Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Küldök üzit!

We will never forget! WTC

Rendben !
Jön ??
Én adhatok! Mondjuk egy aranylevelûért!

Keresek bájitalfát !!
Amit adnék érte !
Barack
Aranylevelû
Magnólia
Ginkó
Ringló
Valamelyiket 1-et 1-ért !
farm : gargajoke
Szánjon meg valaki !
Bocs , hogy késõbb írok , de a kutyámmal voltam kint! Nem baj! Majd máskor ha kell valami csak szólj!

SHADOWEYES7
akkor hová küldjem a citromot?

szentjani érdekelne adok érte mormotát!?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

hiv.topic->a játék->gyik->játékismertetõk->küldetések, megrendelések

ez itt

úton...csak egy visszaigazolás, ha megérkezett

mindjárt megy - bocs, csak közben fõzés-eventem van😊

Foxy0
én adok tojásfát ja te meg xxl-es fákat

az jó lenne! de ha Te is és Gólya is töklekvárt akar, akkor sajnos Õ jelentkezett elõször... ha más is jó nektek, akkor meglátjuk 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

igen! Neked vmi?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Foxy0
akit érdekel pm(mi és mit tud adni érte)

Foxy0
kiárusítás:
kenguru 2x
jávor
szent jani
denevér2x
guanó
bájital fa 3x
ezeket lehet vinni

Maximus4
Tudtommal az megmarad neked.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Foxy0
kösy és olyankor mi van ha nem értem el azt a szintet a lekvárfõzõbe amennyi a lekvár?

Maximus4
Csak ez és ez van.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Foxy0
maxi van listád az új feladatokról?

Maximus4
Én meg ott folytatom,hogy ezt a témát itt fejezzük be!

Foxy0
tõlem már úgyse érdekel a tegnap esti

beszéljünk inkább a békák nemi életérõl😄

Foxy0
na kezdem az elejénél hirdette hogy van farmja na az nagy kamu volt utána írtam gyereknek és õ magára vette akk még szépen szóltam neki de mikor sértegetett akk telt be a pohár és sory elszált az agyam és sorba jött a hülyesége jó nem azt írom hohy nem vagyok ludas benne de akk nem az legyen az elsõ hogy "bunkó"

oksa😊

Foxy0
ok tojásfa citromért

SHADOWEYES7
megvan köszi😊)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Tojásfát azt tudok küldeni!Mellesleg ~ topi007 elment a tejfa!

neked az itt feltüntetett farmra kellene tojáska?

az elmúlt estét tényleg lehangoló volt visszaolvasni... online parasztok legyünk, ne offline tahók! 😄

(szerintem anyázásra se kell anyázni, attól még, hogy kipontozod a kurvaanyádat, attól még kurvaanyád lesz, úgyhogy lenne még kit megrendszabályozni😊)

lényeg a lényeg, kéne tojás meg tejfa 😊 cserébe amim van, vagy 3 hétig minden nap 1 tökekvár

Maximus4
Soha nem gondoltam, volna,hogy ebbe a topikba valaha is moderátorként be kell avatkoznom,de most megtörtént😞 Ha elgurult a gyógyszeretek,azt privátba intézzétek el és ne itt! topi most 1 hétig pihen,és remélem meg jön addig az esze!Szégyelljétek magatokat!
Büszke vagyok arra,hogy itt milyen jó a társaság,tartsátok magatokat ehhez.Ezt a stílust nem tûröm el senkitõl!

bocs, most értem haza...

elvileg ott kell kotkodácsolnia már😊
egy visszaigazolást kérek csak, hogy megvan

SHADOWEYES7
szia

nincs még

LápiPócné

erre a farmra kellene 😊)

visszafelé olvasok😊

van már tojásfád?
ha nincs, hova kellene?

LúdAnyó és HolleAnyó ismételten cukrot kér szépen - event befejezve

akinek esetleg valamilyen lapra szüksége van, ír egy farmnevet és a hátralevõ idõben még tudok segíteni

SHADOWEYES7
citromfát tudok adni!

tehéntejfa érdekelne sok mindenem van cserébe
Foxy0
te rontod itt a vergõdésedel a fórum szint vonalát

Foxy0
majd pont te mondod meg

Foxy0
na ennyi munkát meg maximusnak nem akk adni így ezt az off-ot be fejeztem

Foxy0
akk mid van?

zmeor
citrom nincs

mormotából 1 van, azt nem tudom odaadni

leszarom a konfigod...

Foxy0
"nem tudtam részvét" akk állícsá magadon és ne itt vergõdjé

Foxy0
#16723 itt meg találod meg van még

Foxy0
ha vennéd a fáradtságot és vissza olvasnál akkor meg tudnád

zmeor
Foxy0
megvan még a tojásfa?
vagy tehéntejfa?

mi kéne ha vóna?

leszarom a konfigod...

Foxy0
téves meg látás én nem az vagyok

Foxy0
itt hirdeted a kamu farmodat és még én vagyok a senkiházi a felfogásod meg egy tyúk-é hogy olvasni nem tudsz

biztos te vagy a benoken
Foxy0
mormota vagy citrom fa van?
ha nincs akk listát

Foxy0
hallod át baszod a fejem és még ráadásul sértegetsz elmész te a jó k....va anyádba

zmeor
igen érdekelne,

mi kéne baglyon kívül?

tejfa is érdekel amugy

leszarom a konfigod...