Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We will never forget! WTC
Jön ??
Amit adnék érte !
Barack
Aranylevelû
Magnólia
Ginkó
Ringló
Valamelyiket 1-et 1-ért !
farm : gargajoke
Szánjon meg valaki !
szentjani érdekelne adok érte mormotát!?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
(szerintem anyázásra se kell anyázni, attól még, hogy kipontozod a kurvaanyádat, attól még kurvaanyád lesz, úgyhogy lenne még kit megrendszabályozni😊)
lényeg a lényeg, kéne tojás meg tejfa 😊 cserébe amim van, vagy 3 hétig minden nap 1 tökekvár
Büszke vagyok arra,hogy itt milyen jó a társaság,tartsátok magatokat ehhez.Ezt a stílust nem tûröm el senkitõl!
elvileg ott kell kotkodácsolnia már😊
egy visszaigazolást kérek csak, hogy megvan
nincs még
LápiPócné
erre a farmra kellene 😊)
van már tojásfád?
ha nincs, hova kellene?
akinek esetleg valamilyen lapra szüksége van, ír egy farmnevet és a hátralevõ idõben még tudok segíteni