23542
-
ACE #18412 Na mind1, 2 Eurót beruháztam a lekvárfőzőre, mert kiderült hogy annó befejeztem a szüreti küldetést, és így "ingyen" (100 tök) tudok Töklekvárt gyártani, az meg rentábilisebb, mint a piacon megvenni 18ezerért... De akár eladni is jó. Csak attól félek nagyon kevés cukor fog felugrani, mert só is fel fog ugrani... Remélem azért napi 4-5 töklekvárra elég lesz, bár nem biztos... Kár hogy nem lehet szabályozni, hogy én most csak alapzselét szeretnék, akkor csak azt ad felröpülőként. -
ACE #18411 Hi, azt tudja valaki, ha van pékségem, és megveszem a lekvárfőzőt is, akkor csak fele-fele hozzávalót kapok, sót meg zselécukrot, vagy mindkettőből kapok? -
#18410 De igen.csakhogy ez egy akció,ami 21 óra múlva lejár,szóval utána ne nagyon keresd a keréken. -
#18409 a fa ami mellet az arany ládikó van a pörgetésnél néha, az mien fa?
csak nem aranyat terem vagy mi? :D -
Az inkább elképzelhető:D -
#18407 pedig ezt irta ki ki 1x Farmarany Műhely
Vagy Farmerama Műhely?
lehet már mindenhol farmaranyat látok xD -
#18406 Farmarany műhely?Olyan nincs,szerintem te a sima műhelyre gondolsz,ahol többek közt,barkácscuccokért vehetsz ólakat. -
#18405 kaptam most egy olyat hogy farmarany műhely, az micsoda? -
#18404 Sajnos elég ritkán:(
Havonta egyszer jó esetben. -
#18403 szavadon foglak...:)
És mien időközönként van ilyen cserenap? -
Slimdave #18402 Nem lehet pakolgatni. Akkor fejti ki azon a területen a hatást, ha leteszed mielőtt ültetsz. Ha csak akkor rakod át mikor már aratnád le, akkor nem fogja kifejteni ott a hatását. Erre találták ki a tölgyön a csillagokért kiváltható lehetőséget, hogy minden területen kifejtse a hatását a kupa. -
#18401 Nekem nem kell cserébe semmi sem.
A kupák pedig ott fejtik ki hatásukat,ahol le vannak rakva. -
random001 #18400 Ezt az ígéretet köszönettel vettem, de nem hinném, hogy nekem van olyan valamim ami neked még nincs meg cserealapnak. Már csak a szintünk miatt is :)
Nagyon sok tanulni valóm van még a játékban. A mai kérdésem, ( csak hogy maradjak a hagyományoknál, minden napra egy kérdés :D ) az az lenne, hogy a kupák csak a kihelyezett területeken fejtik ki hatásukat.
Nekem a növényesen 10% az állatoson 5% van még csak sajnos. Ergo ez együtt csak 15%. Mondjuk 30-as szinten nem elégedetlenkedem ennyivel sem.
Viszont az isteni szikra azt sugallja a fejemben, hogy ha leszedem a főkertet, beveszem és kirakom a szédültre aratás előtt. Ez tudom macerás meg elfelejti az ember de működik? Tudom... próbáljam ki. De nincs kedvem egyesével rakosgatni megint a szinteket próba képen. Vagy ha beveszem együtt marad? -
#18399 Ez nem csak neked szól,hanem randomnak is.Ha lesz csere nap és szükségetek van valamire,ól,fa,akkor majd szóljatok és küldök át ami kell. -
Ironman2 #18398 Én is úgy vettem aranyat! -
Slimdave #18397 én gratulálok Neked a sok CSP-hez! -
#18396 igy van, egyelőre csak az alapok vannak....amiket sajna csak jóval áron alul tudok eladni, mert nem nagyon viszik...de majd alakul :) -
#18395 Mivel most kezdte nem valószínű,hogy van brokkolija,mogyorója,stb.
A kiállítás 16 szintes és a kirakható kupához kapcsolódik. -
gettobuxa #18394 termelj olyat, amit jó áron el lehet adni :) pl szarvasgomba, vagy brokkoli, mogyoró, hagyma, fokhagyma. bahamás növényeket is jó áron lehet eladni -
gettobuxa #18393 a gazdaköri feladatok között mi ez a kiállítás? szerintem már rég megcsinálhattam, mert nem rémlik semmi... 15 szintig kész van, de most van egy 16/16 szint, amit le kéne szállítani, de csak annyit ír, hogy szállíts árukat 0 csengőpengő értékben :) -
#18392 hogy lehet szert tenni sok csp-re? gondolom sok játékkal....ügyes üzleteléssel, meg rendegeteg idővel nem? :D -
#18391 lehet akkor bevásárolok, de az is lehet, hogy valaki nálatok gyorsan megvett kb mindent mert a guanos feladatot megcsinálni akarta :) -
#18390 Én most adtam el 5800 körül egy pár darabot.Volt összesen 5 darab a piacon:) -
#18389 nálunk fullon van -
#18388 Nincs guanó a piacon! -
#18387 köszi -
#18386 Tessék. -
#18385 látszik új vagyok, nem találom :S -
#18384 Dehogynem.A jobb alsó sarokba van. -
#18383 sms küldéssel már nem lehet aranyat venni? -
#18382 már 7 Fa az aratómukások -
Gólya #18381 olyan másodika körülre ígérik a királynős eventet, utána meg kezdődik az EB, vagyis jön az eb-s event is -
#18380 Hatalmas gratula! -
Gólya #18379 a töklekvár 1. szinten főzhető, a receptje megszerezhető volt a Szüreti Fesztivál 2011. event során
ennek hiányában megveheted a gazdaboltban vagy kipörgetheted a keréken
(a gazdaboltban elég drága, várd meg, amíg leakciózzák) -
Jozi1974 #18378 Szentjánosbogár táphoz kell. -
#18377 srácok, az aranylevél mire jó? -
#18376 3 szint lekvárfőzőnél a töklevárt megkapjuk? -
#18375 Nem. -
random001 #18374 A gazdaköri feladatok amik már végig vannak pörgetve, és az elintézett feladatok között vannak, azok valamilyen formában újra teljesíthetőek? -
Ironman2 #18373 Nekem is kint van az összes fejlesztés,ólak.Szántóföld nulla.