Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha már nem leszek kész az eventtel valami jó ajándék is lehetne még
munkások <#eljen><#taps>
<#eljen><#taps> KÖSZI!

We will never forget! WTC

köszönet a remek ajándékért<#violent><#falbav><#levele>
<#worship><#taps>
kód:

socialstar

5 csillagot ad

grebber
Nem kell trágy sima víz is elég volt ehhez a eventhez. A következõhöz meg ugye csak 9000 kell mindenbõl ami jóval kevesebb!
De ezért már nem rakom le megint az 1x1-eseket arató/vetõgép nélkül csak idegbajt kap az embert egyszer elég volt átélni!

Next PC upgrade: 2022

Az a furi még , hogy egy darab sima trágya most 150 csp , ha valaki 1x1-esre ültet akkor kb 500 kell egy körre. Az 75000 csp.
Totál nem éri meg azért hogy egy 3 órás termõ idõn nyerjen valaki 10%-ot, de mégis fogy 😊
Jaja , néztem én is, a töklekvár 6000 volt amikor nem volt semmilyen event , most meg 14000 körül.

annyit eladtam belõle, hogy kb 400ezer csp körül nyertem rajta , megéri tököt termelni és eladni lekvárként ilyenkor, viszont a cukor az nekem is vészesen elfogyott . Vigyázni kell mert a végén még nekem nem lesz 😊

Jó lenne már egy nyugis idõszak tényleg 😊
csatnit eventen kívül (mikor van olyan idõ?<#fejvakaras>) kell venni, akkor "elviselhetõ" az ára
amit most "nyújtogatok" a lekvárral, még a karácsonyi event elõtt ettem meg - csak már nagyon nincs cukrom😞
akinek sok cspje van, az nyugodtan megveszi a piacon - 6 tökleki egy nap

ja még annyit ha semmit nem használsz hozzá ( se töklekvárt, se csatnit) akkor pontosan ugyanannyi a termés ha 1x1-esre ültetsz vagy 2x2-re

Csatnival elvileg kétszeres a plusz nyereség a töklekvárhoz képest , vagyis napi 6 vetéssel 5400-al kapsz többet mintha nem használnál semmit.

De hát sokakat ez nem érint mert 4. szint kell a lekvárnál, ahoz meg rengeteg pont kell.
ha még sikerül egy ananászos sütit is beszervezni, akkor a szigeten 12 órán keresztül még +1 - ez most jól jön, mivel a szigetre is ültethetõ az eventes cucc

2x2-es területen kapsz 5-öt ha töklekvárazol még 1-et , mínusz 1 az ültetés miatt,
vagyis körönként 5 nyereség

négy 1x1-es területen körönként kapsz 4x2-t plusz ha töklekvárazol akkor még 4x1-et minusz a 4 vetõmag
vagyis körönként 8 nyereség

vagyis e töklekvárral minden körben 3 plusszod van négy darab 1x1-es területen a 2x2-eshez képest

Egy földön kb 50 db 2x2-es fér el az 150, 2 területen 300 , 3 területen 450 plusszod van körönként, ha töklevárazol és 1x1-es területet használsz.
1 nap kb 6x tudsz ültetni , az már 6x450 vagyis 2700 darab.

Remélem jól számoltam.
grebber
2*2 terület +2-öt ado lekivel : 1 magból lesz 7 db termés
1*1 terület + 2-öt ado lekivel 1 magból lesz 3 db 2x2-eshez viszonyitva 4db magból lesz 12 termés tehát több mint az alap 2x2-es

zmeor
nekem épp hogy csak meglesz a 4. szint...

felröppenõkbõl meg van dögivel..

valaki kiszámolná, hogy az 1x1 egy terület mennyivel éri meg jobban mint a 2x2?

köszi

leszarom a konfigod...

grebber
Nem mellesleg ez az egész egy kalap kaki.Mert eddig bármilyen más oldalon születésnapot ünnepeltek az arról szólt hogy oltári bagy akciók vannak.
Itt meg mi szivunk a szinte semmiért! Jó születésnap mondhatom.
Ezek valóban várják az ajándékokat pénz formájában.De hogy valami adnának ingyen.
Én üzemeltetõ lennék ott vagy fejlesztõ vagy aki csinálja az egészet tuti kiszórtam volna legalább valami 48 órás munkásbrigádot ingyé!

Maximus4
1500 pázsitviola és 8,illetve 9 darab felröppenõ kell még,töklekvárral és csatnival.
Remélem meg lesz <#vigyor2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

sok fantáziát én sem látok benne, de ettõl szerintem még csinálni fogom😊
azt nem értem, hogy ez a matrica mi a tökszárnak kellett? még ha a gyerekekre gondolva csinálták is ezt, akkor is eszükbe juthatna, hogy épkézláb normális csemete is rájön, hogy semmi haszna - akkor meg minek?

már csak arra lennék kíváncsi, hogy ez a nagy tojásfa-akció miért is van? készülnek esetleg valami nagyobb dologra tojással kapcsolatban vagy éppenhogy felejtõs lesz a tojás?

grebber
Mind a két növénybõl 9000 db + felröppenõ szarok és mindezt kitehetõ szarokért meg értlemetlen soha nem használt matricákért.Nem éri meg.

köszi
megprobálom
Még 2000db begónia, és 11db süti és meg van nekem is az event.
Explorer-el nekem se lépett be, Chrome-al nálam jó.
szép napot
Nem tudok belépni!!!!
Eddig is nagyon necces volt,hogy legalább az egyiket sikerül megcsinálnom,pedig szinte 3 óránként ültetek ,földem is akad és most még ez is
by by by tojásfa
no akkor ITT a következõ kör

ne<#ijedt>...megynyugszik a beteg, lejön a falról...<#nevetes1>
honnan veszek én annyi cukrot, hogy a több, mint egy hónapja életben tartott csatnim még kibírja?<#fejvakaras>

