Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zmeor
ó a kis mákos

leszarom a konfigod...

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

nagggyon gyanús van ismét! 😄

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

zmeor
Maxi 82 lettem! <#vigyor4><#vigyor4>

Légyszi írd át!

Köszi 😄

leszarom a konfigod...

grebber
Na sikerült végre FA-t szereznem (87-et) el sem hiszem! Vettem is 4 titokzatos ólat!
Most tisztitom a gépet a sok szar letöltött és felraktott fostól.

Next PC upgrade: 2022

USA IP (olyat választottam amelyik port 3128) , gamecoins 1. oldal , 39 farmarany.
Sajna nem is figyeltem mit reklámoz, próbából megcsináltam totál fáradtan éjszakázás után, 1 perc alatt megadta a 39-et.
Azt is írtam hogy nekem egy hét alatt nem volt semmi. 1 hónap után talán volt 50. Ez a mai 195 szerintem teljesen véletlen volt. Lehet mostantól megint nem lesz semmi egy jó ideig. Az is lehet hogy IP függõ, mert minden alkalommal mással próbáltam. Csinálni kell, egyszer neked is bejön, csak türelem. El kell döntened hogy megéri e rászánnod az idõd vagy se. Ez csak egy játék, úgy érdekes, hogy ha te csinálod, focizni se focizol úgy hogy más játszik helyetted.
Egyébként a hivatalos honlapon van egy fórum ahova beírják azokat amik adnak FA-t, és le is írják mit kell csinálni.
Nekem is volt olyan napom, hogy 1 nap alatt 20 farmaranyt szereztem, ma sem tudtam többet. Volt olyan napom nekem is hogy kapásból összeszedtem 300-at. Ilyen a box!

Be yourself, no matter what they say...

grebber
Ugyanannyi?
Én nem vagy az Úr kegyeltje. Lentebb irták pik pak összeszedtek 195 FA.-t

2 órája "szopok" és 1 FA-t kaptam pedig 1FA-s ajánlatra rá sem mentem!

Segíts magadon isten is megsegít. Senkinek nincs ideje még a sajátjára sem, nemhogy a tiedre...ha rászánod te is a napot, csinálsz sok ajánlatot akkor UGYANANNYI esélyed van hogy sikerül mint másnak. Bírom az ilyen ingyenélõket...

Be yourself, no matter what they say...

grebber
Egyszer nem lenne oly kedves valaki hogy oddadom a farm kodom és szerzne nekem FA-t??
Mert nekem nagyon nem megy!
Hiába csinálok meg ezermilliárd darabot semmi FA nem jön!

Maximus4
Itt sokan nem tudják melyik piacon vannak,ráadásul nem hiszem,hogy valaki elcserélné a farmját.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SziaSZTOK , keresnék 07-es vagy 37-es piacu farmot adnék érte csere farmokat 72-szinttöl 76-szintig akinek van írjon
Maximus4
Vagyok.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

newlmatch
Maxi, vagy?

grebber
Dehogy jön csalok ezek mondtam már korábban!
Nem is csináltam olyat amihez 1 FA volt írva de 1-et azt adtak! Inkább azt se adták volna!

Maximus4
Ha már letöltõsöket csináltok,ajánlom a virtual boxot.

Titokzatos ól= egy szar kecske ,ja hogy retró? arany? na és <#falbav><#falbav><#falbav>
Még jöhet, én kaptam már úgy FA-t, hogy elõtte több mint 2 órával próbálkoztam.
grebber
Jó lenne ez az usa ip-s radiumos téma ha nem hazugság lenne az ott lévõk 99%-a!

Rettentõ soknál csak ez van megkapod a FA-at ha leszeded és telepited!
Már vagy 10 szarságot leszedtem felrakom weboldalra fel is kuszott kiirta köszönik hogy feltelepítettem!
Mondanom sem kell FA sehonnan nem jött!

newlmatch
Kösziii😊

Maximus4
Ment PÜ.

newlmatch
szia, nem voltunk mostanában... küldtél dolgokat, de vidit nem

Maximus4
Ne mond,hogy te még mindíg az ip cserélõs programmal csinálod?Neked nem küldtem el a videót?

newlmatch
svéd IP-m nincs, némettel próbálkozom, ha van vmi írom majd

newlmatch
elmegyek svédországba, hátha 😊

newlmatch
mai, 16órási hsz, máshonnan :Sziasztok!

Nem tudom volt-e már, svéd (ne kérdezzétek melyik, mert én nem a szokásos úton jutok a svédre),radium, Eukanuba kutyatáp kupon, sima reg, nem kell visszaigazolni, rögtön adta a 18FA-t, H&M, ingyen zokni reg, e-mail visszaigazolás után rögtön 19FA.

