Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okés.Ez a farmnevem is.Szentjanid vagy mormid nincs?
Mit adnál érte?
TOJÁSFÁT ADNÉK------ SZENTJANIERT ÉS MORMOTÁÉRT MEG XXL.ES FÁKAT VAGY SPENOTPÁSTÉTOMOT KÜLDENÉK CSERÉBE 250E CSP
ami engem érdekelneNÉNEK ezek mind disztárgyak sok mindenem van cserébe szinte ......nekem minden fajta fám van tojásfa xxl es stb minden ol fejlesztéssel stb nekem ezekre lenne szükség.............Villa,.trutyi kut..szörnyek fája,.szambabárány,.repülö rénszarvas,.párizsi kávézo,.mokusok,.medence.házisárkány,háziko,diadaliv,.csintalan malacok,bagoly fája,bariséf bográccsal,.hegyi oriás.,száguldo szán,andi,békakirály,bitzer kutyaháza,boldog hodgyerek,bolhapiac stand,denevér fája,drakula nyul,páncél panni,turbopocok2011,varázslomalac.......................és 1 szent jani 1 mormota más nem köszi üdv
TOJÁSFÁT ADNÉK------ SZENTJANIERT ÉS MORMOTÁÉRT MEG XXL.ES FÁKAT
Látom még keresel pillangót. Lehet hogy hajlandó vagyok megválni az egyetlen sajátomtól
leszarom a konfigod...
Mormotát és szentjanit keresek.Van bájitalom,gesztenyém pár xxl-es fám,jávorom,mókusom.
Miért van az , hogy a kisebbik farmomon egy csomó engedélyt ad 1 nap , de a nagyobbik farmomon csak napi 1-et?
We will never forget! WTC
még azt hozzáteszem, h 3 küldésem van, tehát ha vki több cuccost kér a tojásfáért, akkor még belefér 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
TOJÁSFÁT ADNÉK------ SZENTJANIERT MORMOTÁÉRT MEG XXL.ES FÁKAT
nekem 1 tojásfa kéne gyerekek ------> csekkoljátok a cserelistámat!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
TOJÁSFÁT ADNÉK------ SZENTJANIERT
tojásfát kérnék , cserébe adok amit kérsz <#worship>#worship>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Van 1 Rénszarvasom, mit tudsz ajánlani?
Farmerama lvl 79, Bahamarama lvl 20
Mormotát keresek, szentjánost mókust tudok adni cserébe.
ami engem érdekelne ezek mind disztárgyak sok mindenem van cserébe szinte ......nekem minden fajta fám van tojásfa xxl es stb minden ol fejlesztéssel stb nekem ezekre lenne szükség.............Villa,.trutyi kut..szörnyek fája,.szambabárány,.repülö rénszarvas,.párizsi kávézo,.mokusok,.medence.házisárkány,háziko,diadaliv,.csintalan malacok,bagoly fája,bariséf bográccsal,.hegyi oriás.,száguldo szán,andi,békakirály,bitzer kutyaháza,boldog hodgyerek,bolhapiac stand,denevér fája,drakula nyul,páncél panni,turbopocok2011,varázslomalac.......................és 1 szent jani 1 mormota más nem köszi üdv
sziasztok , cserélnék , 2 mokust , 2 szetjánosbogaeat, 2 pillangöt 1-2 mormotát , 3 tójásfát , 2 karácsonyfát ami gömböt ad , és még rengeteg dolgom van ami kerge kertbe való
van még rénszarvasom , rénszarvasbölcsö
keresek rózsaszin és arany fejlesztéseket , minden megoldás érdekel
van még rénszarvasom , rénszarvasbölcsö
keresek rózsaszin és arany fejlesztéseket , minden megoldás érdekel
Karifát keresek (gömböset) és rénszarvast.Írd meg mit kérsz érte.
Tojásfát adok két nagy XXL-ért
Be yourself, no matter what they say...
még áll az ajánlatom!
Be yourself, no matter what they say...
Van még egy pár ajándékozási lehetõségem, szóval akinek van tojásfája illetve valamilyen XXL, az írjon!
leszarom a konfigod...
Megérkezett remélem oda is köszönöm a cserét😊
OK! Elment!
Ment a szent jani írok egy levelet a a cukis farmodra h feltudj venni barátinak
ATIKA1992 a gazdanevem
IGEN! De a gazdaneved mi? Bocs másik farmon vagyok és itt nem találom a neved!
Nem, ATIKA1992 így nagybetûvel
Szent Jánosér igaz?
Gazdaneved ATIKA5 ugye?
Cuki107vok-ról megy! Te légyszi benoken93-ra küldd! Köszi!
Igen
Küldjem a rénszarvast?
Akkor a körhinta kéne! Cuki 9 rõl megy a tojásfa! Te légyszi benoken93-ra küldd! Köszi! És használd egészséggel!
Hali valakinek nincs egy piros bírkanyírója vagy egy új grafikás rénje amit elcserélne? adok érte bármit
most látom 2szomszédom már pirosan villogott úgy hogy két szabad helyem lett
onefan a farm nevem
onefan a farm nevem
Ha nincs nem baj! Van valami jó kis csp-s tárgyad?