Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bájitalt keresek ??
SHADOWEYES7
bocs,hogy nem olvastam vissza de a kész és megmaradt forgató könyvekért mit kapunk ha vége az eventnek? 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Ha valakinek meg esik a szive a nejem farmjára (elég kis szinten van még) akkor szívesen fogadna ajándékba bármi feleslegeset vagy megeggyezünk a legközelebbi cserekor másik farmról küldök neki amire szüksége van.
Sajnos nem tudok már az enyémrõl küldeni mert elfogyott az aranyam és a lehetõségem.

Amit szivesen fogadna:

tojásfa
tehéntejfa
angórasimogató
birkanyíróállomás
szentjan<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Gazdanév: LápiPócné

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
<#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nincs mit!😊

We will never forget! WTC

SHADOWEYES7
igen megjött köszi! 😊 <#worship>

Megérkezett?

Elment!

SHADOWEYES7
<#worship><#law> megkaptam

Megy a szentjani!

SHADOWEYES7
nagyon megköszönném! 😊

Maximus4
Angórasimogató elküldve.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

1 szentjanit azt adhatok!

SHADOWEYES7
gazdanév: LápiPócné

SHADOWEYES7
Ha valakinek meg esik a szive a nejem farmjára (elég kis szinten van még) akkor szívesen fogadna ajándékba bármi feleslegeset vagy megeggyezünk a legközelebbi cserekor másik farmról küldök neki amire szüksége van.
Sajnos nem tudok már az enyémrõl küldeni mert elfogyott az aranyam és a lehetõségem.

Amit szivesen fogadna:

tojásfa
tehéntejfa
angórasimogató
birkanyíróállomás
szentjani<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Foxy0
kiárusítás:
kenguru
jávor
guanó
bájital fa 3x
ezeket lehet vinni

akkor honnan vettem én már tegnap a farmnevet?
mert azt már tegnap felírtam magamnak...áááá, hülyülök...kérek egy fõbelövõs smileyt😄

(biztos írtad akkor korábban és azzal kevertem...megyek vissza aludni - mi lesz így kajával, ha már ennyire nem vagyok képben?<#whatever>)

ezt ma írtam, és ma is küldtem 😊
tegnap kicsit korán feküdtünk le 😊 ma meg már lassan az ebéd jön 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

hmm...ezt még tegnap írtad - határozottan emlékszem...hogy van mai dátum mégis?

egyébként megkaptam mindkét farmon, köszönöm szépen!

azt írják, a mókus nem elajándékozható!

Nem elajándékozható elemekre néhány példa:

* kupák
* esküvõi lugasok
* mókusok
* ingyenes ajándékok
* Top Gamers Club
* Tojások és az abból fejlõdõ állatok (bagoly, sárkány, varjú, rénszarvas)
* Fejleszthetõ, egymásra épülõ ajándéktárgyak

Nem értékesíthetõ elemekre néhány példa:

* kupák
* esküvõi lugasok (házassághoz kapcsolódnak)
* ingyenes ajándékok
* ólfejlesztések, amelyek a gazdaboltban nem megvásárolhatóak (piros, rózsaszín)
* Top Gamers Club
* makkos mókus

mondjuk a mókust nem értem, hogy mi indokolja <#nemtudom>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

oké!

zsutyesz nevezetû (asszony) gazdától megy a töklekvár

Elküldtem!

Bocs , hogy késtem! Akkor oké! Atöklekvárokért megy a tojásfa! gettobuxára küldjem?

napi 1 töklekvárt tudok küldeni sima ajándékként pl. barkácscucc helyett.... csp-s dolgaimról nincs listám, azzal nem foglalkozom...

3 héten keresztül?(Vagy valahogy így írtad)! Mert , ha nem akarod , akkor valami csp-sed van-e?

okéjj! neked mi kell? töklekvár?

Maximus4
Ide is jöhet.

Helló! Bocs , hogy nem privátot küldök , de mindegy! Tojásfát tok küldeni!

jackoneill90
Bemásoljam ide a levelet vagy küldjem el neked privátba?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Maximus4
Akkor sem értem miért nem tudnak a farmoddal valamit kezdeni a BP.-nél.

jackoneill90
Ez az az oldal

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.ahogyan.hu/

Maximus4
Ezt nem nagyon értem.A support tuti tudna valamit csinálni.

jackoneill90
Kivagyok zárva 😞 . Megírták mi a gond. Már a bûnös is megvan, öcsém. Van egy oldal ahova beírta az ID-met pár hónapja és úgylátszik most találtak rá a bigpointosok. a legszörnyûbb az egészben, hogy megvan a belépési neve meg a jelszava is de amit beírt nem lehet kitörölni sehogy sem. Se egy mod se egy admin se más support. Ez úgyérzem kasza lesz.

Foxy0
max 1 óra és leszek addig vkinek kell valami pm és mi az/mit ad érte

Foxy0
kiárusítás:
kenguru
jávor
mormota vacok
denevér2x
guanó
bájital fa 3x
ezeket lehet vinni

nem azért küldtem - volt😊

esetleg egy-kettõ a kiírtaknak, de tényleg nem azért kaptad

jippikájé!
a töklekvárt zsutyesz nevezetû (feleségem) gazda fogja küldeni. melyikre küldjem? szokás szerint gyorsan kiikszeltem, azt se láttam, ki küldte 😊

SHADOWEYES7
mókust adok szentjaniért

Foxy0
ok kösy megkaptam

SHADOWEYES7
PaPy-RaXeL megkaptam és el is küldtem mindent 😊)

Foxy0
de azé nem írtam mert már elküldtem neked

SHADOWEYES7
akkor szentjanid nincs már?

Foxy0
kiárusítás:
kenguru 2x
jávor
denevér2x
guanó
bájital fa 3x
ezeket lehet vinni

Akinek kell aranylevelû az szóljon!

Ok! Megjött!