Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én 12-es vagyok... szóljon, ha vki szintén, bár túl sok esélyt nem látok... hány piac lehet összesen?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

newlmatch
Fura kben, hogy csak most kapták ezt annyira fel. Mi már 0,5-1éve próbáltuk magunknak eladni pl. a festékpalettát. több-kevesebb sikerrel😊

Nem is tudtam, hogy így megvan osztva a piac. Köszi.
Maximus4
Például ha valakivel közös piacon vagy és valamelyikõtök valamibõl ki van fogyva,akkor lehet üzletelni egymás között bármivel.Ez úgy lenne jó,ha a két fél egy pontos idõt megbeszélne egymással.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

És ez miben számít ?
Megvan. Köszi. 15

Maximus4
Bemész a piacra,azon belül az aranylevélre.Megkeresed a kb. 88 CSP-s ajánlatot ilyen néven: SwissFarmerX
Ami az X után van szám,az a te piaci számod.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Hol lehet megnézni hogy melyik piacon vagyok?

newlmatch
Köszönjük😊

Maximus4
Frissítettem a terméktáblázatot,remélem nem hagytam ki semmit.

És ha már itt tartunk,én a 06-os piacon vagyok,kinnt van a fejlécemben😊

newlmatch
Igazán nincs mit. nekem sem jutott vna magamtól eszembe, úgy mondták😊

Köszönöm szépen!
newlmatch
meg, de a pocok alól éred el, a pajtából😊

És akkor a pékes farmon is meg lehet enni?
Na, ezt nem tudtam 😊
newlmatch
Mi átküldjük a pékes farmra magunknak a töklekit😊

Köszi, sejtettem 😞
Nekem szerencsém van, mert lekvárfõzõm van, de a férjem jól ráfaragott a pékséggel 😞
Töklekvár kell a +1 -hez , de azt csak a lekvárfõzõben tudod felhasználni.
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, sajnos nem találtam errõl infót 😞

A pékségnél milyen sütivel lehet a termesztett növénynél + 1 / +2 db hozamot elérni?
Töklekvárt nem tudom sehogy felhasználni, ha pékségem van?

Köszönöm elõre is 😊

Maximus4
Az event második része: Jan 25-e és Jan 31-e között lesz megtartva.
Hogy mi lesz a második héten, az legyen meglepetés.

Ajánlom nekik,hogy a mostanit folytassák,mert azért vicces lenne ha tök mással állnának elõ és ezt hiába csinálom.

jojo
A letöltõs dolgokra írtam, ha valami vírust kapnál.
De egyébként is jó ha van.
havonta 1 óra és meg van ujitva a géped.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

de minek csináljam ezt végig? a 10 percig kattintgatósok is adnak aranyat 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

jojo
Nekem ez a ghostolt rendszer USC stiften van ami kb 12Gb, aztán ahhoz nincs nyúlva csak gáz esetén.
Aztán 4-5 órát megy az uj dátummal, majd azt ghostolom vissza, hogy ne nehezteljen a windóz az elmúlt 3 hét miatt.

jojo
Ne légy Buta!
Megcsinálod a géped, mikor kész ghostolod, azaz elmented a tökéletest, majd ha bibi van fél óra alatt visszateszed ugyanezt. a rendszert.
Vírusmentes lesz a géped és szûz.
1x kell megcsinálni és utána szeva vírus!<#mf1><#mf1><#mf1>

08.06.2010. de csak a felröppenõk miatt teljesíthetetlen, de majd meglátjuk... nappal nyomom a 3 órás ültetést, estére meg lecserélem a csillogó talajra, hátha így összejön!

én letöltõsöket soha nem próbálok, 1x tettem, aztán 2 órát pucoltam a gépet... annyit nem ér az egész játék 😊
igazából nincs tuti tippem, mivel ha van idõm (kb havi 1x 1 szombat de.), akkor zsinórba kattintgatok végig mindent, és azt sem tudom, hogy melyikért kapok aranyat, melyikért nem 😊

Nekem a Sponsorpay, nem jön be, vagyis nem ad ajánlatot , semmilyen IP-vel, próbáltam már rengeteggel.

A Radium az ami mûködik, de mindegyiken végigmentem.
Sok adott , de sok nem, van még a letöltõs, azt is kipróbálom, én ezért raktam fel üres hdd-re új win-t , ha tönkremegy akkor újra teszem.

De ha van jobb ötleted akkor ne tartsd vissza. Elõre is kösz.
Nagyon jó...

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ha jól tudom negyedik szinttõl.
grebber
A répás csatni hányas szinttõl érhetõ el?

Next PC upgrade: 2022

Amúgy az epres kalács a pékségnél hányas szinttõl érhetõ el?

