Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Manapság kiteszik egy részét, pl Telihold eventről semmi kiírás nem volt a naptárban aztán hirtelen lett.
Pár dolgot leszámítva sokszor úgy működnek, mintha tegnap kezdték volna.
Utoljára szerkesztette: jojo, 2015.01.15. 15:54:56
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Mondjuk az ilyen feladatokat (mint a 24 óra alatt szedj be x TP-t), nem is kéne erőltetniük, mert csak stresszelik vele az embereket (főleg ha még el is qrják hibákkal). Szórakoztatónak kéne lennie a játéknak, nem egy plussz stressz faktornak. Márpedig ahogy látni, elég sokan keményen rá vannak függve erre a "játékra", aztán megy a 100 oldalnyi hőbörgés.
Nem véletlen, ha pár hekker szórakozik velük, csakúgy,.. 😊
és....valahol van is igazuk...erre az eventre kicsit azért elő kellett készülni...
Csak fúrumba csendbe maradni, mert manapság tudnak fenyegetni mindenért.
Jó hogy mindent teletettem fával <#nezze>#nezze><#levele>#levele>
Event előre láthatólag holna délelőtt 11 től lesz, De nem biztos!
event elhalasztva holnapra....no comment
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.01.15. 14:45:12
Dupla TP nap révén talán megússzuk a fák 60000TP-s aratását. 5 órás a növény, vizzel 4 óránként hamar meglesz.
Bár ha csak "részben" csinálom meg őket (mert ugye ilyet is lehet) akkor kész lesz csak kevesebb ajándékkal. És minden kéne mert pl medvebarlangom nincs és event nélkül kb soha nem is lesz.
Szóval ez most valóban odakúrós event lett.
Next PC upgrade: 2022
A bahán csp-ért, lehet venni pandakuckót. Nem olcsó, 10000 csp/db. 210 Btp-t ad.
Ha csak 40-el számolok hogy kerek legyen 40*210 + 60% (A tavaszi meg a húsvéti kajcsi) az óra indításakor 13440 TP 24 óra alatt még ha csak ezen felül kétszer szeded hasonló csatnikkal akkor már 40320 TP és csak a bahamán voltunk! Szóval már nem parázok ez is meglesz.
Akkor már csak az evetnövény és a felröppenő lesz a gáz 😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Akkor csak érdemes néha benéznem ide 😄
Az állatos gáz ,de nagyon ott nagyon cudarul fogok állni bár így hogy ez a 60% + a sárkány 20%-a talán segít majd ,de ezt még nem látom át.
Arany rekeszes
+30% mindenre 12:00
Lekvárfőző 5. szint
Tavaszi koszorú
Arany rekeszes
+30% mindenre 12:00
Virágkötő 5. szint
Plusz megfejelve Pinkie pie sütivel.Így kb 16 órára van +60% tp.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Az állatos na az már necces lesz 😞
aztán...
érésgyorsító: guavalekvár a barkácsolt ólakhoz (bár állítólag ezek nem játszanak a mostani eventnél), sajtgolyó és tojáspuncs - előbbi 12 órás utóbbi 10 órás, mindkettő arany kategóriás, mindkettő 5-5 %-ot ad és még a Valentin-napi cserép van, ami 10 %-ot ad és 8 órás (arany kategóriás)
tp növelő: húsvéti lekvár - általánosan - arany kategóriás, 30 %-ot ad 12 órára plusz a tavaszi koszorú - ez is általános és ugyanúgy 12 órás, 30 % arany kategóriás
plusz ugye ott a házisárkány, a táltostorony, a varjú és a bagoly
ha még valakinek eszébe jutna valami, ne tartsa magában 😉 nekem most ennyi jutott eszembe
Valaki aki orrba szájba csatnizik ezáltal ismeri őket kérem írja le milyen szarságokat kell enni ami hat a fáknál a TP-re, az ólaknál a TP-re illetve az ólakat gyorsítja!?
