23542
-
#23021 Nemeeee? Most nyomattam el annyit, hogy kaptam érte a Citromfű kiváltását a Bahamán. Azzal megint elfogy majd egy meglevő event.
Igazad van, a tenyészállatosokat pénz nélkül lehetetlen megcsinálni, a többit türelemmel simán! :D -
#23020 Nekem tenyészállatok kivételével minden eventhez van cuccom mert napközbe azért termelek hogy legyen.
Az állandó beadogatosak az már más téma azokkal kevésbé foglalkozok eljutok az aratógépig onnantól nem érdekel.
Pénzel nem foglalkozok szinte soha nem is volt sok soha nem is lesz sok.
102.000 szegfüvem van abból el lehetne adni de nem adom el minek nem kell a pénz nekem szinte semmire. -
#23019 Gondolkozzmár! Termeled a növényeket, minek gyűjtöd? Idővel eladom egy részét, amiből van most 2.500 000 Csp. abból 1.300.000CSp árból kijön az event kifizetése úgy, hogy nem kell supertápozni, meg termelni az állatokat. Nekem inkább megéri, így! :D -
#23018 Vásárlás Én kitermelek mindent kivéve tenyészállatok azokat lefosom -
#23017 Most kezdtem neki a pálcika vásárlásnak, 3300Cs áron már király megvenni, azzal a 8. szint azt hiszem a barkácsos táska abba biztos lesz fémdarabok, amiből a Csacsikovács készül. Nekem 7db van abból, és 2db narancssárga az eventek adták. :)
Supertáppal napi 2x7db készül az edényből, és jó áron lehet elsütni. :D -
Gólya #23016 nem tudom...a "fazekak fazeka" nekem nem olyan vonzó az ajándékokat illetően - amennyibe kerülnek, nem olyan sok mindent kapunk
a másik, a "levesmester" legalább ad baha tp-t is, az úgyis olyan lassan gyűlik - hiába megvan a kincses sziget teljes területe, kevés a baha tp-t adó kitehető is; bár annyival is több hely marad a szigeten egyébnek
no meg ezek állandó gazdaköriek, van idő megcsinálni őket :)
-
ACE #23015 És kell vagy 1000 fazék, sosem fog összejönni... piacon meg 14ezer az ára... -
#23014 Azt elég lassan adja sajnos. Nekem is csak kettő ólra elegendő volt a harmadikra azóta sem jött össze. -
ACE #23013 Köszi, durva hogy szögből van vagy 90ezer fából 29ezer, de ami ahhoz kell valami cucc, csak kettőt tudtam csinálni Csacsikovácsot... -
#23012 Csacsikovács - szamárfejlesztés -
ACE #23011 Bakker, nem találom sehol, honnan jön a fazék? Mi kell hozzá? -
#23010 Ez de geci te jó isten , ezt hívják direkt análnak.
Ezer éve mindig csak a következő állatot adja tenyésztéskor. Most amikor végre ott vagyok hogy kell a beadogatáshoz nagy nehezen megszületik a 4 db hogy léphessek a köv. állatra amit be lehet adni erre nem a 2-vel azutánit adja be. -
#23009 Már törölték a régi fórumot. -
#23008 Kérés!
Régi fórum link maradt még valakinek? Én sajna nem találom, pedig kellene valami onnét. -
#23007 Nem olvastam, ritkán szoktam, talán sokszor ez a baj amivel szembesülök is.
Minden esetre feltűnt véletlen, és jól esett! :D -
Gólya #23006 adventi kalendárium
minden 6. kinyitott csizma után jár egy ajándékdoboz, ha pedig az összeset kinyitottad, megkapod az utolsó plusz ajándékot is
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.12.06. 13:04:16 -
#23005 Adventi naptáron a kis zoknik, ma 6-n a mellette levő ajándékdoboz is nyitható!!!!! -
#23004 Pont ezt akarom kérdezni, hogy nincs ott a naptár, azt hittem nálam van a baj :) -
kalger83 #23003 mi van a naptárral? -
#23002 Nekem meg annyi CSP-m, amennyi ehhez elég lenne. A gólyát még megszerzem, de aztán ennek annyi. :( -
#23001 Ja a mostani újra gondoltál.
Egyedül az utolsót nem tudom beadni mert nincs békám :(
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.30. 08:48:17 -
#23000 60Db olyan állatot adj le, ami nem vásárolható , hanem "csak" a titkos ólból lehet.
Képtelenség! 1db gólya ólom akadt, majd 2 hét múlva meglesz az abba való beadandó is.
"na de miért keressünk ott értelmet, ahol nincs? :D" Ez így igaz! -
#22999 Ezt hogy érted? -
#22998 UP neki!
