23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Ironman2
    Kösz!
  • Maximus4
    25 TP-vel többet kapsz ha megérik.
  • ACE
    Azt majd el tudod cserélni 1 CSP-re? A cserélős napon? Mert akkor én is megjátszom!
  • Ironman2
    Mi a különbség a szülinapi akol,és a sima juhakol közt?
  • Jozi1974
    Pót farmomon amin a 30-as szinten vagyok hármat vettem , egyik medve lett.
  • Maximus4
    Ebből a 6-ból sem lett medve,de borzlakom sincs még,de most lett 1:)
    Majd talán reggelre lesz brumi:)
  • Ironman2
    Hehehehehehehehhh.

1 szülinapi akol
    1 medveistálló
    1 retró kaptár+

• ACE
    Én 8-at vettem, 2-őt raktam le egyelőre, Az egyik sárga tyúk, a másik mókus, akkor eddig én vagyok a legszarabb... :(
  • SHADOWEYES7
  • gettobuxa
    szintet léptem maxi, 81, bahamán 21. köszi!
  • Maximus4
    Szemed alá naplementét:P
    Banner alatt van az aktuális event link,de csak neked:)

2x kapjuk ezt:
  • SHADOWEYES7
    Ha a közös feladat kész akkor mit kapunk?
  • SHADOWEYES7
    Burzsuj!
  • Maximus4
    Én még 6-ot:)
  • SHADOWEYES7
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vettem még 4 -et.
  • SHADOWEYES7
    6-ból:(

retró hódvár
    bagolyvár
    pillangó
    mormota
    retro lóistálló
    mókus
  • Maximus4
    6 ólból ezek lettek:(

2 mormota
    bagolyvár
    denevér
    rodeó ranch
    mókus
  • grebber
    Hát ha ugyanolyan jól adja a levegőt mint ma reggel akkor még 2 nap van 2*165 + napközbe pár db lehet hogy meglesz a másik 500 is!
  • Ironman2
    Ja már megvan.hülye vagyok.Összekevertem a tenyésztéssel.DDD
  • Maximus4
    Próbáld meg lerakni őket és 5 óra múlva ránézni:P
  • Ironman2
    Mit kell csinálni a titokzatos tenyésztésnél? Vettem 3-at.
  • SHADOWEYES7
    nekem tuti nem lesz meg az 1000 oxigén :(
  • grebber
    Valahogy nem érint kb fél éve nincs FA-am!
  • Gólya #18069
    akkor csak haladunk lassan:)
  • Maximus4
    Igen.
  • Gólya #18067
    ...csak...

kaptál már tőlem oxigént? tegnap este küldtem az elsőt, ma reggel a másodikat...
  • Maximus4
    De a jó édes anyjukat már tényleg!Mi a francért nem lehet ezeket event utánra rakni?Miért kell több dolgot egyszerre futtatni,hogy több legyen a hibalehetőség?
  • Jozi1974
    http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showpost.php?p=3848308&postcount=2
  • Maximus4
    Nekem a levendulás már kész van,kamillából még 3500,oxingénből 430 kell:(
  • grebber
    Növények estére meglesznek de levegő még 1 beadásához sincs meg :(

Igaz még van 3 nap ahol ha hasszú idejüt ültetek jöhetnek még de szerintem a másik 500 esélytelen hogy meglegyen :(
  • zmeor
    az egy dolog, hogy ingyenes, viszont ott húzzák le az embert ahogy lehet. Én már úgy csinálom hogy belépek a farmra, majd elkezdek szörfözgetni a neten, és később visszanézek amikor már az összes felugró szarság "mi a hézag hapsikám" meg a többi szarság megjelent és egyben be tudom őket csukni. Mert aratni azt nem lehet a sok próbálkozástól.
    Arra pedig ne sírjanak, hogy anyagi gondok miatt nem megy a játék, mert akkor meg tegyék az egészet fizetőssé és el van felejtve.

