Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igaz...

<#taps>

Maximus4
Ahogy rengetegen bedõlnek az ingyen farmaranyas kamu sms-eknek,úgy ennek is sokan.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

ToCsEk
nekem van egy lvl1es csináljúúk együttt!

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

annyira nyilvánvaló...
csak azt nem tudom, másokat néz hülyének vagy...<#whatever>

Maximus4
Most ebbe ne menjünk bele,hogy mire is mehet ki az egész <#rolleyes>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

kizártnak tartom, hogy bárhol találna ilyet

ugye csak viccelsz?<#ejnye1>

ha mégsem, akkor keresd meg az említett szomszédodat - neki is hasonló agymenése van<#whatever>

én ismerem és nem én vagyok kungfupanda2000 és onann ismerem mert a szomszédom a farmeraman
zmeor
És olvass lejjebb, mert valószínûleg te vagy a kungfupanda2000!

leszarom a konfigod...

Maximus4
Szia!
Ilyet itt nem találsz az biztos.Remélem nem csak ezért regiztél ide az SG-re?
Kevesebb smiley-ból is megértem mit szeretnél😊

szia Maximus4 nekem is meg csinálnád a farmerama nevemet és a szintemet nekem a nevem lmafao és a szintem 75<#falbav><#falbav><#gun><#gun>
sziasztok valaki akar velem csinálni a közös farmját (velem)
én is😊 ill...õ😄

na megyek, vár a konyhaszekrény😞

Maximus4
😄
Már küldtem egyet😊

õ rendszeresen tud küldeni, de nem gond, ha nálad nem fér be, csak esetenként
nálam úgyis mindkét farmra napi ajándékosnak van beírva, ossza be😊

Maximus4
Uhh,majd igyekszem küldeni😊

Karc gazda 79.szint vége felé
cukrot kér szépen
köszönöm!😊

Maximus4
Köszi.

vársz egy picit, megyek a hites farmjára és felveszlek - oks?

Maximus4
A nagyra.

melyikre?

Maximus4
Szomszédokat keresek😊

<#taps><#eljen>

We will never forget! WTC

Nekem ezek lettek a legjobb tenyésztéseim:

4 sima nyúl - 1 barna + 1 varázsnyúl
4 sima disznó - 1 szalontai + 1 báznai
4 sima nyúl - 1 barna + 1 varázsnyúl + 1 puha
4 sima disznó - 1 szalontai + 1 vaddisznó
4 sima juh - 1 barna + 1 pulcsis

Nekem 4 sima nyúlból lett 1 varászlónyúl , és 1 barna nyúl!

Sziasztok! Szerintem , ha jó eventet akarnak csinálni , akkor olyat kéne , hogy akinek nem lett meg van amilyen recept , akkor azt megszerezheti! Szerintem ez jó event lenne! (Persze egy kis idõ múlva , mert most már beteltem az eventekkel!)

zmeor
már eladtam... de kár érte, mert hiába max áron ment el, lehetett volna drágábban is...

leszarom a konfigod...

add el mocsokmagas áron, biztos alig van lóvéd <#duhos2>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

grebber
Jó neked nekem a szokásos következõt adja mint szinte mindig 😞

Next PC upgrade: 2022

zmeor
hehe, egy repülõ röfit kitenyésztettem 4 disznóból 😊)))

leszarom a konfigod...

már jó a baby boom!

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Baby Boom késik.... <#kacsint>
Tenyészterepen nekem 4 állat + szuper táp után automatikusan rátett 1 bájitalt.

Farmerama lvl 79, Bahamarama lvl 20

én leraktam 15 tenyésztelepet, de semmi extrát nem adott eddig, sztem baby boom csúszik, vagy vmi baja van... várjatok a betakarítással!

Szerintem elég. 😄
Attól függ mennyi szupertápod van. 😊

Most látom visszakaptam a Disznóóljaimat, mind az 56db -ot. 😄

28 ól elég hozzá 😊

Nem kéne kezdõdnie a Baby Boom -nak???

tonyr
lol
nem is kaptunk sz.gomba fejlesztést a sima koca-olak helyett.. köszi a rozsaszin álmokat... kabbegyikok

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Ezt komolyan nem értem.Minek raknak be bármit is mindenféle tesztelés nélkül?Hihetetlen,hogy alap dolgokat csesznek el örökké.Tényleg szánalmas ez a BP.

jaja, csak gyõzzétek kivárni
ahogy olvasom, még mindig sehol semmi

tonyr
huuu ha jol értem akiknek sima ol tünt el azok is sz.gombát kapnak helyette 😊
lesz akkor pár bányász-malacom 😄

tonyr
köszi remélem én is hogy mielöbb viszont látom a cucikat 😊

Köszi
Remélem azért majd visszakerülnek a disznóólak. 😊
Hát igen, vannak problémák.

szokás szerinti szöveg az elõzõ linken...tudnak róla, javítás folyamatban...majd a dédunokák talán már játszhatnak egy kb. 90%-os játékkal😞
egyszerûen nem értem, hogy ha valami újítást vezetnek be, mindig elcsesznek valami addig jól mûködõ dolgot is - valahogy ez a kettõ összetartozik...<#whatever>

Nekem volt 56 sima disznóólam. Még régebben a noé bárkályához kellett. Most ki akartam pakolni párat, de semmi nyoma, eltûnt az összes!!! 😞((

Maximus4
Már dolgoznak rajta,nekem is eltûnt,gyanús is volt.

tonyr
LOL
fel volt szedve a sz.gomba telep, azt bejött az uj cocák, és eltünt az inventorybol a régi és nincs helyette uj se 😞

grebber
Na végre vártam már az újat!
Eventekhez az aratógépekek jól jönnek majd belõle!
Jöhetne méhes is azzal is készlennék 😄
Baby boom meg nem érdekel soha nem ad semmi jót!

Next PC upgrade: 2022