23542
-
#23061 Nem ismered a groteszk gúnyt?
Pedig leírtam az előbb! :) -
Gólya #23060 anyám...most olvastalak a hiv-on... -
#23059 Ők csakis a pénzért csinálnak egyre nehezebb és "teljesíthetetlenebb" eventeket. Ezt csak a vak nem látja.
Meglenne simán mindenkinek csak vegyél mindet hozzá komoly euroezrekért! -
Gólya #23058 lehet már fáradok, de nem értelek... -
#23057 Szerintem adtak még 11 órát arra, hogy komolyan átgondolva, simán meglegyen ez a rész is.
Nem gondolhatja senki sem, hogy egy medvelak miatt csinálja ezt egy német cégóriás,
aki lassan 25 net-játék oldalt üzemeltet ingyen!!!!
Annyira prűd a kijelentés, már ténylegg!!!,... -
Gólya #23056 ha tényleg nem lesz meg, cserenapkor szólj rám, vágjak hozzád egy-két macit ;)
-
#23055 Ha délelőtt 11kor indítják az eventet akkor megdögölhetnek!
Állatos nem tudom ,hogy lesz meg.
Annak akinek van mindenféléből piros,narancs stb szintű óla annak könnyű főleg ha sok van nekem csak alap óljaim vannak. És ma olvastam hogy a terményes nem is játszik csak 1-2 kivétel ami persze 48 órás meg ilyenek :(
Szóval 120%- hogy a medvebarlang nem lesz meg :(
Bahamán a pandákkal kb 38K lesz kb a 24 óra alatt meg a többi állattal meg nem tudom hogy lesz elég kevés tpket adnak. -
Gólya #23054 egyébként itt arra hivatkoztak, hogy az utolsó tesztelésnél adódtak problémák, tehát nem az a gond hogy a belső tesztelés oké majd kikerülve élesbe mégse megy a dolog...
miért is ma volt az utolsó tesztelés? most ért véget a szilveszter vagy mi?
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.01.15. 17:26:39 -
Gólya #23053 és van olyan játék is, ahol az újdonságokra vállalkozó kedvű tesztjátékosokat kérnek, akik még mindennek a tetejébe apró kis plusz ajándékokat is kapnak - és amikor a tesztjátékosok rábólintanak, akkor rakják be élesbe az új dolgokat - csak hozzáállás kérdése az egész....szolgáltatni, szórakoztatni akar egy cég vagy reggel kilenctől délre meggazdagodni...
-
Wootan #23052 Nem feltétlen. Más tesztelni valamit belső körben, és más mikor kikerül több millió játékos közé. Ez nem csak itt fordul elő, hanem olyan fejlesztőknél is, mint pl. a Blizzard. -
Gólya #23051 hát ez az...hogy számítani kell...időtlen idők óta olvashatóak apró infók az eventről, tehát nem tegnap vagy ma lett kész a programja...akkor miért is indulás előtt két perccel kell kiderülnie, hogy nem műkszik? mert csak? mert ülnek a fejlesztők meg az illetékesek a babérjaikon és jókat szórakoznak, hogy a játékosok mérgelődnek? nem, nem a technika ördöge a gond, az tényleg bármikor befigyelhet - az ilyen emberi nüanszok verik ki a biztosítékot, főleg hogy nem első eset (és tartok tőle, hogy nem is az utolsó)
-
Wootan #23050 Jah, de az event indulási galibák más téma, arra lényegében mindig számítani kell. Ez van. -
Gólya #23049 no látod én pont az ilyenek miatt mérgelődök...ez nem tesztelés, nem program meg egyebek kérdése...szimpla szemétség (csak hogy még finom és nőies maradjak)...eldönthették volna elsőre, mi számít és mi nem a tp-be...
-
Wootan #23048 Most nézem, hogy a 3ik feladat leírását UTÓLAG kiegészítették. Mikor kikerült a leírás még nem volt ott, hogy xy ól nem számít. Terményesek nélkül szerintem össze se jön 60k tp 1 nap alatt.
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2015.01.15. 16:30:05 -
Gólya #23047 nézd, mindenki volt kezdő...ezt tudomásul kell venni, hogy nem érhető el minden azonnal
valamennyit az alacsonyabb szintűek is meg tudnak csinálni az eventből - eventnövény a kezdőknek is elérhető, tehát minden szinten elérhetnek valamit az ajándékokból
a magasra tett léc pedig az ösztönzés a bukszád nyitására...sokaknak úgy ingyenes a játék, hogy nagyon sokan fizetnek érte mint a katonatiszt...ha senki nem fizetne, nem lenne játék, mert ingyen bizony senki nem dolgozik (a BP meg amúgy sem a Jótékonysági Egylet :D )
-
Wootan #23046 Mivel ez egy "program" lényegében, így sose lehet biztos, hogy hibátlanul fog menni. És nem csak az ilyen gubancokra gondolok, hanem pl. eventek indulásakor sokszor alig lehet belépni, lefagy, stb. -
#23045 "talán túl könnyűnek gondolták a terményesekkel a feladat teljesítését?"
