Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Tökéletesi,én is így teszek😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

titokólból lehetett elmúlt hétvégén...majd a következőkben is lesz (meg a mostani event titokóljai között is talán-talán)

Maxi, Shadow, g.buxa, Best - felváltva küldöm a napi ajándékot, ha nem jó így, küldjetek baglyot <#wink>

tonyr
Hol tudok szerezni kakas-ólat ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

jojo
Köszönöm , tényleg, meg is találtam. Viszont a mostani "Titokzatos csemetét" nem lelem, pedig tuti nem tettem ki a termőhelyre.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Maximus4
A textilmalom ad pikniktakarót.Az egyik mostani eventnél lehetett nyerni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

jojo
Xar, trágya, ganéj hasonló szinoníma, bár a moderátorok ezt nem e képpen értékelték egy talajművelő gazdaságban. Ki is rugtak! 😄

Akkor vagy túl öreg, vagy túl fiatal vagy, mert az én korosztályom (36 év) még ismeri a "becsokizok" tőle kifejezést. Amit a hirtelen ijedtség szinonimájaként szoktunk használni.

steam, origin: ACE_hun

jojo
Én speciel a trágya után nem gondolnék csokira. 😊
Piknik takarót hogy lehet csinálni?
Lesem, már az is van, aztán se állatra se semmire nem gyanakszom, talán ez is tevetermék? 😄

Gondolom a trágyát nevezik csokinak...

jojo
Nem találkoztam még a csokitartállyal, az mi volna?

Maximus4
Igen,ez már nekem is feltűnt,de gondolom azok prémium felhasználók,mert ahhoz jár nagyobb csokitartály.

ha mostantól kicsit kevesebbet sírsz, ígérem, hogy a köv. ajándékozási lehetőségnél kapsz egy kecsketejfát, vagy valamit, amit lehet küldeni <#vigyor2> a mostani eventnél is van egy csemete, gyúrjál rá 😊

egyéb: mi ez az új módi, hogy mindenki 600 db trágyát ad el a piacon?? én a fánál nem látok 300 felett bővíthető lehetőséget...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

grebber
És valóban egy rakás szar lett az a 6db csemete!

Most az új farmon van 100FA veszek pár csemetét hátha megint lószar lesz...

Next PC upgrade: 2022

SHADOWEYES7
Húúú de régen írtatok!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

grebber
Történelmi pillanat kérem szépen kaptam egy értelmes fát csemetéből.
Kecsketejfa.

Most akkor megint ezer év böjt és a köv. 6 db amit ad majd az event lószar lesz.

Krszti1160
4-év után nem található a profilom farmeramán 😄 na majd most készítek egy újat 😄
hello!azt szeretném kérdezni?hogy a cserére berakott dolgokat vissza fogja adni vagy bukta?
Maximus4
Nincs valakinek egy fölösleges dekorációs mexikói zászlója?

jojo
4 napja folyamatosan jeleztem, hogy az ikonokkal baj van aztán hülyének néztek és mivel aktívan van több folyamatos előfizetésem zokon vettem, hogy a kifizetett szolgáltatást nem hajlandóak megfelelően működtetni. Aztán írtam 1-2 csúnyát, hogy manapság mennyire buta minden felhasználó szerintük és ide oda küldenek, meg minden, szal besokalltam és kivágtam egy kis akármit erre kitiltottak. Nade ha nem képesek tiszetességes beszédre sem, akkor ez kijár. Nembánom. Több időm marad másra.
Hiába próbáltam segíteni a fejlesztést, aki odaír az mind hülye, és az oldal tökéletes.

Maximus4
Mit csináltál?

jojo
Maximus4, légyszi töröld a felhasználói accomat, tegnap kivágtak az oldalról! 😊
Köszi!

tonyr
Nekem van 4 íróecsetem, de panda nincs kiváltva, így nem tehetek semmit 😄

jojo
Ha kiváltottad a Panda ikonjait, bár sehol se írja, de 2 pálcika készítő megvásárlási lehetőséget kapsz ha van mindened, kivéve az íróecsetet.
Azután 3/5 be lép és ha mindenhol kivetted a barkács cuccokat az eventek során akkor fizethetsz, ha azt akarod esetleg.
Nálam mindenhol ezen rész teljesítve, xal fizethetek. 😞

SHADOWEYES7
köszi 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4

Ez egy elég ritka felreppenő, nem könnyű megszerezni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a barkácscuccban gyakrabban kerül elő mint aratáskor. Tehát érdemes a Gazdaköri feladatokból kiszedegetni az XXL barkácscuccokat, illetve jól jön, ha a szomszédoktól is ezt kérsz napi ajándékba.

SHADOWEYES7
Srácok!
Íróecsetet honnan tudok szerezni?

