23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • ACE
    Azért a napi 20 tojás az nem nagy cucc, az kb. 6ezer pénz. Ha azt nézzük, hogy beveted azt a 20 területet kukoricával, vagy ha több időd van szénával, és eladod mondjuk alsó áron 6 CSP-ért, akkor ugyanazon a területen már 18ezret kerestél a 6ezer helyett... A tojás ára nagyon a csirke segge alatt van... (legalábbis az én piacomon) :)
  • random001
    Kérdés visszavonva... Én értelem szerűen a fák között kerestem. De nem ott volt. Meg van természetesen. Sory a dupla postért. Nincs átír, vagy törlés gomb...
  • random001
    Nyertem a keréken egy szivárvány fát. Viszont nem került a raktáramba. Szinthez lenne kötve és azért nem kaptam meg? Nem vágom...
  • grebber
    Biztos új reklámos előugró ablakokat pakolnak bele azért fos!
  • SHADOWEYES7
    most se
  • SHADOWEYES7
    jahh
  • Maximus4
    Remek!BP. megint hozza a formáját,elérhetetlen a játék
  • zmeor
    én se
  • Maximus4
    Szia!

Üdv köztünk:) Nálam minden rendben.
  • felicity61
    Sziasztok! Új vagyok itt a fórumon, egyébként 84. szintű a farmom.
    Ti be tudtok lépni a játékba? Lassan 1 órája elérhtetlen számomra...
  • benoken93
    Sziasztok! Nekem lett egy szülinapi akolom és egy szent janim! Medvém az nem lett! Ha valakinek kell akkor a csere-berén tárgyaljuk már meg kösz előre is!
  • Ironman2
    Várok megint 2 szomszédot! Vasember72 vagyok.
  • Gólya #18160
    akkor jól emlékeztem:)
    most már csak egy ajándékozós nap kéne...
  • BestCompany67
    szia:))
    én voltam az aki kértem 1 db bájital fát
    köszke
  • Slimdave
    Volt olyan ígéret is, hogy párszáz csillagért lehet majd egy új területet kiváltani. Lehet, hogy ezt még meg is fogják valósítani. Akkor az lesz a kérdés, hogy mindent ki lehet majd rá rakni, vagy csak a dekor elemeket mint a kergére...megjegyzem utóbbi logikusabb lenne.
  • csabika1982
    A beadandó állatok értékét nézve sokára térül meg az biztos,némelyik event se éri meg mégis megcsináljuk
  • Gólya #18156
    ez a paszuly...megéri?
    nekem még mindig úgy tűnik, nem nagyon, de lehet tévedek
    és tényleg lehetne valami bővítés...a kergén csak 200 pont feletti cuccok vannak, de teltház van
  • Ironman2
    Én is a fejlesztésekből szerzett pénzzel váltottam ki a paszuly feladatát.Megvettem azokat a tenyészállatokat a piacon,amik kellettek a feladathoz.1 milka biztos kel hozzá!

Nekem naponta 20 tojás,és 17 angóra terem,azzal már jól lehet keresni,nem beszélve a többi fejlesztésről
  • grebber
    Oda nem ebben az életben fogok feljutni!
  • csabika1982
    Erre találták ki a paszulyt
  • grebber
    Ezt bővíthetnek már évek óta nyomor van! :(

• Balázs 17
    még mindig nyomjátok:DDDDDDD

változott valamit a játék? :) (gondolom nem)
  • Maximus4
    Na látod az nekem sincs:( A karácsonyfagömbből már 1500 darab van,de,hogy minek?
  • Slimdave
    Eddig nekem is így volt, minden állatot beszereztem meg új fát meg mindent, de mióta kéthetente új állat van, azóta nem csinálom. Ebből adódik, hogy borzlakom nincs meg medvém sincs. Ja igen és farmaranyfám sincs.
  • Maximus4
    Mondjuk engem nem igazán érdekel mi kell majd és mi nem.Én úgy szeretek játszani,hogy összegyűjtök mindent amit lehetséges ha tudom.Tőlem aztán ott porosodhat a raktárba de mégis a tudat,hogy van,az néha olyan jó:)
  • Slimdave
    Na de ha egyszer az fog kelleni, hiány lesz a piacon és Slimdave halálra fogja magát keresni rajta!
  • Maximus4
    Nem lehet tudni.Inkább ezek az állatok kellenek valahova szerintem,mint a karácsonyfagömb.Na az aztán tényleg fölösleges.
  • zmeor
    minden ilyen akcióra beraknak egy új felesleges állatot, hogy legyen miért venni

