23542
-
random001 #18452 a tenyészésbe kérnék tanácsot. A mostani baby boomnál teszteltem hogyan is működik.
Egyértelművé vált számomra hogy csak kizárólag ilyenkor fogok tenyészteni. Mi a jobb? Ha kizárólag egy fajta állatot tenyésztünk és azt az event ideje alatt megpróbáljuk úgymond a lehetőségeinkhez mérten ( szupertáp darabszámot értem ez alatt ) azt az egyet a legnagyobb szintre felvinni. Természetesen ez alatt nem az elérhető állat legnagyobb szintjét értem. Vagy vegyesen minden fajtát fejleszteni de azokkal elérni mondjuk minddel a 3-as szintet?
Hát ezt jól megaszontam. :D Nem tudom értelmezhető-e mit is akarok :D -
#18451 A piacon ha rámegyek valameik terményre amit eladásra szánok, ott van egy olyan gomb hogy áttekintés, rákattintva semmi se történik vissza dob az előző oldalra ahol a saját standos cuccok vannak kilistázva...ennek igy kell lennie? :D -
ACE #18450 Gondolom azért, mert 300 az olcsónak számít, és később lehet be kell pakolni valahova, és akkor eléggé meg fog drágulni... -
gettobuxa #18449 az én pacomon most 304-ért megy. ilyenkor elég, ha 303-ért adod, nem kell 299-ért, ígyis a te ajánlatod lesz a legjobb :) de hogy mért veszik, az nekem is rejtély -
random001 #18448 Ma 299-ért raktam ki 10-et. Ez ilyen üzlet politika nálam, hogy ne 300 legyen mert ez így olcsóbbnak tűnik. Az baromi olcsó? (azaz megpróbálok mindig 299-ért de ez a csúszkás dolog nem fekszik nálam nagyon a pontos ár belövésre :D ) -
#18447 kill3r2185 szint 11
ahhoz képest hogy tegnap kezdtem én jónak gondolom...:) -
#18446 Lehet,hogy baromi olcsón adod,aztán eladják drágábban:) -
random001 #18445 Amúgy a mormota mi a bánatra jó? Tovább nem lehet tenyészteni, de bármennyit kirakok piacra azonnal elviszik mindig. -
#18444 Ok,akkor egyelőre nem írok szintet. -
#18443 -
Slimdave #18442 11 :Ennyien nézik most a topikot! >> jönnek az ingyensörre! -
random001 #18441 játékos név Nemesis001 szint 31
A szintel egyenlőre az a gond hogy elég gyorsan lépkedjük így még az elején és sűrűn át kell majd írnod. :) -
Slimdave #18440 Maxiiii nekem iiiiis, medvebarlangooooot léccilécciiii! -
#18439 mit irsz ki hova? amugy bennevok...:D
Nekem is jöhet akkor a bájitalfa ha van még, meg egy nyusziól...
viszont nekem van egy rénszarvas ólom ha valakinek kell szoljon mert én nem tartok rá igényt :) -
gettobuxa #18438 jó, de akkor mért azt írja, hogy szállítsak le 0 csp értékben? és a jutalomnál sem ír semmit... -
hpelte #18437 üdvözletem! jó régen nem írtam már ide. Akik a játék elején vannak azoknak szívesen felajánlok 1 bájitalfát és egy tojásfát. -
#18436 Na jó.Zárjuk le a dolgot:)
Random,neked küldök ólat,fát.
Killer,te pedig találd ki mi kell ami a szinteden elérhető.
Nem kell semmi cserébe!
A másik meg,szintén nem erőszak,de nem akarjátok,hogy legalább a gazdaneveteket kiírjam a fejlécetekbe?De tőlem mehet a szint is,mert akkor egyszerűbb lenne az ajándékküldés. -
#18435 valaki tehéntejfát tudna nekem küldeni? aztán írjátok meg mi menjen cserébe! a nagyon új ólakkal hadilábon állok.. -
random001 #18434 Sehogy. Belépsz a farmodra, alul a Bigpointos fórum link, rá katt és bevág a farmos neveddel. :) -
#18433 az még nálam nem elérhető sajnos...:)
erre a bigpointos forumra hogy lehet regisztrálni? totál nem találom....:D
Énis adnék valamit Maxi, de kétlem hogy lenne olyanom ami érdekelne... -
random001 #18432 Jézusom nem azért írtam. De tényleg. Csak mikor leírtam mit is tud spontán oda írtam :D
Megelégszem a birkanyíróval a bájitalfát majd megszerzem a későbbiekben magamnak. Soha nem voltam ilyen kéregetős fajta. :) -
#18431 Azt nem tudok,de egy ólat neked is felajánlhatok és egy bájitalfát:)
Bájital akkor kell amikor tenyészállatokat tenyésztesz.
