23542
-
gettobuxa #17972 jaj de szeretem az ilyen bedobálósakat :) párezer mandulával meg olivával kész is van, meg párszáz majom, lajhár :D -
Slimdave #17971 Állatom nem sok volt az eventben, de kétszer így is végignyomtam azért, remélem megérte az az 50 FA. -
Ironman2 #17970 A zavaró reklámok!
Rengeteg panasz érkezett a készítők felé, hogy az aktuális akciók reklámjai sokak számára rendkívül zavaróak.
Ennek orvoslására a hírekhez kerülnek ezek be rendezett formában. A bevezetés pontos ideje még nem ismert.
http://farmerama.flexsnake.info/kukuriqcikkek/1016/A_zavaro_reklamok_/
-
Altair5 #17969 Megy az anyák napja event.. Már készen is vagyok vele.. -
Slimdave #17968 Ott a pont, bizony hogy sokat, és nem a több millióhoz képest sok, hanem a semmihez képest sok, ahhoz képest sok, hogy ha nem találják ki a paszulyt, akkor ez mind nincs, csak állnak a cuccok a menüben, amit már nem tudsz kirakni a kergére régóta. Maxi, a 3000 meg a 6000 tp, az nem több ezer tp naponta?:D -
#17967 Persze,én nem lebecsülni akartam amit,ad,csak nem vagyok tőle elájulva.És a fölöslegest arra értettem,hogy jobban megéri eladni a piacon azokat az állatokat(lásd szilaj bika)amik a paszuly feladatsorhoz kellenek,mint amit ad jutalomként. -
Jozi1974 #17966 Szerintem sokat számít az a naponta plusz 10 ezer TP, legalábbis nekem , 100 nap alatt az már 1 millió TP . -
#17965 tényleg jó hogy szólsz!
Nah látod, ott majd lesz ám kaszálás -
#17964 36 óránként 3050 TP,hol van itt a több ezer TP naponta?Ha kész vagyok a zöldhetek eventtel,akkor még kapok pluszba 6150 TP-t,ami 24 óránként van.Persze minden TP jól jön,de amikor egy szintlépéshez kell kb. 5 milla,az 10 ezer édeskevés.
A mostani eventtel nincs sok bajom,csupán csak annyi,miért kell ezt 1 hónapon keresztül folyamatosan csinálni?Miért nem lehet köztük például 1 hét szünet?Ráadásul ma lesz még anyák napi event is! -
#17963 Paszuly végülis nemsokmindenre jo ad kis csp-t ad kis előnyt de sok jo nincs benne.
Most pl nem adtak annyi zöld pontot, hogy egy sort kitegyek vele, majd talán a 3 . után esetleg sikerül.
Ez a játék tulhaladt a szépségen, az értelmes játékon, most,már szinte napomta 100x a pénzről szól.
Lehetne értelmesebben ezt tenni de most durván a pénzfejésről szól, nem csak 1xrűen hogy megéljenek, hanem ami belefér.
Amellett hogy van vagy 10 netes oldaluk.
A kis részekre meg tesznek.
Az oldal kidobja afelhasználót, bsak, a kilépés után ott a hulye reklámjuk,... nevetséges kis dolgok, mégis tesznek rá...
Pénz az ur. -
Slimdave #17962 Hát eddig valóban nem voltak túl jók a paszulyos nyeremények, de legalább ki lehetett rakni pár dolgot a menüből ami amúgy csak állt, tehát semmi haszna nem volt, ahhoz képest szerintem a több ezer tp naponta nem rossz. Ez az utolsó (zöld hetek) pedig egész szépen fog adni, ha sikerül megcsinálni. A Ti dolgotok, hogy csináljátok-e, de kicsit olyan savanyú a szőlő effekt ez, ha már nem sikerül megcsinálni, akkor kiírjuk hogy teljesen felesleges!:DD -
#17961 köszi!
Hát ez elég szar, akkor nem sietek a kiváltásával :) -
#17960 Semmi extra.Van 3 szabadon felhasználható sor rajta,ahova azt teszel amit akarsz a kergéből.36 órán keresztül egyszer adja ezeket a jutalmakat:
1.- 2050 TP
2.- 1000 CSP
3.- 1000 TP
Bizonyos eventeknél rá lehet még rakni a megnyerhető cuccokat.Ilyen volt a húsvéti,gyorsabb óltermelés 5% 6 óránként.Aztán a legutolsónál pedig 500 CSP 16 óránként.A többit pedig megveheted FA-ért amik szintén nevetségesen kevés jutalmat adnak.
Összefoglalva,teljesen felesleges a paszuly szerintem:( -
#17959 Most lehet ciki, de mi a szar ez a paszuly? És mit ér?
Valaki elmagyarázhatná, link küldés helyett.. -
#17958 ESEMÉNY ESEMÉNY ESEMÉNY... olyan szó, hogy "event" ninccs!!!!! ESEMÉNY ESEMÉNY ESEMÉNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#17957 Na, ez az event is kész, de miért van olyan kevés zöld pontom?
A paszulyon nem tudom kirakni a sort!!
