Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!
hogyan lehet használni a csere engedélyt, kereskedelmi egyezményt, ajándékozási egyezményt ? köszi
grebber
Ez a nap mondhatni egész jó a farmot tekintve.
120.000csp pörgetése után most 4 sima juhból lett 1 vattacukor bari!

Bár 1 vattacukor semmire nem jó még 30 év mire vége lesz a juhos tenyészetnek😞

Next PC upgrade: 2022

Ok! De veszik is 1000-rel? Mert semmibõl nincs hiány!

We will never forget! WTC

Volt rengeteg terményem,az is beleszámít az egészbe

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Azt , hogy csináltad! Hiszen a piacon semmibõl sincsen hiánycikk , fõleg nem az állatokból!

Én nem is csinálom az eventet.DDD Jól megvagyok nélküle.Kiraktam az összes ólat,és fejlesztést,meg a fákat is.Szántóföldem csak a bahamán van.Most dõl a lé rendesen.Pár nap alatt 2 milkát sikerült összeszednem,amit le is vásároltam a paszulyos feladathoz.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Húsvéti felhõsor a paszulyon.De azt csak akkor tudod telerakni,ha megcsináltál a feladatból négyet ami kirakható cuccot ad.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

a jobb alsó feladatnál mi a nyeremény? a paszulyszerûséget nem írja ki, hiába viszem rá az egeret..

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

mindjárt megnézem, van-e még helyed😊

cool

SHADOWEYES7
tojásfa,aratógép az összejött...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
megvagyok a növénnyel,DE a tojások szerintem nem lesznek meg
Tuti nem fogok venni!

kapja be a BP<#levele>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
én már 8000 felett vagyok

Alien69
Nekem mindkettõ. <#nemtudom><#vigyor1>

inkább a tojás lesz a szûk keresztmetszet..

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

17500

Alien69
Nárciszból össz mennyi kellene? <#worship><#idiota>

SHADOWEYES7
köszi 😊

Maximus4
Azt csinálod amelyiket akarod.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SHADOWEYES7
srácok

az eventet sorban kell csinálni vagy tetszés szerint kiválasztom elsõnek mondjuk az aratógépest!?

amikor lesz ajándékozási és kereskedelmi nap - azon kívül nem

Ifás
Jó reggelt!
A következõ lenne a kérdésem, az ajándékozási és eladási lehetõséget hol tudom felhasználni?

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

Osi20
Sziasztok! Ha valaki esetleg valaki keresne szomszédot éppen az vegye fel légyszi dorcika87-et. Elõre is köszi

Igen! Igaz! De nem árt néha álmodozni!😄

grebber
Olyan eventet nem igen csinálnak amit fizetés nélkül betudnánk fejezni normálisan anélkül,hogy all time a gép elõtt pesvedjünk.

Sziasztok! A fenébe! Ha a húsvét olyan lett volna , hogy nem hímes , hanem sima tyúk , vagy strucc tojást kellett volna beadni , akkor már kész is lettem volna , mert raktáron annyi tojásom van , hogy csak na!

grebber
Kivan ez találva.Ez az event csak annak jó aki éjjel nappal a gép elött van.Sajna nekem max 1jön össze 😞

nem olyan vészes...
ahogy eddig láttam, cirka óránként megvan az öt tojás - ugyanígy volt tavaly is

na vajon mikor lesz kész így a tojás gyûjtés 😄 így elég lassú lesz 😛 na de türelem 😉
"
A tojás gyûjtés:

A nárcisz mellett húsvéti tojásokra is szükségünk lesz a feladatok teljesítéséhez.

Ezeket a tojásokat kizárólag a Városban találhatjuk, bizonyos idõközönként.

"

Gondolom ezért.
tojás a városban van

felettébb hasznos linkek: eventismertetõk
játékismertetõk

Már megy az evet, de learattam az összes területet és 0 db tojást adott. <#falbav><#falbav><#falbav>

Farmerama lvl 79, Bahamarama lvl 20

ajándékkód most nincsen? fa is nagyon kellene nekem! köszi
szia
ma 14,00 van kiirva
de egy kis csúszás lehet_))
szép napot
Best
mikor kezdõdik a húsvéti event? köszi
ajándékkód most nincsen? fa is nagyon kellene nekem! köszi segítenél ebben is.
igen, marad végleges

de ez a paszuly marad akkor lesz kész amikor akarom nem? 😊
Azt csak halloweenkor tudod megnézni.

Szerintem nem vesztesz semmit ha nem lesz még most meg a paszúly.
Az én véleményem hogy most még nem ér semmit, másfél nap alatt ad 2000TP -t. háát, elég kevés.
De remélem fejlesztik majd, vagy tesznek bele más bonusz dolgokat ami jobban megéri.

hol van a halloween bolt? na akor nem tudom megcsinálni az égig érõ paszulyt 😞 😞 😞
Jaja, tudom.
Gondolom most a Húsvéti event miatt is hozták elõrébb.

Maximus4
Az a baj,hogy én egy naptár alapján írtam össze a dátumokat,ezek meg jól bekavartak😞

Hát, tegnap elõtt volt a Halloween, ezek szerint roszúl van itt kiírva. 😞
Ez nem elég semmire, nézd meg a halloweenes boltot és döntsd el mit akarsz megszerezni és ami ahhoz kell azt ültess.
De így most kell várnod 1 hónapot. 😞

nekem 474.319 csp-m van. most pénteken mit csináljak a halloween miatt? mi lesz a teendõm? fa 55. amúgy pedig a sírkõ: 55, kísértet: 55, vámpírparadicsom: 55, rémtök: 55, koponyafa 339. ez nem tudom mire elég ! semmire szerintem. na mind1. mi a teendõ ezzel? köszi
Pedig érdemes csinálni a halloween-t legalább a denevér miatt.
Mindig mást érdemes eladni a piacon, ezt figyelni kell, mi hogy fogy és mennyiért.
Ez a csp is mindenkinél más, van akinek 10-15 milliója van, van akinek pár 100ezer.
Én nem nagyon szoktam eladni dolgokat, úgy vagyok vele hátha kell eventbe, így nincs is sok csp -m.
De azért 2 millió van tartalékba.

piacon 1 db duci denevér 559.926 és csp-m is csak 500.000 közeledik még. a másik meg az nem szoktam csinálni a halloween eventet nem nagyon csinálom így kevés denevér hozzávalóm van. piacon mi érdemes eladni és mennyiért? mennyi csp-m legyen?
Denevértenyésztés ára:
2000 vénusz légycsapója
2500 gülüszem
1000 rémtök
3000 koponyafa

Nem árt ha van tartalékba egy kis csp -d. Bármit eladhatsz. Nézz körül a piacon.

mennyi az ára? halloweenkor piacon nagyon drága, hogyan lehet olcsóbban venni? vagy csp növeljem mit adjak el?😮
szia😊)

azt már tudod hogy mikortól?

szép napot
Best
Halloweenkor ki kell váltani a denevér tenyésztési lehetõséget és utána tudsz tenyészteni a szíves házban.
Elég húzós ára van. 😞
Addig marad a piac. 😞