23542
-
#18492 csarmy -
ACE #18491 ACE78 -
#18490 Szia!
Küldök én neked,csak te is mond meg hova. -
#18489 És hova küldjem? -
ACE #18488 Csak nem értem igazából a cserét, vannak fent az ajánlatok, hogy ki mit kér, és miért, de hiába klikkelek rá, nem tudom elfogadni. Hogyan megy ez? -
ACE #18487 Köszi, elfogadom -
#18486 Helló! Van valaki akinek van egy felesleges aranylevelű fája? Mert már régóta vágyok rá. -
#18485 Gyors?Nem értem.
Akkor kell a citromfa? -
ACE #18484 Hogy vagy ilyen gyors? :D -
#18483 Üdv Farmerek!
Az Ajándékozási és kereskedési akció online!
Egy ki be lépésre szokás szerint szükség lehet.
-
ACE #18482 A cserenapnak meg se híre se hamva... -
Ironman2 #18481 Ez jó,mert nagyon idegesített alul,állandóan mászkált,és mindig ott feküdt le ahol nyomnom kellett valamire -
#18480 Ismét egy baromi fontos változtatás. -
Ironman2 #18479 Igen,nálam is vagy 6-ot egyszerre adott.Pont aratás alatt voltam,azt hittem hogy megüt a guta. -
#18478 meghülyült a farm
beléptem és egymásután ontja a meg nem kapott mások által küldött ajándékokat -
#18477 jaja hát evvan csak elviszik :) -
#18476 Szintén ki van írva a fejlécembe,én a 6-os piacon vagyok:) -
ACE #18475 Megvettem volna én is, de nincs farmom 27-es piacon sajna -
#18474 27es a piacom.... -
#18473 A piacok külön szerverekre vannak osztva.A banner alatt meg tudod nézni,hogy melyik piacon vagy. -
#18472 Maxi, nem veszed meg a gyümölcseim???
jól jönne nekem az a pár száz csp...:) -
#18471 Akkor egy darabig díszeleg....:D
Bakker a diót a szilvát és az almát alig lehet eladni....nagyon nagyon olcsón adják mások, több 100 darabbal. a kis paraszt meg a 4-5 dbját nem tudja eladni....ez kicsit idegel :D -
#18470 A bájital nem piacképes. -
#18469 Bagolyfám van. korrekt mikor kész, akkor 10% TP és egy ideig repülget a bagoly....
Viszont ami érdekelne, a bájital fám termett 5 bájitalt, ezt nem lehet elpiacozni?
Mert a raktárba ott figyel de ennyi :) -
#18468 Akkor így jártál szerintem,ahogy én is:)
szerk.:
Ja,elnéztem.Az egy ól amit adnak,nem pedig a bagoly fája:) -
#18467 nézem ezeket az ajándékcsomagokat.
nekem is az első jön be, de ha valakinek van minden területen bagolyvára, akkor mi van? -
#18466 bocs, hogy belekotnyeleskedek, de!
így is úgyis jobb eladni az alacsonyabb 4 állatot mint a köv szintet, és abból meg tudod venni, ami kell az óltenyésztéshez pl. És még marad is pénzed, plusz tápot se használtál annyit...
kiv. babyboom -
ACE #18465 Viszont denevérbarlangot nehezebben szerzel, mint nyulat... És emiatt a denevér ára is jóval drágább, mint a nyúl ára a piacon, számolgatni kell... -
Slimdave #18464 Ja igen azt még kihagytam, hogy ha piacra akarsz tenyészteni, mert keresni akarsz vele, akkor meg kell nézni, hogy mi az ami a piacon a legjobb árú, vagy legkönnyebben ki lehet tenyészteni (gondolok itt arra, hogy lehet hogy egy denevér 4. szintű tenyésztett állata többe kerül például mint egy nyúl 5. szintűje). Remélem segítettem. -
Slimdave #18463 Attól függ, hogy neked személy szerint mi a célod a tenyésztéssel. Ha az a célod, hogy egy ólfejlesztést megszerezz, akkor nyilván addig kell tenyésztened azt a fajta állatot, amíg nem lesz meg az a 2-3 állat, ami kell ahhoz, hogy az ólat meg tudd venni. Ha az a célod, hogy a gazdaköribe rakd bele, akkor arra kell tenyészteni. Ilyen egyszerű! -
#18462 Arra gondoltam. -
#18461 De van bagolyvár ól is,azt lehet:) -
ACE #18460 Olvass:
link -
#18459 na ne már, miért ne lehetne? -
ACE #18458 baglyot nem lehet küldeni -
#18457 azaz fordítva
baglyot adok és medve kellene -
#18456 bagolyért medvét cserélnék -
#18455 nem éri meg magasabb szintűre tenyészteni kivéve ha feladatba kell. Eladásra inkább megéri eladni 4x az előzőt, mint 1x a következőt -
gettobuxa #18454 1 tehéntejfáért tudok adni 2 tojásfát, vagy egy mormotát és egy mókust. vagy ennek a kettőnek egy kombinációját. privit írj itt, vagy a farmerama-n egy üzenetet. holnap este 6-7 körül leszek csak gépnél -
gettobuxa #18453 hát ez a te döntésed. de majd meglátod, ha mostantól csak szupertápot keversz, akkor sem lesz elég a köv. baby boomig, amennyit megtermelsz. közben meg minden egyéb tápot vásárolnod kell majd, mert a malom folyamatosan őröl. én az előző baby boomot 300 sztáppal kezdtem, és csak malacot tenyésztettem, 2 varacskosig jutottam. (van 2 bájital fám is, azok hoznak elég termést a 2 babyboom között)
de szerintem tyúkot és nyulat már nem éri meg, ezek terménye elég olcsó régóta.meg lassan tehenet sem (tehéntejfa)