23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Simán.
  • ACE
    Tehát lehet olyat csinálni, hogy pl. cserélünk sütit lekvárral úgy, hogy kirakom 1 Ft-ért, és Ő is kirakja ennyiért, én meg gyorsan megveszem, és ő ugyanígy?
  • Maximus4
    Például.
  • ACE
    Én a 10-es piacon vagyok. Van valaki esetleg még onnan? Mire jó ez hogy tudjuk? Van esetleg valaki akivel lehetne olcsóbban is kereskedni?
  • Gólya #18208
    termel kedvesem vagy esetleg még olcsóbban vette meg és még így is keresett rajta:)
  • Slimdave
  • ACE
    Basszus, volt kint vagy 100-ezer db kukorica 9-ért, az utána következő legolcsóbb ajánlat 17 volt. Megvettem 4 adagot 40ezer db. 15-ért két pillanat alatt elment. A többit is meg kellett volna venni... 180ezret kerestem csak ebből a 40ezer db-ból... Ez valami cheater lehet? Hogy jöhet neki össze 100ezer db kukorica? És miért adja el ilyen hirtelen?
  • ToCsEk
    új ajándék kód

bigcommunity

6óra állatgondozó, vetőgép, aratógép
    3 csillag
    15kata turbó trágya
  • Ironman2
    Én is azt kérdem..DDD
  • Slimdave
    "Ezmiez"??
  • Ironman2
    www.facebook.com/FarmeramaManiaOldal

érdekes bejegyzést irtak ide egy órája:

"Ti találkoztatok már ezzel? Nem vagyok valami jó német nyelvből, miről lehet szó?"

"Egy slogan generátor segítségével generálni kell egy oldalt, a saját farmerama profilodról, majd annak a URL-jét be kell illeszteni oda..)

Nah ezért az URL-ért jár a rakás cucc:DD"
  • zmeor
    tehéntejem nekem sincs...
  • SHADOWEYES7
    kacsakatázom így meg van a napi 28 tehéntej és 28 tojás
  • SHADOWEYES7
    7 tojás, és 7 tehéntejfám van :)
  • Maximus4
    Nekem is csak 6 van:D
  • Ironman2
    Van már tehéntejfa is amúgy,de az nekem nincs sajnos
  • ACE
    Csak legyen megint akció, veszek vagy 20 titokzatos fát, kíváncsi vagyok mennyi almafa, és mennyi tojásfa lesz belőlük...
  • gettobuxa
    megértelek, ha lecsappanna 23-ra a tojásfáim száma, én is felakasztanám magam :D
  • Slimdave
    Még csak be se cserélnék tojásfát, ha már verejtékes munkával gyűjtöttem össze!
  • gettobuxa
    na lassan mindenki bekaphassssa! mi ez a sok tojásfa!? tessék átküldeni nekem egyet, ha lesz rá lehetőségetek!
  • grebber
    Hm akkor úgy látom én vagyok az egyedüli aki szinte nem ad el a piacon semmit.
  • Ironman2
    Nekem 6 tojásfám is van
  • ACE
    Cserenapon, ja, most én is ezt cisnáltam, többi farmomon mind elköltöttem a goldot titkos ólakra, aztán most majd csereberélek fára, amiből több lett, pl. lett vagy 8 db lepke, de lett 2 medve, meg mókus, meg ilyan szarok, amik semmire nem jók... de valakinek ez kell.
  • Gólya #18189
    arról már nem is beszélek, hogy volt event, amikor tojásfa szerepelt a nyeremények között - sőt, nem is egy...azt hiszem, a télen volt az az event, amikor a regisztráció függvényében kaptunk tojásfát
    aztán ez a kis pimasz ott van a keréken is...

folytassam? baráti gazdától is kaphat az ember....horribile dictu...
  • Gólya #18188
    ejnye már...
    nálam a legutóbbi titokzatos csemeténél, amikor újként jött be a gránátalma és a pisztácia, 4 fából kettő pisztácia lett, kettő pedig gránátalma...előfordul ilyen
    máskor meg veszek tíz fát és lesz belőle max. valamilyen xl-es
    miért olyan fura, ha valakinek sok "különleges" fája van?
  • Maximus4
    Szerintem nem.Én már várom az angórafát,birkagyapjúfát stb.
  • zmeor
    nekem 20 db tojásfám van.
    és van eladó kb 4000 db tojás. Nemrég adtam el 2-3ezret...

