Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

viszont a rengeteg hiba pont ezek miatt az újítások miatt van

Maximus4
Én ezen már rég túltettem magam,hogy milyen pénzéhes banda.Engem inkább a rengeteg hiba idegesít.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Most jöttek meg a rózsák, 2óra 30 perc késéssel
<#violent> BIGPOINT
nézd a BP szemszögébõl...
kattintgatsz ezerrel a megszokás alapján - bejön egy ilyen ablak és automatikusan ráböksz, mint ahogy én is csináltam...ha belefér a FA-készletedbe, automatikusan viszi az aranyat, te pedig ha még akarsz bármit, ami aranyért megszerezhetõ, természetesen (majdnem természetesen) veszed a következõ kört FA-ból
érted? pont ez a lényege...
persze a felhasználó szemszögébõl nézve...kapják be a bal bokámat😄 - de ez a BP-t csöppet sem zavarja😊

Maximus4
De miért kell mindíg kitalálni valamit?Most erre az új elõugró ablakra gondolok amikor vásárolsz valamit.Miért nem volt jó ami eddig?Minek kell erõltetni ezeket a dolgokat,amíg állandó visszatérõ és új hibák vannak?

Persze ez mind költõi kérdés,de akkor is felfordulhatna a sok dilettáns BP.-s okostojás!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

egy biztos ezekkel az újításokkal kapcsolatban...rohadtul vigyázni kell, ha az ember hozzászokott, hogy automatikusan kattintgat...
egyik segédrõl küldözgettem az ajándékokat és beugrott a farmaranyas vásárlási lehetõség - mire eljutott az agyamig, már lenyomtam az egeret...nézek fölfelé...3 FA...na basszus, ezt eltoltam...aztán leesett, hogy segédfarmon vagyok, itt nem is volt több FA<#whatever>

lassan helyreigazodik mindegyik
nekem az egyik farm ment gond nélkül elsõ perctõl, a másikon kb. fél órája érkeztek meg az elveszett rózsáim😊
de hogy tényleg képtelenek megoldani valamit hibátlanul...
pancserek...

kíváncsi leszek a hosszabbításról szóló tárgyalások eredményére...<#rolleyes>

tonyr
nekem sincs az 1ik farmon 😞

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Nekem sincs, és ahogy a fórumot olvasom másnak sincs.
Oké elõfordulnak hibák , de volt már olyan event ami hiba nélkül lefutott ?
Idézet a fórumról:
"Most érkezett a javítás: kilépés és belépés után ott vannak a növények mindenkinél.

A frissítés nem elég!!!

Az event hosszabbításáról a tárgyalások már folyamatban vannak!"

Kiléptem, beléptem, és továbbra sincs 1 db rózsa sem <#nemtudom>
Na most a fórum bejött, és ahogy látom sokan vannak még így. 😞
tonyr
01-es piacon vagyok

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

nekem is mindkét rózsából 0- 0 van ! 😞(((( nem értem miért. már mindent kipróbáltam.
Még a fórumra se tudok belépni megnézni mit írnak, mert ez írja : " The server is too busy at the moment. Please try again later. "
Próbáltam már, de úgy sincs, most böngészõbõl is kiléptem.
Maximus4
Próbálj meg kilépni és vissza,nem elég ha csak ráfrissítesz.Nálam már van rózsa.

Még most is 0-0 , ide tényleg illik a " türelem rózsát terem " <#nevetes1>
Lassan egy órája el kellett volna indulni, de rózsa sehol 😞
Maximus4
Betettem a banner alá a piacos leírást😊

egyik farmon van rozsa a masikon nincs
koszonom a segitseget
ne tedd...fiatal vagy még...<#nevetes1><#law>

aha meg van 19
Maximus4
Én meg lemondok😛

srácok segítsetek...sok ez nekem mára...<#nevetes1>

Azt kell mondjam ez már annyira egyszerûen van elmagyarázva, hogyha nem érted, akkor ne is folytasd a játékot, mert ennél sokkal bonyolultabb dolgok is lesznek.
kapisgalom koszi
Maximus4

azt ertem de aranylavel??????????? swiss.........?????????
de miért?
bemész a piacra, ráböksz az aranylevélre, megkeresed az ajánlatok között ezt az eladót (88,88-ért adja a cuccát, van vagy hat ajánlata kint) és már olvashatod is, melyik piacon vagy
a seftelés meg csak annyi, hogy ha találsz valakit ugyanazon a piacon, aki hajlandó üzletelni veled, akkor megbeszélitek ki, mikor, mit és mehet a biznisz😄

Képzeld el hogy van 20 város, mindegyikben van egy piac, attól függ melyik piacra tudsz menni , hogy melyik városban vagy. van aki 06 van aki 17 , õk nem tudnak egymással üzletelni.
hu ha na ez meredek
jaaaa😊
ez csak annyi, hogy melyik piacon van a farmod...van vagy 40 körül
keresd meg az aranylevélnél a Swissfarmerx nevû eladót (jól írtam srácok?) és a neve utáni szám jelzi, melyik piacon van a te farmod

Maximus4
Van kb. 20-25 piac és meg lehet nézni,hogy te melyiken vagy.Ha esetleg valakivel közös,akkor tudtok üzletelni.

Mind a piac 06 az micsoda? vagy 17??,
egyik farmomon rendben van minden, a másikon még mindig nincs egy deka rózsa se
szokásos eventkezdet...persze a víz vásárlására is most kellett az újítást bedobni
úgy van a kisgyerek új kajához szokatásával is az ember...paprikás krumpli, csülökpörkölt, tejbegríz...minden egyszerre...na találd ki, mitõl lett rosszul...<#whatever>
amatõrök...

ezt nem értem én sem😞

Teljesen leállt a szerverük ? A fórum sem elérhetõ.
Maximus4
Nem igazán értem mirõl van szó!

mind ahogy Maximus ahogy van
Melyik részét nem érted ?
Sziasztok en hogy tudnek piacozni? Huje kerdes de nem tom.
Maximus4
De bezzeg az az ablak,ahol jó pénzért tudsz vásárolni,az felugrik!

Az event elindult, de az új növényekbõl 0-0 van. Várni kell még, szokás szerint nem megy simán ez sem ?
Maximus4
Ismét egy event,ami 'remekül' indul <#levele>

naná...csak én? nehogy már neked jobb legyen😄DD

bagoly ment...

Ja.a 17-es piacon.Megint benéztem.Asszem már öregszem

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Közben meg is jöt a felkérés.üdvözöllek!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Köszi.Akkor csak én járok jól vele? DDD
Olyan sürün nem tudok már szintet lépni.

na azért😄

ráadásul pont ez a farm van a 17-esen😊