Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ami az X után van szám,az a te piaci számod.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
És ha már itt tartunk,én a 06-os piacon vagyok,kinnt van a fejlécemben😊
Na, ezt nem tudtam 😊
Nekem szerencsém van, mert lekvárfõzõm van, de a férjem jól ráfaragott a pékséggel 😞
Egy kérdésem lenne, sajnos nem találtam errõl infót 😞
A pékségnél milyen sütivel lehet a termesztett növénynél + 1 / +2 db hozamot elérni?
Töklekvárt nem tudom sehogy felhasználni, ha pékségem van?
Köszönöm elõre is 😊
Hogy mi lesz a második héten, az legyen meglepetés.
Ajánlom nekik,hogy a mostanit folytassák,mert azért vicces lenne ha tök mással állnának elõ és ezt hiába csinálom.
De egyébként is jó ha van.
havonta 1 óra és meg van ujitva a géped.
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Aztán 4-5 órát megy az uj dátummal, majd azt ghostolom vissza, hogy ne nehezteljen a windóz az elmúlt 3 hét miatt.
Megcsinálod a géped, mikor kész ghostolod, azaz elmented a tökéletest, majd ha bibi van fél óra alatt visszateszed ugyanezt. a rendszert.
Vírusmentes lesz a géped és szûz.
1x kell megcsinálni és utána szeva vírus!<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
igazából nincs tuti tippem, mivel ha van idõm (kb havi 1x 1 szombat de.), akkor zsinórba kattintgatok végig mindent, és azt sem tudom, hogy melyikért kapok aranyat, melyikért nem 😊
A Radium az ami mûködik, de mindegyiken végigmentem.
Sok adott , de sok nem, van még a letöltõs, azt is kipróbálom, én ezért raktam fel üres hdd-re új win-t , ha tönkremegy akkor újra teszem.
De ha van jobb ötleted akkor ne tartsd vissza. Elõre is kösz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
We will never forget! WTC
Amik adnak azok a szedd le tedd fel vírusos progik!Ennek van külön vinyó rendszer.Ha is szereztem 91FA-t így.
De rájöttem semmit nem érek vele mert ennek az evenenek a befejezéséhez valami több ezer FA kéne 😞
Növényekkel még csak csak meglenne az ember,de a felröppenõ tárgyak hírbõl se röpennek és az az ami szopás de nagyon 😞
Nagyon rágyúrtak most a fizetõs témára.
Next PC upgrade: 2022
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Én úgy próbálkozom, hogy feltettem vírus írtót is, de kikapcsolom, majd ha megvan a FA
( vagy nincs <#nevetes1>#nevetes1> ) akkor visszakapcsolom és lefuttatom. Ha nem bízom a sikeres védelmében inkább újrateszem az egész WIN7-et.
Mert kifogtam megint egy szériát ami semmit nem ad.
Mindjárt én is izzitom a 20GB-os vinyót virusoknak.
Már ilyen összeesküvés elméleteket gyártok hogy azért nem adnak a progik FA-nyat,mert amikor telepitené fel a progikat automatikusan mellé töltené le a kis virus szarját de azt blokkolja a virusirto.
Na majd a friss rendszerrel.Csak félek nem sokáig birja majd a sarat az xp 😄
Szerencsére a reklámcsík csak akkor jön be, amikor UK IP-t berakom.
ott kiírja
Aki nem tud belépni annak itt a megoldás!
Egy ideglenes és 80%-ban mûködõ megoldással tudok szolgálni...
Opera Browser-t töltsétek le, akinek lent van, azok pedig mindent töröljenek ki (cooke; flash; elõzmények, tehát MINDENT)
1) Ez után, mindenki indítsa újra az Opera Browse-t. # Vagy telepítsék fel és indítsák el.
(Aki most újonnan telepíti, annak az adobe flash playert is le kell hozzá töltenie!!!!)
2) Kapcsoljátok be az Opera Turbó plugint ( bal oldalt a lap alján található sebességmérõ icon )
3) Ez után az Opera Turbo csatlakozik az OPERA Browser szervereihez / szerveréhez.
(Ha piros felkiáltó jel jelenik meg rajta akkor nem tudott csatlakozni, próbálkozni kell)
4) Írjátok be utána, hogy www.farmerama.com (Az a jó, ha német nyelven jelenik meg az oldal)
5) Jelentkezzetek be, ha továbbra is német nyelvû az oldal, nyert ügyetek van, mûködni fog!
Ideglenes megoldás, 3 próbálkozásból 2x-r sikerült bejelentkeznem! Érdemes kipróbálni.
ui: Többen jelezték már vissza, hogy náluk is mûködik...
na akinek nem mûködik, írja át az ip-t a 87.106.143.132-re port 3128
böngészõ újraindít és a pipát a kézi proxynál ki lehet szedni