Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neke 8!<#eljen>

We will never forget! WTC

Maximus4
Majd este tudom csak.

Arra gondoltam,hogy csinálok majd egy infó sávot a banner alá ahová beírnám mindíg az aktuális eventet.

Vélemény?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sziasztok! Maxi , ha ráérsz légyszi a csere táblánál írd már be légyszi , hogy keresek baglyot és csp-s dolgokat! Köszi elõre is! De nem sürgõs berakni!

bizony, és elméletileg hétfõig, úgyhogy nem is kell orrba-szájba nyomni a bájitalt 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

grebber
A növények délutánra már készen lesznek ,utána pedig a játék végéig csak árpa lesz ültetve hogy meglegyenek a felröppenõk is!

Next PC upgrade: 2022

azt tudjátok, hogy ma babyboom?

ez így elég "érdekes"<#whatever>

tonyr
felvettelek bnöm farmján, <-BuBu-> néven, aktivan toljuk 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Meghívtalak szomszédnak.
g1397k
Ha valakit érdekel egy 69es farm szóljon (törölni kár lenne, jelenleg tele van narancsfával, szomszéd nincs mert régen léptem be, 3. terület kitakarítva, sziget nem aktív, kert kitakarítva).

Két szépséghibája van: név nem változtatható illetve a jelszó sem: a hozzá kapcsolodó freemail account deleted!

esetleg ha valakit érdekelne szóljon: esetleg megköszöném, ha egy smses farmarany feltöltést kapnék a rendes farmomra.

Illetve jó lenne pár komoly szomszéd: Jethro79 (79es szint sziget 19)

Ez azért van, mert a bug nem 1x számította be a lapokat, hanem annyiszor, ahányszor képernyõt váltottál. Nálam kb. 1 milla tp/csp volt pluszba mire javították 😄
Irtam ezügyben , meg jött a válasz, az hogy ez így megfelelõ.

Szóval azért vontak le 120-120 ezer CSP-t , TP-t , mert véletlenül beváltották az üdvözlõ kártyákat, majd a hiba javításakor vissza váltották.
Na de egy kártya 20-20 CSP-TP -t ér. Vagyis a 120ezer az 6000 kártya , amit akkor szerintük 1 nap alatt szedtem össze. És ha vissza adták , hol van a 6000 kártya ?

Én nem értem. Még csinálják meg vagy 6x és negatívba leszek 😊

remélem, sikerrel járok itt a fórumon és találok eladó farmot. :/
Maximus4
<#wave>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

sziasztok
Sziasztok !

Reggelre nekem kevesebb lett a CSP-m is meg a TP-m is kb 120-120 ezerrel !!! <#confused>

Szép kis szülinapi ajándék 😞

Most kevesebb pontom van mint a szülinapi event elõtt.

<#violent> BIGPOINT EMBEREI

Nemtom! Csak privátban küldött egy üzenetet , hogy hanyas szintû a farmom!😮

Maximus4
Idecsaltál valakit?😄

somfailaci szia! A farmom 76-os szintû!

Maximus4
Bakker!Most vettem csak észre,hogy raktáramba ott figyel a rénszarvasbölcsõ😞

Ja nemszóltam.DDD
Már rájöttem közben

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Na ez meg olyan bugos mint az állat! Elértem a 2.fokozatot,erre nem ad érte semmit se,és még bedobálni se lehet,pedig vettem már 200 kacsát is

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Írj a hivatalos fórumba(már ha az megy) egy segítségkérõ topikba.Biztos lesz ott valami moderátor aki tud segíteni.

igy sem mukodik
ok meprobalom
Maximus4
Amíg nem próbálod meg frissíteni,addig nem is fog kiderülni semmi.
Én ennél többet nem tudok neked segíteni.

Maximus4
Találtam még valamit,bár ez elég nevetséges:

"lépj ki a böngészödböl minden ablakot zárj be nyisd meg a játékot: http://www.farmerama.hu/
és utána be tudsz lépni"

nem tudom azt sem probaltam letolteni de nem megy
Maximus4
Jut eszembe.Próbáld meg mindenképp frissíteni a flash playert.Most olvasgatok a hibádról és nem egyedi.

ezt adja ki
Maximus4
Azt nem ismerem,nekem más van,de akkor próbáld ki ha már leszedted.De így sem biztos,hogy jó lesz😞

jo lessz az?
a wise r clenert letoltottem
igen remelem
Maximus4
Ha küldök egy programot azt fel tudod rakni?

nincs
Maximus4
Van registry pucolód?Tudsz programot telepíteni?

meg valami otlet?
nem megy
az oldal nem erheto el
az jo nalam van a hiba
hogy mi azt nem tom
Maximus4
Rossz hírem van.Én csont nélkül be tudtam neked lépni😞
Próbálj a beta címen belépni.

Maximus4
Akkor küld PM-be amit kell.

ok ha megteszed megkoszonom.
Maximus4
Csak azt tudom neked javasolni amit múltkor Gólyának.Ha gondolod megpróbálhatok neked belépni.

Na en jatekom meghalt
Maximus4
Szupertáp akció

2011. január 28.-án, szombaton 10:00-tól, 2012. január 30.-án héfõn 11:00-ig.

Baby Boom

2011. január 28.-án, szombaton 10:00-tól, 2012. január 30.-án, hétfõn 11:00-ig.

azt irja ki h szerver hiba
mozillat le sem tudom tolteni
2vel probaltam es nem
grebber
A 3 böngészõ közül egyikkel sem?

Next PC upgrade: 2022

nekem nem megy