23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • ACE
    Atyaég! Ahhoz hány év játék kell? 20-at alig akarja elérni... :D
  • Maximus4
    Szia!

24.
  • Ancika24
    Sziasztok a licsit hanyas szintnel lessz elerheto?
  • gettobuxa
    az a neve, hogy ÓL :) bár én értettem :)
  • ACE
    Lehet rosszul fogalmaztam, szóval ha már nézted a gazdakörben a feladatokat, akkor ott van olyan hogy rendkívül rövid idő alatt kell megtermelni nagyon sok állatot. Na ilyen állatos farmra gondoltam, fingom nincs hogy hívják a játékban.
  • Gólya #18007
    ???
    milyen farmok vannak még?
  • ACE
    Nekem tenyésztő meg gyümölcs megvan a 15/15. Én azt annak idején úgy csináltam meg hogy fillérekért lehetett kapni a bedobáláshoz viszont drága fatermésű gyümiket piacon, ugyanígy csináltam az állatokkal. A noé bárka is kész van nekem, majdnem minden farmból 24 db van nekem :D
  • zmeor
    tenyésztők versenye meg ki van zárva... 18000 db strucc vagy hód szintű kellene hozzá.. nincs is annyi a piacon hogy megvegyem, pláne ha ki kell termelni.. felejtős.
  • zmeor
    jah tenyészekből nekem is csak kb az első 4 állatig megy utána már inkább adom el..
  • Jozi1974
    Tenyészállatokból csak az egyszerűeket csinálom meg , nem éri meg a magasabb szintűeket leadni.
    Pl a varázsnyúlból beadsz egyet, ad 1 csillagot 15ezer TP-t meg 10 bájitalt , viszont 600000-be kerül.
    Inkább eladom.
    Ha nincs kész akkor nincs.

Nekem sok gazdaköri feladat nincs még kész, szép lassan csinálom. Igaz még csak 9 hónapja játszom .
  • zmeor
    nekem rengeteg nincs meg...

a két új, bahamás és gazdasorsa, valamint egyik tenyésztős se, heloween-es, műzlifaló licsi miatt, meg a trópusi buli szintén emiatt, + a tenyésztők versenye is csak 14/15 -nél áll, meg a noé bárkája csak 3/12-nél
  • ACE
    Egy időben úgy gondoltam be tudom fejezni az összeset, hogy majd mindig egyre kelljen koncentrálni, de amióta bejöttek ezek a tenyészállatok, reménytelennek tűnik...
  • ACE
    És melyik Gazdakör nincs meg nektek?
  • Maximus4
    Én sem költök töklekvárra soha,bár egyre nehezebben tudom fenntartani a készletem.
  • zmeor
    én meg azzal, hogy nem költök töklekvárra és más dolgokra... :)

meg azzal, hogy régen sok terményem volt...meg tenyésztések...meg stb.. összejött ha ésszel csinálod.
  • Maximus4
    Én anno a hódtáppal:)
  • ACE
    És honnan szedtetek össze ennyi pénzt, ha szabad kérdeznem?
  • Maximus4
    Nekem is az a kedvenc színem,csak gondoltam az nem megy a topik hangulatához,de átraktam kékre:)
  • Alien69
    Nem tom másnál hogy van, nálam pirossal írja ki a rendszer, mennyi olvasatlan üzi van az adott fórumoknál. Ergo, ha barna a farmerama, észre se veszem. Speciel mondjuk kék színnel jobban örülnék.
  • Gólya #17993
    ja értem
    nekem nincs kedvenc - bocs
    csak egyszerűen ez a topic van elmentve a könyvjelzők közé (meg a tündés)
  • Maximus4
    A kedvencek közt a topik ki lett emelve,színnel is és első helyre került a játékosok fórumába a kedvenc listádnál:)
  • Gólya #17991
    ??
    mit kéne látni?
    vegyek föl még egy szemüveget?
  • zmeor
    sztem ez a jó amikor állandóan változik
  • Maximus4
    Ja,ezt most szúrtam ki,hogy is kell,csak még nem találtam meg a jó színt:P
  • zmeor
    milyen kis színváltósak lettünk Maxi
  • grebber
    Utána számoltam még igy is megéri kattingatni!
    A nagy földet néztem:

2x2-esből elfér 44db terület amibő töklekvárral lesz 264 db termés
    1x1-esből elfér (nálam mert vannak fák) 176 db amiből töklekvárral lesz 528 db termés

• Maximus4
    :D

Én meg jól elszámoltam magam,hogy nem leszek kész az eventtel:)Reggelre meglesz:)
  • grebber
    LOL mivel hagytam lejáratni a az almás répás csatnit csak simán töklekvárral kattingatva az 1x1-es területet jöttem rá így már nem olyan vagy vagy csak nemtudok számolni?

Ha pl van 10 magom akkor 2x2-es területnél ugye 10 magból töklekvárral lesz 60db de 1x1-esnél meg csak 30. Én meg kattingatom másfél napja :(
  • jojo
    Mikor 80 csp a trágy, én akkor is meg tudjam venni, meg amire kell meglegyen.
    Ha van, az nem baj de ha nincs, úgy gáz.
  • zmeor
    erre pl jó a 11 millió :) hogy a tenyészállatokat megvedd :)
  • ACE
    És mire gyűjtitek azt a rohadt sok pénzt? 11millió! :D Atyaég. Én arra gyúrok hogy az összes eventet megcsináljam, vagy nektek már mind kész van? Nekem a tenyészállatosak pl. elérhetetlenek... Boltban rohadt drága, a tenyészetben meg rohatt sok szupertáp meg állat meg idő kell hozzá hogy kifejlődjenek...
  • Ifás
    Ifás néven szomszédokat keresnek.
  • Slimdave
    Maxi, ha megkérlek kijavítod nekem a szinteket 83/21-re? Köszi!
  • jojo
    2 000 000csp ből kibirtam azt a 200 000csp veszteséget :D
    Az event megvan, ezis...
  • Ironman2
    Gondoltam...D
  • zmeor
    még lemaradt a 21k TP... nah most az se egy nagy cucc, megeszel 4 lekvárt és ugyanott vagy
  • zmeor
    sorry nem rád vonatkozik, nem neked akartam "válaszba" küldeni, mielőtt félreérted
  • zmeor
    Ismét, mondom NEM KELL minden eventet befejezni :D

csak a hülyének érte meg az állatrészes részét megcsinálni...csak ugye amit muszáj, az elsőt

de most komolyan:

25 szupertrágya, 5 csillag, 10800 csp -ért és mit kell érte adni? egy halom állatot, ami épp horror áron megy a piacon..

ezek után nekem senki ne panaszkodjon, hogy nem megy a gazdaság, meg kevés a pénze :D
  • Ironman2
    Na ez most hamar megvolt.DDD Igaz az állatkészletem lecsappant egy kicsit
  • Ironman2
    Jó hogy van 55000 juharszirupom