Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jojo
Naaaa, 650 000 állati TP-hez azért kell jó pár db állat, vagy 3x annyi csp!!!! Túl egyszerűen írod le ezt a lehúzást, ami elég durva.
3x állat árak vannak , mint amennyit érnek.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

bocs, kimaradt a fehér ártatlanság...

jaj ne morogj már állandóan...
csak szupertrágya meg csatni kell hozzá (esetleg rásegítesz karácsonyi sütivel és már el is felejtheted az eventet)
és tudod mit? még pénz se kell hozzá - csak egy kis józan paraszti ész 😊

grebber
Azért az brutál ahogy egyesek nyomják fél nap alatt kész az event.
Megkérdezném őket mennyi euroezreket ölnek a játékba.
Mert ez csakis szupertrágya és kacsakata trágya hegyekkel lehetséges.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Ezért jó ,hogy nem adom be a tenyészszarokat meg nem adom el. Ez az event is laza lesz.

jojo
A Bölcs Tölgyön is van pár db supertáp!! + Kakukktojás is, külön.

jojo
A szerencsekereken csacsikovácsot kaptam! 😄

Belefér az oldal kereteibe, illetve jó látni milyen korrekt a cég! 😄

mert? linkre nem lehet rákattintani?

mi a fenének kellene leírni újra, amit ott el lehet olvasni? itt olvashatóbbak a betűk vagy mi?
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.13. 06:52:20

jojo
A kód:
THEDEAL2014

Érvényességi idő:
Kezdete: 2014. november 12. (szerda) 17:00 óra
Vége: 2014.november 30. (vasárnap) 23:59 óra

Amit ad:

15 Kacsa Kata szupertrágyája
30 Szupertrágya
3 Húsvéti lekvár
3 Cukkinis almatorta
3 répás kenyér
3 Tavaszi koszorú

így korrekt!
KÖSZIIIII!

jojo
Speciel, most a lábas készítő jól fizet, 30 000Csp/db azt nyomatom inkább a szupertáppal. 😄

a tenyésztősök nálam is elég gyengén muzsikálnak, de nem is igazán zavartatom magam ilyenekkkel 😊
a többivel igyekszem ahogy összegyűlnek hozzá a dolgok

sajna semmit nem tudok...múltkor írták itt, hogy a régi segítség már nem működik, úgyhogy az kilőve, másról nem tudok se nyilvánosan, se priviben 😞 😊 (pedig jó lenne, mert iszonyat béna tudok lenni bármelyik feladatot nézem...)

Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.12. 13:45:13

jojo
Nekem pl a sima gazdakörik teljesitve, az álattenyésztősök természetesen 50%-n mivel annyi Supertáp a világon sincs.
Valdemárra van már okosság? Privibe is megköszönném!

grebber
Már a kezdetekkor is a gazdaköri beadogatósról beszéltünk.... és én konkrétan az újról beszéltem az a levesmester vagy mi a szar.

"...semmi értelmeset nem ad most se egy szaros aratógépkupont nem voltak képesek adni ami ér is valamit." - ezt írtad a hiv. hsz-odban...ez az én értelmezésemben a mostani eventre vonatkozik, de javíts ki ha nem értek magyarul....

bár végül is mindegy, úgy látom neked tökmindegy...klasszikusan "ha van sapka, ha nincs sapka"...

grebber
Pff ez a jelenlegi event ami uncsi volt és kb 1.5 napja készen van ,mert lótúró volt. Én a beadogatós szarokról beszéltem.

hát...nem tudom, te melyik játékot játszod...

itt az első szint jutalmai között a második tételt elolvasnád? nem látom jól, talán szemüveget kell majd cserélnem...

Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.11. 19:36:30

grebber
Tenyésztéssel már nem is foglalkozok felesleges. Kb 4 éve farmozok és a legelső bevezetettek sincsenek készen.
Elkurok mindig 40-50 szupertápot de kb semmire nem elég.Évek alatt a juhosan jutottam a legtovább 1 db utolsó előttit be tudtam adni..
De nem is érdekelnek ezek. Nagyon rámentek a pénzes vonalra.

