Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért köszi tényleg, rendes vagy<#wave>#wave>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
<#law>#law>
magas ez nekem, mint kacsának a pingpongasztal
de nem is egy géprõl próbáltuk, ráadásul a hites még a munkahelyen is megpróbálta, onnan sem jutott be
vagyis más ip, más gép és semmi😞
ez tuti szervergond, nem csak nálunk nem jó, a hivataloson is panaszkodtak többen, más topicon is...
itt vagy még?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
na mindegy, majd vagy két óra múlva megnézem megint, addig csinálom a dolgom, nem idegesítem magam
nem mellesleg kapják be
hogy szakadnának meg - tudnak pedig róla, hogy többen nem tudnak belépni, azért elkezdték az eventet
a kompenzáció meg gondolom, megint mindenkinek jár majd
komolyan fontolgatom, hogy abbahagyom😞
Jól kezdõdik.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Next PC upgrade: 2022
Eddig próbált összes IP-vel ezt írja ki :
" Unfortunately there are currently no offers available for your country. Please try again later. "
Nem a free-ben volt de lefordítva az apróbetûs részt mégis free...:
Santander Red Kreditkort - Søk Online Nu!
Søk Online. Fyll i påkrevde opplysninger
Reward: 252 Bigpoints
Ez nem más mint egy ingyenes bankkártyaigénylés. Alap adatokat kér, illetve személyi számot (11 számjegy, google), illetve vezetékes és mobilszámot is (ezek is google) a 2. oldalon mikor kérdezi hogy hogy kívánod megerõsíteni bankId-vel vagy postán érdemesebb a másodikat választani, akkor nem kötekedik a 3. oldalon mindkét rublikába pipa ment. a 4. oldalon már csak megköszönik, az már fél siker...
Az arany szinte azonnal jött, a jóváhagyásos mail nemtudom merre jár..."
hivatalosból másoltam ide Mr_Julius írta, köszi neki, megcsináltam és meg is adta egybõl
31.185.24.205 3128 ezzel az ipvel, 5perc alatt jóváírta 😊 hajrá srácok
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
enyém kb 550-580napos
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
We will never forget! WTC
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Talán akinek nincs denevér annak érdemes csinálni, egyébként tényleg értelmetlen. Túl sokat kérnek gagyi dolgokért , ráadásul csak 2 nap van rá, sok-sok FA nélkül nem is megy.
leszarom a konfigod...
2 mókus
1 rénszarvas retro+
1 pillangó
3 denevérbarlang
3 mormotavacok
1 szarvasgomba malacfarm
1 méhkaptár retro+
Én se panaszkodhatom.
Még van 6 kirakom azt is , remélem lesz benne bagoly , vagy szentjános , vagy mindkettõ 😊.
- denevérbarlang
- pillangókert
- retro szamáristálló ++
- sárga tyúkól
Kivételesen elégedett vagyok!
Next PC upgrade: 2022
Kér egy email , irányítószámot , ki kell választani egy nevet, és meg is adja a 4 FA-t.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11