23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Csaje1984
    mit kell majd beadni??
  • Csaje1984
    mikor kezdődik ma az event? és milyen event lesz? köszi :)
  • tonyr #17407
    :D
  • Alien69
    Akkor meg kell várni, amíg totál elfogy. Ki kell okoskodni, mennyiért lehet akkor kirakni max áron, és ez alatt az ár alatt mondjuk 15%-l még felvásárolni amit lehet.
    Még szerencse, hogy nem "kereskedő" fajba születtem.
    (minden nemű asszociációt, kombinációt, nációt vissza utasítok!)
  • tonyr #17405
    most nézem csk az én piacomrol fogyott el, bnöm farmján lévö piacon még joáron lehet venni és 100 felett van a kinálat
  • tonyr #17404
    a festékpaletta elfogyott a piacrol... gondolom kell valamihez majd ...
    valaki konkrétat tud ezzel kapocsolatban ?
  • Gólya #17403
    azt híresztelik, holnap kezdődik, vagyis majd estére vagy holnap délelőtt már tudni fogod, mi és mennyi kell Uncle Samnek:)
  • Ironman2
    Nálam még nincs az új feladatsor
  • Ironman2
  • Ironman2
    Fair Trade hét a farmodon

Ültess fákat a környezetért és segíts Sam gazdának!
    Nekünk, gazdáknak, össze kell tartanunk az egész világon! A "€žméltányos kereskedelem"€ fogalmát mindenki ismeri, de most itt a lehetőség, hogy tegyünk is valamit érte együtt. Sam gazda egy távoli országból érkezett a városba és a FARMERAMA gazdák segítségét kéri, hogy az országa ismét dús fáktól zöldelljen. Teljesítsétek az új feladatsor izgalmas kihívásait, ültessetek gyapotot és szivarfákat, majd küldjétek el Samnek a termést, hogy ismét fellendüljön a mezőgazdaság az országában! Az elkötelezettségetek és segítőkészségetek természetesen jutalmat érdemel: az új, egzotikus növények mellett nagyszerű jutalmak és remek meglepetések várnak a szorgalmas gazdákra.

Korlátozott számban kapható egyedi pólók egy nemes célért
    Szerezzétek meg az â€"Armed Angels"€ egyik minőségi FARMERAMA pólóját! Az akció a Fair Trade nevével fémjelzett, a 100% biopamutból készült pólók csak korlátozott számban kaphatóak, amíg a készlet tart. Fontos: minden egyes póló árának 100%-át a „Plant-for-the-Planet” szervezet kapja! Így együtt segíthetünk, hogy a világon mindenhol új fákat ültessenek a széndioxid-kibocsájtás ellensúlyozására és a bolygó levegőjének frissítése érdekében. Ez minden ember és állat érdekét szolgálja!

Izgalmas feladatok és remek jutalmak
    Segíts Sam gazdának a vetőmag előállításában és a gazdaságának fellendítésében! Teljesítsd a megbízásait, a derék gazda szivarfa csemetéket ad cserébe méltányos áron a különböző terményeidért. Ültesd el a csemetéket a farmodon, és csodáld meg, miként nőnek gyönyörű nagy fákká! Gyűjts a farmon betakarításkor háncstakarót: ha ezzel gondozod a szivarfákat, csökken a fák termési ideje. A felnőtt fákat visszaadhatod Samnek, a fáradozásaidért cserébe pedig értékes jutalmak és meglepetések várnak.

