Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZiasztok Farmerek!

Maximus a mili27-en bahamakon 20 lettem <#buck>

Ready Player One

Tetszik az új kinézet!<#felkialtas><#eljen>

Ready Player One

a csatnit akkor is tudod használni, ha nincs lekvárfõzõd

esetleg van még vmi kaja, ami a lekvárosoknak brutál elõnyt ad? <#boxer>
töröljék a fszomba a csatnit a játékból, vagy adjanak a pékeknek is valami hasonlót! <#boxer>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Alien69
THX, csatni kilõve, de mivel ez az event nem megy (pl hétvégén itthin se leszek, asszony nem viszi rendesen), ergo majd a köv résznél TALÁN lesz értelme, de infónak remek! <#idiota><#nyes>

Maximus4
Örülök,hogy ez nem csak nekem új😊
Töklekvár,csatni,szupertrágya,kacsakata és ananászos süti.

ananászos süti: +25% termény betakarításkor a szigeten 12 órán keresztül.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Alien69
De mé ott? <#vigyor5>

SHADOWEYES7
én így csinálom igaz 2-3 event óta 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Mind a kettõre igen😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SHADOWEYES7
2x2 kockával a szigeten gondoltad ugye?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Srácok, akkor a csatnit még töklekivel tudom hosszabbítani ugye?

Maximus4
Na,ma is tanultam valamit a játékról.Az eventet a szigeten kell kezdeni.Hogy ez nekem miért nem jutott eddig eszembe?Pedig mindent eszek amit ilyenkor lehet,kivéve csatnit.

Maximus4
Ne is mond.Én is kifogytam az állatokból teljesen,de nem tudom pótolni,mert nincs rá idõ😞
Ha még ezt a csatnis dolgot is elveszik,akkor még késõbb lesz kész egy event.

Alien69
Ráadásul a vega kosarat nem tudom megvenni. <#gunyos1> Ejnye.<#idiota>

Alien69
Jelenleg épp pl a napra forgó 22-23-24-rt van kint. Azé az nem rossz ár, szerintem. De, majd át nézem, illetve, az se baj, ha nem piacra termelek. Már alig van nyuszim, tehenem, röfim, meg ilyenek. Ha jön babyboom, nincs mit bummolnom. <#vigyor1>

<#duhos2>
Maximus4
Menj már,csak vicceltem!Nehogy megsértõdj nekem!Gyere játsz te is a farm mellett a fantasyramaval😊

szia
nem játszok <#duhos2>
ezt szeretem ,és már másfél éve küzdök legalább
a sok haszontalan miatt nem adom fel
csak leírtam mit gondolok errõl az eventrõl,de többet nem teszem
csak olvasni fogok <#wave>
bocs
Maximus4
Akkor játssz mással,mert itt nem lesz semmi hasznos😛

szép napot mindenkinek

semmi nem indul simán, mint mindig ,<#duhos2>
de most ez szerencsés volt 2x10 db-o t kaptam kezdésnek <#taps>

szerintem az eventben lévõ ajándékok már megint kacatok,tele a kertem <#boxer> ki tehetõs ajikkal
valami hasznosat szeretnék

Maximus4
Én csak azt kérdeztem,hogy mire érted a szana-széjjel keresést?Pont ezt akartam írni,hogy napraforgóval nem fogsz millákat kaszálni.

Alien69
Még a kérdést sem értem, sorry. Mit termelek? Tök mindegy. <#vigyor1> De nézd. Elsõ event rész, 950 napraforgó. Na, kell ehhez "fantázia"? Akko?<#nemtudom><#crazya>

Maximus4
És mit termelsz amit event alatt el is tudsz adni?

Alien69
Asszem lehet, ennek neki se állok. A beváltás nem változott, ergo semmi jót nem lehet beszerezni a zûd pontokért, és annyi beadni való van, hogy inkább termelek a piacra, és szana-széjjjel keresem magamat. <#wow1><#nevetes1>

Maximus4
Most már nekem is megvan.

grebber
Nekem van 10 el is ültettem 1 óra 26 múlva szedem is!
Elvileg ez is nagyon laza event lesz. Elõzõbe sokkal több kellett és az is meglett 2 nappal hamarabb itt azért lesz hosszabb csak mert 4,5 órás de szerintem simán meglesz!