Maximus4
<#eljen><#taps>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Fuck yeah kész az EVENT!!!

nekem is úgy lesz meg, hogy költöttem rá egy kis csp-t
Aznap mikor kezdõdött én is 14:00-ra mentem dolgozni , már mínusz 8 óra , holnapután 14:00-kor lesz vége, pont akkor van vége a munkaidõmnek , másik mínusz 8 óra.
Ez pont elég lesz arra hogy ne legyek kész 😞
Pedig és is a tojásfáért csináltam, 1 darab tojásfáért 😞 .
Talán van még rá esély hogy meglesz.
De ezeknek fizetni nem fogok az tuti.
napi 8 óra kihagyással nem lehet megcsinálni, ki van ez találva... költsél rá, és akkor meglesz <#violent><#boxer>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Ha kell és nem jönne össze , (de reméljük összejön) , akkor adok neked 1 vagy több tojszifát , ha kell!

grebber
Én is magamnak hogy erõs legyen és az 1x1-es terület ültetése leszedése locsolása ne vigyen sírba!
Többe tuti nem rakok le 1x1-et ott rohadjon meg az összes következõ event.
Most is csak a 2 tojásfa miatt csinálom az egészem semmi másért!

HAJRÁ! Szurkolunk neked! : )

grebber
Talán egy halvány kis remény van hogy sikerül megcsinálni az eventet.

66 ill 67 db cucc kell már csak!

Nekem az elsõ megadta, a második oldal viszont blokkolt.
grebber
Megcsináltam nekem nem adott! A TV-s meg azt irja az oldal betöltésekor ACCESS DENIED!

Még egy, 21FA-ért. "Win a 52" Sony Bravia HD tv" ajánlat.
Találtam egy 16 FA-s ajánlatot. Csak regelni kell, és pár kérdést bepipálni, pár percre rá meg is adta.

Angol IP (80.194.50.123/8080) GameCoins (free) pontos névre már nem emlékszem, de fehér kocsit lehet vele nyerni 😊
Maximus4
Dehogy😊A bal oldali kész lenne már,csak kell még 150 felröppenõ.A jobb oldalon még csak a 3.-nál tartok😞

ToCsEk
mit panaszkodtok 😄 én 4x4en csak töklekvár, víz és tárgya nélkül még csak baloldalinál az utolsót kezdtem el 5500növény hát felejtõs 😄 jobb oldaliba még bele se szagultam 😄

maxi mindjárt jön és beadja a kegyelem döfést hogy õ már tegnap este végzett mind2vel és van 3k fölösleges mind2 növénybõl 😄<#idiota>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Én is 1x1-es területen vetek, a 3 nagy területbõl 2-n teljes a 3.-on fele területen + bahama teljes.
Nekem viszont csak töklekvárom van.

Egyik oldalon kész 4 a másikon a 4. felénél járok növényekbõl.
Asszem esélytelen nekem is, ráadásul munkaidõ alatt nem tudom csinálni, kiesik napi 6 óra( ha indulás elõtt még el tudok vetni).
Arról nem is beszélve , hogy a vetõ-arató gép 3 óra múlva lejár, jöhet a kézi vetés aratás egyenként 😞
Ez kb 1500 klikk 15 perc alatt naponta 6x 😊 , beledöglök én is meg az egér is 😊
grebber
1*1-es földterület (már az elmegyógyintézet küszöbén állok kb a nyomorult vetés,leszedés,locsolás miatt,mert aratógépért fizetni nem fogok az is biztos) + töklekvár + almás rétes genyó vagy mi!
De semmire nem mentem vele mert nem lesz meg a kellõ mennyiségû süti meg trombita!
Bezeg amikor nincs event akkor jön fel a sok szar szög meg a többi szar mostmeg mintha direkt blokkolnák fizetés nélküli embernek nehogymár kész legyen!

zmeor
nekem sajna reménytelen....

bahamán és két nagy területen termelek, almás cuccal
és most lett csak meg a 3. szint mind2-bõl.
Tombitával és SÜtivel nincs gond, az van dögivel...

ezért utálom ezeket a szar ültetõseket.... egyre hülyébb növényeket találnak ki és ráadásul tök feleslegesen

leszarom a konfigod...

Hogy lett ilyen hamar meg a kétfajta növénybõl is mind ?
grebber
Lekvár egyidejüleg mennyi lehet aktiv?
Mert bevetném a körözöttet is hátha az a 10% +-al már adna is felröppenû sütit vagy trombitát.
Bitang mod alig ad valamit 😞
Növények már készenvannak de beadni sem birom õket mert nagyon kevés a felröppenõ cucc.
Gondoltam szerzek FA-nyat egész nap kérdõiveket töltöttem ki meg telepitettem progikat sajnos sikertelenül 1db FA-t sem kaptam 😞

Maximus4
Majd csak akkor tudsz venni ha lesz akció,addig nem.

gargajoke:nem lehet.

Át lehet menni másik piacra ???
Hali !

Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet venni titokzatos cuccokat (fa, tenyésztés stb...) ?

Köszönöm !

De meg tudod enni !
A pajtára katt !
A hörcsög fejre katt !
És ott vannak termékre katt !
áhh, megvan!

van 6 db rejtélyes eredetû almalekvárom is... <#nemtudom>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

jóreggelt!

vettem a piacon egy töklekvárt, de nekem csak pékségem van... meg se tudom így enni? 😊

Maximus4
Ha jól tudom 40.