Hát azt még meg se lestem hogy jöhet össze annyi TP az állattenyésztéssel,
de annyit megszerezni 24 óra alatt nagyon nehéz, illetve ahogy lent írták,
ha bevásárolok a plusz bónuszadókból, akkor talán van rá remény.
De aki tegnap jött ide játszani, az csalódik az elérhetetlen dolgokban,
maga a játék nem a 90. szint felettieknek kéne írni, hanem mondjuk a 40. szint közelieknek.
Biztos van kimutatásuk a nagy része felhasználó milyen szinten van. -
Gólya #23044 csak ennek meg az a hátránya, hogy nem csak a "szórakozók" szívnak a végén, hanem mások is...
-
Gólya #23043 még annyit hozzá, hogy igen szórakoztatni kellene egy játéknak, de amelyik játék ilyen hibaszázalékkal dolgozik az azért valahogy nem igazán a szórakoztató kategória - sokan valós pénzt (nem kevesen nagyon sokat) áldoznak rá és ezért bosszantó, hogy ha a játékos megtesz minden lehetségest a szórakozásért, akkor a szolgáltatótól miért nem lehet elvárni ugyanezt?
-
Gólya #23042 persze...csak tudod nem kicsit bosszantó, hogy egy 5. éves játék még sokszor tényleg úgy fut, mintha tegnap kezdték volna fejleszteni
ráadásul ez az utolsó utáni pillanatban ellenőrizzük még egyszer, fut-e rendesen az event nem a legbizalomgerjesztőbb a fejlesztők felé
aztán sokan a felröpikre hajtottak rá...felhősort leszedték, sztrágyáztak stb...azért ezeket a dolgokat nem lehet az eventórához igazítani, nem várhatod meg vele, hogy megint elcseszték az egészet vagy valami gubanc folytán simán elindult az event
sztem az ólaknál kavarhatott be a kivételezés...de hogy ezt hogy találták ki...? talán túl könnyűnek gondolták a terményesekkel a feladat teljesítését? :P
-
#23041 Régebben el se olvastam az event részleteket, illetve ki se tették, vagy fél órával az indulás előtt.
Manapság kiteszik egy részét, pl Telihold eventről semmi kiírás nem volt a naptárban aztán hirtelen lett.
Pár dolgot leszámítva sokszor úgy működnek, mintha tegnap kezdték volna.
Utoljára szerkesztette: jojo, 2015.01.15. 15:54:56 -
Wootan #23040 Azért aki nem 2 napja játszik, az számíthatott rá, hogy lesz gubanc. Ugye nem ez az első hasonló eset. Én kapásból úgy készültem, hogy event indulás után félórával próbálok belépni, plusz megnézem fórumot, és ha minden rendben, max akkor kezdek hozzá.
Mondjuk az ilyen feladatokat (mint a 24 óra alatt szedj be x TP-t), nem is kéne erőltetniük, mert csak stresszelik vele az embereket (főleg ha még el is qrják hibákkal). Szórakoztatónak kéne lennie a játéknak, nem egy plussz stressz faktornak. Márpedig ahogy látni, elég sokan keményen rá vannak függve erre a "játékra", aztán megy a 100 oldalnyi hőbörgés. -
#23039 Volt már ennél nagyobb galiba is, és arra is tettek rá.
Nem véletlen, ha pár hekker szórakozik velük, csakúgy,.. :) -
Gólya #23038 nekem nem hiányzik, de ha olvasol a hivatalosban, láthatod mennyien reklamálják
és....valahol van is igazuk...erre az eventre kicsit azért elő kellett készülni...
-
#23037 Mirefel adna? A földjeiden nem kötelező semmi sem?
Csak fúrumba csendbe maradni, mert manapság tudnak fenyegetni mindenért. -
Gólya #23036 itt már semmi se biztos...a hiv. oldal tele reklamálással...majd löknek valami vackot "kárpótlásnak" :P
-
#23035 Most olvasom, fára nem ad dupla TP-t ;(
Jó hogy mindent teletettem fával
Event előre láthatólag holna délelőtt 11 től lesz, De nem biztos! -
Gólya #23034 dupla tp...ja....
event elhalasztva holnapra....no comment
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.01.15. 14:45:12 -
#23033 Ha minden helyre tehető az eventnövény, akkor 1 aratás 2300db-t hot almás-répás csatnival 1x1-s területen. Ha nem teszed többet le akkor 3000 db. körüli
Dupla TP nap révén talán megússzuk a fák 60000TP-s aratását. 5 órás a növény, vizzel 4 óránként hamar meglesz.