(bal oldali menüben a földnél két kis piros szív) -
#18430 mire jó a bájital?
maxi nekem barkács cuccokat küldhetnél, mert ahogy látom azokat is nehéz szerválni...
vagy nem is tudom :)
-
#18429 Ok,akkor holnap kapsz birkanyírót és egy bájitalfát. -
random001 #18428 Tényleg. Na látod erről beszéltem. :D Akkor megköszönöm ha elküldöd. Majd a későbbiekben igyekszem valami módon viszonozni. :)
Bájitalfa 20 óránként 25Tp és 4 bájital. Na persze nem tudtam csak utána néztem nagy fórumon. Ha tévedtem akkor ott kell reklamálni. :D
Egy ilyen jól jönne nekem is persze :D -
#18427 srácok a bájital fa mire jo? mert most pörgettem ki -
#18426 Ahogy akarod,én nem erőltetem,de 31-es szinten például már elérhető a birkanyíró állomás.Azt tudnék neked küldeni egyet.
#Ace: Ha neked megfelel citromfát tudok küldeni. -
ACE #18425 Amiatt nem tilthatnak ki, hogy egy másik farmomon sikerült medvebarlangot csinálnom a titokzatos ólból, és azt holnap átküldöm magamnak? -
ACE #18424 Nekem leginkább tojásfám, tejfám, meg citromfám nincs. Mert amikor a fa akció volt, akkor már nem nagyon játszottam. És most mikor visszatértem hiányban vagyok ezekből. Mondjuk a citrom nem tudom mihez kellhet. -
random001 #18423 Maximus kedves vagy.
Tudod én nem rég kezdtem alig másfél hete talán és nem tudom mi az ésszerű kereteken belül, sőt ki merem jelenteni egyáltalán nem tudom mi is lenne igazán jó nekem :D Azt sem vágom egyenlőre mit lehet küldeni és mit nem.
Nem nagyon látom még át majd nagy szinten mi az aminek az előfeltételeivel rendelkeznem kellene majd. Mivel itt is ez a lényeg gondom :)
Ezért én nagyon szépen megköszönöm az ajánlatodat, de most nem élek a lehetőséggel.
Amúgy meg éppen mérgelődöm mert nem halgattam rád a bahamákkal kapcsolatban. A tölgynél elköltött csillagaim száma 130 és most van 71 csillagom... 31-es szinten vagyok most és a bahama is meg lett volna ma. Eh.... Máskol halgatni kell a tapasztaltabakra belátom :D -
#18422 És mi kellene neked? -
ACE #18421 79 -
#18420 Hanyas szinten vagy? -
#18419 Ez teljesen egyértelmű.Az lenne a poén ha ezt majd FA-ért ajánlanák föl:P
De természetesen annyi gerinc nincs bennük,hogy ezt még a kerék akció közbe csinálják,nehogy esetleg nyerjél valamit,áááá.... -
ACE #18418 Én nem kaphatok? :( -
#18417 1 . csomagot választom :) -
Jozi1974 #18416 Kerekkerék kompenzáció. -
#18415 Nagyom köszi az infót,még jó,hogy most beszéltünk róla:)
Nos akkor random és killer gondolkozzatok mire lenne szükségetek persze ésszerű határokon belül:) -
Jozi1974 #18414 Holnap ajándékozás. -
random001 #18413 A tölgyön azok a csillagok kicsit elérhetetlen magasságban vannak még nekem kis szinten :P Ezért okoskodtam volna. De ha nem hát nem :D
Rokonom meglátta a játékot és úgy gondolta kipróbálja Ő is. Javasoltam neki addig csináljon új reget amíg a kezdő küldi 28 farmer aranyán ki nem pörgeti a FA-fat... Reg, pörgetés, nem sikerült, új reg, új pörgetés... stb...
:d Hát én már csak ilyen vagyok, mindig próbálok a hivatalos keretek között okoskodni. De az átpakolósdival bakot lőttem úgy látom :D