Jó tudom nem fizetek akkor minek magyarázok,de akkor a "mezei" usereknek is lehetne 1-2 beadogatós ami tényleg csak beadogatós és nem fizetős-szopatos.
De lényegtelen ahogy néztem semmi értelmeset nem ad most se egy szaros aratógépkupont nem voltak képesek adni ami ér is valamit.

valamennyit azért a tenyésztősökből is meg lehet csinálni...a teliholdassal mi a gond? nem tudod kiadni valakinek szittelni, amikor dolgozol?
aztán ahhoz vannak újabban több napos terminusok is, nem egy nap alatt kell "senyvedned" 😊
de nem is egy nekifutással kell ezeket megcsinálni...szép apránként lassan elkészülhetsz velük<#eljen>

Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.11. 18:20:31

grebber
Pl a tenyésztések, teliholdas összes téma stb.

Én simán játszok se nem veszek semmit valós pénzért se FA-nyért mivel nincs szóval így teljesíthetetlenek ezek.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.11. 17:46:49

mármint mi az ami teljesíthetetlen? a gazdaköriek? ha erre gondoltál, azért nézd meg kicsit jobban őket...

Maximus4
És csodálkozol,hogy nincs ez meg az a pajtádban?Nagyon sokmindenhez juthatsz a gazdakörikből.Így mi értelme van ültetni és aratni ha nem raksz be semmit a gazdakörikbe?Nem értem.Én tuti nem játszanék így vele.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Gazdaköri szarok sosem érdekeltek ,mert kb amik a kezdetek kezdete óta ott vannak kb ott is maradnak.
Az eventek 99%-ban piték de ezek kb teljesithetetlenek így leszarom őket.
Csak most sírtak páran kemény lesz kiváncsi voltam mi lesz.

te honnan informálódsz a játékkal kapcsolatos dogokról? csak úgy játszol bele a vakvilágba?

itt kellene néha olvasni...

Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.11. 11:20:05

grebber
És melyik lesz az?

sajna az ezüst és az arany szintek nem adnak olyan sok pontot 😞 - igazából a gyémánt szint a jól fizető, de annyit szerintem mégsem ad, amennyibe fájna a sok felső szintű állat

event meghosszabbítva csütörtök este hatig!

itt olvass!!!

jojo
Joóó az, az állatok kimaradnak, de ha 1-2 szintet lépek a pontokkal, nekem az is jó. 😊

Maximus4
Ezt nem nekem találták ki 😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Kezdjetek gyúrni a nemsoká bekerülő új gazdaköri feladatra 😄
valamennyit azért majd kapsz az ajándékokból...😉

egyébként ezért érdemes eventek előtt bújni a hivatalos fórumot -nem kell szeretni, nyugodtan lehet utálni de olvasni mindenképpen érdemes (én se szerelemből járok a kisboltba, csak kenyeret akarok venni...) -, mert ott ezerrel megy az agyalás egy-egy ilyen event előtt, hogy és mint érdemes hozzákezdeni, folytatni...
érdemes az eventleírást is többször átolvasni, nem kell első olvasás után pánikolni és nekirontani a feladatnak 😊

ja...és ha semmiképpen nem akaródzik a magyar hivatalosra menni olvasni, akkor keresni kell a németeknél meg a többi farmos oldalon - sok helyen vannak már előzetes hírek, csak keresgetni kell picit 😉

grebber
Ó túlpánikoltam mocskos mod meglesz ez most 11 után amit leszedek 12.xxx tp + reggel lekapom minden területről a 8 órásat és máris 62k flett vagyok úgy hogy 15 óra után indítottam el. Sima ügy<#eljen>

Maximus4
Köszi,de már mindegy.3 óra van még hátra és csak a fele tp van meg és még egy aratás fér bele.Ráadásul 4 órásat ültettem,úgyhogy elrontottam de nagyon.Ez van😊

a csatni hülyeség...bocsi........

