Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We will never forget! WTC
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
különben tegnap beszéltük apukával, hogy (épp dühöngtem egy másik farmeramas topicban értetlenkedõk miatt) eléggé nyakatekerten írják le sokszor az eventeket
pl. a mostaninál szerintem elég lett volna annyi, hogy "termelj ennyi és ennyi gyapotot, add be a gazdakörbe, kapsz érte (többek között) szivarfát, azt ültesd el, arasd le és add be a mormotának" - kész, pont
ui. sokan kb. ennyibõl értenek, ha már cifrázzák, képtelenek a lényeget kihámozni...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
bemész a városba, rákattintasz a léghajóra és egybõl odavisz, ahol megveheted
vagy bal oldalon ott a tábla is a cserepes fával
vagy bemész a gazdaboltba...
"Valamint csak a mostani alkalommal: Farmarany fa!
A Farmarany fa tulajdonságai:
Naponta 1 Faramaranyat terem, de csak ha belépünk aznap.
A Prémium gazdák automata szürete nem szedi le.
A fa sem gyorsabb növekedésre, sem nagyobb termésre nem ösztönözhetõ.
A fa csak ezen a hétvégén, csak ebben az akcióban megszerezhetõ, sem a szerencsekeréken, sem más csemete napokon nem lesz játékban!
A fa nem lesz eladható sem elajándékozható-cserélhetõ.
Bármelyik földterületen elhelyezhetõ.
Bár nem igazi fa, mert ajándékot ad nem pedig termést, a növekedési szakaszai láthatóak."
Next PC upgrade: 2022
elõször eszek egy csatnit - az ugye él 18 órán keresztül
mielõtt lejár, eszek töklekit és az hosszabbítja a csatni hatását, vagyis amíg tudok enni töklekit, addig kapom a +2 termést
Van 150%-os táblám <#taps>#taps>
valami nem stimmel - várjunk egy kicsit, majd rendbe rakják
1x1-esek vannak letéve, de kint van minden ólból egy-egy meg egy csomó fa - semmit nem szedtem le, hadd menjenek azok is
így van a sima szántón 201, a tisztáson olyan 120, a szigeten 115 körüli föld
most hogy volt némi eventszünet, elég jól sikerült feltankolnom töklekibõl
befogtam két kisfarmot, feltolom 40. szintre egy kis cukorpótlásra, utána megint hanyagolom õket😊
most olyan 11 e körül van a gyapot, talán hétfõre meglesz mind, akkor még lesz idõ bõven a fákra is
de a területem egyre fogy a fák miatt 😞
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Itt kár próbálkoznod az sms küldözgetõs átveréssel.
1. Senki nem dõl be neked.
2. Se perc alatt ki leszel tiltva innen,ha tovább folytatod.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
cukrot kérnék, eventkor pedig az aktuálisat...köszi
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
melyik lenne? tied vagy az asszonyé?
jelentkezem
Best
Talán a csillagok miatt érdemes megcsinálni.
elõször itt szóljon, aki jelentkezne!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Azt már megcsináltam,a kövihez 35 kell😊
Én arra gondoltam,hogy van most tartalékba vagy 15 darab és le van rakva 76 és elég-e ha ezeket cserélgetem ha megérik?Már föld vesztés nélkül nem nagyon tudnék többet letenni.
Ha megcsinálod az összes feladatot 871 szivarfa magot ad, de csak 750 kell minimum.
Next PC upgrade: 2022
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.