Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen ,kérek majd 1 db bájitalfát
köszönöm
Te még csinálod?
továbbra is kéreg?
We will never forget! WTC
We will never forget! WTC
bájitalfa kell esetleg? cserenapon tudok majd küldeni
1db bájitalt szeretnék ha lehet
elõre is köszi
nekem :1 aranylevelû,1 cirom,2 ginkó és még valami vacak amire nem is emléxem
ui:
nem kérek fakéregtatakarót,nem csinálom ugyanis lehetetlen ...
van valami változás azóta?
Ready Player One
Ready Player One
Ma mikor beléptem szüretelni a szédült szántómról eltûnt minden még láttam a sok érett szivarfát átléptem a városba mire megint vissza léptem a szédült szántóra teljesen üres lett se talaj semmi a világon teljesen üres volt. Ki be lépegettem hátha vissza változik de semmi<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Nem tudom amúgy mindig ilyen trágy,2 kacsa,2 tyúk stb. pörgettem eddig😊
Ready Player One
http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.
http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.
Gratula!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ready Player One
Ready Player One
gazdakörbe a 10-esnél járok
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
szivarfák is minden kész? <#wow1>#wow1><#wow3>#wow3>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ready Player One
Ready Player One
Nekem eddig 15-bõl csak olyanokat adott amit egybõl töröltem is 😞
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
a cseresznye xxl-ért adok majd egy narancsfa xxl-t, ha csere mód lesz!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
- 2 Bájitalfa
- 2 Aranylevelû fa
- 1 Olajfa XL
- 2 Gesztenyefa
- 2 Szivárványfa
- 2 Ringlófa
- 1 Citromfa
- 2 Birsalmafa XL
- 1 Magnóliafa
- 1 Cseresznyefa XXL
- 1 Cukorjuhar XL
Persze FA fa sehol... <#falbav>#falbav>