Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos elindítottam a töklekvárt is a +1 termésért, de nem aratom le addig a málnát amíg nem javul a hiba, pont a vödrök miatt..:s
ha meg valaki szóvá teszi, rendre utasítják, kitiltják
Gratula BP sok év alatt nemsikerült stabiláá tenni ezt a szarkupacot.
Nem ferrarikat kéne venni a népektõl lehúzott euromilliokból és akkor talán jó is lenne ez a szar!
Next PC upgrade: 2022
Elültettem a kezdõ narancssárga tulipánokat és ami után elültettem "megbolondult" a rendszer..
Nem jelzi már ki az ültethetõk között a tulipánt és az aratás után még a narancssárga vödör sem jelenik meg..
(Pedig direkt málnát ültettem, hogy több vödör jöjjön fel..)
Nálatok is van ilyen hiba?
Üdv.: Altair5
megkezdõdött az event és vele a karbantartás is
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ezt most találtam
Ki gondolta volna, hogy a holland királynõ pont nálunk ünnepli meg a születésnapját? Micsoda megtiszteltetés! Díszítsük fel a várost és a környezõ farmokat Hollandia nemzeti színével és virágával: ültessünk rengeteg narancssárga tulipánt, hiszen csak nem fogadhatjuk kopár utcákkal a Királynõt!
A narancssárga tulipánok érési idejét narancssárga festékkel gyorsíthatjátok, amelyeket betakarításkor szedhettek össze. Adjátok le a virágokat végül a városban, a Gazdakör megbízásait teljesítve!
A királynõ természetesen nagyvonalúan meghálálja a fáradozásaitokat.
Az event a holnapi napon indul, annak pontos kezdési idejérõl itt tájékoztatunk Benneteket.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az akció 2012.04.26. (csütörtök) 10:00 órától, 2012.04.27. (péntek) 11:00 óráig tart.
Next PC upgrade: 2022
Azt hittem az én gépemben van a hiba, de itt van nálam egy másik gép is, friss windows-al is kilépeget.
Van amikor belépek, megnézek pár dolgot lejárt e már, azután felkelek géptõl. 10 perc múlva visszamegyek és ki van lépve a játékból. 😞
We will never forget! WTC
Ha már hétfõ, akkor egy jó hírrel szolgálnánk Nektek.
A mai naptól kisebb változás lépett életbe a Szédült szántó és a szomszédok tekintetében.
Hogy mi változott?
Eddig, ha elvesztetted a szomszédaidat (vagy 12 alá csökkent a szomszédait száma), a Szántó visszagazosodott. Most már nem lesz ilyen, ha egyszer már megnyílt elõttetek a Szédült szántó teljes területe, akkor a szomszédok elvesztése esetén is megmaradnak a kigazolt területek.
Sikeres gazdálkodást kíván
a FARMERAMA csapat"
"Üdv Gazdák! Tisztelt Játékosok!
Megváltozott az Általános Üzleti Szabályzat és az Adatvédelmi Nyilatkozat.
Kérjük olvassátok el figyelmesen a dokumentumokat, amennyiben elfogadjátok azokat a bal oldali kis négyzetbe helyezett pipa után a "a tovább a játékhoz" gombra kattintva tudtok a felhasználói fiókotokba belépni. Több regisztrált farm esetén ezt a lépéssorozatot egyenként kell megtennetek."
innen
"Amennyiben egy játéknál megengedett, hogy egy Felhasználó több felhasználói fiókkal rendelkezzen, akkor ott nem lehet a két felhasználói fiók között semmilyen kapcsolat vagy interakció (szándékos segítségnyújtás, azaz „pushing” tilalom). Különösen tilos az egyik felhasználói fiókot elõnyszerzés céljára használni ugyanazon Felhasználó egy másik felhasználói fiókja számára, például azáltal, hogy a rendelkezésre álló tárgyakat vagy játékpénzösszeget áthelyezi a Felhasználó egyik fiókjából egy másik fiókjába egy játékon belül, vagy a Felhasználó egyik fiókján keresztül egy másik saját felhasználói fiókja ellen küzd.
"
Az esemény idõtartama:
2012.04.23-án, hétfõn 11:00 órától 2012.04.24, kedd 11:00 óráig.
Olyan boldog voltam 😊
vagy ezekbõl a cuccokból megint összejött pár játékosnak és próbálnak megszabadulni tõlük
na fejest ugrottam a bozótba...lopott ötlet, bocsi
mondjuk tessék egyelõre pletykaszinten kezelni:
ezt olvassátok csak
#1319. Hermész99 és #1320. - jancsiszeg - hsz-ai
mondjuk a mennyiségeket látva elég valószínûtlennek tûnik, talán pár nulla felesleges lehet
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
téma lezárva
Maxi ha gondolod, nyugodtan töröld ezt a színvonalas eszmecserét
Ha nem teszel megjegyzést (ami nem is az elsõ volt) biztos, hogy magamban tartom a véleményem.
Még egyszer elnézést mindenkitõl! További jó farmozást <#hamm>#hamm>
orvos látott-e már?<#hehe>#hehe>
ne fájjon a fejed, nincs regem az nlc-n - tudod az olvasás nem egyenlõ ezzel<#nevetes1>#nevetes1>
s ha nem mutogattál volna, talán még el is gondolkodtam volna egy bocsánatkérésen, de így...<#rolleyes>#rolleyes>
Ha ennyire problémád van az NLC színvonalával, akkor remélem veszed a fáradságot, és nem írogatsz a farmeramás fórumba a 600 nickeddel sem<#duhos2>#duhos2>
kalózpepi, enikõ...vagy ki is vagy te...... esetleg mindegyik <#mf1>#mf1>
Lehet ki van téve a kergekertben és azért nem teszi be.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A titokzatos facsemetékbõl is csak szarok lettek!<#violent>#violent>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.