Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szia
igen ,kérek majd 1 db bájitalfát
köszönöm
Te még csinálod?
továbbra is kéreg?
Hát így legen 5-ösöm a lottón!😄

We will never forget! WTC

Valdemárnál késõbb, pár ezer zsetonért szerintem is lehetséges, hogy bekerül. Max majd azt mondják, hogy 'közkívánatra' gondolták meg magukat 😊
Sziasztok! Nekem nem lett FA fám , de abban biztos vagyok , hogy lesz még! Persze most azt írták , hogy nem lesz máskor , de szerintem valami eventbe beteszik!

We will never forget! WTC

oksa, holnap küldök
bájitalfa kell esetleg? cserenapon tudok majd küldeni

szép napot😊)
1db bájitalt szeretnék ha lehet
elõre is köszi

nekem :1 aranylevelû,1 cirom,2 ginkó és még valami vacak amire nem is emléxem
ui:
nem kérek fakéregtatakarót,nem csinálom ugyanis lehetetlen ...
Jézus Mária...
van valami változás azóta?

Amúgy nekem is csinált már ilyet.Sajnos :S

Ready Player One

femate

A földeket már elkezdtem lerakni de az a 3 datolya fa maradt meg mert a gép önmagától vissza vett mindent csak azt a 3 datolyát nem. A földeket már utána raktam le.

http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.

Huha!<#szomoru1><#wow3> Azta

Ready Player One

Sziasztok!

Ma mikor beléptem szüretelni a szédült szántómról eltûnt minden még láttam a sok érett szivarfát átléptem a városba mire megint vissza léptem a szédült szántóra teljesen üres lett se talaj semmi a világon teljesen üres volt. Ki be lépegettem hátha vissza változik de semmi<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Köszi szépen 😄
Nem tudom amúgy mindig ilyen trágy,2 kacsa,2 tyúk stb. pörgettem eddig😊

Ready Player One

femate
😞 azért köszi

A tavaszi fa, csak 50TP-t ad, semmi mást. 😞

femate
De valami olyat mint a tojásfa az tojást ennél nincs ilyen?

50 TP, 6 óránként

femate
Hella. Vettem 1 titokzatos csemtét és abból lett 1 tavaszi fa. Már csak azt nem tudom hogy a tavaszi fa mit ad.

Maximus4
Te beépített ember vagy😄
Gratula!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Helperrel vagy anélkül csináltad?<#wow3>

<#pardon1> o.O

Ready Player One

Danke 😊

Ready Player One

Ma pedig:

Ready Player One

Sziasztok szomszédokat keresek KuruncziAnna és Ancika24 farmra, pár szomszédom lelepett.
SHADOWEYES7
nekem 270 fullos fa hiányzik a fõtéri 6-os ajándékdobozhoz

gazdakörbe a 10-esnél járok

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Én holnap fejezem be még csak a gazdakörben a 8. szintet,fából meg kell még 460😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SHADOWEYES7
azt meg hogy?

szivarfák is minden kész? <#wow1><#wow3>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
<#wow1><#wow1>

Event kész

SHADOWEYES7
Az! 😄

SHADOWEYES7
Õszintén örülök,hogy neked legalább összejött! 😊)

Maximus4
Neked meg LOL 😛

Maximus4
Holnap délelõtt 10-ig.

én úgy tudom igen éjfélig

Ready Player One

Meddig lehet ültetni még ilyen fát hogy legyen esély FA fára? Éjfélig?
Köszönöm.Én is így érzem 😊

Ready Player One

Maximus4
Gratulálok,nagy mázlid van😊

<#taps>

Nekem eddig 15-bõl csak olyanokat adott amit egybõl töröltem is 😞

Ready Player One

SHADOWEYES7
töltsd fel ide

SHADOWEYES7
120 fát vettem idáig és SEMMIIIIIIIII !!!!!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

A képfeltöltés.hu-ról nem engedélyezett a fórumba képeket linkelni.

Ready Player One

Készítem piill 😊 amúgy én is alig akartam elhinni fõleg hogy egybõl bejött de így van.Na pill 😄

Ready Player One

Maximus4
Képet,mert nem hiszem el😊

JaH 80as a mili27 és a maxi: 75. Köszi Maximus hogy átírod 😊

Ready Player One

Én ma vettem 1 fát abból lett 1 FARMARANYFA <#bee1>

Ready Player One

Igen.De most már csak csillagszerzésre megyek.A szivarok nem érdekelnek

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

jó az azér... már ha nem pénzzel fizettél az sms-ért 😊
a cseresznye xxl-ért adok majd egy narancsfa xxl-t, ha csere mód lesz!

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

17 titokfából ezek lettek:
- 2 Bájitalfa
- 2 Aranylevelû fa
- 1 Olajfa XL
- 2 Gesztenyefa
- 2 Szivárványfa
- 2 Ringlófa
- 1 Citromfa
- 2 Birsalmafa XL
- 1 Magnóliafa
- 1 Cseresznyefa XXL
- 1 Cukorjuhar XL
Persze FA fa sehol... <#falbav>

Farmerama lvl 79, Bahamarama lvl 20

hûha...sokat szedtél le?

Maximus4
Most nézem,van már 99-es szintû ember is,és a CSP-nél meg 1 milliárdos az elsõ <#zavart1>