23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Remélem nem.Én most ólazok ezerrel.Olyan jó egy kis nyugi,nem kell hajtani,hogy kész legyen valami event:)
  • Ironman2
    Lesz valami event mostanában amiért érdemes munkásokat venni?
  • Ironman2
  • Maximus4
    2-3 nap alatt sikerült összehoznom 700-800 ezret a piacon,következő 5 éves terv,hogy ez alá ne menjek:)

• binya
    ahan értem !!!

köszi , arra még sajna várnom kell !!
  • Ironman2
    Na ez a pörgetés is fail volt.Most már nem fizetek.Majd valamikor meglesz a farmaranyfa.Gondolom a következő eventnél berakják főnyereménybe.
  • Gólya #18366
    Mesterségek Völgye
  • binya
    őőőőőőő....

ilyen lekvárfőzde meg ilyenek hol vannak ??
  • grebber
    Ezt is ilyenkor akciózzák amikor nincs event.
  • Slimdave
    Többet ér most az akciós arató-vetőre felhasználni, mint elpörgetni.
  • Ironman2
    Ügyes vagy.Én meg most vettem megint 65 FA-t.Aztán igérem leszokok róla.DDD
  • Slimdave

Juhééééé végre meglett!!!
  • binya
    Üdv mindenkinek !

Még mindíg van jópár szomszéd helyem , ha esetleg valakit érdekel !!

sziasztok

Játék adataim : binya
  • Jozi1974
    Munkások akciós áron
  • Ironman2
    Na erről ennyit.Vagy 40 szupertáp,meg citromfa,meg rakás trágya,meg 2 tyúkol,meg tp,csp,de a Bagolyvár,meg Farmaranyfa szóba se jöhet. Fuck off! Egyék meg a 750 ft-omat reggelire a Bp-nál!
  • Ironman2
    Azért nem birtam ki,vettem 65 farmaranyat.DDDD
    Tiszta szerencsejátékos lettem.Na pörgessük ki az egészet!
  • Alien69
    Na, én is elbakktam rengeteg FA-t. Kb 40-t. Egy darab bagolyfa az, aminek vót értelme. Minden más, pl 1 darab bájital, 40trágya, 25 trágya, meg ilyesmi.
  • Slimdave
    Háhá végre a végén szerencsém lett nekem is! Pedig már az utcsó három amit felraktam tenyészteni...
  • ACE
    Na, jó csomó pörgetésből nekem is sikerült egy farmaranyfa.
  • Maximus4
    klANCA itteni játékos?
  • ACE
    Jah, ez a gond, hogy nem maholnap veszik meg, sőt lehet alád ajánlanak páran, és egy hét múlva csak buktál rajta majd 300ezeret...
  • Alien69
    Én meg "kaptam" 2 zÜrtehenet, amiből tudnék csinálni Rózsaszín tehénistálló-t.
    "Érési idő: 14 óra 23 perc (táppal és vízzel)
    Amit ad: 3 tehén és 360 TP"
    De, ha eladom az egyik tehenet, nálam jelenleg 2.800.000 píz/db, akkor vehetek belőle 6 szilaj bikát, amiből lehetne csinálni 2 Piros tehénistálló-t:
    Érési idő: 10 óra 58 perc (táppal és vízzel)
    Amit ad: 2 tehén és 219 TP
    A pirosat napi 2x le tudnám szedni, a rózsaszínt valszeg csak 1x. Ergo, a piros jobban megérhetné, elvileg. Ráadásul, maradna lé bőven, mert a szilaj bikát 250.000 alatt meg lehet venni. Csakhát, nem érzem, hogy annyira tehén istállóra kellene gyúrnom. Inkább a tehenészetnek lenne értelme, de arra meg mind két tehenet el kellene adni, márpedig, milla feletti állatokat szerintem qrva nehéz eladni.
  • ACE
    A titokzatos csemetéből nem lesz aranyfa? Csak mert úgy gondolom többet ér ha azt veszek, mint 2 goldos pörgetésekre pazaroljam a lóvét...
  • ACE
    De miaz hogy nem számoltad? Csak tudod hány aranyat ba**tál el rá...
  • ACE
    Fa**om begorombulok és elköltök 100 aranyat pörgetésre...
  • zmeor
    nem számoltam...

de volt 100% + termék, bagolyfa, FAfa, citromfa, hogy csak a jobbakat említsem
  • ACE
    Hány pörgetésből?
  • gettobuxa
    na én 300 táppal 2 db varacskos disznóig jutottam... jelenleg 680.000-ért megy a piacon, de szerintem nem fogom eladni egyelőre
  • random001
    Köszi.

Csillagok... Így kezdőként nem látom az alagút végét csillag ügyben :D Farmarany fám úgy lett hogy kiváltottam a tölgyön a 25 FA-at... A logikám az az volt mivel farm arany fa nem mindig van bent játékban, most kell próbálkozni. Mivel meg lett nem bánom. Csak így meg olyan kevés lett, hogy mérgemben az első területet is felszabadítottam a tölgynél a maradékból. A 200 valami beláthatatlan messzeségbe került újra.

Nem bánom amúgy mert így van motiváló tényező ami mozgat a játékban. Ellenkező esetben szerintem nem nagy aktivitást mutatnék. Lásd kistesót. Játszom ott is de messze nem annyit amennyit kellene :D
  • Gólya #18343
    itt senkinek nincs több farmja - hogy többől beszélünk? az a társunké, a gyereké

eleinte 5 ajándékot küldhetsz, aztán ha lesz elegendő csillagod, a tölgyön kiválthatod a napi 7 lehetőséget is
    kapni 18-at kaphatsz naponta

megy egy privi is
  • gettobuxa
    én több, mint egy milliót elköltöttem hagymára meg fokhagymára, hogy azt a melót leadjam, ami forgatást ad. persze semmit nem nyertem :) mindegy, 1 farmaranyfa lett, kb 20 forgatásból. de az ember már csak ilyen telhetetlen, 2 mégjobb lenne :)
  • random001
    Ha majd lesz összehozzuk. Gondolom akkor meg Neked nem lesz. :D Ez már csak ilyen.

Olvasom itt, hogy több farmot visztek. Az érdekelne ez mennyire megengedett. Nincs kedvem nagy fórumon bogarászni ez ügyben. Szóval itt nem szankcionálják a multizókat?

Amit még nem látok tisztán az-az hogy rendben van én küldhetek 5 ajándékot naponta ingyen a szomszédaimnak. De mennyit fogadhatok?
  • Ironman2
    Melyik ip elrejtő progi a legjobb?
  • SHADOWEYES7
    Rengeteget forgattam én is az 5 farmomon és csak 1 bagolyfa lett ami értelmes,a farmaranyfa előtt vagy után ált meg a rohadék kerék kb: 60-70 forgatásnál.
  • binya
    sajna még nekem sincs mert állandóan tehenet meg szuper tápot kapok :)
  • gettobuxa
    lassan mindenkinek van farmaranyfája, jöhetnek az olyan eventek, ahol farmaranyat is kell szállítani
  • Slimdave
    Okés, köszi!
  • Maximus4
    Ne a képhostot használd,hanem inkább ezt.Sokkal egyszerűbb:)
  • Slimdave
    Na most pl a .jpg-t másoltam be, olyat nem tudok, hogy csak a kép legyen egyből ott...:S
  • Slimdave
    Akkor egy próba: tenyésztés >> ez lett