23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Gólya #23101
    UPDATE:
    A bónuszkód által adott jutalmak sora kibővült, így a fenti listában már azok szerepelnek (a plusz elem zöld színnel kiemelve).
    A bónuszkód később érkezik és

beváltani

az alábbi időpontok között lehet majd:

Indulás: 2015.01.26
    Beváltás vége: 2015.01.30 23:59-ig

• grebber
    Akkor biztosak lehetünk ,hogy a 25.én induló event nem TP szerzős lesz ha ezeket adják.
    És ahogy az eddigi tendenciát nézem nárcisz fog kelleni majd mert abból nincs nekem és mostanában mindig olyan növény kell amiből alig van :D
  • Gólya #23099
    figyeljétek a hivatalost, várható egy bónuszkód

• grebber
    Mindenre!
  • ACE
    Ezek mire vannak hatással? Csak az állatokra, vagy a mezőkre is?
  • csabika1982
    Igen ezek menni fognak
  • grebber
    Sorry az kihagytam hogy a pandás példánál a 14-15xxx TP csakis akkor jön ki ha ettél 2 db + 30% TP-t adó csatnit (húsvéti lekvár , tavaszi koszorú.Ezek 12 órásak de pinki pievel 16 órára kitolható az idejük) ,meg beváltottad a sárkányodat ha van ami további +20%-ot ad (ezt ugye 10 óra múlva tudod újra felhasználni)
  • csabika1982
    Ez így jól hangzik , remélem meglesz.Köszi
  • grebber
    Ez nagy sok mindentől függ.Milyen óljaid vannak sima, retó + ,retró ++, piros, naracs, sárga ...stb

Én padákat vettem mert nekem azok amik a legtöbb TP-t adják 210-et. Szupertáppal és vízzel 5óra 8 perc azt hiszem amikor újra lehet szedni. Szóval miután elindítod az órát (csakis ha minden kész van) akkor csak a pandából 14xxx TP jön össze és ezt 24 óra alatt még min 3x meg lehet csinálni (persze csak ha van szupertápod) szóval 52k TP lesz csak a bahamából a többit meg össze lehet szedni a 3 másik területen.
  • csabika1982
    Sziasztok!

Az állatos részről érdeklődnék mennyire nehéz összehozni a kellő tp-t?
  • Gólya #23091
    mondjuk ez is igaz...
    nekem most elég sok sztápom van, volt miből megcsinálni
    tenyésztéssel nem foglalkozom, inkább én is piacozok a terményekkel...bár ugye minek az a csp - nem jó az semmire.... :D :D :D
  • jojo
    Elég friss ez az event, még 200 felröppenőre tart igényt a játék.
    Nem pazarolok tenyésztésre szupertápot, inkább a termények árán költök tenyészállatra 8x20 000TP hamar megvan,
    eleve az edényes csacsim naponta ad 7db-t, szupertáppal 10-t :) A malom meg hagy dógozzon inkább azért. :D
  • Gólya #23089
    miért ne hinnénk?
    nálunk is kész van...azuram farmján is meg az enyémen is, már csak az utolsó kör van hátra
    viszont a felröpivel hogyhogy gondod van? annak is meg kellene lennie...(a fák meg az ólak rengeteget kellett hozzanak) :O
    majmócit minek vetted? nem volt alap hozzá? mert pár perc alatt kész van az a nyolc...kár érte pénzt adni

Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.01.18. 08:38:49
  • jojo
    Aki akarja, hiszi, most van a 4. rész készen , és 2000 az eventnövény. Estére a Vöröskáposzta meg szögletes letéve, aztán holnap 3x4 óra alatt kész a növény , utána a felröppenő gyűjtés marad.
    majmot már tegnap előtt megvettem 20 K /db ért :)
    ASztán aki akarja hiszi! :)
    Utoljára szerkesztette: jojo, 2015.01.17. 22:16:47
  • grebber
    A nehéz eventek mindig ilyenek elején megy a sírás hogy jaj hogy lesz az az event,aztán vége előtt 1.5 nappal meg már kész van.

Sajnos ezt most nem így látom még mindig. A növények kb holnap délutánra lesznek meg aztán ólakat kirak azokból csak reggelre lesz valami óra indul és várjuk a csodát ,hogy meglesz-e a 60K.
    Aztán még mindig ott lesz a hiányzó több száz felröppenő arra meg már nem lesz idő.
  • Wootan
    Vicces ez a hivatalos fórum. Páran már dicsekednek, hogy kész az event (alig 1 nap alatt), mások meg panaszkodnak, hogy mennyire nem haladnak. Most komolyan, 1 napja megy az event :DDDD
  • grebber
    Nekem első két feladat kész.Ha meglesz a 15k nönyény ez 2 nap még ,aztán jönnek az állatok.Remélem meglesz kell az a rohadt medve :)
  • jojo
    1 órája indítottam az állatos órát, előtte a két dolgot megettem, és 37 000TP alapba lejött, most még a Bahamai ólak jól fizetnek, 5 órán belül kész ez is. Ez a két "kaja" kellett hozzá!

Húsvéti lekvár, Tavaszi koszorú

Teszem hozzá a felhősorokhoz se nyúltam tegnap óta azaz amit lehetett azt kiszedtem onnét is :)
    Utoljára szerkesztette: jojo, 2015.01.17. 10:13:52
  • Gólya #23083
    hát neki biztos nem...sírni itt is, ott is, mindenütt...az jó

én spec. csp-ért vettem az összes piros ólamat...de biztos nem jó semmire sem... :P
  • Maximus4
    De neki nincs csp-je se,mert nem jó semmire.Legalábbis már sokszor ezt mondta:)
  • Gólya #23081
    ne sírj már állandóan mint a fürdős......

