Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
csak?????
ez megint egy kissé sokkk<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
de talán a gazdaköri menni fog
már van 4 szivarfám<#mf1>#mf1>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
A békéscsabai Kemény Gábor Szakközép Iskola 12\A autószerelõ osztálya nevében írók tablónkat beneveztük egy versenyre.
Kérnénk, minél több ember szavazzon a tablónkra és legyen szíves megosztani ezt az üzenetet, egy ember napi egy szavazatot adhat le.
ELNÉZÉST KÉRÜNK AZOKTÓL, AKIT EZ ZAVAR.
A szavazatokat elõre is köszönjük!
Elsõ lépésként engedélyezni kell az alkalmazást majd újból megnyitni a linket és a mi tablónk jelenik meg.
Ezen kívül mindenki szertettel várunk nyitott csoportunkba:
12/A Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakközépiskola,Békéscsaba
szavazás
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
30 db 40% szivarfa
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
hogy rögtön rá akar gyújtani...😄
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Még szerencse, hogy nem "kereskedõ" fajba születtem.
(minden nemû asszociációt, kombinációt, nációt vissza utasítok!)
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
valaki konkrétat tud ezzel kapocsolatban ?
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Ültess fákat a környezetért és segíts Sam gazdának!
Nekünk, gazdáknak, össze kell tartanunk az egész világon! A "€žméltányos kereskedelem"€ fogalmát mindenki ismeri, de most itt a lehetõség, hogy tegyünk is valamit érte együtt. Sam gazda egy távoli országból érkezett a városba és a FARMERAMA gazdák segítségét kéri, hogy az országa ismét dús fáktól zöldelljen. Teljesítsétek az új feladatsor izgalmas kihívásait, ültessetek gyapotot és szivarfákat, majd küldjétek el Samnek a termést, hogy ismét fellendüljön a mezõgazdaság az országában! Az elkötelezettségetek és segítõkészségetek természetesen jutalmat érdemel: az új, egzotikus növények mellett nagyszerû jutalmak és remek meglepetések várnak a szorgalmas gazdákra.
Korlátozott számban kapható egyedi pólók egy nemes célért
Szerezzétek meg az â€"Armed Angels"€ egyik minõségi FARMERAMA pólóját! Az akció a Fair Trade nevével fémjelzett, a 100% biopamutból készült pólók csak korlátozott számban kaphatóak, amíg a készlet tart. Fontos: minden egyes póló árának 100%-át a „Plant-for-the-Planet†szervezet kapja! Így együtt segíthetünk, hogy a világon mindenhol új fákat ültessenek a széndioxid-kibocsájtás ellensúlyozására és a bolygó levegõjének frissítése érdekében. Ez minden ember és állat érdekét szolgálja!
Izgalmas feladatok és remek jutalmak
Segíts Sam gazdának a vetõmag elõállításában és a gazdaságának fellendítésében! Teljesítsd a megbízásait, a derék gazda szivarfa csemetéket ad cserébe méltányos áron a különbözõ terményeidért. Ültesd el a csemetéket a farmodon, és csodáld meg, miként nõnek gyönyörû nagy fákká! Gyûjts a farmon betakarításkor háncstakarót: ha ezzel gondozod a szivarfákat, csökken a fák termési ideje. A felnõtt fákat visszaadhatod Samnek, a fáradozásaidért cserébe pedig értékes jutalmak és meglepetések várnak.
forrás:hivatalos fórum
http://farmerama.flexsnake.info/kukuriqcikkek/967/Fair_Trade_het_a_farmodon/
Nem nekem találták ki ezt a piaci rendszert😞
Amúgy meg van 80db mormotám,az kezdésnek talán elég lesz,már ha fog kelleni egyáltalán.
Next PC upgrade: 2022
http://farmerama.flexsnake.info/kukuriqcikkek/966/Mormota_event_/
Földek
2×2: +50% TP (másfélszeres), + 2 db növény
1×2: +100% TP (kétszeres), + 2 db növény
1×1: +200% TP (háromszoros), + 2 db növény
Fák
+50% TP (másfélszeres), + 2 db termés
1x1 kockák mindenhol és ettem a töklekit mellé 😊)
Kata-trágya + 2 termés, répás-almás csatni + 2 termés, töklekvár + 1 termés, ananászos süti 25% termésbónusz és a többi, és a többi😊
idõ változó, csatni 18 óra, tökleki 4 óra, süti 12 óra, Kata egyszeri
sikerült befejezned az eventet?
Vagy 8 éves vagy tetteti.
<#nevetes2>#nevetes2>