Igazad van, a tenyészállatosokat pénz nélkül lehetetlen megcsinálni, a többit türelemmel simán! 😄
Az állandó beadogatosak az már más téma azokkal kevésbé foglalkozok eljutok az aratógépig onnantól nem érdekel.
Pénzel nem foglalkozok szinte soha nem is volt sok soha nem is lesz sok.
102.000 szegfüvem van abból el lehetne adni de nem adom el minek nem kell a pénz nekem szinte semmire.
Supertáppal napi 2x7db készül az edényből, és jó áron lehet elsütni. 😄
a másik, a "levesmester" legalább ad baha tp-t is, az úgyis olyan lassan gyűlik - hiába megvan a kincses sziget teljes területe, kevés a baha tp-t adó kitehető is; bár annyival is több hely marad a szigeten egyébnek
no meg ezek állandó gazdaköriek, van idő megcsinálni őket 😊
steam, origin: ACE_hun
Ezer éve mindig csak a következő állatot adja tenyésztéskor. Most amikor végre ott vagyok hogy kell a beadogatáshoz nagy nehezen megszületik a 4 db hogy léphessek a köv. állatra amit be lehet adni erre nem a 2-vel azutánit adja be. <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Régi fórum link maradt még valakinek? Én sajna nem találom, pedig kellene valami onnét.
Minden esetre feltűnt véletlen, és jól esett! 😄
minden 6. kinyitott csizma után jár egy ajándékdoboz, ha pedig az összeset kinyitottad, megkapod az utolsó plusz ajándékot is
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.12.06. 13:04:16
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Egyedül az utolsót nem tudom beadni mert nincs békám 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.30. 08:48:17
Képtelenség! 1db gólya ólom akadt, majd 2 hét múlva meglesz az abba való beadandó is.
"na de miért keressünk ott értelmet, ahol nincs? 😄" Ez így igaz!
Új event, nemsok átgondoltsággal,.... 😞
nézd...ez van eszed nem eszed nem kapsz mást - ezért szoktam mondani, hogy van választási lehetőség, csinálod vagy nem
és szinte minden online játék ilyen...elvileg ingyenes, de ha valami komolyabbat akarsz, akkor fizetned kell(ene)
mint úgy 2000 felhasználót felizgatni 😄.
Egyébként kb 4 500 000 Csp-m bánta ezt az eventet.
Igen, sokan nem képesek ennyit kifizetni. Nem értem a céget, de nem először.....
mindegyikünk volt kezdő, alacsony szintű...nekünk se sikerült mindent megcsinálni az elején vagy csak részben tudtuk...nem lehet rögtön a 100. szintre ugrani 😊
Innen üzenem erre gyúrjanak még jobban😊
nekem pl. állatból nem volt gond, tenyészállatból viszont be kellett áldoznom olyanokat, amiket színes ólakhoz gyűjtögettem (de babyboom még lesz, ez meg most kell 😄 )
az meg természetes, hogy többszörös a piaci ár - én is piacozok amivel csak lehet 😉
ezért mondom, hogy bogarászni kell a neten a különböző rajongói oldalakon (google a barátod tudod 😉 ) és akkor kicsit előbb lehet készülni az eventekre - de sokszor elég csak a piacot figyelni, mikor minek ugrik feltűnően az ára
szóval nem siránkozni kell ha annyira szeretne az ember valamit, hanem tenni azért, amit elérne...
és nem úgy kell felfogni, hogy jajistenemvégeavilágnak, hanem háát...ez most nem jött be, majd a következő 😉
ui.: egyébként grebber a növényekről beszélt (szupertrágya, kata trágya-hegyek), az meg tényleg sima ügy a fehér ártatlansággal meg a karácsonyival - a tölgyön is ott a sztrágya idejének csökkentése...ezekkel együtt 1:26 a 8 órás növény, ha katázod is...számolj, nem nehéz 😉
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.11.23. 11:14:06