Maximus4
Ja és azt elfelejtettem,ha valaki nagyon unatkozik és akar egy kicsit nosztalgiázni játékkal,akkor kattintson a lapgombra (1).Azzal is lehet kikapcsolni😊

jojo
Szép lett, gratula érte!
Gólya miért nincs a listán? Hiányolom!
Nekem Ganéj1 a farmnevem. 😄

Maximus4
Elkészült a végleges topik dizájn.Bal oldalt van egy kis kép,amibe beleraktam a gazdák nevét,hogy az esetleges ajándék küldözgetésnél ne legyen kavarodás.Ha valaki nem került bele,az szóljon,mert emlékezetből írtam.Annak akinek nem felel meg a kinézet,az ki is kapcsolhatja a style off gombbal és akkor csak a banner marad és alatta a linkek.

jojo
Amiket ad, azért nem érdemes szülinapozni!

grebber
Ez a képregényes event hogy van?
Mert egymás után a születésnaposat adja be 😞

grebber
Na most is egy hetes kakukfos amit megint nem csinálok<#eljen>

jojo
No, megvan az új link! Majdnem megijedtem, hogy törölve lett!

jojo
Ezekért a fákért nagyon drága cuccokat kellett beadni több FA értéket amiért ezt adta a rendszer,.
Mi az hogy jól ad a fa ennyi a minimum!
2 almafáért sose kapsz ilyet!

tonyr
Csodálom hogy a BP ilyen kis hibát megenged a játékosoknak:
Kacsa Kata mamutfa xxl:
Alapból 1 Kacsa Kata trágyát ad, azaz amivel ha bepermetezi a repülõvel, akkor +2 termény...
Ezt a Kacsa Kata mamutot ha bepermetezed akkor 3-at ad, és így mindig be kell permetezni hogy ne 1-et hanem 2-t kapj (permetezést levontam a 3-ból...)
😊

SHADOWEYES7
<#wow3><#pardon1>

jojo
Hol kell? Kész az event! 😊

Maximus4
A textilmalomba,amit a főtéri műhelybe vehetsz,de majd tápot ne felejts el hozzá keverni.

SHADOWEYES7

Srácok a pikniktakarót hol kell gyártani?

Maximus4
Nálam már visszaált a régire😊

"A farmon a víztartályra kattintás után a megszokott ablak jelenik meg /tartály megtöltése/.
"Megtöltés" gomb használata után a Gazdaraktár Alapfelszerelés / Szolgáltatás részében hajtható végre a tényleges vásárlás.

Víz megvásárlása közvetlenül a városból is kivitelezhetõ a Gazdaraktár épületében.

A farmerek gyors reakciójának és negatív visszajelzéseinek köszönhetõen ez nem állandósul, késõbb minden visszaáll az eredeti állapotra.
"

😄DDDDDD, Hihetetlen, hogy milyen ostobaságokat képesek kitalálni. Nem is értem hogy gondolták ezt, és hogy nem tûnt fel senkinek, hogy ez így finoman szólva sem javítás/fejlesztés, hanem elbarmolás. Ráadás ha jól sejtem, pont ettõl lett megint dög lassú az egész játék...
jojo
Úgy értettem, hogy ha a Farmarany ennyire lenne védve, akkor lenne korrekt, de hogy a legolcsóbbat, a vizet ennyire bonyolultan lehet venni, az már egy másik kategória.

Maximus4
Ugyan nem tudom mit értesz aranyáron,mert annyi maradt az ára mint volt,viszont az tény és való,hogy ami eddig tök jól mûködött és egyszerû volt,azt most miért kellett így elbarmolni?

jojo
Víz aranyáron?
Kész röhej, míg a fararanyat 1 klikkelésre lelopja a cég, a víz vásárlása kész procedúra lett, <#mf1><#mf2><#mf1>

idén hova és mennyi idõre mennek a németek nyaralni?
Brazíliába, egy hétre

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

grebber
Ej de lecsúsztunk az eventrrõl 😞
Az hagyján de annyira nem vagyok képbe hogy véletlenül mindenkinek barkácscuccot küldtem.Elnézést!

Maximus4
Ilyen lesz az új sg dizájn.Ezt azoknak linkelem,akik a topikot majd dizájn nélkül fogják használni.Jelenleg azért nem látszanak a hozzászólások,mert meg kell majd változtatnom a szövegszínt vissza alapértelmezettre.

csupán annyi, hogy most az ékezetes betûk helyett egy deltoidba zárt kérdõjel van...eddig teljesen normális volt az íráskép

én meg a te problémádat nem értem...de nem baj 😊

Én Design Off-on használom, ott feltûnõ volt, és Design On-on most is ott van, szóval nem értem mi a problémád...