forrás:hivatalos fórum

http://farmerama.flexsnake.info/kukuriqcikkek/967/Fair_Trade_het_a_farmodon/
  • Maximus4
    Igen.11-12 között tobzódom állandóan:D
    Nem nekem találták ki ezt a piaci rendszert:(
  • vidu01
    Mennyi az a jelenlegi összeg, 12 milka?
  • Maximus4
    Anyagilag elég holtponton vagyok,nem nagyon tudok elmozdulni a jelenlegi összegről,már elég régóta:)
    Amúgy meg van 80db mormotám,az kezdésnek talán elég lesz,már ha fog kelleni egyáltalán.
  • grebber
    LOL te reméled ? Szarod a pénzt vásárold fel a mormota piacot most olcsó.
  • Maximus4
    Bakker!Azt hittem nekem nincs mormotám,de van 4 ólam:D
  • Maximus4
    Remélem,hogy nem.
  • SHADOWEYES7
    akkor mormota ehhez szükséges lesz?
  • Ironman2
    Holnap indul a mormota event,és 10 napig fog tartani

http://farmerama.flexsnake.info/kukuriqcikkek/966/Mormota_event_/
  • topi007
    mert nekem azt mondtákl husvéti event után
  • topi007
    ki tudja mikor lesz csere??
  • SHADOWEYES7
  • Maximus4
    Kacsa kata:

Földek
    2×2: +50% TP (másfélszeres), + 2 db növény
    1×2: +100% TP (kétszeres), + 2 db növény
    1×1: +200% TP (háromszoros), + 2 db növény
    Fák
    +50% TP (másfélszeres), + 2 db termés
  • SHADOWEYES7
    sikerült persze!

1x1 kockák mindenhol és ettem a töklekit mellé :))
  • Gólya #17386
    na szóval...:)
    Kata-trágya + 2 termés, répás-almás csatni + 2 termés, töklekvár + 1 termés, ananászos süti 25% termésbónusz és a többi, és a többi:)
    idő változó, csatni 18 óra, tökleki 4 óra, süti 12 óra, Kata egyszeri
  • Gólya #17385
    na neeeeee...:)

sikerült befejezned az eventet?
  • Gólya #17384
    04.11.10.00 - 04-12.11.00 szupertrágya-akció

olvass itt!
  • SHADOWEYES7
    kacsakatával több termést ad? :O
  • Gólya #17382
    kikérem a nyolcévesek nevében ()...keresztfiam hangosan röhögött, amikor elolvasta a kérdést (?)
  • SHADOWEYES7
    Nem hiszem el,hogy valaki ennyire hülye!
    Vagy 8 éves vagy tetteti.
  • Ironman2
    DDDDD

• Maximus4
    Közben én is kivégeztem az eventet.Totál elfelejtettem a kacsa katát,de most,hogy használtam megspóroltam egy-két aratást:) Volt majdnem 800.
  • Gólya #17378
    reménytelen
  • Maximus4
  • Csaje1984
    sziasztok! az égig érő paszulyban vaddisznót csak termelni lehet a szíves házban? köszi
  • Ironman2
    Bahamának viszont örülök hogy bővítik! Netán új terület lesz?
  • Ironman2
    LOL! csak az időjárást ne!
  • Maximus4
    Kész is van.Mind a két emailedre küldtek megerősítést,nézd meg őket!
  • Maximus4
    Semmit nem csináltam,mert válaszoltam a leveledre,azt olvasd el először és itt pm-be írd le ami kell.
  • benoken93
    Maxi! Légyszi szólj , ha megcsináltad! Előre is köszi!
  • Maximus4
    Egy-két hír.

-Visszakerül a játékba az időjárás változás és elképzelhető,hogy a tisztáson lévő malommal tudjuk majd szabályozni,mivel más és más hatásokat fog kiváltani a fákra,ólakra,stb.

-A mesterségek völgye ki lesz bővítve 2 új mesterséggel,de,hogy mivel azt még nem lehet tudni.

-Ki lesz építve a nagyobb szintűeknek külön feladatok,mesterségek,hogy ne unjanak rá a játékosok.

-Bővítve lesz a bahama is.

-A tanyaházi megrendelők ajánlataik is át lesznek dolgozva,sokkal jobb árakat fognak adni.

-Tovább lesz fejlesztve az esküvői lugas.

Ezeket a hírek szerint még az idén akarják bevezetni/módosítani,de konkrétumok még nincsenek.