Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
mármint a fatáp?!<#wow3>#wow3>
Ready Player One
olvassátok végig, mert az alján meg ott a következõ infó a Boldog ól-napról
Ready Player One
Ready Player One
Mindenki tudja hogy az a te farmodra küldi a Farmaranyat, mert az a te egyéni kódod.
Azt ugye tudod, hogy ha ezt csinálod azzal kódód kitiltanak a Farmerama játékból.
Már csináltam is képernyõ mentést.
Big 7568885
17651 számra
és csoda történik 😄DD KOM.én vasárnap küldtem el az sms t és vettem 30 csemetét a többit elköltöttem 😊 asszem 1000ft fölül volt de 400 aranyat adott!! . bizonyíték:http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/1/56/14/15637122_1334857256.jpg a többi xl es azt elraktam 😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Tényleg elmennek a francba.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
10. sor: 54 FA-ért 1500 Tp???? - hát normálisak?
a legelvetemültebbek sem adnak ezért FA-t (szerintem)

Hollandiával kapcsolatban pedig felmerült a tulipán és a narancs...
majdnem félreolvastam
fakéregtakaró - 15 Tp és 15 Csp/db
szivarfa 1. szint - 3 Tp és 3 Csp/db
szivarfa 2. szint - 5 Tp és 5 Csp/db
szivarfa 3. szint - 7 Tp és 7 Csp/db
szivarfa 4. szint - 10 Tp és 10 Csp/db
A beváltás várható idõpontja: 04.23. 08 órától folyamatosan."
Next PC upgrade: 2022
freecotton
300 gyapot.
"kárpótlás" a mai szédült szántós galibáért
plusz az event vége 23-án 14 óra
Persze,hogy jó.
Kár,hogy megfogadtam,nem írok a hivatalos fórumba egy bizonyos ideig,mert beolvasnék ám ott szívesen.
másik fórumon is olvastam ilyesmikrõl, de ott az egyik szegény azt a választ kapta csak, hogy "hát sajnálják, nem tudnak mit csinálni"
azért nem kicsit esnek túlzásba már...itt van pl. ez az ablak az ablakra felugrálás...ez már messze kimeríti a tisztességtelen üzleti magatartás fogalmát
hozza fel az ablakot egye fene, de ne egymásra rakja - áááá, pusztába kiáltott szó😞
Írtam nekik az volt a válsz tudnak a problémáról és dolgoznak rajta. Hát ennyi. Ú<#szomoru1>#szomoru1>jból kirakosgattam a komfort talajt meg a többi szivarfát remélem nem tûnik el megint!!!
de hát itt akkor mindannyian azok vagyunk😊
megkockáztattam még 5-5 fát, még véletlenül se volt FA
viszont aranylevelûm van egy vagonnal, szívesen adok majd aki kér
Ready Player One
kivételesen most vettem 2 Tapsihapsit,mert a gyermekem kért(és egyet magamnak is mert infantilis vagyok😊)
We will never forget! WTC
és remélem kész leszel😊)
We will never forget! WTC
igen, továbbra is kérnék szépen kérget, most raktam ki a szigetet szivarfával😄
ja beteszik,és jó sok farmaranyért megtudod csinálni az eventet