Arról ne is beszéljünk, hogy amikor még én kezdtem másfél éve, alig lehetett fejlődni szintet, aztán aki most elkezdi, az pillanatokon belül 80 as szinten van. Mi ez ha nem igazságtalanság? Igenis tegyék a sok TP-t adó eventet szintfüggővé, pl 60-70-es szint minimum. mert így naponta lehet fejlődni. Jaaa? nem teszik? Miért is nem? azért hogy mindenki részt tudjon benne venni. és minél több FA-t vegyenek. AKÁR VÉLETLENÜL is. Szóval engem nem kell kábítani az ingyenességgel. A játék kő keményen fizetős. Aki nem fizet az úgy játszik mint egy demoban.
  • Gólya #18061
    mint írtam, nekem ne magyarázd, hogy ingyenes - felfogtam akkor, amikor kezdtem a játékot

viszont azt is illik figyelembe venni a fejlesztőknek, hogy nem kevesen komoly pénzeket fektettek és fektetnek továbbra is a játékba - ezért viszont illene "normális" működést biztosítani
    ez az ajándék-dolog nem tartozik már a normális kategóriába, ui. nem tegnap kezdődött, hanem már több napja, sőt lassan hetekről lehet beszélni, ahogy a többiek panaszait olvasgatom

tudod az, hogy ingyenes, nem jelenti azt, hogy bármilyen vacakkal meg kellene elégedni
    azt is tudom, hogy nem kötelező játszani
    DE!
    ha már egyszer kint van egy játék, ami több, mint két éve megy, talán annyi elvárható, hogy egy ilyen minimális dolog működjön
    csak tudod, miközben belehalnak a szépségbe, hogy milyen design-t csináljanak, nem figyelnek a működésre - és a gond itt kezdődik

• ACE
    mind1, a lényeg hogy egy kanyit nem fizetsz a cuccért. Azt is megtehetnék hogy holnaptól az az ablak fogad, hogy bocsánat, anyagi okok miatt a játék szünetel...
  • Gólya #18059
    na pont nekem ne mondd, hogy ingyenes, jó?
    ettől még vígan borogatok, mert az ajándékküldés/fogadás eleve az ingyenes részhez tartozik, ezért senkinek nem kell fizetni semmit
    ez nem úgy van számon tartva a játékban, mint...csak hirtelen példa a gépek vásárlása, plusz csomagok az eventeknél, szupertáp/trágya vásárlás
  • ACE
    Nekem is tetszik a kezdő, szép színes. Az ajándékokról én is olvastam, hogy késnek, emiatt szerintem ne aggódj. És jusson eszedbe hogy ez egy ingyenes játék, még mielőtt asztalt burogatsz...
  • Maximus4
    Én mindíg röhögök a bejelentkező képernyőn,ahol töcskölnek a birkák:D
  • Gólya #18056
    most jött egy cukor tőled meg egy barkács Irontól...(gyorsan le is fotóztam:D)
  • Gólya #18055
    több helyen is olvastam, hogy gond van az ajándékokkal és persze mivel kezdenék a segítséget...cc, süti, frissítés, ki-belépés
    rohadtul nem bír eszükbe jutni, hogy esetleg náluk lehet valami gubanc...jobban esik a lelküknek, ha minket csesztetnek mindenért
    inkább ezekkel foglalkoznának, mint a sok értelmetlen újítgatással (nekem pl. nagyon nem tetszik az új belépő képernyő sem...jobban bejött az integető kakas vagy tyúk, mint ez a bájolgó disznó premier planban:D)
  • Maximus4
    'aggyá' nekik:D
  • Gólya #18053
    ezt gondoltam, mivel eddig is küldted rendületlenül
    ma viszont elbénáztam...már csak a kisfarmoknál jutott eszembe, hogy a naplóban esetleg rögzíti az ajándékküldést is és lefotózom...persze mire visszamentem a rendes farmra, már az ajándékküldés törölve lett, csak a felreppenők voltak meg
    de ezentúl minden áldott nap rögtön az ajándékküldés után fotózok és utána megyek a hivatalosra
    nénikéjük...az a drága jó moszkvai....
    de ha elkezdik a sütizést meg a cc-zést, rájuk borítom az asztalt, az tuti