tp növelők kellenek mindenképpen...cukkinis almatorta (60%), húsvéti lekvár vagy tavaszi koszorú (30%), répás kenyér (20%) és még ezen kívül ha van sárkány, bagoly, varjú, táltos, tölgy...
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.07. 17:35:04

grebber
Baszki egész nap erre készülök erre elkurtam leszedtem 2 területet de nem ettem szarokat áááááááááá nem lesz fullos hogy rohadjak meg<#falbav>

részlegesen is lehet teljesíteni, akkor arányosan kapod a jutalmat - de egyébként meg lehet csinálni úgy is, hogy nem ülsz egész nap a gép előtt...
legyen annyi 8 órásod, hogy be tudd vetni az egész farmot (mind a négy területet), elveted az első kört, összeeszel mindent, amit csak lehet - ahogy grebber is írta -, cukkinis almatorta, csatni, répás kenyér, reggel-este jön hozzá a sárkány ha van, varjú, bagoly...az első aratás előtt elindítod az órát
ha mondjuk éjszakára veted az első kört, akkor reggel elég szépen indul így - olyan 21 ezer pont körül -, aztán a következő kör az úgy ebédidőben esedékes (elég vizezni, akkor 6:23 az érési ideje), a harmadik este...ha van elég bónuszod, talán meg is van három körből, de négyből biztosan <#wink>

Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.07. 14:59:41

grebber
Ha nem tudod megcsinálni akkor csak pl 25-30K-t adsz be de mint korábban itt is résznyereményért elfogadja a feladatot és léphetsz tovább.

Ti szoktátok nekem írni senki nem tart a fejünkhöz fegyver hogy minden eventet ki kell maxolni<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.07. 13:18:15

Maximus4
Persze,értem én,hogy meg lehet csinálni,csak ahogy írtad,vannak olyanok,akik nem tudnak a gép előtt ülni egész nap és azoknak szinte lehetetlen.De legalább ne első feladatként rakták volna be.

grebber
Én átbújtam fórumot a többiek hogy csinálták és a számok alapján bőven túl is lehet teljesíteni persze csak akkor ha a 24 órából min 20 -at gépnél is töltesz.

A lényeg ezeket a csatnikat kell zabálni:

cukkinis torta 60 %,
husveti leki 30%,
repas kenyer 20%,
tolgy runa 10%,
sarkany ami 10 óránként ad 20%,
taltos 20%,
KK tragyaja 200%
1x1-en vagy 50% komforton

Szóval bőven van lehetőség....

Maximus4
Én is azzal kűzdök,de nekem sem fog menni.Azért ezzel egy kicsit elvetették a súlykot.Én soha nem bontok event miatt semmit és emiatt fél nappal a vége előtt vagyok csak kész.Most meg megszabják azt,hogy takaríts ki szinte mindent a farmról?Nonszensz.

grebber
Ez a 60k tp-s eventnövény beadás hogy jön ki egy nap alatt? 4 órásból kizárt sajnos.Leszedtem egy fullos 1x1-es területet arra írt 1777tp-t és egy nap kb csak 5 adagot tudok leszedni akkor ha minden szerület ennyit ad az még bőven kevés 😞

menjetek már...
mert biztos ott áll a fejetekhez szegezett töltött stukkerral a BP, hogy ha márpedig nem csináljátok, akkor annyi nektek...

nem tetszik = nem csinálod - ilyen egyszerű - menjetek mosogatni vagy udvart seperni 😉

jojo
Megjött az őszi pénz szivattyú teljes mellszélességgel. Karácsonyra kell a juti meg a jó kess, még innen a szegényországból is. 😄

grebber
Lol event van az a felröppenője.

tonyr
Jól láttam ?
Most arattam a Bahamarán, és mintha 2x megjelent volna kör alakban egy fagyos koponya ???
Látott ilyet már valaki ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

grebber
Egyre gecibben ezek lol. Eventből event nehogy véletlenül készülhess rá és a megszokott 80+ felröppenővel indulj

mi van az eventel?
bogyoka
Köszi, pedig mindig rákattintottam, csak hát ólak vannak ott úgy látszik törölnöm kell ilyenkor. 😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Maximus4
A városban a barkácsolt ólaknál kell összerakni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A rémnövényeket pedig ide kattintva éred el:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)