-------------------
élhetnek még ezek? nekük 1 ól volt most csak, szentjani lett. most töltöttem le friss 3 napos easy hide ip 4.1.1-t kellene vmi jó ajánlat 😊

Kinek mi bújt elõ a Titokzatos tenyészetbõl ? Nekem most járt le .
Négybõl 2 mormota, 1 szülinapi akol meg 1 retró halastó.

Kíváncsi vagyok milyen arányban ad jókat, érdemese venni többet?

Ja , mi az a szülinapi akol ? 😊
newlmatch
Köszi😊

nekem is 3,3 terra van, de csak egy 120-as van most rádugva, a többi nincs ,ha rendes win kell akkor ez lehúz a többi meg vissza. Csak a FA miatt próbálkoztam 😊 .
newlmatch
köszi😊 van egy "öreg" asztali gépünk, Xp van rajta, rég volt bekapcsolva. ezért kérdeztem, hogy érdemes-e megpróbálni😊 én maradok az XP-nél, párom Win7-es.mindegy, megnézzük a Radiumot Xp-n és Win7-en is😊 most már csakazértis 😄

grebber : USA IP , de nekem csak azok a jók amelyiknél a port 3128

newlmatch : nemtudom számít-e az új win , de a régivel 1 hónap alatt jött össze 50FA.
Csak a letöltõsök miatt raktam egy újat egy régi nem használt 120 gigásra , ha vírusos is lesz akkor újrarakom 30-40 perc alatt.
A rendes WIN is megvan, de az a HDD most nincs gépre dugva , a vírusok miatt.
XP vagy WIN 7 ? fogalmam sincs. WIN 7 telepítõ akadt hamarabb a kezembe 😊
grebber
Nem arra értette.Azért rakott win 7-et gondolom mert xp már ezermilliárd éves és nem trendi!
Üres vinyóra meg azért ha valami kajak virus jön elne tüntesse a fontos fájlokat.

Én ezért nem tennék új wint az biztos 3,3 TB-al nyomom szinte tele van.Ha olyan inteligens virus jön ami átveri a kémvirusitot a rendes virusirot + win 7 tûzfalat akkor meg is érdemli hogy sikeresen törölje az adataimat!

newlmatch
bocsi, full szót nem használtál 😊

newlmatch
Szia! Szerinted köze volt ahoz, hogy üresre frissen telepítetted a win7et? érdemes megpróbálni? a full üres mit jelent? full üres, vagy format c volt?
Érdemes egy XP_t legyalulni, hogy a win 7-et feltegyük, mit gondolsz? köszi a választ😊

grebber
Milyen ipvel?

Én ma egy üres HDD-re feltettem egy windowst 7-et (ha vírusos lesz , újrarakom , kb 30perc max) , meg alapdolgokat, próbáltam letöltõset , regisztrálósat , egyiket a másik után, 1 óra alatt 195 arany jött össze.
Mind a Radiumon csináltam. Hogy konkrétan melyik adott, melyik nem, azt nem tudom.
Sajna nekem a Sponsor továbbra se ad ajánlatot.

Ilyen napom még nem volt , eddig is Radiummal szórakoztam, de ha próbálkoztam 20-ból 1 sikerült talán.
Lehet jót tett neki az új Win 😊 .
newlmatch
Sziasztok. Matomy-n volt az ingyen videóknál egy londoni filmecske, 1 FA-ért. Reggel még mûködött, de csak 1x lehetett megnézni
IP váltósat tud valaki ?

A pajtában szerintem azért nincs mert még nincs neked.
A piacon is 0 eladó.
A piacon az állat kategóriában már benne van a bagoly.
A pajtában még nincs.

Kínlódtam ezzel az ingyen farmarannyal. Sikerült egy , ráadásul kirakta a lajhár a 100%-os TP táblát 😊 .
<#eljen><#taps>

We will never forget! WTC

grebber
Ki is raktam valami hurka szar 20 tp-s helyett!<#taps>

Ad egy dilis kék traktort is!<#eplus2><#idiota>

We will never forget! WTC

Minden nap belépsz vele 1x , és ad valamennyi TP-t (szinttõl függ). Én 74-es vagyok és 800-at ad.
Valahol a hivatalos oldalon van egy táblázat, milyen szinten mennyit.
És ha nem vagy belépve a játékba jelzi ha valami kész , vagy van üzeneted.
grebber
Ez a farmerama eszköztár mire jó azon kivül hogy lassabb a belépés vele?

Na már én is egymillió fölé mentem.DD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

nálam ok minden napok óta 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Istenem.Már napok óta instabil a játék.Tegnap többször is kilépett nálam,most meg be se akar tölteni.What a fuck? Nálatok is szarakodik?

szerintem akinek van tojásfája, annak van minden ólból min. 5, de ha nincs, akkor tudna annyit építeni a barkácscuccokból. de mindegy, lehet a szánalomra is hagyatkozni 😊 én is írkálok pár embernek, vissza se írnak... pedig korrekt ajánlataim is vannak...