Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
We will never forget! WTC
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
kicsit késõn nézek be, de mostanság nem sok idõm/idõnk van amúgy se.
napi 1 reggeli aratást/vetést tudok kivitelezni, 15-18 órás ültetésekkel. benokennek még lógok pár töklekvárral, azt elküldöm, aztán ki is fogytam...
de ha vki küld tejfát, akkor nekiállok a töklekvár keverésnek, és küldök cserébe 21 db-ot 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
hát jah, nekem is kb annyi mint neked 😄 semmi nincs még róla
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
arról volt szó, hogy fölfelé bõvítik a kergét
ehhez lesz egy babszem, amibõl nõ az égigérõ paszuly
olyan kis csini felhõket láttam valahol, amikre majd rá lehet tenni a nyereményeket
kérem, nincs itt lehetetlen...a videón is láttuk😄
erre a kalózos cuccra gondolok
urnáról nem tudok
csirke és szerszám...ha van mondjuk 10 segédfarmod, már meg is van a 10 barkácscucc - ingyen😊
aztán mi tud majd ez a paszuly?
van 2 kalózos kép 3 urnával arról van infó?
ez a csirke meg a 10 szerszám adásával mekkora lehúzás már 😄
bár ha 10barkács ládát ad 10x10 cucc az úgy már TALÁN megéri
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Üdv gazdák!
Hamarosan egy újdonság fog érkezni a játékba, még pedig a
Csirketojás
Tulajdonságai
a 168 óra érési idõ után 500 TP ad
majd 12 óránként 350 TP-t valamint 10 szerszámot ad
egy területre csak egy csirke tehetõ ki
ára 99 FA a Gazdaboltban
2. szinttõl elérhetõ
Kellemes idõtöltést kíván
A Farmerama csapata"
aztán terjed a hír, hogy nemsokára indul a virágkötészet is (vajon ez is sms-ért, ha már van valamilyen mesterség kiválasztva?)
az égigérõ paszuly pedig Valdemárnál lesz beszerezhetõ potom 2000-ért
számolgatták, hogy ha a 6 pontot eléri valaki a macsekkal, úgy 330 körüli jegybe fáj a dolog
itt van ugye Valdemár két napig, az 20 jegy, jöjjön havonta egyszer...ez is olyan lesz, mint a sziget - majd végrendelkezünk róla az utódoknak...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Jó jutalmakat ad...meg magasszintû növények kellenek..
leszarom a konfigod...
bár...ilyen okostojásokat azért helyén tud kezelni az ember😊
vicces gyerek lehet
itt válaszolnék:
!NEM! <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
elég átlátszó... kungfupanda2000....
leszarom a konfigod...
már csak 5 darab kellene :S
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Aki még tud légyszíves küldjön már málnasörpöt mert csak 10 darab kellene és kész lennék.
Timkey
erre a farmra kellene
köszike 😊)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
QUZS4379
és még lehet hogy igy sem lesznek meg bnöm málnaszörpjei :S
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
kihullott 2 szomszédom, ha valakinek van kedve, szívesen látnám...
köszi
frankiel
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
amugy én is örülnék a simának, mert van 3100 😄
leszarom a konfigod...
Piacon is lehetne vele tarolni majd 😄
Mézes eventet nem mernek csinálni mert az is már 500 fölött van.
Ilyen hurka eventek jöhetnek máskor is mint ez a mostani 2!
Next PC upgrade: 2022
Addig még van 2-3 hét, remélem. Addig kipakolom az állatokat.
lesz egy új tojásból kikelõ állat, szuper csirke de hogy mit ad azt még nem lehet tudni.

Köszönöm mindenkinek a málnaszörpöt!!! 😊
Végre lett bagolyváram. 😊
Vettem 3db titokzatos ólat, ezek lettek:
2 szülinapi akol
1 mormotavacok
Most meg borzom nincs. 😞
Nem tudjátok, lesz valami event mostanában? Érdemes kipakolni az állatokat?
Hajrááááááááááááááá
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Így már meglesz.