Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Igen!

Next PC upgrade: 2022

Ti be tudtok lepni a jatekba?
Nemigazán értem mit jelentenek ezek a számok.
minek a vége 130 ? és mi az a UK004 ?

UK-s IP-n nekem csak két ajánlat van , de egyik sem megy 😞

Elmagyaráznád?
jojo
Discover the new Honda Facebook game and earn Farmarany! 211 Farmarany

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

jojo
Megy az Urban Explorer Honda, akinek van folyamatba az most kattanjon rá!!!
211FA nem vicc!!
Reggel az UK004-n volt a 130-s végûn Supersonic ads-n

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Maximus4
Ok.Akkor várok türelemmel😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Ezzel az a baj hogy nem igen számoltam reggel mennyi röppen fel de gondolom 40 körül jött a rózsák miatt.
Most szedtem le az eventes növényeket az 10 db volt és 69 kártyám lett.Szóval elégedett vagyok.

Maximus4
És mennyi kártyát kaptál?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Na nekem visszaadták az eltûnt cumot!
3. szintig már kész a növények beadása!

Maximus4
Tudom,ezt olvastam.Én csak arra reagáltam amit írtál,hogy most már minden rendben van.Tehát még nincs <#vigyor2>

a tegnapi sütid megérkezett😄

"Üdv Gazdák!

Igazán sajnáljuk a Születésnapi eventtel kapcsolatos aktuális problémákat. Minden erõvel azon van a fejlesztõ csapat, hogy ezeket a hibákat kijavítsák, és mindenki felhõtlenül tudja élvezni a születésnapi event második részét.
A születésnapi event elsõ részébõl visszamaradt felreppenõ tárgyak (trombita, és süti) nem kerültek beváltásra minden játékosnál.
Akiknek nem kerültek még beváltásra, azoknak most be kellene jelentkezni újra a játékba, hogy a jóváírás megtörténjen.Az éjjel üdvözlõkártya tételek kerültek beváltásra sajnálatos módon. Jelenleg egy programot futtatnak a fejlesztõk, az éjjel beváltott üdvözlõ kártyákért kapott CSP, és TP levonásra kerül. Az üdvözlõ kártyák pedig amik sajnálatos módon beváltásra kerültek, jóváírásra kerülnek. Ez elõreláthatóan 14-15 óra körül fejezõdik majd be.
A Farmerama csapata."

gondolom, szerverenként mennek sorba és igazítják helyre a dolgokat
én az elõzõ belépéskor felírtam, mibõl mennyi van és most több volt a kártya, tp és csp is, vagyis tényleg csinálják

Maximus4
Igen?
Kaptunk felröppenõket a kiesésért?Mert én nem látom.

megszokhattuk már😞
de legalább most már rendben van

Maximus4
Full aratás,9 felröppenõ <#violent>

Maximus4
Azért ez se rossz😄

Maximus4
Helyes,jól tetted!

grebber
Be is írtam nekik a fórumba jó lenne ha a befizetett eurókat fejlesztésre is költénék nem másra!!<#banplz>

Maximus4
Amúgy ez már tényleg szánalmasan nevetséges,hogy nem tudnak egy eventet sem rendesen lebonyolítani.
Bezzeg a fizetõs résszel semmi gond soha!

grebber
Az is jó lenne de akkor minimum 30 db legyen mert annyit tuti ad a rózsa mindig!

Maximus4
Szerintem meg dobnak egy kódot amivel kapunk x mennyiségû üdvözlõlapot.

grebber
Nagyon remélem hogy visszaadják vagy ha nem akkor legyen minimum 10 órával hosszabb az event hogy a rózsákat újra le lehessen aratni.

"Jelen pillanatban már megérkeznek az ajándékba küldöttek, és a felreppenõket is elkönyveli a rendszer. Hamarosan egy javítást is lefuttatnak, utána tudunk majd többet mondani nektek."
JC hsz-a a hivataloson...

cak az van amit most kuldtek sajna
nem adta vissza a begyujtott lapokat
Maximus4
Üdv a klubban😄

grebber
"A hibát több módon is jeleztük (e-mail, telefon, sms, skype) és várjuk a javítást illetve az információkat. Az aratást nem ajánljuk, mert nem tudjuk, hogy utólag jóváírja a rendszer, vagy nem.
Türelmeteket, megértéseteket köszönjük."

F..za.Akkor kb most kárba ment az a 30-50 képeslap mert learattam 😞

grebber
Elmennek a francba!Rozsák végett elég sok felröppenõ cucc jött.Erre 0-át jelez és nemtudok ezmiatt tovább menni!

Pénzéshez mocskos banda aki már évek óta nem tud egy nomrális stabil játékot csinálni.De a pénzt az elvárják mindig.

miert nem tudom beadni az udvozlo lapot,??
Szomszédokat keresek kis farmomra!!! 😊
Név: Janoooo85
Szint: 35
10 szomszéd jöhet. 😊

grebber
A büdös francba ez az event is lazán meglesz<#banplz>

Maximus4
Nem.

Ha a Shaun ajándékot kicsomagolom akkor fizetni kell euroval?

We will never forget! WTC

Visszatértek a cuccaim 😊

Na, megint van egy bug. 😞
Eltûnt a farmaranyam, csengõpengõm, csillagjaik.
És direkt még ma nem küldtem ajándékot, és most az ajándékküldési lehetõség is eltûnt. 😞((

grebber
Azta nálam nem kicsit behalt a farm elvette a gép az összes FA-t CSP-t CSILLAGOT ültetni növényekbõl kb van 2 db a többi ikonját nem jeleniti meg 😞

Remélem megcsinálják mert kettérúgom arcukat rögtön!

még tart az elsõ rész - hosszabbítás az elején elõforduló IE problémák miatt

Maximus4
2. rész kezdete várhatóan: 2012. január 25. 16 óra 30 perc.

grebber
Na mivan hol az j feladat már?

koszi
Maximus4
Az event teljes végeztével a megmaradt felreppenõk beváltásra kerülnek az alábbiak szerint:
Minden trombita 20 TP és 20 CSP darab áron kerül jóváírásra
Minden sütemény 20 TP és 20 CSP darab áron kerül jóváírásra.

Sziasztok mi lessz a magmaradt sutikkel?tud valaki valamit?
Na, végre, sikerült!!!
Kész az event!!!

100 szupertrágya
40 szupertáp
10.000 CSP
30.000 TP
10 csillag
2 tojásfa

zmeor
majd amikor csere lesz, akkor cseréld el velem a tojásfát 😛 😄

leszarom a konfigod...

grebber
Na frankó mire elkezdödik az új kör már a 3. szinthez is meglesznek a növények aztán lesz idõ a felröppenökre is!

Maximus4
Na,kész vagyok én is😊

150 szupertrágya
60 szupertáp
15.000 CSP
45.000 TP
15 csillag
3 tojásfa

hát nekem nem lesz meg.. de Nektek szurkolok, remélem mindenkinek lesz több tojásfája is, majd cserélhetünk vmire 😄D

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Bizony, amit pénzért is adhatnak és meg is veszik, azt nem adják ingyen.
álmodj csak<#nevetes1> - BP filozófia: vedd meg

? konkrétan?