BAxx -
#17956 Hát a gazda sorsa feladatsorban azért van kihívás, 0-ről betermelni az ezeréves szarságokat. főleg úgy hogy mellette mindig van mit termelni. Én ezt a paszulyt nem vágom, úgy tudom, hogy valami FA-s hülyeség lett belőle? Egyelőre ki sem váltottam az ingyenes részét. -
Slimdave #17955 Hát én nem értek egyet veled. Ha a zöld heteket megcsinálod, a paszulyt tele tudod rakni az ajándékokkal, ami 75 TP x a szinted, tehát nálad már 6 ezer tp felett / nap. Az azért elég jó szerintem. Arról nem is beszélve, hogy a csillagokat előbb-utóbb biztos fel tudod majd használni valamire amit kitalálnak, pl. egy új földterületre, amit rebesgetnek, na és akkor még nem is szóltam a mellékes dolgokról, hogy milyen jó, ha plusz 2-d van pl, a termelésnél nagy előny. Persze abban a többieknek igaza van, hogy nehéz fenntartani a töklekvárral a csatnit, de nem is mindig érdemes. Számolni kell kicsit, hogy mikorra írják a következő eventet. A gazdaköriben pedig nem túl nagy kihívás van a mi szintünkön már, ha épp nincs event (kivéve a tenyésztős állatok, meg a licsi ami sosem lesz meg...). -
#17954 Nem értem ,hogy minek kell az összes eventet befejezni.
Én az ilyen ültetőseket csak addig csinálom amíg megéri.. alapból ha az ajándékokat nézi nem éri meg végigcsinálni, szal nemtom minek erőltetitek.. most milesz őszintén ha végigviszed ezt a zöldes eventet? SEMMI! örülsz a matricának meg a béna kitehetőknek? mert mást nem kapsz érte.
én az első 2-3 szintet megcsinálom kényelmesen mindenféle lekvár és 1x1 NÉLKÜL - vagyis behúzom azt a pár ingyencsillagot - és utána kalács.. keresem magam degeszre a töklekvárral. csinálom a rendes gazdaköriket. Aztán ha van nem ültetős event akkor nyomom ezerrel azt. -
Jozi1974 #17953 Nekem már kész, sőt a kamilla 1500 pluszban van.
Most csinálom a rövid érésűeket, kihasználva a csatnit.
2 nap múlva lejár az aratógép is, event után pihi egy kicsit. -
#17952 Jó neked,hogy ilyen könnyen le tudsz mondani róla. -
#17951 Gondoltam rá abbahagyom a rendes pc game-ek idejét szívja le! Majd ajándékozással apránként minden fasza cuccot átadok muternak én meg begazosítom magam azt game over! -
#17950 Na igen,így már érthető.Hiába van 11 millám,ezt én nem akarom finanszírozni,hogy örökké veszek csatnit 200 ezer körül.Töklekvárt is nagy nehezen tudom fenntartani és ha továbbra is így sz@rják az eventeket,akkor nem tudom mi lesz.Játszhatok eventek nélkül is,de annak semmi értelme. -
#17949 Így van , de hagyom lejárni majd az almás cuccot mert éjjel nappal fenntartani hónapokig nem vagyok képet pillanatok alatt elment az 1,5 millióm és most 80 ezer csp-vel koldusbótra kerültem!
Majd eztuán csak töklevvárral fogok azt az lejár lejár mégse 200ezer megy kárba bár ez a almás is már vagy 1,5 hónapja birja . -
Altair5 #17948 Nekem is ma este vagy holnap reggel lesz kész az event 2. része..
1x1-es földeket használok mindenütt töklekvárral..:) -
#17947 Gondolom 1x1-es földed van + csatni.Ha ezek kellenek ahhoz most már,hogy egy eventet be tudjak fejezni,akkor abba fogom hagyni a játékot. -
#17946 Nekem holnap lesz kész! Ma még kettőt aratók holnap is kettőt azt vége!
-
#17945 Ezek maradnak tudtommal.
Kicsit számolgattam,úgy néz ki nem lesz kész az event nekem napi 5 aratással:( -
#17944 Vajon lesznek új cuccok is amire be lehet váltani a zöld pontokat vagy csak ezek lesznek később is? -
Ironman2 #17943 DD -
#17942 Arra a szakállas gyerekre azt hittem,hogy az Olivér:P
Falhoz kellene állítani mind?:D -
#17941 Pajta->éléskamra(kis állat képe) -
Ironman2 #17940 Ők dolgoznak a játékon:
-
#17939 és hogy használod a lekvárt ha pékséged van? -
ACE #17938 Bármit tudsz használni, csak előállítani nem tudod. Én is úgy szoktam küldetni magamnak :) 18ezret nem is tudom ki ad érte... -
gettobuxa #17937 mér, a töklekvárt nem? mert én azt szoktam küldeni magamnak a zasszony farmjáról, remélem nem tök feleslegesen :) -
Slimdave #17936 Sziasztok!
Mostanában kicsit hanyagoltam az írást a fórumba, de olvaslak titeket, ahogy időm engedi. Maxi légy kedves és javíts ki, 83-as vagyok / 21-es bahama. Köszi szépen. -
Why #17935 Dúrva! -
Jozi1974 #17934 Milyen 120ezer? Most hogy kavarnak a csatnis dologgal már inkább minimum 170ezer , de ha bevezetik lesz ez még 200ezer is. -
ACE #17933 Ja, csak honnan szedjek rá 120ezer pénzt...