Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jojo
Régebben el se olvastam az event részleteket, illetve ki se tették, vagy fél órával az indulás előtt.
Manapság kiteszik egy részét, pl Telihold eventről semmi kiírás nem volt a naptárban aztán hirtelen lett.
Pár dolgot leszámítva sokszor úgy működnek, mintha tegnap kezdték volna.
Utoljára szerkesztette: jojo, 2015.01.15. 15:54:56

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Azért aki nem 2 napja játszik, az számíthatott rá, hogy lesz gubanc. Ugye nem ez az első hasonló eset. Én kapásból úgy készültem, hogy event indulás után félórával próbálok belépni, plusz megnézem fórumot, és ha minden rendben, max akkor kezdek hozzá.

Mondjuk az ilyen feladatokat (mint a 24 óra alatt szedj be x TP-t), nem is kéne erőltetniük, mert csak stresszelik vele az embereket (főleg ha még el is qrják hibákkal). Szórakoztatónak kéne lennie a játéknak, nem egy plussz stressz faktornak. Márpedig ahogy látni, elég sokan keményen rá vannak függve erre a "játékra", aztán megy a 100 oldalnyi hőbörgés.
jojo
Volt már ennél nagyobb galiba is, és arra is tettek rá.
Nem véletlen, ha pár hekker szórakozik velük, csakúgy,.. 😊

nekem nem hiányzik, de ha olvasol a hivatalosban, láthatod mennyien reklamálják
és....valahol van is igazuk...erre az eventre kicsit azért elő kellett készülni...

jojo
Mirefel adna? A földjeiden nem kötelező semmi sem?
Csak fúrumba csendbe maradni, mert manapság tudnak fenyegetni mindenért.

itt már semmi se biztos...a hiv. oldal tele reklamálással...majd löknek valami vackot "kárpótlásnak" 😛

jojo
Most olvasom, fára nem ad dupla TP-t ;(
Jó hogy mindent teletettem fával <#nezze><#levele>
Event előre láthatólag holna délelőtt 11 től lesz, De nem biztos!

dupla tp...ja....

event elhalasztva holnapra....no comment

Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.01.15. 14:45:12

jojo
Ha minden helyre tehető az eventnövény, akkor 1 aratás 2300db-t hot almás-répás csatnival 1x1-s területen. Ha nem teszed többet le akkor 3000 db. körüli
Dupla TP nap révén talán megússzuk a fák 60000TP-s aratását. 5 órás a növény, vizzel 4 óránként hamar meglesz.

grebber
Tudom mindig úgy csinálom, de most a fák és az állatok miatt alapból 3-4 nap kilőve marad kettő nap az alatt meg nem tudom megcsinálni a 15k event növényt 😞

Bár ha csak "részben" csinálom meg őket (mert ugye ilyet is lehet) akkor kész lesz csak kevesebb ajándékkal. És minden kéne mert pl medvebarlangom nincs és event nélkül kb soha nem is lesz.
Szóval ez most valóban odakúrós event lett.

Next PC upgrade: 2022

az eventnövényhez sajna az a legpraktikusabb, hogy 1x1-ezel géppel és az egész farmot lekapod hozzá - utána majd visszapakolsz

felröpihez tessék nemesíteni rózsát, szegfűt, hagymát stb...plusz egy kis karácsonyi süti (5 %/24 óra) + fehér ártatlanság 10 %/12 óra - lényeg, hogy szinte 0 érési időre ki lehet hozni és egy vagon felröpit ad 😉

grebber
Az állatosra ez is lehet egy megoldás akinek van CSP-je:

A bahán csp-ért, lehet venni pandakuckót. Nem olcsó, 10000 csp/db. 210 Btp-t ad.
Ha csak 40-el számolok hogy kerek legyen 40*210 + 60% (A tavaszi meg a húsvéti kajcsi) az óra indításakor 13440 TP 24 óra alatt még ha csak ezen felül kétszer szeded hasonló csatnikkal akkor már 40320 TP és csak a bahamán voltunk! Szóval már nem parázok ez is meglesz.

Akkor már csak az evetnövény és a felröppenő lesz a gáz 😄

Maximus4
A farmodon amikor megeszel bármilyen cuccot,akkor bal oldalon az ikonra kattintva látod mennyi és milyen rekeszed van.1 gyémánt után ott a 2 arany és oda megy a 2 + tp adó.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Hm azt nem tudtam hogy ezt a kettőt egyszerre lehet alkalmazni.Azt hittem mindegyikből egyszerre csak 1-et lehet.
Akkor csak érdemes néha benéznem ide 😄

Az állatos gáz ,de nagyon ott nagyon cudarul fogok állni bár így hogy ez a 60% + a sárkány 20%-a talán segít majd ,de ezt még nem látom át.