ólakat meg mindenki rakhat ki, nem csak a szerencsés meg a pénzes...csp-ért is kapható ól
  • grebber
    A fák mindenkinél kintvannak állatok azok nem hiszem mert max a szerencséseknek pénzeseknek akiknek mindenfél szinű és egyedi óljaik vannak.
    Én a sima óljaimmal max 50K-ra jó lesz azt medvebarlangot már úgyis kapok (egész eventben amúgy is csak az ér valamit nekem,mert olyanom még nincs és titokzatos ólakból kb soha nem is lenne)
  • jojo
    139 óra van még az event végéig! Ebbe lazán belefér az állatnevelde, de az a 15 000 db.eventnövény is, mivel estére nekem abból 4000db meglesz.
    Utána jön az állatosdi, aztán pedig az event növény marad.
    Ki mondta, hogy nem lehet megcsinálni? Maximum nem lesz az állatos 100%, de kit érdekel, minimális leadással is adja a pontokat az első részbe az oldal, ez a lényeg, dolgozni sem kell vele, csak learatni 4 fát 24 óra alatt. Akinek az egész kell az kicsit tegyen bele! :)
  • Gólya #23078
    emberek...az event leírása két napja kint van a hivataloson (a többi fellelhető helyről már ne is beszéljünk)
    fele farm fásítva, fele jószággal telepakolva...vagy amennyi állat csak van az kirakva, a kieső helyekre mehet fa meg a többire is - ezt két napja meg lehetett csinálni (nekem pl. azóta volt befásítva-állatosítva a farm)
  • grebber
    Én előbb a növényt termelem meg a fák után,mert az ólasig el is kéne jutni azt meg csak a növényekkel lehet :D
    Csináltam egy új farmot csak azért hátha adnak ott valami jót a titokzatos fák/ólat azt átküldöm magamnak (mondanom sem kell hogy ott sem ad "újat" soha :( Mindegy nem is ez a lényeg leszedtem a fákat ott lesz 54xx TP ez 2 szupertápot ér az ajándékokból reggelre lesz abból 4 is
  • jojo
    mikor mind "megérett" akkor kell indítani az órát., 19.00 órára a 2 rész kész és teszem le az ólakat. De csak akkor aratok ha mind kész!
  • grebber
    Csak a bahamán el tudok érni a pandákkal 4x K-t (csak emiatt vettem 35 pandaólat). Még 20k kéne a többi részen ,de nem tudom miket kéne kirakni a tököm fog matekozni az iskolába is nyűg volt csak

Eddigi legnehezebb event (most még) azt lehet hogy az állatós is simán meglesz ki tudja majd kiderül. Ha meg nem hát majd jól kapok valakitől medvebarlangot úgyis
  • jojo
    Az állatok TP adásait ellesve szupertáppal se lehet meg, mikor 2-300TP-t adnak 24 óra alatt, vagy 36 óra alatt a szuperólak.
    Akkor az nem lesz 100%, de megpróbáltam! :)
  • grebber
    Nekem putri fáim vannak mert mint mindig a vonatom ugyanugy lószart se adott mint máshol se. Így 54 k lett csak szóval éjfél körül lesz meg.
    Az állatos nem tudom hogy lesz még mindig.Rohadt sok időt elvesz ez a genyózás :(
  • Maximus4
    Ja.Szokás szerint hülyeséget beszéltem:)
  • jojo
    Nálam a tölgy teli mindenhol csillagokkal, nincs üresen semmi sem, kivéve a csúcson az állatos betevős 15. szintje nincs kész.
    Amellett vagy 800 csillag porosodik a semmire a fa mellett.
  • Gólya #23070
    az igen... :)

úgy harmada van talán nekem...de én pl. a tenyésztős gazdakörieket hanyagolom - viszont a tölgyön sincs olyan, amire érdemesnek látom "elpazarolni" a csillagokat
  • Gólya #23069
    biztos rájött már ő is :)
  • ACE
    Csillaggal valamit kezdhetnének már, mert semmi értelmeset nem tudok már kiváltani vele a bölcs tölgynél, de van még 3671 db...
  • ACE
    A dupla TP nap nem csak a szántóföldre jár? Szerintem az a fára nincs hatással...
  • Gólya #23066
    a fák nem gond (mondjuk nekem rengeteg mammutfám került a vonatról), az állatokra leszek kíváncsi
  • Gólya #23065
    ugyan már...ezekkel a kis csomagokkal nem szabad foglalkozni :)
  • jojo
    75x légvirág
    15x rakomány
    50x szupertrágya
    1x tavaszi koszorú
    a kis csomag tartalma röhej, eddig a 100db magot megadták!
    Mit lehet erre mondani! :I
  • Maximus4
    Én is tele raktam mindent fával,mert biztos nem lesz meg egykönnyen a 60 ezer tp,erre 2 szántó aratása után már 75 ezernél jártam:)
    Bár ugye ez köszönhető a dupla tp napnak is:)
  • Gólya #23062
    jól van na...mondtam, hogy fáradok :)
    bakker pedig már azt hittem, megváltozik...