23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Slimdave
    Fészbúkon kirakták, hogy nemsokára jön a pókól!
  • ACE
    Idióták nem jöttek még rá hogy lehet ha működne az email küldés, akkor nem frissítgetné mindenki az oldalt hogy mikor kezdődik az event, hanem csak az Emailt várná...
  • ACE
    Csak az a vicc, minél többször frissíted, annál jobban leterheled :D
  • Maximus4
    De.Sokszor kell frissíteni az oldalt.
  • kill3r21
    Srácok látom megy még a kereskedés, nincs valakinek felesleges tojásfája?
  • ACE
    Nálad nem írja, hogy: "The server is too busy at the moment. Please try again later."?
  • Maximus4
    Sziasztok Gazdák!

A Gyémánt jubileumi ünnepség kezdésére kis késéssel kerül sor.
    Az új időpont 14:30.
  • ACE
    Teljesen lehalt az oldal.
  • ACE
    Ez a hivatalos fórum régen is mindig így lefagyott? Mert eddig ezt nem vettem észre...
  • Gólya #18723
    még nyugodtan futhatsz pár kört:)
    majd egyszeris elkezdik, de akkor is csupa gubanc lesz az eleje, úgyhogy nem érdemes kapkodni
  • BestCompany67
    szép napot mindenkinek

mikor kezdődik az event?
    14,30 és nálam semmi még
  • ACE
    Nem feltétlenül, a csalni vagy toklekvar nem ad plusz TP-t csak termést.
  • Maximus4
    Igen,ez egy fontos kérdés:P
  • zmeor
    Nem tudja valaki, hogy összesen hány csillag kell a bölcs tölgy 100%- os kiváltásához? :D
  • Maximus4
    Nekem van 400 darabom,lesz egy kis + pénz:)
    Nálam már pillangó sincs:)
  • Maximus4
    Na arra nem vagyok hajlandó:D
  • Gólya #18716
    17-es piacon egy árva kecske nincs:)
  • Gólya #18715
    annyival kevesebb a területed
  • Gólya #18714
    szerintem nem muszáj
    van 5 nap rá, 1x1-essel megcsinálható szerintem
  • random001
    Az event teljesítési szintje: minimum 3. szint (a Bahama szigeten is)

Ez mit jelent? Akinek még nincs sziget annak felejtős?
  • Maximus4
    Majdnem 25 ezer gyöngyvessző kell:(
    Megint szedhetek le mindent.
  • random001
    Gyémánt jubileum feladat sor
  • random001
    Ezek már hasznos infók köszönöm. Nekem egyenlőre a több termény előbbre való, az eventeknél majd főleg, + több termény több tp :) Aztán majd idővel lesz pékség is.

• Gólya #18709
    hááát...
    ki melyiket csinálja, azt favorizálja - szerintem:)

attól függően, hogy mennyiségre vagy tp-re mész válogathatsz
    ha az a fontosabb, hogy több terményed legyen, akkor lekvárfőző, ha inkább a tp-re hajtanál, akkor pékség
    nekem mindkettő van, használom is mindkettőből, amit lehet - nem nagyon tudnám egyiket sem a másik elé helyezni
  • Maximus4
    Én azt mondom,ha van rá lehetőséged,váltsd ki mindkettőt.
  • random001
    Átolvastam már régen. Csak úgy gondoltam akik ősidők óta játszanak azok nyilván tudják melyik a jobb, ezért szerettem volna tanácsot kérni.
  • Gólya #18706
    olvasgasd addig át ezt és ezt

mindkettőben vannak használható dolgok
  • random001
    Mivel közeleg a 40-es szint érdeklődnék előre is a pékségről és a lekvár készítőről.

Nagyon nem vágom még a dolgot, de ahogy olvasgatom vagy pék, vagy lekvárfőző lehetek? Szóval melyik szakba a jobb? Érvek és ellenérvek?

Ha túl sokat irkálok szóljatok és visszafogom kicsit magam :D
  • Maximus4
    Nincs.A sziget és a tisztás a legésszerűbb.
  • random001
    Nem baj. :) De az is része a játéknak és kell minél hamarabb :D Vagy van ésszerűbb javaslatod a csillagaim leköltésére?
  • Maximus4
    Csak szólok,hogy a szigeten baromi lassan lehet haladni:(
  • random001
    A pénzel nincs gondom. :) Zab bizniszt tolom tegnap óta, főleg mert a gazdaköribe megkaptam az arató, vető, állat gondozót 84 órára. Bár az állatokat szedem is be ahogy megértek, minél több legyen a termőföldem az eventre. :)

Ami jön pénz az a szintemen tökéletes szerintem. Ebből veszek mindent meg a gazdakörihez, még két nap kb. és meg lesz a 200 csillagom a Bahamra, úgy hogy már váltottam ki területet a tölgynél is meg kiszedtem a farmaranyat is. ( ebből lett FA-fam ) Úgyhogy én úgy érzem jól haladok 35-ös szinthez képest. Persze a profi játékosoknak ez nem nagy szám, de nekem kezdésnek megteszi.

Amúgy ha úgy érzem nem fog menni az event, az eventes terményt max betolom a kupás gazdaköribe. Bár már elég sok kell, mivel 16/20-nál tartok ott is.
  • Gólya #18700
    csináld csak szorgalmasan, azért valameddig biztosan eljutsz
    szintlépésben is szokott segíteni egy-egy ilyen event, mert van, hogy magasabb szintű növényt kell termelni, mint amilyet a szintednek megfelelően tudnál ültetni és hát ugye az többet is hoz a konyhára
    még azt sem tartom kizártnak, hogy akár végig megcsinálod az eventet
  • Maximus4
    Mi az,hogy farmrendezés?
  • Gólya #18698

farmrendezés volt
  • Maximus4
    Ez attól függ,hogy mi fog kelleni,és te mennyi idő alatt tudod kitermelni ha esetleg nincs a raktáradban.Ez az összeg lehet,akár több 10,100 ezer,nagyobb szinten akár millió is.
  • random001
    Itt a játékban mennyi az a kicsi? :D
  • Maximus4
    Egyáltalán nem fölösleges.Még 5 szint,és tudnál venni minden termésbónuszos cuccot:)De én a helyedben megnézném mi kell majd a gazdaköribe az event alatt és inkább piacoznék az árukkal.Így össze tudnál szedni egy kis pénzt.
  • random001
    Nekem 35-ös szinten se töklekvár, se csatni természetesen :D Mivel ez lesz az első eventem, akkor ezek hiányába esélyem sincs megcsinálni...? Van értelme egyáltalán belefognom?
  • Maximus4
    Nem használom,talán eddig csak 2x.Sajnálom rá 170-180 ezer pénzt:)Hála istennek,eddig sikerült mindíg befejezni az eventeket nélküle is.Csal töklekvárt kajálok ilyenkor.