Maximus4
Húsvéti lekvár
Arany rekeszes
+30% mindenre 12:00
Lekvárfőző 5. szint

Tavaszi koszorú
Arany rekeszes
+30% mindenre 12:00
Virágkötő 5. szint

Plusz megfejelve Pinkie pie sütivel.Így kb 16 órára van +60% tp.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Ahogy számoltam a fákkal nem lesz gond mert simán mindenféle szar beváltása/evése nélkül is 30K TP van. Szóval ezt még megfejelem a +20%-os sákányommal meg a +30%-os húsvéti lekvárral bővel meglesz a 60k TP 24 óra alatt.

Az állatos na az már necces lesz 😞

először is nézz körül a paszulyon, van olyan felhősor ami gyorsítja az ólak érését
aztán...
érésgyorsító: guavalekvár a barkácsolt ólakhoz (bár állítólag ezek nem játszanak a mostani eventnél), sajtgolyó és tojáspuncs - előbbi 12 órás utóbbi 10 órás, mindkettő arany kategóriás, mindkettő 5-5 %-ot ad és még a Valentin-napi cserép van, ami 10 %-ot ad és 8 órás (arany kategóriás)
tp növelő: húsvéti lekvár - általánosan - arany kategóriás, 30 %-ot ad 12 órára plusz a tavaszi koszorú - ez is általános és ugyanúgy 12 órás, 30 % arany kategóriás

plusz ugye ott a házisárkány, a táltostorony, a varjú és a bagoly

ha még valakinek eszébe jutna valami, ne tartsa magában 😉 nekem most ennyi jutott eszembe

grebber
Szopatnak a javából 😄

Valaki aki orrba szájba csatnizik ezáltal ismeri őket kérem írja le milyen szarságokat kell enni ami hat a fáknál a TP-re, az ólaknál a TP-re illetve az ólakat gyorsítja!?

jojo
61* 1.20 perc a mostani malom előállítási ideje, azaz 90! óra az összesé kb,...

jojo
Nemeeee? Most nyomattam el annyit, hogy kaptam érte a Citromfű kiváltását a Bahamán. Azzal megint elfogy majd egy meglevő event.
Igazad van, a tenyészállatosokat pénz nélkül lehetetlen megcsinálni, a többit türelemmel simán! 😄

grebber
Nekem tenyészállatok kivételével minden eventhez van cuccom mert napközbe azért termelek hogy legyen.
Az állandó beadogatosak az már más téma azokkal kevésbé foglalkozok eljutok az aratógépig onnantól nem érdekel.
Pénzel nem foglalkozok szinte soha nem is volt sok soha nem is lesz sok.

102.000 szegfüvem van abból el lehetne adni de nem adom el minek nem kell a pénz nekem szinte semmire.

jojo
Gondolkozzmár! Termeled a növényeket, minek gyűjtöd? Idővel eladom egy részét, amiből van most 2.500 000 Csp. abból 1.300.000CSp árból kijön az event kifizetése úgy, hogy nem kell supertápozni, meg termelni az állatokat. Nekem inkább megéri, így! 😄

grebber
Vásárlás<#levele> Én kitermelek mindent kivéve tenyészállatok azokat lefosom

jojo
Most kezdtem neki a pálcika vásárlásnak, 3300Cs áron már király megvenni, azzal a 8. szint azt hiszem a barkácsos táska abba biztos lesz fémdarabok, amiből a Csacsikovács készül. Nekem 7db van abból, és 2db narancssárga az eventek adták. 😊
Supertáppal napi 2x7db készül az edényből, és jó áron lehet elsütni. 😄

nem tudom...a "fazekak fazeka" nekem nem olyan vonzó az ajándékokat illetően - amennyibe kerülnek, nem olyan sok mindent kapunk
a másik, a "levesmester" legalább ad baha tp-t is, az úgyis olyan lassan gyűlik - hiába megvan a kincses sziget teljes területe, kevés a baha tp-t adó kitehető is; bár annyival is több hely marad a szigeten egyébnek
no meg ezek állandó gazdaköriek, van idő megcsinálni őket 😊

És kell vagy 1000 fazék, sosem fog összejönni... piacon meg 14ezer az ára...

steam, origin: ACE_hun

grebber
Azt elég lassan adja sajnos. Nekem is csak kettő ólra elegendő volt a harmadikra azóta sem jött össze.

Köszi, durva hogy szögből van vagy 90ezer fából 29ezer, de ami ahhoz kell valami cucc, csak kettőt tudtam csinálni Csacsikovácsot...

grebber
Csacsikovács - szamárfejlesztés

Bakker, nem találom sehol, honnan jön a fazék? Mi kell hozzá?

grebber
Ez de geci te jó isten , ezt hívják direkt análnak.

