Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
munkások <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
We will never forget! WTC
socialstar
5 csillagot ad
De ezért már nem rakom le megint az 1x1-eseket arató/vetõgép nélkül csak idegbajt kap az embert egyszer elég volt átélni!
Next PC upgrade: 2022
Totál nem éri meg azért hogy egy 3 órás termõ idõn nyerjen valaki 10%-ot, de mégis fogy 😊
annyit eladtam belõle, hogy kb 400ezer csp körül nyertem rajta , megéri tököt termelni és eladni lekvárként ilyenkor, viszont a cukor az nekem is vészesen elfogyott . Vigyázni kell mert a végén még nekem nem lesz 😊
Jó lenne már egy nyugis idõszak tényleg 😊
amit most "nyújtogatok" a lekvárral, még a karácsonyi event elõtt ettem meg - csak már nagyon nincs cukrom😞
akinek sok cspje van, az nyugodtan megveszi a piacon - 6 tökleki egy nap
Csatnival elvileg kétszeres a plusz nyereség a töklekvárhoz képest , vagyis napi 6 vetéssel 5400-al kapsz többet mintha nem használnál semmit.
De hát sokakat ez nem érint mert 4. szint kell a lekvárnál, ahoz meg rengeteg pont kell.
vagyis körönként 5 nyereség
négy 1x1-es területen körönként kapsz 4x2-t plusz ha töklekvárazol akkor még 4x1-et minusz a 4 vetõmag
vagyis körönként 8 nyereség
vagyis e töklekvárral minden körben 3 plusszod van négy darab 1x1-es területen a 2x2-eshez képest
Egy földön kb 50 db 2x2-es fér el az 150, 2 területen 300 , 3 területen 450 plusszod van körönként, ha töklevárazol és 1x1-es területet használsz.
1 nap kb 6x tudsz ültetni , az már 6x450 vagyis 2700 darab.
Remélem jól számoltam.
1*1 terület + 2-öt ado lekivel 1 magból lesz 3 db 2x2-eshez viszonyitva 4db magból lesz 12 termés tehát több mint az alap 2x2-es
felröppenõkbõl meg van dögivel..
valaki kiszámolná, hogy az 1x1 egy terület mennyivel éri meg jobban mint a 2x2?
köszi
leszarom a konfigod...
Itt meg mi szivunk a szinte semmiért! Jó születésnap mondhatom.
Ezek valóban várják az ajándékokat pénz formájában.De hogy valami adnának ingyen.
Én üzemeltetõ lennék ott vagy fejlesztõ vagy aki csinálja az egészet tuti kiszórtam volna legalább valami 48 órás munkásbrigádot ingyé!
Remélem meg lesz <#vigyor2>#vigyor2>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
azt nem értem, hogy ez a matrica mi a tökszárnak kellett? még ha a gyerekekre gondolva csinálták is ezt, akkor is eszükbe juthatna, hogy épkézláb normális csemete is rájön, hogy semmi haszna - akkor meg minek?
már csak arra lennék kíváncsi, hogy ez a nagy tojásfa-akció miért is van? készülnek esetleg valami nagyobb dologra tojással kapcsolatban vagy éppenhogy felejtõs lesz a tojás?
megprobálom
Nem tudok belépni!!!!
Eddig is nagyon necces volt,hogy legalább az egyiket sikerül megcsinálnom,pedig szinte 3 óránként ültetek ,földem is akad és most még ez is
by by by tojásfa
ne<#ijedt>#ijedt>...megynyugszik a beteg, lejön a falról...<#nevetes1>#nevetes1>
honnan veszek én annyi cukrot, hogy a több, mint egy hónapja életben tartott csatnim még kibírja?<#fejvakaras>#fejvakaras>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ez pont elég lesz arra hogy ne legyek kész 😞
Pedig és is a tojásfáért csináltam, 1 darab tojásfáért 😞 .
Talán van még rá esély hogy meglesz.
De ezeknek fizetni nem fogok az tuti.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Többe tuti nem rakok le 1x1-et ott rohadjon meg az összes következõ event.
Most is csak a 2 tojásfa miatt csinálom az egészem semmi másért!
66 ill 67 db cucc kell már csak!
Angol IP (80.194.50.123/8080) GameCoins (free) pontos névre már nem emlékszem, de fehér kocsit lehet vele nyerni 😊
maxi mindjárt jön és beadja a kegyelem döfést hogy õ már tegnap este végzett mind2vel és van 3k fölösleges mind2 növénybõl 😄<#idiota>#idiota>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nekem viszont csak töklekvárom van.
Egyik oldalon kész 4 a másikon a 4. felénél járok növényekbõl.
Asszem esélytelen nekem is, ráadásul munkaidõ alatt nem tudom csinálni, kiesik napi 6 óra( ha indulás elõtt még el tudok vetni).
Arról nem is beszélve , hogy a vetõ-arató gép 3 óra múlva lejár, jöhet a kézi vetés aratás egyenként 😞
Ez kb 1500 klikk 15 perc alatt naponta 6x 😊 , beledöglök én is meg az egér is 😊
De semmire nem mentem vele mert nem lesz meg a kellõ mennyiségû süti meg trombita!
Bezeg amikor nincs event akkor jön fel a sok szar szög meg a többi szar mostmeg mintha direkt blokkolnák fizetés nélküli embernek nehogymár kész legyen!
bahamán és két nagy területen termelek, almás cuccal
és most lett csak meg a 3. szint mind2-bõl.
Tombitával és SÜtivel nincs gond, az van dögivel...
ezért utálom ezeket a szar ültetõseket.... egyre hülyébb növényeket találnak ki és ráadásul tök feleslegesen
leszarom a konfigod...
Mert bevetném a körözöttet is hátha az a 10% +-al már adna is felröppenû sütit vagy trombitát.
Bitang mod alig ad valamit 😞
Növények már készenvannak de beadni sem birom õket mert nagyon kevés a felröppenõ cucc.
Gondoltam szerzek FA-nyat egész nap kérdõiveket töltöttem ki meg telepitettem progikat sajnos sikertelenül 1db FA-t sem kaptam 😞
gargajoke:nem lehet.
Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet venni titokzatos cuccokat (fa, tenyésztés stb...) ?
Köszönöm !
A pajtára katt !
A hörcsög fejre katt !
És ott vannak termékre katt !
van 6 db rejtélyes eredetû almalekvárom is... <#nemtudom>#nemtudom>
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
vettem a piacon egy töklekvárt, de nekem csak pékségem van... meg se tudom így enni? 😊