Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3x állat árak vannak , mint amennyit érnek.
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
csak szupertrágya meg csatni kell hozzá (esetleg rásegítesz karácsonyi sütivel és már el is felejtheted az eventet)
és tudod mit? még pénz se kell hozzá - csak egy kis józan paraszti ész 😊
Megkérdezném őket mennyi euroezreket ölnek a játékba.
Mert ez csakis szupertrágya és kacsakata trágya hegyekkel lehetséges.
Next PC upgrade: 2022
Belefér az oldal kereteibe, illetve jó látni milyen korrekt a cég! 😄
mi a fenének kellene leírni újra, amit ott el lehet olvasni? itt olvashatóbbak a betűk vagy mi?
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.13. 06:52:20
THEDEAL2014
Érvényességi idő:
Kezdete: 2014. november 12. (szerda) 17:00 óra
Vége: 2014.november 30. (vasárnap) 23:59 óra
Amit ad:
15 Kacsa Kata szupertrágyája
30 Szupertrágya
3 Húsvéti lekvár
3 Cukkinis almatorta
3 répás kenyér
3 Tavaszi koszorú
így korrekt!
KÖSZIIIII!
a többivel igyekszem ahogy összegyűlnek hozzá a dolgok
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.12. 13:45:13
Valdemárra van már okosság? Privibe is megköszönném!
bár végül is mindegy, úgy látom neked tökmindegy...klasszikusan "ha van sapka, ha nincs sapka"...
itt az első szint jutalmai között a második tételt elolvasnád? nem látom jól, talán szemüveget kell majd cserélnem...
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.11. 19:36:30
Elkurok mindig 40-50 szupertápot de kb semmire nem elég.Évek alatt a juhosan jutottam a legtovább 1 db utolsó előttit be tudtam adni..
De nem is érdekelnek ezek. Nagyon rámentek a pénzes vonalra.
Jó tudom nem fizetek akkor minek magyarázok,de akkor a "mezei" usereknek is lehetne 1-2 beadogatós ami tényleg csak beadogatós és nem fizetős-szopatos.
De lényegtelen ahogy néztem semmi értelmeset nem ad most se egy szaros aratógépkupont nem voltak képesek adni ami ér is valamit.
aztán ahhoz vannak újabban több napos terminusok is, nem egy nap alatt kell "senyvedned" 😊
de nem is egy nekifutással kell ezeket megcsinálni...szép apránként lassan elkészülhetsz velük<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.11. 18:20:31
Én simán játszok se nem veszek semmit valós pénzért se FA-nyért mivel nincs szóval így teljesíthetetlenek ezek.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.11. 17:46:49
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Az eventek 99%-ban piték de ezek kb teljesithetetlenek így leszarom őket.
Csak most sírtak páran kemény lesz kiváncsi voltam mi lesz.
itt kellene néha olvasni...
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.11. 11:20:05
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
egyébként ezért érdemes eventek előtt bújni a hivatalos fórumot -nem kell szeretni, nyugodtan lehet utálni de olvasni mindenképpen érdemes (én se szerelemből járok a kisboltba, csak kenyeret akarok venni...) -, mert ott ezerrel megy az agyalás egy-egy ilyen event előtt, hogy és mint érdemes hozzákezdeni, folytatni...
érdemes az eventleírást is többször átolvasni, nem kell első olvasás után pánikolni és nekirontani a feladatnak 😊
ja...és ha semmiképpen nem akaródzik a magyar hivatalosra menni olvasni, akkor keresni kell a németeknél meg a többi farmos oldalon - sok helyen vannak már előzetes hírek, csak keresgetni kell picit 😉
tp növelők kellenek mindenképpen...cukkinis almatorta (60%), húsvéti lekvár vagy tavaszi koszorú (30%), répás kenyér (20%) és még ezen kívül ha van sárkány, bagoly, varjú, táltos, tölgy...
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.07. 17:35:04
legyen annyi 8 órásod, hogy be tudd vetni az egész farmot (mind a négy területet), elveted az első kört, összeeszel mindent, amit csak lehet - ahogy grebber is írta -, cukkinis almatorta, csatni, répás kenyér, reggel-este jön hozzá a sárkány ha van, varjú, bagoly...az első aratás előtt elindítod az órát
ha mondjuk éjszakára veted az első kört, akkor reggel elég szépen indul így - olyan 21 ezer pont körül -, aztán a következő kör az úgy ebédidőben esedékes (elég vizezni, akkor 6:23 az érési ideje), a harmadik este...ha van elég bónuszod, talán meg is van három körből, de négyből biztosan <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.07. 14:59:41
Ti szoktátok nekem írni senki nem tart a fejünkhöz fegyver hogy minden eventet ki kell maxolni<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.07. 13:18:15
A lényeg ezeket a csatnikat kell zabálni:
cukkinis torta 60 %,
husveti leki 30%,
repas kenyer 20%,
tolgy runa 10%,
sarkany ami 10 óránként ad 20%,
taltos 20%,
KK tragyaja 200%
1x1-en vagy 50% komforton
Szóval bőven van lehetőség....
mert biztos ott áll a fejetekhez szegezett töltött stukkerral a BP, hogy ha márpedig nem csináljátok, akkor annyi nektek...
nem tetszik = nem csinálod - ilyen egyszerű - menjetek mosogatni vagy udvart seperni 😉
Most arattam a Bahamarán, és mintha 2x megjelent volna kör alakban egy fagyos koponya ???
Látott ilyet már valaki ?
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A rémnövényeket pedig ide kattintva éred el:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)