23542
-
#18132 Nekem most van 1800 pontom,úgyhogy várom a +500-at:) -
Jozi1974 #18131 Nekem kész az egyéni is, megvettem mindent ami a paszulyhoz kell, ha megkapom a közös pontjait is akkor mindent meg tudok venni. -
Ironman2 #18130 86 maradt
-
#18129 Jó és most mennyid van?Saját magad válaszoltad meg a kérdésed.Azért nem lehet már bedobálni,mert már kész van a közös rész:P -
csabika1982 #18128 Mert a közös kész van az egyénivel,hogy álltok? -
Ironman2 #18127 Nekem 1100 zöld pontom volt.Akkor tuti megkaptam.Amúgy miért nem lehet most bedobálni a számlálónál? -
#18126 Szerintem senki. -
Janoooo #18125 Én még nem kaptam meg az 500 zöld pontot. :( -
csabika1982 #18124 Sok szupertáp bájital meg szerencse kell :-) -
#18123 Friss információ: ha a közös számláló végig ér, minden játékos 500 Zöld Ponttal lesz gazdagabb!
Én ezt úgy értelmezem, hogy az is kap 500-at aki nem is csinált semmit az event során. -
#18122 Nos nem adja oda akkor sem a cuccokat.Mindegy várok lehet valami van a rendszerbe! -
ACE #18121 A baby boom-ot Ti hogy szoktátok a leghatékonyabban kihasználni? Jó sok szupertáp nem árt hozzá, azt tudom, meg van valamilyen lekvár is. Bár annyi szupertáp úgy sincs hogy a begyorsítással ne fogyjon el hamar... -
ACE #18120 És erre mennyire kell vigyázni ajándékozásnál?
4. Indokolatlan segítségnyújtás (pushing)
Indokolatlan segítségnyújtásnak minősül, ha egy játékos két felhasználói fiókja között olyan kapcsolat áll fenn, hogy az egyik felhasználói fiók előnyre tesz szert a másikat kihasználva. -
#18119 Én meg egy kis eventmentes nyugalmat szeretnék egy darabig:) -
Gólya #18118 én meg ajándékozóst szeretnék - össze akarom rendezni a farmjaimat
meg mintha valakinek ígértem volna itt valami fát...mintha bájitalt kért volna valaki...???... valaki!!!???:) -
Slimdave #18117 Én is azt várom, mint a messiást! -
csabika1982 #18116 Baby Boom mikorra várható? -
#18115 Igen. -
#18114 Igen már csak az hiányzik amit adnak érte mert azt nem kaptam meg! -
csabika1982 #18113 Nálam jó viszont a közös bedobálás kész van -
Why #18112 Nah nálam nem lehet elérni a PIACOT,mert FEHÉR színű az egész.Nálatok? -
Ironman2 #18111 ...és csinálgatom közben a megrendeléseket is,amit a farmeramaban mindig elfelejtek .DD Sőt,nemigen van rá szükség,elvesztette értékét,csak akkor lenne igazán jó,ha extra tp-et adnának a megrendelésekért. -
#18110 Semmit nem kell érte cserébe adni.Elküldöd másik farmodra és kész! -
ACE #18109 Skacok, ha egyik farmomon, ami jobban háttérbe szorul kaptam medvebarlangot, az megoldható hogy cserenapokon majd elcserélem a fő farmommal, mondjuk egy csirkefarmra? :) -
#18108 És ezt csak akkor kapjuk ha mind a két feladat teljesítve van bal oldalon? -
Gólya #18107 pontosan
én pl. ott most sokkal szívesebben vagyok, mert tképpen csak termelni "kell" ezerrel, nem nyaggatnak naponta új eventekkel, "eztveddmegdemostazonnal" vackokkal
szép nyugisan mehet a pajtafeltöltés:)
itt meg...azt se tudja néha az ember lánya, hova kapjon,Bernáthoz, ménkűhöz:) -
Ironman2 #18106 Fantasyrama még béta állapotban van,és ott is lesznek eventek.Még nem lehet elérni. -
#18105 Ezt mondtam neked.A fantasysban az a baj,hogy nincs semmi egyenlőre és nem valami izgalmas.Itt legalább idegeskedhetsz a hibák miatt:D
Ráadásul sz@rják az eventeket. -
random001 #18104 Igen, olyannyira hogy most már ez sokkal jobban tetszik, mint a "gumigrafikájú" kistesó. Kicsit jobban lehet itt pörgetni a dolgokat. Gondolom ez a kis szintem miatt van csak és ez a későbbiekben változni fog.
A lehetőségek itt viszont sokkal összetettebbek és ez tetszik benne. :) -
#18103 Szia!
Látom csak hallgattál rám:) -
#18102 borz
bagoly
ez a kettő értelmes jött 5 titokzatosból -
Gólya #18101 mert denevér is kell hozzá, nem csak táp -
random001 #18100 Az alap dolgokkal azért tisztában vagyok, mit merre lehet megvenni. :)
A hol vannak az adott szint termékeit nem így értettem. Mivel csak az evntre termeltem, a csp a híja ezeknek a termékeknek. Valóban félreérthetően fogalmaztam. :)
Reggelre a 4. ólam retró disznóól lett. Gondolom ennek nem kellene ujjongva örvendeznem :D
Viszont ami nem tiszta, lett egy guanó gyáram, amihez ugye denevér táp kellene. Hiába van nem tudom elindítani. Az elindításához kellene vennem egy bőregeret is? Mert olyanom ugye nincs. És nem is olcsó nekem kezdőnek a piacon. -
Gólya #18099 nem is...
