Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
<#violent>#violent> BIGPOINT
kattintgatsz ezerrel a megszokás alapján - bejön egy ilyen ablak és automatikusan ráböksz, mint ahogy én is csináltam...ha belefér a FA-készletedbe, automatikusan viszi az aranyat, te pedig ha még akarsz bármit, ami aranyért megszerezhetõ, természetesen (majdnem természetesen) veszed a következõ kört FA-ból
érted? pont ez a lényege...
persze a felhasználó szemszögébõl nézve...kapják be a bal bokámat😄 - de ez a BP-t csöppet sem zavarja😊
Persze ez mind költõi kérdés,de akkor is felfordulhatna a sok dilettáns BP.-s okostojás!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
egyik segédrõl küldözgettem az ajándékokat és beugrott a farmaranyas vásárlási lehetõség - mire eljutott az agyamig, már lenyomtam az egeret...nézek fölfelé...3 FA...na basszus, ezt eltoltam...aztán leesett, hogy segédfarmon vagyok, itt nem is volt több FA<#whatever>#whatever>
nekem az egyik farm ment gond nélkül elsõ perctõl, a másikon kb. fél órája érkeztek meg az elveszett rózsáim😊
de hogy tényleg képtelenek megoldani valamit hibátlanul...
pancserek...
kíváncsi leszek a hosszabbításról szóló tárgyalások eredményére...<#rolleyes>#rolleyes>
Oké elõfordulnak hibák , de volt már olyan event ami hiba nélkül lefutott ?
"Most érkezett a javítás: kilépés és belépés után ott vannak a növények mindenkinél.
A frissítés nem elég!!!
Az event hosszabbításáról a tárgyalások már folyamatban vannak!"
Kiléptem, beléptem, és továbbra sincs 1 db rózsa sem <#nemtudom>#nemtudom>
bemész a piacra, ráböksz az aranylevélre, megkeresed az ajánlatok között ezt az eladót (88,88-ért adja a cuccát, van vagy hat ajánlata kint) és már olvashatod is, melyik piacon vagy
a seftelés meg csak annyi, hogy ha találsz valakit ugyanazon a piacon, aki hajlandó üzletelni veled, akkor megbeszélitek ki, mikor, mit és mehet a biznisz😄
ez csak annyi, hogy melyik piacon van a farmod...van vagy 40 körül
keresd meg az aranylevélnél a Swissfarmerx nevû eladót (jól írtam srácok?) és a neve utáni szám jelzi, melyik piacon van a te farmod
szokásos eventkezdet...persze a víz vásárlására is most kellett az újítást bedobni
úgy van a kisgyerek új kajához szokatásával is az ember...paprikás krumpli, csülökpörkölt, tejbegríz...minden egyszerre...na találd ki, mitõl lett rosszul...<#whatever>#whatever>
amatõrök...
bagoly ment...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Olyan sürün nem tudok már szintet lépni.
ráadásul pont ez a farm van a 17-esen😊