Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Hogy tudom kedvességed viszonozni ?
majd holnap is küldök még
bezzeg mikor valami farmaranyas vacak bejön, akár a legszélére is kattinthatsz, tuti lenyúlja a cuccot😊
We will never forget! WTC
Ezek a szerintük fejlesztések csak egyre jobban elkúrják a játékot!
De a fizetõs cuccok azok mindig a pofámba ugranak ha kell ha nem az az 1 ami atom stabil!
Next PC upgrade: 2022
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ready Player One
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun><#falbav>#falbav>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
kettõvel kevesebb...
Tocsi mi az utolsó kettõ? nálam a több tp betakarításkor, de neked még van folytatás...
szerintem neked is, csak nem nézted meg jobban

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ma 15:00 -kor bevezetésre kerül az új vetõtábla.
Szeretnénk köszönetet mondani a sok segítségért a tesztelés során, valamint a sok hasznos visszajelzésért, és ötletért.
A gyorsvetés funkció természetesen ugyanúgy mûködik, mint a korábbi vetõtábla esetében.
A vetõtábla átméretezésre is került, reméljük elégedettek lesztek az eredménnyel.
Ezzel együtt ahogyan azt elõzetesen is jeleztük már, a növények grafikája is megújul.
Errõl ide kattintva találtok képeket.
A megújult felületrõl pedig itt cseveghettek: Megújuló grafika a növényeknél Csevegõ
Jó szórakozást kíván
A Farmerama csapata
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Kevesebb mint 3 napa alatt kéne 230db még.
látszik hogy mennyire eltalálták a jutalmakat.... eddig érdekelt az egész
leszarom a konfigod...
Farmerama lvl 79, Bahamarama lvl 20
Ready Player One
az enyém most kész van, a mostani vetés már pluszban megy
de láttad, nekem 1x1-es az egész farm, csatni+tökleki+ananászos süti+víz
hogy egyébként mennyi idõ lenne, fogalmam nincs
nekem van rá lehetõségem, megcsináltam így, de akinek nincs... gyanítom nem ér a végére vagy csak nagyon nehezen
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Üdv Gazdák!
A Farmerama hamarosan elérhetõ lesz társasjáték formájában is.
Ára hozzávetõlegesen 30 Euró lesz. Aki megveszi, az ajándékba kap egy bónuszkódot (csak egy gazda válthatja be, és csak egyszer), ami 100 Farmaranyat ad.
Megjelenési idõ várhatóan 2012. április.
Egyelõre német, francia, olasz és holland nyelven lesz játszható.
Még nem lehet elõrendelni sem. Ha lesz információnk a beszerzéssel, megjelenéssel kapcsolatban, tájékoztatni fogunk benneteket.
Felraktam a fél világ spywares-es programállományát és ugye persze nem adott semmit.
Valamelyik megsajnált a végén és adott kemény 7 FA-t 😞 De ezzel nem sokra megyek.
ezenkívül akciós munkások vasárnap 11-tõl hétfõ 11-ig
van egy része a hivatalos fórumnak, a GYIK - ezen belül van egy Eventismertetõk c. topik
...ha még esetleg valaki nem tudná....
ez lenne az
Ready Player One
azért még ne add fel...egyik helyen számolgatták, hogy tulajdonképpen napi két aratással egy hét alatt meg lehet csinálni, ha nappal rózsa megy, éjszakára meg hosszabb érésût vetnek
(páromnak nincs úgy lehetõsége a farmra benézni napközben, mint nekem)
meg azért jól jön a többi nyeremény is - én örülök a szupertápnak, trágyának, cspnek is, a csillagok is jól jönnek - még ha most nem is használom esetleg fel, de még biztos lesz olyan lehetõség, amire érdemes lesz elkölteni