23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • ACE
    Na mind1, 2 Eurót beruháztam a lekvárfőzőre, mert kiderült hogy annó befejeztem a szüreti küldetést, és így "ingyen" (100 tök) tudok Töklekvárt gyártani, az meg rentábilisebb, mint a piacon megvenni 18ezerért... De akár eladni is jó. Csak attól félek nagyon kevés cukor fog felugrani, mert só is fel fog ugrani... Remélem azért napi 4-5 töklekvárra elég lesz, bár nem biztos... Kár hogy nem lehet szabályozni, hogy én most csak alapzselét szeretnék, akkor csak azt ad felröpülőként.
  • ACE
    Hi, azt tudja valaki, ha van pékségem, és megveszem a lekvárfőzőt is, akkor csak fele-fele hozzávalót kapok, sót meg zselécukrot, vagy mindkettőből kapok?
  • Maximus4
    De igen.csakhogy ez egy akció,ami 21 óra múlva lejár,szóval utána ne nagyon keresd a keréken.
  • kill3r21
    a fa ami mellet az arany ládikó van a pörgetésnél néha, az mien fa?
    csak nem aranyat terem vagy mi? :D
  • Maximus4

Az inkább elképzelhető:D
  • kill3r21
    pedig ezt irta ki ki 1x Farmarany Műhely
    Vagy Farmerama Műhely?
    lehet már mindenhol farmaranyat látok xD
  • Maximus4
    Farmarany műhely?Olyan nincs,szerintem te a sima műhelyre gondolsz,ahol többek közt,barkácscuccokért vehetsz ólakat.
  • kill3r21
    kaptam most egy olyat hogy farmarany műhely, az micsoda?
  • Maximus4
    Sajnos elég ritkán:(
    Havonta egyszer jó esetben.
  • kill3r21
    szavadon foglak...:)
    És mien időközönként van ilyen cserenap?
  • Slimdave
    Nem lehet pakolgatni. Akkor fejti ki azon a területen a hatást, ha leteszed mielőtt ültetsz. Ha csak akkor rakod át mikor már aratnád le, akkor nem fogja kifejteni ott a hatását. Erre találták ki a tölgyön a csillagokért kiváltható lehetőséget, hogy minden területen kifejtse a hatását a kupa.
  • Maximus4
    Nekem nem kell cserébe semmi sem.

A kupák pedig ott fejtik ki hatásukat,ahol le vannak rakva.
  • random001
    Ezt az ígéretet köszönettel vettem, de nem hinném, hogy nekem van olyan valamim ami neked még nincs meg cserealapnak. Már csak a szintünk miatt is :)

Nagyon sok tanulni valóm van még a játékban. A mai kérdésem, ( csak hogy maradjak a hagyományoknál, minden napra egy kérdés :D ) az az lenne, hogy a kupák csak a kihelyezett területeken fejtik ki hatásukat.
    Nekem a növényesen 10% az állatoson 5% van még csak sajnos. Ergo ez együtt csak 15%. Mondjuk 30-as szinten nem elégedetlenkedem ennyivel sem.
    Viszont az isteni szikra azt sugallja a fejemben, hogy ha leszedem a főkertet, beveszem és kirakom a szédültre aratás előtt. Ez tudom macerás meg elfelejti az ember de működik? Tudom... próbáljam ki. De nincs kedvem egyesével rakosgatni megint a szinteket próba képen. Vagy ha beveszem együtt marad?
  • Maximus4
    Ez nem csak neked szól,hanem randomnak is.Ha lesz csere nap és szükségetek van valamire,ól,fa,akkor majd szóljatok és küldök át ami kell.
  • Ironman2
    Én is úgy vettem aranyat!
  • Slimdave
    én gratulálok Neked a sok CSP-hez!
  • kill3r21
    igy van, egyelőre csak az alapok vannak....amiket sajna csak jóval áron alul tudok eladni, mert nem nagyon viszik...de majd alakul :)
  • Maximus4
    Mivel most kezdte nem valószínű,hogy van brokkolija,mogyorója,stb.

A kiállítás 16 szintes és a kirakható kupához kapcsolódik.
  • gettobuxa
    termelj olyat, amit jó áron el lehet adni :) pl szarvasgomba, vagy brokkoli, mogyoró, hagyma, fokhagyma. bahamás növényeket is jó áron lehet eladni
  • gettobuxa
    a gazdaköri feladatok között mi ez a kiállítás? szerintem már rég megcsinálhattam, mert nem rémlik semmi... 15 szintig kész van, de most van egy 16/16 szint, amit le kéne szállítani, de csak annyit ír, hogy szállíts árukat 0 csengőpengő értékben :)
  • kill3r21
    hogy lehet szert tenni sok csp-re? gondolom sok játékkal....ügyes üzleteléssel, meg rendegeteg idővel nem? :D
  • zmeor
    lehet akkor bevásárolok, de az is lehet, hogy valaki nálatok gyorsan megvett kb mindent mert a guanos feladatot megcsinálni akarta :)
  • Maximus4
    Én most adtam el 5800 körül egy pár darabot.Volt összesen 5 darab a piacon:)
  • zmeor
    nálunk fullon van
  • Maximus4
    Nincs guanó a piacon!
  • kill3r21
    köszi
  • Maximus4
    Tessék.
  • kill3r21
    látszik új vagyok, nem találom :S
  • Maximus4
    Dehogynem.A jobb alsó sarokba van.
  • kill3r21
    sms küldéssel már nem lehet aranyat venni?
  • SHADOWEYES7
    már 7 Fa az aratómukások
  • Gólya #18381
    olyan másodika körülre ígérik a királynős eventet, utána meg kezdődik az EB, vagyis jön az eb-s event is
  • Maximus4
    Hatalmas gratula!
  • Gólya #18379
    a töklekvár 1. szinten főzhető, a receptje megszerezhető volt a Szüreti Fesztivál 2011. event során
    ennek hiányában megveheted a gazdaboltban vagy kipörgetheted a keréken

(a gazdaboltban elég drága, várd meg, amíg leakciózzák)
  • Jozi1974
    Szentjánosbogár táphoz kell.
  • kill3r21
    srácok, az aranylevél mire jó?
  • SHADOWEYES7
    3 szint lekvárfőzőnél a töklevárt megkapjuk?
  • Maximus4
    Nem.
  • random001
    A gazdaköri feladatok amik már végig vannak pörgetve, és az elintézett feladatok között vannak, azok valamilyen formában újra teljesíthetőek?
  • Ironman2
    Nekem is kint van az összes fejlesztés,ólak.Szántóföld nulla.