nekem négyből kecske+, kenguru, szamár++ (nem kell sehova, tehát miafenének?), meg még valami "hétköznapi"
egyet még most fogok letenni, de borítékolnám, hogy nem maci lesz:(
és elszórtam egy csomó farmaranyat... -
Gólya #18098 nekem úgy rémlik, hogy a szülinapi két állatot ad... -
Gólya #18097 szia!
miért is nevetne ki bárki? szerintem akik játszunk, valahol mind megszállottak vagyunk kicsit:)
vannak időszakok, amikor egész nap ülök a farm felett, mit és hogy lehetne másképp, jobban, van amikor csak letudom a "napi kötelezőt" és nem érdekel tovább:)
állatok, növények: bal oldalon a kosárra kattintva jutsz az ácsműhelybe, magtárba, faiskolába, ahol meg tudod venni a szinteden elérhető dolgokat
a magtárral csak óvatosan, előbb nézz szét a piacon is, mert ott olcsóbban be tudod szerezni a vetőmagot, ráadásul nem csak napi 100 db-ot, hanem ha szükséges, többet is
szomszédok: itt is érdemes néha "közzétenni", ha szomszéd vagy csak simán baráti gazda kell, meg ahogy ACE is írta, a hivatalosnak is van szomszédkereső része
ajándék: tényleg fontos (bár az utóbbi időben elég zűrös...elküldöd, aztán a címzett nem kapja meg, te várod a neked küldötteket és nem jönnek:(), az elején a barkács az ólakhoz, aztán eventekkor a küldhető ajándékok miatt is
nem kevés olvasni való, de érdemes böngészni: ezt az oldalt
eleinte tényleg gyorsan lehet haladni - főleg már most, még mikor én kezdtem, elég lassan ment, de ahogy magasabb szintekre érsz, rendesen lelassul (de ezt majd úgyis tapasztalni fogod:)) -
ACE #18096 Szomszédokat tudsz keresni a hivatalos fórumon:
http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/forumdisplay.php?f=565
Érdemes összeszedni 12 szomszédot, mert akkor lesz még egy teljes területed, és még gyorsabban tudod termelni a cuccot. -
random001 #18095 Sziasztok.
A kistesó topicból talán emlékeztek rám.
Nos igen, eljutottam odáig, hogy gondoltam ránézek a Farmeramara. A ránézés olyan jól sikerült, hogy 4 napja ( nem kiröhögni, ti is így kezdtétek ) aktívan kertészkedem ott is.
Ami furcsa a számomra az az event rendszer. Kezdőként belefuttottam a tisztaság eventbe.
Elkezdtem a kamillát ültetni mert kiszámoltam, hogy le tudom adni az egy kezdő kertemmel is. Viszont rá kellett jöjjek az oxigén ki fog rajtam. Ekkor kicsit jobban utána jártam a dolgonak és rájöttem egy-két kupa nem ártana a farmomon, és egy merész ( számomra az volt 4 nap játék után ) bedobtam a kamilláimat a gazdaköri feladatba a kupák miatt. Egész jól lehet vele haladni. Amit viszont baromságnak tartok az-az hogy tulajdonképpen az event nincs szinhez kötve.
A kamilla kezdőknek szintezni tökéletes. Viszont a nagy kamilla ültetgetés közben ugye másfelé nem orientálódik el az ember fia lánya, és bambán bután néz ki a fejéből, hogy az mind szép és jó, hogy 3-4 nap alatt 20-as szintre lehet fejlődni, na de hol vannak az adott szint termékei? Állatok, növények...? Sehol... Szóval igazándiból nem is tudom sírjak vagy nevessek rajta. Sírni a semmin lehetne amit eddig fel tudok mutatni, nevetni meg a számomra ( lehet nektek nem az ) gyors szintlépésen.
A kamillának köszönhetően viszont vettem 4 titokzatos tenyészetet is. Kapatam
-mormotalak
-guanó gyár
-retró rénszarvas istálló
- ez még nincs kész majd csak reggel.
Hogy ezek mennyire jó cuccok lövésem nincs, de mivel ugylátom időszakosak és esetlegesen adhatnak jó cuccot, gondoltam befektetem az eddig szerzett FA-mat. Hogy jól tettem-e ? A fene se tudja :D
Gondolom itt már mindenkinek megvan a kialakult baráti köre, vagy szomszédai vagy nem tudom minek nevezitek. Ha esetleg valakinél lenne üresedés gondolhatna rám, mert ugylátom itt az ajándék küldést a napi rutin részévé kell tenni.
Kösz hogy meghalgattátok az eszmefuttatásom :D Építő és segítő szándékú hozzászólásokat szivesen fogadnék, ha a szabadidőtökből szánnátok rám pár percet egy hozzászólás erejéig. Köszi előre is. :) -
#18094 Ja,ok.Már elolvastam.Ezért kell bedobálni a közösbe,minden 10 000 CSP érték ér 1 zöld pontot:( -
#18093 Persze hülyeséget beszéltem.Az a kép arra vonatkozik,amit a növények és az oxigén beadása után kapunk.A közösnél mindenki 500 zöld pontot kap.
Valamit nem értek.Megcsináltam mind a 3 részt az eventből,persze a mostani csak holnap lesz meg,és most van 1352 pontom.Ha kész az event a közössel együtt,akkor lesz 2152 pontom,de a boltban 2300 kell mindenhez.Nem úgy kellene lennie,hogy ha minden kész akkor a full pontnak kellene meglennie?