Ezer éve mindig csak a következő állatot adja tenyésztéskor. Most amikor végre ott vagyok hogy kell a beadogatáshoz nagy nehezen megszületik a 4 db hogy léphessek a köv. állatra amit be lehet adni erre nem a 2-vel azutánit adja be. <#falbav><#falbav>

Maximus4
Már törölték a régi fórumot.

jojo
Kérés!
Régi fórum link maradt még valakinek? Én sajna nem találom, pedig kellene valami onnét.

jojo
Nem olvastam, ritkán szoktam, talán sokszor ez a baj amivel szembesülök is.
Minden esetre feltűnt véletlen, és jól esett! 😄

adventi kalendárium

minden 6. kinyitott csizma után jár egy ajándékdoboz, ha pedig az összeset kinyitottad, megkapod az utolsó plusz ajándékot is

Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.12.06. 13:04:16

jojo
Adventi naptáron a kis zoknik, ma 6-n a mellette levő ajándékdoboz is nyitható!!!!!

bogyoka
Pont ezt akarom kérdezni, hogy nincs ott a naptár, azt hittem nálam van a baj 😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

mi van a naptárral?
jojo
Nekem meg annyi CSP-m, amennyi ehhez elég lenne. A gólyát még megszerzem, de aztán ennek annyi. 😞

grebber
Ja a mostani újra gondoltál.
Egyedül az utolsót nem tudom beadni mert nincs békám 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.30. 08:48:17

jojo
60Db olyan állatot adj le, ami nem vásárolható , hanem "csak" a titkos ólból lehet.
Képtelenség! 1db gólya ólom akadt, majd 2 hét múlva meglesz az abba való beadandó is.
"na de miért keressünk ott értelmet, ahol nincs? 😄" Ez így igaz!

grebber
Ezt hogy érted?

jojo
UP neki!
Új event, nemsok átgondoltsággal,.... 😞

na de miért keressünk ott értelmet, ahol nincs? 😄
nézd...ez van eszed nem eszed nem kapsz mást - ezért szoktam mondani, hogy van választási lehetőség, csinálod vagy nem
és szinte minden online játék ilyen...elvileg ingyenes, de ha valami komolyabbat akarsz, akkor fizetned kell(ene)

jojo
A Bigpont érdekeit nézve pont ellentétes a cél, mivel a több embert elérni és fizetésre kényszeríteni értelmesebb volna,
mint úgy 2000 felhasználót felizgatni 😄.
Egyébként kb 4 500 000 Csp-m bánta ezt az eventet.
Igen, sokan nem képesek ennyit kifizetni. Nem értem a céget, de nem először.....

de valamennyit azért meg tud csinálni egy alacsonyabb szintű játékos is 😊
mindegyikünk volt kezdő, alacsony szintű...nekünk se sikerült mindent megcsinálni az elején vagy csak részben tudtuk...nem lehet rögtön a 100. szintre ugrani 😊

grebber
Pite eventek ezek.Ahogy nézem mostanság az eventek milyenségét erősen tesztelik a mezei soha nem vesz semmi nem fizetek semmiért usereket hátha egyszer kifognak rajtuk és nem tudják befejezni az eventet.

Innen üzenem erre gyúrjanak még jobban😊

jojo
Ez nam sírás, most ez van. Növényekkel semmi bajom, de az állatokkal már inkább és az említett állati TP sok. Egy mezei 30-60. szintesnek meg elérhetetlen. Xal még1x, azért mert leírom, nem sírás, hanem a valóság.

tudod...a tapasztalatom azt mutatja, hogy aki a legjobban sír, annak megy mindig a legsimábban
nekem pl. állatból nem volt gond, tenyészállatból viszont be kellett áldoznom olyanokat, amiket színes ólakhoz gyűjtögettem (de babyboom még lesz, ez meg most kell 😄 )
az meg természetes, hogy többszörös a piaci ár - én is piacozok amivel csak lehet 😉

ezért mondom, hogy bogarászni kell a neten a különböző rajongói oldalakon (google a barátod tudod 😉 ) és akkor kicsit előbb lehet készülni az eventekre - de sokszor elég csak a piacot figyelni, mikor minek ugrik feltűnően az ára
szóval nem siránkozni kell ha annyira szeretne az ember valamit, hanem tenni azért, amit elérne...
és nem úgy kell felfogni, hogy jajistenemvégeavilágnak, hanem háát...ez most nem jött be, majd a következő 😉

ui.: egyébként grebber a növényekről beszélt (szupertrágya, kata trágya-hegyek), az meg tényleg sima ügy a fehér ártatlansággal meg a karácsonyival - a tölgyön is ott a sztrágya idejének csökkentése...ezekkel együtt 1:26 a 8 órás növény, ha katázod is...számolj, nem nehéz 😉

Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.23. 11:14:06