Sztem nagy hülyeség volt bevezetni ezeket a játékba élen a tehéntejfával együtt.
  • ACE
    1 milka? Csak a 3 db duci denevérhez kell 1 milka.
    És akkor az még csak az 5. szint. A 3 vaddisznó az még 780ezer, A szilaj bika meg 230ezer. Tehát cirka 2 millióból meg lehet csinálni, mert máshogy esélytelen, még a 3 duci denevér is... SZóval gyűjteni kell, rengeteget...
  • ACE
    Jó, ebben igazad van, ha nagyon felmegy az ára, pl. 3000-ért a kecsketej, akkor ott már nem éri meg a széna termelés. Viszont ahhoz meg kell csomó kecsketej farm, ami meg mondjuk sok alkatrész...
    De pl. én most a Gazdaköriket akarom megcsinálni. pl. "A gazda sorsa"
    Már az elsőhöz kell 4500 gomba 4500 mogyoró, meg 1250 karalábé. Ha kiszámolod, 4 db gomba 1 területen vízzel 10.4 óra alatt terem meg. Ugyanennyi idő alatt, ha szénát, vagy kukoricát termelek, és azt eladom legolcsóbban, abból majdnem 7 gombát tudok venni. És a legtöbb hosszú növénynél így van. Persze amikor ezek a gazdakörök bejöttek, gondolom iszonyat felment a Rókagomba ára, meg a többi hosszú növényé, de ez most már elmúlt.
  • Slimdave
    Ez hülyeség...azt kell termelni ami a legjobban éri meg. Termény mindig nagyon megérte, most esetleg a nagy érésű növények (rozs és felette). Ergo ha valami olyan kell, amit nem termeltél és meg kell venned akkor olyat kelljen, ami olcsó. Te meg a saját magad által termelt drágát adod el, ez pedig egyértelműen pluszban jön ki... A szénát hiába adod el, ha mellette kecsketejet kell most 3ezerért venned / darab. Teccik érteni?
  • Maximus4
    Arra már nem emlékszem.Akkor még jól álltam arannyal,olyan 10-15 darabot vettem alkalmanként.
  • ACE
    Mellesleg, mindenből sokat úgy sem tudsz termelni, ezért előfordulhat hogy valaki a Tojást termeli ezerrel, de mást meg nem termel, mert nincs helye, és épp az kell a következő eventbe, akkor cseszheti a sok tojását, akkor Ő költ... Tehát én úgy vagyok vele, hogy inkább mindig azt termelem, ami a legjobban megéri.
  • Slimdave
    Titokzatosból egy része, nyeremény is volt már párszor eventek során, kaptam a csereberenapon, így gyűlt össze.
  • ACE
    És hány csemetéből lett 7 tojás?
  • ACE
    Ismét felmerül a kérdésem, honnan? Vettél 100 fát és ennyi lett belőle? Én amikor volt akciót 10-et vettem, az 1 aranylevelű fa kivételével szinte mind vagy normál fa, vagy azok XL XXL-es változatai lettek...
  • Maximus4
    Titokzatos csemete napon szereztem őket.
  • Slimdave
    24 tojásfám van, 6000 tojásom
  • ACE
    És honnan szereztél ennyi tojásfát?
  • Maximus4
    Ezért jó akinek van tojásfája:) Nekem nincs lerakva egy ólam se,de van 7 fám és már 2000 tojásnál járok:)
  • Slimdave
    De ha egyszer tojás kell valahova nagyobb számban, akkor mindenki orrba-szájba fogja venni a piacon, mivel nem termeltek (veled együtt), és akkor nem 3-400 lesz a tojás ára, hanem a dinamikus piac miatt sokkal több. És akkor jön a szopi-opi, a zsebbenyúlás!