Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nem azt hanem a FA fát kérdeztem!

Next PC upgrade: 2022

Na végre! Valami értelmeset adnak!

We will never forget! WTC

Maximus4
Ezért rakom most már mindíg ki az aktuális event leírását ide😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

😊 na igen...a variációk száma a végtelen felé közelít😄

különben tegnap beszéltük apukával, hogy (épp dühöngtem egy másik farmeramas topicban értetlenkedõk miatt) eléggé nyakatekerten írják le sokszor az eventeket
pl. a mostaninál szerintem elég lett volna annyi, hogy "termelj ennyi és ennyi gyapotot, add be a gazdakörbe, kapsz érte (többek között) szivarfát, azt ültesd el, arasd le és add be a mormotának" - kész, pont
ui. sokan kb. ennyibõl értenek, ha már cifrázzák, képtelenek a lényeget kihámozni...

Maximus4
Vagy a farmon az event jelzõ táblára😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

titokzatos csemete - ugyanott, ahol máskor
bemész a városba, rákattintasz a léghajóra és egybõl odavisz, ahol megveheted
vagy bal oldalon ott a tábla is a cserepes fával
vagy bemész a gazdaboltba...

grebber
És hol lehet ezt megvenni?

nagyon figyeljetek arra, hogy ez a fa nem ajándékozható, nem cserélhetõ és nem eladható!

ott van a titokzatos csemete-akció ismertetõjének a végén:

"Valamint csak a mostani alkalommal: Farmarany fa!

A Farmarany fa tulajdonságai:

Naponta 1 Faramaranyat terem, de csak ha belépünk aznap.
A Prémium gazdák automata szürete nem szedi le.
A fa sem gyorsabb növekedésre, sem nagyobb termésre nem ösztönözhetõ.
A fa csak ezen a hétvégén, csak ebben az akcióban megszerezhetõ, sem a szerencsekeréken, sem más csemete napokon nem lesz játékban!
A fa nem lesz eladható sem elajándékozható-cserélhetõ.
Bármelyik földterületen elhelyezhetõ.
Bár nem igazi fa, mert ajándékot ad nem pedig termést, a növekedési szakaszai láthatóak."

g1397k
Az új promóciós kódod: 33359HYY (10% bónusz)

ha valakit érdekel...

grebber
Ez a FA-fa hogy lesz? Mert ami link ide bevan rakva ott nem találok róla semmit!

Alien69
De az bug, nem?<#nemtudom><#vigyor1>

na megvan a fa, lehet költeni😊

kulák<#banplz>

neeem...

elõször eszek egy csatnit - az ugye él 18 órán keresztül
mielõtt lejár, eszek töklekit és az hosszabbítja a csatni hatását, vagyis amíg tudok enni töklekit, addig kapom a +2 termést

Maximus4
Ok,akkor megnyugodtam😊

Van 150%-os táblám <#taps>

Alien69
Nem "üti" a csatni a töklekvárt?<#fejvakaras>

hehe...én is most keresem😄
valami nem stimmel - várjunk egy kicsit, majd rendbe rakják

Maximus4
Ti tudtok fát venni?Nálam nem lehet,nincs a boltban.

ettem csatnit, eszem rá a töklekit, meg a szigetre ananászos sütit
1x1-esek vannak letéve, de kint van minden ólból egy-egy meg egy csomó fa - semmit nem szedtem le, hadd menjenek azok is
így van a sima szántón 201, a tisztáson olyan 120, a szigeten 115 körüli föld
most hogy volt némi eventszünet, elég jól sikerült feltankolnom töklekibõl
befogtam két kisfarmot, feltolom 40. szintre egy kis cukorpótlásra, utána megint hanyagolom õket😊

Maximus4
Én egyszerre csinálom.A gazdakörben ma végzek a 6. feladattal is és nem csatnizok és 1x1-es föld sincs lerakva.De ez már nekem is eszembe jutott,hogy mivel most már baromi sok növény kell a feladatba,lehet,hogy én is telerakom csak földel,nem tudom.

Alien69
Jaja, egyszerre nem megy a kettõ. Illetve, lehet pár fát lerakni egy kocka még nem a világ.<#hehe>

még sehol nem vagyok a fákkal - elõbb legyen meg a gyapot, aztán utána jöhetnek a fák😊
most olyan 11 e körül van a gyapot, talán hétfõre meglesz mind, akkor még lesz idõ bõven a fákra is

Maximus4
Nekem kb. 75 fa van lerakva,az talán elég lesz ha ezeket cserélgetem.

SHADOWEYES7
én is

de a területem egyre fogy a fák miatt 😞

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Én most tartok a 4.-nél,ahova 12.500 értékben kell beadni😞

grebber
3. szinthez 75 db fullos szivarfa kell! Ez még meglesz az biztos.

Maximus4
balintmed

Itt kár próbálkoznod az sms küldözgetõs átveréssel.

1. Senki nem dõl be neked.
2. Se perc alatt ki leszel tiltva innen,ha tovább folytatod.

zsutyesz-t is bejelölheted, bár ott nemtom van-e szabad hely... naponta oda is belépek ajit kuldeni

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

most írtam épp a játékon belül😊
cukrot kérnék, eventkor pedig az aktuálisat...köszi

okéjj! barkácscuccra allergiás vagyok, inkább sót kûgyé, vagy az épp aktuálist! neked mi kõ?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

üzenet úton

enyimé! asszony kb inaktív, onnan is én küldözgetek (magamnak) ajándékot 😊

MZ/X jelkez...

melyik lenne? tied vagy az asszonyé?

brékó-brékó, itt gettobuxa, vétel

oksa - gyere a HolleAnyó18-ra😊

szia
jelentkezem
Best
Hát, ez az event nem sok szart ér szerintem. 😞
Talán a csillagok miatt érdemes megcsinálni.

Maximus4
Az igen!A paszulyon a mostani event nyereménye 500CSP,fantasztikus!

mindkét farmomra keresek egy szomszédot...ha lehet, csak olyan jelentkezzen, aki ajándékküldésben is partner lesz
elõször itt szóljon, aki jelentkezne!

Húúú.Asszem megint kell holnap aranyat szereznem.Ma pont nem érek rá,mert mennem kell mindjárt.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Kár,hogy elfogyott az aranyam😞

mégis lesz FA-fa (JohannesCorn mai hsz-a a lap alján)

kíváncsi vagyok, mennyit "osztanak"😊

Maximus4
Köszi😄
Azt már megcsináltam,a kövihez 35 kell😊
Én arra gondoltam,hogy van most tartalékba vagy 15 darab és le van rakva 76 és elég-e ha ezeket cserélgetem ha megérik?Már föld vesztés nélkül nem nagyon tudnék többet letenni.

grebber
Elsõ körhöz 15 db az biztos a többit nem tudom <#idiota>

Maximus4
Jó lenne valahogy kitotózni mennyi fát érdemes lerakni,mert már elég sok van és lassan nem marad hely a növényeknek😞

3 darabon nem múlik semmi.
Ha megcsinálod az összes feladatot 871 szivarfa magot ad, de csak 750 kell minimum.
grebber
Most olvasom szintek vannak a fánál azért engedte leszedi 😞 Frankó jól elkurtam neki 😞

SHADOWEYES7
úgy tudom,hogy a pajtába az egyebeknél van

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

grebber
Volt anyumnak szivarfája 3 db rávittem egeret kiirta 9 óra 54 oerc még de ott volt egy "megérett lesedhetem "jel is! Leszedtem õket és eltûntek!Ez most mi hova lettek?