We will never forget! WTC

Hát igen! Valamibõl élni is kell!

grebber
Ilyen nyomorék válaszolj 5000 kérdésre ..szságokat meguntam mert soha nem adtak semmit se csak emailemre spam-eket!

Amik adnak azok a szedd le tedd fel vírusos progik!Ennek van külön vinyó rendszer.Ha is szereztem 91FA-t így.
De rájöttem semmit nem érek vele mert ennek az evenenek a befejezéséhez valami több ezer FA kéne 😞

Növényekkel még csak csak meglenne az ember,de a felröppenõ tárgyak hírbõl se röpennek és az az ami szopás de nagyon 😞

Nagyon rágyúrtak most a fizetõs témára.

milyen winyót?? milyen vírusoknak?!?? semmit sem kell telepítened ha aranyat akarsz vadászni!

Maximus4
Látom sikerült átalakítani a városban a gazdaraktár és a szigeten a tiki bolt kinézetét olyanra,mint a piac <#levele>

Mert szerintem , ha leadod mondjuk X darabot belõle akkor már csak a növényeket dobálhatod be a kövi szintig! Rafinált mi?

trombitát,és sütit miért nem tudok bedobálni?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Azért vigyázz, nehogy ellopja a vírus a jelszavadat ! 😊

Én úgy próbálkozom, hogy feltettem vírus írtót is, de kikapcsolom, majd ha megvan a FA
( vagy nincs <#nevetes1> ) akkor visszakapcsolom és lefuttatom. Ha nem bízom a sikeres védelmében inkább újrateszem az egész WIN7-et.
grebber
Aki mostanság FA-nyozik és kap is FA-t és USA IP-vel tolja írja le melyik az!
Mert kifogtam megint egy szériát ami semmit nem ad.
Mindjárt én is izzitom a 20GB-os vinyót virusoknak.

Már ilyen összeesküvés elméleteket gyártok hogy azért nem adnak a progik FA-nyat,mert amikor telepitené fel a progikat automatikusan mellé töltené le a kis virus szarját de azt blokkolja a virusirto.
Na majd a friss rendszerrel.Csak félek nem sokáig birja majd a sarat az xp 😄

grebber
03.12.2010 szóval 400 nap fölött yeah 2 tojásfa.Bár így elsõ blikkre teljesithetetlennek látom 😞

vagy lehet az csak a fórumba való csatlakozás, de mivel én egybõl kerestem szomszédot anno ezért nekem pont jó😊
Farmaranyozáshoz visszatérve, szerintem nem éri meg rendes Windowson csinálni. UK IP-vel próbáltam egyet, felrakott a böngészõre egy reklámcsíkot , persze farmaranyat nem adott.
Szerencsére a reklámcsík csak akkor jön be, amikor UK IP-t berakom.
jelentkezz be a fórumba és írj vmelyik topikba kérdést

ott kiírja
grebber
Nem tartogatom az emaljeim! 😞

Szerintem az e-mail-ek között megnézed mikor regisztráltál. Én is onnan néztem és számoltam ki.
grebber
Hol látom hogy mikor regisztráltam hány napja?

Igen ez igaz! Folyamatosan vacakol a játék! Ezt már illene megoldaniuk!

A nagy lófütyit töltöm le, csinálják meg rendesen a játékot majd akkor belépek!! <#falbav>

Üdv!
Aki nem tud belépni annak itt a megoldás!

Egy ideglenes és 80%-ban mûködõ megoldással tudok szolgálni...

Opera Browser-t töltsétek le, akinek lent van, azok pedig mindent töröljenek ki (cooke; flash; elõzmények, tehát MINDENT)

1) Ez után, mindenki indítsa újra az Opera Browse-t. # Vagy telepítsék fel és indítsák el.
(Aki most újonnan telepíti, annak az adobe flash playert is le kell hozzá töltenie!!!!)

2) Kapcsoljátok be az Opera Turbó plugint ( bal oldalt a lap alján található sebességmérõ icon )
3) Ez után az Opera Turbo csatlakozik az OPERA Browser szervereihez / szerveréhez.
(Ha piros felkiáltó jel jelenik meg rajta akkor nem tudott csatlakozni, próbálkozni kell)
4) Írjátok be utána, hogy www.farmerama.com (Az a jó, ha német nyelven jelenik meg az oldal)
5) Jelentkezzetek be, ha továbbra is német nyelvû az oldal, nyert ügyetek van, mûködni fog!

Ideglenes megoldás, 3 próbálkozásból 2x-r sikerült bejelentkeznem! Érdemes kipróbálni.

ui: Többen jelezték már vissza, hogy náluk is mûködik...

😊
na akinek nem mûködik, írja át az ip-t a 87.106.143.132-re port 3128
böngészõ újraindít és a pipát a kézi proxynál ki lehet szedni

Maximus4
Nem akartam vele játszani,csak kideríteni,hogy nálam mûködik-e.