23542
-
Csaje1984 #17409 mit kell majd beadni?? -
Csaje1984 #17408 mikor kezdődik ma az event? és milyen event lesz? köszi :) -
#17407 :D -
#17406 Akkor meg kell várni, amíg totál elfogy. Ki kell okoskodni, mennyiért lehet akkor kirakni max áron, és ez alatt az ár alatt mondjuk 15%-l még felvásárolni amit lehet.
Még szerencse, hogy nem "kereskedő" fajba születtem.
(minden nemű asszociációt, kombinációt, nációt vissza utasítok!) -
#17405 most nézem csk az én piacomrol fogyott el, bnöm farmján lévö piacon még joáron lehet venni és 100 felett van a kinálat -
#17404 a festékpaletta elfogyott a piacrol... gondolom kell valamihez majd ...
valaki konkrétat tud ezzel kapocsolatban ? -
Gólya #17403 azt híresztelik, holnap kezdődik, vagyis majd estére vagy holnap délelőtt már tudni fogod, mi és mennyi kell Uncle Samnek:)
-
Ironman2 #17402 Nálam még nincs az új feladatsor -
Ironman2 #17401 -
Ironman2 #17400 Fair Trade hét a farmodon
Ültess fákat a környezetért és segíts Sam gazdának!
Nekünk, gazdáknak, össze kell tartanunk az egész világon! A "€žméltányos kereskedelem"€ fogalmát mindenki ismeri, de most itt a lehetőség, hogy tegyünk is valamit érte együtt. Sam gazda egy távoli országból érkezett a városba és a FARMERAMA gazdák segítségét kéri, hogy az országa ismét dús fáktól zöldelljen. Teljesítsétek az új feladatsor izgalmas kihívásait, ültessetek gyapotot és szivarfákat, majd küldjétek el Samnek a termést, hogy ismét fellendüljön a mezőgazdaság az országában! Az elkötelezettségetek és segítőkészségetek természetesen jutalmat érdemel: az új, egzotikus növények mellett nagyszerű jutalmak és remek meglepetések várnak a szorgalmas gazdákra.
Korlátozott számban kapható egyedi pólók egy nemes célért
Szerezzétek meg az â€"Armed Angels"€ egyik minőségi FARMERAMA pólóját! Az akció a Fair Trade nevével fémjelzett, a 100% biopamutból készült pólók csak korlátozott számban kaphatóak, amíg a készlet tart. Fontos: minden egyes póló árának 100%-át a „Plant-for-the-Planet†szervezet kapja! Így együtt segíthetünk, hogy a világon mindenhol új fákat ültessenek a széndioxid-kibocsájtás ellensúlyozására és a bolygó levegőjének frissítése érdekében. Ez minden ember és állat érdekét szolgálja!
Izgalmas feladatok és remek jutalmak
Segíts Sam gazdának a vetőmag előállításában és a gazdaságának fellendítésében! Teljesítsd a megbízásait, a derék gazda szivarfa csemetéket ad cserébe méltányos áron a különböző terményeidért. Ültesd el a csemetéket a farmodon, és csodáld meg, miként nőnek gyönyörű nagy fákká! Gyűjts a farmon betakarításkor háncstakarót: ha ezzel gondozod a szivarfákat, csökken a fák termési ideje. A felnőtt fákat visszaadhatod Samnek, a fáradozásaidért cserébe pedig értékes jutalmak és meglepetések várnak.
forrás:hivatalos fórum
http://farmerama.flexsnake.info/kukuriqcikkek/967/Fair_Trade_het_a_farmodon/ -
#17399 Igen.11-12 között tobzódom állandóan:D
Nem nekem találták ki ezt a piaci rendszert:( -
vidu01 #17398 Mennyi az a jelenlegi összeg, 12 milka? -
#17397 Anyagilag elég holtponton vagyok,nem nagyon tudok elmozdulni a jelenlegi összegről,már elég régóta:)
Amúgy meg van 80db mormotám,az kezdésnek talán elég lesz,már ha fog kelleni egyáltalán. -
#17396 LOL te reméled ? Szarod a pénzt vásárold fel a mormota piacot most olcsó. -
#17395 Bakker!Azt hittem nekem nincs mormotám,de van 4 ólam:D -
#17394 Remélem,hogy nem. -
#17393 akkor mormota ehhez szükséges lesz? -
Ironman2 #17392 Holnap indul a mormota event,és 10 napig fog tartani
http://farmerama.flexsnake.info/kukuriqcikkek/966/Mormota_event_/ -
topi007 #17391 mert nekem azt mondtákl husvéti event után -
topi007 #17390 ki tudja mikor lesz csere?? -
#17389 -
#17388 Kacsa kata:
Földek
2×2: +50% TP (másfélszeres), + 2 db növény
1×2: +100% TP (kétszeres), + 2 db növény
1×1: +200% TP (háromszoros), + 2 db növény
Fák
+50% TP (másfélszeres), + 2 db termés -
#17387 sikerült persze!
1x1 kockák mindenhol és ettem a töklekit mellé :)) -
Gólya #17386 na szóval...:)
Kata-trágya + 2 termés, répás-almás csatni + 2 termés, töklekvár + 1 termés, ananászos süti 25% termésbónusz és a többi, és a többi:)
idő változó, csatni 18 óra, tökleki 4 óra, süti 12 óra, Kata egyszeri -
Gólya #17385 na neeeeee...:)
sikerült befejezned az eventet? -
Gólya #17384 04.11.10.00 - 04-12.11.00 szupertrágya-akció
olvass itt! -
#17383 kacsakatával több termést ad? :O -
Gólya #17382 kikérem a nyolcévesek nevében ()...keresztfiam hangosan röhögött, amikor elolvasta a kérdést (?) -
#17381 Nem hiszem el,hogy valaki ennyire hülye!
Vagy 8 éves vagy tetteti. -
Ironman2 #17380 DDDDD
-
#17379 Közben én is kivégeztem az eventet.Totál elfelejtettem a kacsa katát,de most,hogy használtam megspóroltam egy-két aratást:) Volt majdnem 800. -
Gólya #17378 reménytelen -
#17377 -
Csaje1984 #17376 sziasztok! az égig érő paszulyban vaddisznót csak termelni lehet a szíves házban? köszi -
Ironman2 #17375 Bahamának viszont örülök hogy bővítik! Netán új terület lesz? -
Ironman2 #17374 LOL! csak az időjárást ne! -
#17373 Kész is van.Mind a két emailedre küldtek megerősítést,nézd meg őket! -
#17372 Semmit nem csináltam,mert válaszoltam a leveledre,azt olvasd el először és itt pm-be írd le ami kell. -
benoken93 #17371 Maxi! Légyszi szólj , ha megcsináltad! Előre is köszi! -
#17370 Egy-két hír.
-Visszakerül a játékba az időjárás változás és elképzelhető,hogy a tisztáson lévő malommal tudjuk majd szabályozni,mivel más és más hatásokat fog kiváltani a fákra,ólakra,stb.
-A mesterségek völgye ki lesz bővítve 2 új mesterséggel,de,hogy mivel azt még nem lehet tudni.
-Ki lesz építve a nagyobb szintűeknek külön feladatok,mesterségek,hogy ne unjanak rá a játékosok.
-Bővítve lesz a bahama is.
-A tanyaházi megrendelők ajánlataik is át lesznek dolgozva,sokkal jobb árakat fognak adni.
-Tovább lesz fejlesztve az esküvői lugas.
Ezeket a hírek szerint még az idén akarják bevezetni/módosítani,de konkrétumok még nincsenek.