Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Légyszi írd át!
Köszi 😄
leszarom a konfigod...
Most tisztitom a gépet a sok szar letöltött és felraktott fostól.
Next PC upgrade: 2022
Sajna nem is figyeltem mit reklámoz, próbából megcsináltam totál fáradtan éjszakázás után, 1 perc alatt megadta a 39-et.
Egyébként a hivatalos honlapon van egy fórum ahova beírják azokat amik adnak FA-t, és le is írják mit kell csinálni.
Be yourself, no matter what they say...
Én nem vagy az Úr kegyeltje. Lentebb irták pik pak összeszedtek 195 FA.-t
2 órája "szopok" és 1 FA-t kaptam pedig 1FA-s ajánlatra rá sem mentem!
Be yourself, no matter what they say...
Mert nekem nagyon nem megy!
Hiába csinálok meg ezermilliárd darabot semmi FA nem jön!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem is csináltam olyat amihez 1 FA volt írva de 1-et azt adtak! Inkább azt se adták volna!
Rettentõ soknál csak ez van megkapod a FA-at ha leszeded és telepited!
Már vagy 10 szarságot leszedtem felrakom weboldalra fel is kuszott kiirta köszönik hogy feltelepítettem!
Mondanom sem kell FA sehonnan nem jött!
Nem tudom volt-e már, svéd (ne kérdezzétek melyik, mert én nem a szokásos úton jutok a svédre),radium, Eukanuba kutyatáp kupon, sima reg, nem kell visszaigazolni, rögtön adta a 18FA-t, H&M, ingyen zokni reg, e-mail visszaigazolás után rögtön 19FA.
-------------------
élhetnek még ezek? nekük 1 ól volt most csak, szentjani lett. most töltöttem le friss 3 napos easy hide ip 4.1.1-t kellene vmi jó ajánlat 😊
Négybõl 2 mormota, 1 szülinapi akol meg 1 retró halastó.
Kíváncsi vagyok milyen arányban ad jókat, érdemese venni többet?
Ja , mi az a szülinapi akol ? 😊
newlmatch : nemtudom számít-e az új win , de a régivel 1 hónap alatt jött össze 50FA.
Csak a letöltõsök miatt raktam egy újat egy régi nem használt 120 gigásra , ha vírusos is lesz akkor újrarakom 30-40 perc alatt.
A rendes WIN is megvan, de az a HDD most nincs gépre dugva , a vírusok miatt.
XP vagy WIN 7 ? fogalmam sincs. WIN 7 telepítõ akadt hamarabb a kezembe 😊
Üres vinyóra meg azért ha valami kajak virus jön elne tüntesse a fontos fájlokat.
Én ezért nem tennék új wint az biztos 3,3 TB-al nyomom szinte tele van.Ha olyan inteligens virus jön ami átveri a kémvirusitot a rendes virusirot + win 7 tûzfalat akkor meg is érdemli hogy sikeresen törölje az adataimat!
Érdemes egy XP_t legyalulni, hogy a win 7-et feltegyük, mit gondolsz? köszi a választ😊
Mind a Radiumon csináltam. Hogy konkrétan melyik adott, melyik nem, azt nem tudom.
Sajna nekem a Sponsor továbbra se ad ajánlatot.
Ilyen napom még nem volt , eddig is Radiummal szórakoztam, de ha próbálkoztam 20-ból 1 sikerült talán.
Lehet jót tett neki az új Win 😊 .
IP váltósat tud valaki ?
A piacon is 0 eladó.
A pajtában még nincs.
We will never forget! WTC
We will never forget! WTC
Valahol a hivatalos oldalon van egy táblázat, milyen szinten mennyit.
És ha nem vagy belépve a játékba jelzi ha valami kész , vagy van üzeneted.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11