23542
-
Altair5 #17772 Hát szerintem én nem aratok addig, amíg meg nem jelenik az eventjelző óra.. -
Gólya #17771 pont ezt mondtam az előbb a zuramnak, hogy ezzel bezzeg semmi gond nincs:) -
#17770 De természetesen az ablak már megjelent.
-
#17769 Na,a 10 darab növény már megvan,de óra az nincs.Most aztán döntse el az ember,hogy ültessen vagy nem. -
Gólya #17768 ráadásul a drága szomszédom - miután egész nap itthon mereszti... - most kezdett el bőszen fúrni
nagyon olyan hangja van, mint aki kavicsot kapott el, de nem adja fel:) -
#17767 Én meg aranyló lótuszt:D -
Gólya #17766 én most konkrétan letojom
inkább angyaltrombitát ültetek -
#17765 Ez egyre jobb lesz.Kidobott a játék és most már be sem tudok lépni. -
Gólya #17764 én sem szoktam oda írni, csak olvasom másik fórumon, hogy miket kapnak néha, akik írnak
elhiszem, hogy idegesítő, amikor századszor írják ugyanazt, de azért belegondolhatnának, hogy ennek ők az okai
mi a fenének kell mindent egyszerre csinálni és miért eventekkor kell az újításokat bevezetni? -
#17763 Én többek között ezért is nem járok a hivatalosba irkálni.Olyan vaskalapos módon van irányítva a fórum,hogy az vicc.Ha itt az sg-n is hasonló lenne,a kutya nem járna ide.
Az eventnél le volt írva,hogy senki ne kezdje el amíg nem kapunk róla hivatalos értesítést,hogy mehet.Erre majdnem egy órája elérhetetlen a fórumuk.Ez már kimeríti a no comment fogalmát.
Ráadásul van egy magyar is a BP. főhadiszállásán,mégis mi tudunk meg mindent utoljára. -
Gólya #17762 a legszebb, hogy ha reklamálni mész a fórumra - akár kulturált hangnemben is -, akkor a századik hasonló hsz után elkezdik a kitiltást meg a topic lezárását
azt bezzeg nem unják meg, amikor a pénzt tolod a képükbe...
-
#17761 De ez mennyire jellemző a bigpoint nevezetű csürhére.A bejelentkező háttér újításra baromi nagy szükség volt,de az event indulásokat azóta sem sikerült zökkenőmentesre megcsinálni.Mindennel kell foglalkozni,csak a lényeggel nem.
Nem baj,a lényeg,hogy a lehúzós felugró ablakokkal nincs gond. -
Altair5 #17760 Akkor én is várok, nincs mit tenni.. -
#17759 Szerintem várj még,én sem akarok addig aratni. -
Altair5 #17758 Szerintetek merjek aratni?
Ugye a hivatalos event ismertetőben az volt, hogy zöld pontok is felröppenhetnek..
U.i.: Már rendesen kijelzi a feladatokat a gazdakörben, viszont még 0 lótuszvirágom van..
- Meg még nem jelent meg a szokásos kör, ami az event idejét jelezné..- -
Altair5 #17757 Nekem is ezt írja ki, amikor próbálnék belépni a "Pletykafészek" topic-ba..
Valamint a gazdakörben nem jelzi ki a feladatokat "Lola tökéletes napja"-nál sem.. -
Gólya #17756 szokásos eventindulás -
Jozi1974 #17755 Valami baj lehet megint , mert nekem ez jön be :
" The server is too busy at the moment. Please try again later. " -
#17754 Nem,nem kell!És ha nem fejezed be nagyon gyorsan,repülsz a topikból! -
#17750 Banner alatt már ott a link az eventről. -
#17749 Az eventnél,22400 db lótusz kell majd összesen.És aki beadta a szarvasgombákat, sürgősen szerezzen be,mert kell 20 db abból is. -
#17748 Erről van valami bővebb lesznek-e új növények vagy csak a meglévőket kell ültetni stb? -
#17747 Üdvözlet Gazdatársak!
"Ilyen show nem volt még..." - énekelte nagyon régen a Hungária együttes, és ez most nagyon is igaz a mi kis farmunkon is!
Ugyanis Titokzatos Bahama Csemete hétvége kerül megrendezésre, két új fával a lehetőségek közt!
Az időpont: 2012 május 05. 10:00 órától kezdődően, május 07. hétfőn 11:00 óráig.
A csemeték ára továbbra is 5 FA.
A fácskák értelemszerűen csak a Bahama szigeten tehetőek ki.
Mi fejlődhet a csemetékből?
XL Bahama fa, a szintednek megfelelően
XXL Bahama fa, a szintednek megfelelően
Gránátalma fa
Pisztácia fa
A 2 új fa tulajdonságai
Pisztácia fa
Érési idő: 20 óra
Amit ad: 52 TP
Szint: Bahama 6. szinttől
Gránátalma fa
Érési idő: 20 óra
Amit ad: 47 TP
Szint: Bahama 4. szinttől
Természetesen ezek is gyümölcsfák, tehát a megszokott 4 darab termést adják!
A legfontosabb dolgok:
Amíg nem jelezzük számotokra, hogy az akció elkezdődött és minden rendben működik, addig ne vásároljatok!
Az, hogy a szinteteknek megfelelő fa fejlődhet, azt jelenti: nem kaphattok nagyobb szintű fát, hiszen nem tudnátok kitenni, de kisebbet igen! -
Jozi1974 #17746 Zöld hetek a Farmerama-ban
Az esemény várható kezdési időpontja: 2012 május 04-én 14 órakor. -
gettobuxa #17745 kicsit fura először, de 5 belépés után már fel sem tűnik -
#17744 de kissebb lett a terület... vagy csak full hd-ba zavaro kicsit a kissebb képernyö ??? -
#17743 megváltozott a farm háttere, egész pofás lett :) -
#17742 Franko soha nem fog vége lenni csatnit fenntartani meg kinszenvedés lassan elfogy minden pénzem.:( -
#17741 pfff,majdnem 3 hetes event! -
Jozi1974 #17740 http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showpost.php?p=3787378&postcount=1 -
#17739 nekem meglett, de most meg a baby bumm -ra kell várni, bár már az sem a régi, alig ad jot, érdekes pedig tölgyön 20% hogy kosza állat de igy is alig jön össze jobb mint 2 a következö tenyészállatbol... -
#17738 nekem is a következőnél :) -
#17737 Következő halloween mikor lesz? Mert a naptárba ez a mostani sincs bent.
Következőnél végre meglesz a denevértenyészet! -
benoken93 #17736 Sziasztok! A mai pörgetésem egy hódvár! -
#17735 NEWFANBONUS
amit ad 6óra arató,vetőgép és állatgondozó +3 csillag -
#17734 Nem maradt el, hanem lett, csak úgy... -
#17733 Tele van a cipom, ma nemigazán számitottam erre!
Közbe elment 6 óra asztán maradt ami,....
Megértelek, csak bosszant!
Én ez alapján számítottam rá. -
Ironman2 #17732 Múltkori telihold-event maradt el ha jól emléxem rá -
Gólya #17731 a BP állandóan tologatja az időpontokat
nézz ki, egy deka telihold nincs az égen
valószínűleg az anyák-napi event miatt hozták előrébb a szörnyeket -
#17730 Ha mutatsz nekem egy hivatalos BP.-s naptárt,akkor javítom.