Új event, nemsok átgondoltsággal,.... :(
-
Gólya #22997 na de miért keressünk ott értelmet, ahol nincs? :D
nézd...ez van eszed nem eszed nem kapsz mást - ezért szoktam mondani, hogy van választási lehetőség, csinálod vagy nem
és szinte minden online játék ilyen...elvileg ingyenes, de ha valami komolyabbat akarsz, akkor fizetned kell(ene)
-
#22996 A Bigpont érdekeit nézve pont ellentétes a cél, mivel a több embert elérni és fizetésre kényszeríteni értelmesebb volna,
mint úgy 2000 felhasználót felizgatni :D.
Egyébként kb 4 500 000 Csp-m bánta ezt az eventet.
Igen, sokan nem képesek ennyit kifizetni. Nem értem a céget, de nem először..... -
Gólya #22995 de valamennyit azért meg tud csinálni egy alacsonyabb szintű játékos is :)
mindegyikünk volt kezdő, alacsony szintű...nekünk se sikerült mindent megcsinálni az elején vagy csak részben tudtuk...nem lehet rögtön a 100. szintre ugrani :)
-
#22994 Pite eventek ezek.Ahogy nézem mostanság az eventek milyenségét erősen tesztelik a mezei soha nem vesz semmi nem fizetek semmiért usereket hátha egyszer kifognak rajtuk és nem tudják befejezni az eventet.
Innen üzenem erre gyúrjanak még jobban:) -
#22993 Ez nam sírás, most ez van. Növényekkel semmi bajom, de az állatokkal már inkább és az említett állati TP sok. Egy mezei 30-60. szintesnek meg elérhetetlen. Xal még1x, azért mert leírom, nem sírás, hanem a valóság. -
Gólya #22992 tudod...a tapasztalatom azt mutatja, hogy aki a legjobban sír, annak megy mindig a legsimábban
nekem pl. állatból nem volt gond, tenyészállatból viszont be kellett áldoznom olyanokat, amiket színes ólakhoz gyűjtögettem (de babyboom még lesz, ez meg most kell :D )
az meg természetes, hogy többszörös a piaci ár - én is piacozok amivel csak lehet ;)
ezért mondom, hogy bogarászni kell a neten a különböző rajongói oldalakon (google a barátod tudod ;) ) és akkor kicsit előbb lehet készülni az eventekre - de sokszor elég csak a piacot figyelni, mikor minek ugrik feltűnően az ára
szóval nem siránkozni kell ha annyira szeretne az ember valamit, hanem tenni azért, amit elérne...
és nem úgy kell felfogni, hogy jajistenemvégeavilágnak, hanem háát...ez most nem jött be, majd a következő ;)
ui.: egyébként grebber a növényekről beszélt (szupertrágya, kata trágya-hegyek), az meg tényleg sima ügy a fehér ártatlansággal meg a karácsonyival - a tölgyön is ott a sztrágya idejének csökkentése...ezekkel együtt 1:26 a 8 órás növény, ha katázod is...számolj, nem nehéz ;)
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.23. 11:14:06 -
#22991 Naaaa, 650 000 állati TP-hez azért kell jó pár db állat, vagy 3x annyi csp!!!! Túl egyszerűen írod le ezt a lehúzást, ami elég durva.
3x állat árak vannak , mint amennyit érnek. -
Gólya #22990 bocs, kimaradt a fehér ártatlanság... -
Gólya #22989 jaj ne morogj már állandóan...
csak szupertrágya meg csatni kell hozzá (esetleg rásegítesz karácsonyi sütivel és már el is felejtheted az eventet)
és tudod mit? még pénz se kell hozzá - csak egy kis józan paraszti ész :)
-
#22988 Azért az brutál ahogy egyesek nyomják fél nap alatt kész az event.
Megkérdezném őket mennyi euroezreket ölnek a játékba.
Mert ez csakis szupertrágya és kacsakata trágya hegyekkel lehetséges. -
#22987 Ezért jó ,hogy nem adom be a tenyészszarokat meg nem adom el. Ez az event is laza lesz. -
#22986 A Bölcs Tölgyön is van pár db supertáp!! + Kakukktojás is, külön. -
#22985 A szerencsekereken csacsikovácsot kaptam! :D
Belefér az oldal kereteibe, illetve jó látni milyen korrekt a cég! :D -
Gólya #22984 mert? linkre nem lehet rákattintani?
mi a fenének kellene leírni újra, amit ott el lehet olvasni? itt olvashatóbbak a betűk vagy mi?
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.13. 06:52:20 -
#22983 A kód:
THEDEAL2014
Érvényességi idő:
Kezdete: 2014. november 12. (szerda) 17:00 óra
Vége: 2014.november 30. (vasárnap) 23:59 óra
Amit ad:
15 Kacsa Kata szupertrágyája
30 Szupertrágya
3 Húsvéti lekvár
3 Cukkinis almatorta
3 répás kenyér