és a lényeg az hogy semmire sem kell őket használni :))

én ezeket azért nem veszem már
  • Ironman2
    De jó szmájlid van.DDD
  • Maximus4
    Lett még egy borzlakom és egy medveól is
    Vettem még 3-at reggelre:)
  • Maximus4
    Te tudod,nálam már az egyik szomszéd kegyetlenül villog,de majd később törlöm akkor.A megnyert cuccokat meg a kergére érdemes kirakni ha meglesz.
  • Slimdave
    Ha engem kérdezel, tök mindegy, hogy bahama vagy tisztás, mindkettőn meg tudod magad szedni, ha csak a CSP-re hajtasz. Sőt, ha a költségeket nézzük, akkor a bahamán dupla a víz ára, és tisztáson pedig ahogy Maxi is mondta, ingyenes. Tehát ebből a szempontból 1-0 a tisztásnak!
  • random001
    Köszönöm a választ. Akkor még van kis dolom a 200 csillag eléréséig. :) De legalább tudom miért küzdök :D

Igen megköszönöm ha lehetek szomszédod, de lehet fullos a listám. Bár van egy tag akit 2 napja jelöltem be fórumról és még azóta nem lépett be... De törölni még nem tudom. Amúgy is el kell utaznom vidékre szerdán és csak hétvégén jövök haza addig nem nagyon tudok aktív lenni. Időm nem lesz rá nagyon. Gondolom ilyen inaktív új szomszéd meg nem kell :D

A zöl pontért kivehető dolgok dekor elemek csak? Természetesen a csillag, a táp, a trágya, és ami engedélyezi a paszuly új szintjét ezeket értem. A többire gondoltam mint dekor elem.

Ez is egy baromság egyébként, bár magam ellen beszélek, de miért kellett hozzávágni azokhoz is 500 pontot akik semmit nem csináltak...? Jelen esetben én sem... Kicsit bántja az igazság érzetem. :D
  • Maximus4
    Szerintem a bahamának több értelme van esetedben,mert kellenek a szigetes növények,állatok.A tisztásnak egy előnye van,hogy ott ingyen használhatsz vizet.
    Ja és olvass vissza kettővel,kérdeztem tőled valamit.
  • random001
    Kedves tapasztaltabb játékostársaim! Egy kis tanácsra lenne szükségem. Összeszedtem 35 csillagot.
    Most nem tudom, hogy kiváltsam-e a tisztás 1. részét vele, vagy gyűjtögessem tovább szorgalmasan a bahami hozzáféréshez a 200-at. Nyiván ha nem költöm el most ami csillagom van hamarabb meglenne a 200 :)

Igazándiból az érdekelne a fejlődés szempontjából mi a célravezetőbb?
    Nálam a fejlődés jelentése nem kifejezetten a gyors szintlépést jelenti, hanem azt hogy mi az a célterület ahol több csp-t tudok kitermelni piacra. A Bahamára egyáltalán nincs rálátásom ezért is kérdezlek titeket.

Lehet baromságnak tűnik hogy a csp-t előbbre valónak tartom a tapasztalati pontnál, de ugy gondolom sok csp sok termékhez való hozzájutás. :D
  • Ironman2
    Pillangókról levették az üvegbúrát
  • Maximus4
    Ha kell még szomszéd szólj,mert lesz egy üresedésem és felveszlek szívesen.
  • Ironman2
    Én is,én is!
  • Janoooo
    Most kaptam meg az 500 zöld pontot. :D
  • csabika1982
    500-at megkapom akkor a paszulyon kivűl meg lesz minden