Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogyan lehet használni a csere engedélyt, kereskedelmi egyezményt, ajándékozási egyezményt ? köszi
120.000csp pörgetése után most 4 sima juhból lett 1 vattacukor bari!
Bár 1 vattacukor semmire nem jó még 30 év mire vége lesz a juhos tenyészetnek😞
Next PC upgrade: 2022
We will never forget! WTC
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Tuti nem fogok venni!
kapja be a BP<#levele>#levele>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
az eventet sorban kell csinálni vagy tetszés szerint kiválasztom elsõnek mondjuk az aratógépest!?
A következõ lenne a kérdésem, az ajándékozási és eladási lehetõséget hol tudom felhasználni?
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
ahogy eddig láttam, cirka óránként megvan az öt tojás - ugyanígy volt tavaly is
A tojás gyûjtés:
A nárcisz mellett húsvéti tojásokra is szükségünk lesz a feladatok teljesítéséhez.
Ezeket a tojásokat kizárólag a Városban találhatjuk, bizonyos idõközönként.
"
Gondolom ezért.
Farmerama lvl 79, Bahamarama lvl 20
ma 14,00 van kiirva
de egy kis csúszás lehet_))
szép napot
Best
Szerintem nem vesztesz semmit ha nem lesz még most meg a paszúly.
Az én véleményem hogy most még nem ér semmit, másfél nap alatt ad 2000TP -t. háát, elég kevés.
De remélem fejlesztik majd, vagy tesznek bele más bonusz dolgokat ami jobban megéri.
Gondolom most a Húsvéti event miatt is hozták elõrébb.
Ez nem elég semmire, nézd meg a halloweenes boltot és döntsd el mit akarsz megszerezni és ami ahhoz kell azt ültess.
De így most kell várnod 1 hónapot. 😞
Mindig mást érdemes eladni a piacon, ezt figyelni kell, mi hogy fogy és mennyiért.
Ez a csp is mindenkinél más, van akinek 10-15 milliója van, van akinek pár 100ezer.
Én nem nagyon szoktam eladni dolgokat, úgy vagyok vele hátha kell eventbe, így nincs is sok csp -m.
De azért 2 millió van tartalékba.
2000 vénusz légycsapója
2500 gülüszem
1000 rémtök
3000 koponyafa
Nem árt ha van tartalékba egy kis csp -d. Bármit eladhatsz. Nézz körül a piacon.
azt már tudod hogy mikortól?
szép napot
Best
Elég húzós ára van. 😞
Addig marad a piac. 😞