-
#23032 Tudom mindig úgy csinálom, de most a fák és az állatok miatt alapból 3-4 nap kilőve marad kettő nap az alatt meg nem tudom megcsinálni a 15k event növényt :(
Bár ha csak "részben" csinálom meg őket (mert ugye ilyet is lehet) akkor kész lesz csak kevesebb ajándékkal. És minden kéne mert pl medvebarlangom nincs és event nélkül kb soha nem is lesz.
Szóval ez most valóban odakúrós event lett. -
Gólya #23031 az eventnövényhez sajna az a legpraktikusabb, hogy 1x1-ezel géppel és az egész farmot lekapod hozzá - utána majd visszapakolsz
-
Gólya #23030 felröpihez tessék nemesíteni rózsát, szegfűt, hagymát stb...plusz egy kis karácsonyi süti (5 %/24 óra) + fehér ártatlanság 10 %/12 óra - lényeg, hogy szinte 0 érési időre ki lehet hozni és egy vagon felröpit ad ;)
-
#23029 Az állatosra ez is lehet egy megoldás akinek van CSP-je:
A bahán csp-ért, lehet venni pandakuckót. Nem olcsó, 10000 csp/db. 210 Btp-t ad.
Ha csak 40-el számolok hogy kerek legyen 40*210 + 60% (A tavaszi meg a húsvéti kajcsi) az óra indításakor 13440 TP 24 óra alatt még ha csak ezen felül kétszer szeded hasonló csatnikkal akkor már 40320 TP és csak a bahamán voltunk! Szóval már nem parázok ez is meglesz.
Akkor már csak az evetnövény és a felröppenő lesz a gáz :D -
#23028 A farmodon amikor megeszel bármilyen cuccot,akkor bal oldalon az ikonra kattintva látod mennyi és milyen rekeszed van.1 gyémánt után ott a 2 arany és oda megy a 2 + tp adó. -
#23027 Hm azt nem tudtam hogy ezt a kettőt egyszerre lehet alkalmazni.Azt hittem mindegyikből egyszerre csak 1-et lehet.
Akkor csak érdemes néha benéznem ide :D
Az állatos gáz ,de nagyon ott nagyon cudarul fogok állni bár így hogy ez a 60% + a sárkány 20%-a talán segít majd ,de ezt még nem látom át. -
#23026 Húsvéti lekvár
Arany rekeszes
+30% mindenre 12:00
Lekvárfőző 5. szint
Tavaszi koszorú
Arany rekeszes
+30% mindenre 12:00
Virágkötő 5. szint
Plusz megfejelve Pinkie pie sütivel.Így kb 16 órára van +60% tp.
-
#23025 Ahogy számoltam a fákkal nem lesz gond mert simán mindenféle szar beváltása/evése nélkül is 30K TP van. Szóval ezt még megfejelem a +20%-os sákányommal meg a +30%-os húsvéti lekvárral bővel meglesz a 60k TP 24 óra alatt.
Az állatos na az már necces lesz :( -
Gólya #23024 először is nézz körül a paszulyon, van olyan felhősor ami gyorsítja az ólak érését
aztán...
érésgyorsító: guavalekvár a barkácsolt ólakhoz (bár állítólag ezek nem játszanak a mostani eventnél), sajtgolyó és tojáspuncs - előbbi 12 órás utóbbi 10 órás, mindkettő arany kategóriás, mindkettő 5-5 %-ot ad és még a Valentin-napi cserép van, ami 10 %-ot ad és 8 órás (arany kategóriás)
tp növelő: húsvéti lekvár - általánosan - arany kategóriás, 30 %-ot ad 12 órára plusz a tavaszi koszorú - ez is általános és ugyanúgy 12 órás, 30 % arany kategóriás
plusz ugye ott a házisárkány, a táltostorony, a varjú és a bagoly
ha még valakinek eszébe jutna valami, ne tartsa magában ;) nekem most ennyi jutott eszembe
-
#23023 Szopatnak a javából :D
Valaki aki orrba szájba csatnizik ezáltal ismeri őket kérem írja le milyen szarságokat kell enni ami hat a fáknál a TP-re, az ólaknál a TP-re illetve az ólakat gyorsítja!? -
#23022 61* 1.20 perc a mostani malom előállítási ideje, azaz 90! óra az összesé kb,...