHET CSAK Az Xbos 360, ami nevetséges, mégis minden jobb rajta,....
A VB elkezdõdött, az állataid között pedig kitört a futball-láz..
Június 17. keddtõl június 23. hétfõig a csapatszellemé a fõszerep a farmodon. Segíts az állatoknak igazi foci VB-s dekorációt készíteni, gyûjts arany kupákat betakarításkor és ültess fekete és fehér labdarózsákat! Vesd bele magad a „szupermeccs” izgalmaiba és szurkolj teljes szívedbõl a kedvenc csapatodnak!
Mondjuk lehet azért ha már ezer évet beleöltem napi órákat nem dogom csak úgy el.
farmot nem tudok vállalni, felújításban vagyunk, örülök ha az enyémre bejutok naponta egyszer
mindezt zsinórban, max fél óra alatt