Szerk: Mire leírtam volna kaptam még 10-et ! 😄

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
Elindult,de vetõmag most sincs😄
Múltkor mindenkit leugattak,hogy az elsõ körben nem lesz felröppenõ csak a másodikban.Most sincs.Komolyan mondom,röhögõgörcsöt kapok ezektõl :ASD?:S_D:A?

zmeor
nah ez amit nem fogok megcsinálni 😊

nincs mit megnyerni.. amit meg akartam a zöld pontokkal már megvan

leszarom a konfigod...

Maximus4
Ez sem lesz egy egyszerû menet.

A bannerba kicseréltem már az eventes linket a 2. körre!

Event 2. rész :
http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?t=53323

A növény érési ideje 4,5 óra . Lehet locsolni ha egy töklekvárt, kettõ aratáshoz akarunk felhasználni. 😞
Maximus4
Fogalmam sincs mikor lettem 3-as,de most van 14 ezer pontom és kell még 25 ezer,az rohadt sok😞

Én úgy szoktam csinálni , hogy csak töklekvárt termelek. Viszont a piacon mindig keresem a legolcsóbb lekváros cuccot ami jó ár/pont értéke van. Nálam ez az almalekvár. 8-900 -ért szokott lenni és 20 pontot ad. Megveszem és ezeket felhasználom a fejlesztésére. Így egy nap 100 pontot ad + a lekvárgyártásért is vagy 20-30 pontot.
Február végén lettem 3-as szintû , most 8960 pontom van.
Sok pénzel (ami nekem nincs) lehet nagyobb pontot adó terméket is venni , azzal lehet gyorsabban haladni.
Maximus4
Arra is ki kellene találni valamit.Vagy kibõvíteni vagy + terület a szigetes cuccoknak.

zmeor
én amugy nem csinálok meg minden eventet.

ha meg belekezdek valamelyikbe, akkor lekvárok nélkül és általában locsolás nélkül hacsak nincs éppen vetõgépem. Sokat lehet vele spórolni és nagyjából egál, a mostani eventet is így csinálom és 5/6 feladat megvan a 6. szintre nem maradt idõm.. annyit mondjuk nem is ért..

bahama meg... mire végre lesz licsim, addigra megõrülök.. most 22 vagyok ott és még kell 1,1M TP mire jön a 23..

leszarom a konfigod...

😊

"kár, hogy azokból a régi jó dolgokból..."😄DD

Maximus4
Nem sírdogálok,csak visszaemlékszem arra az idõre,amikor még gond nélkül tudtam pénzt csinálni a hódtáppal,de most már.......

hmmm..akkor ne sírdogálj😊
mit szóljak én a párszázezreimmel?😄

Maximus4
Én minden alkalommal trágyázok az eventek alatt,de pont tegnap gondoltam,hogy nem fogok többet.11 millám van.

trágyázol is? én csak locsolok, elég az
olyan drága a trágya eventekkor, hogy az megfizethetetlen

egyébként hány millád is van?😄

Maximus4
Én csak azért akarnám mielõbb elérni,hogy tudjak vele piacozni,mert eventek alatt egy csomót költök trágyára és nem tudom kompenzálni semmivel.

hát nekem fogalmam nincs, mikorra érek el odáig
annyi cukrom van, amivel a töklekit fenn tudom tartani - azzal meg nem igazán haladok
tölgyön is kiváltottam, amit lehetett, egyszerûen nem megy gyorsabban
de most egyébként is úgy vagyok vele, hogy nem érdekel túlzottan
tényleg csak nyomatják az egyhangú termeljkétnapalattszázezerújnövényt - eventeket
nagyon unalmas és elkedvetlenítõ

dettó, mint a valóság...adjáladjáladjál, de kevesebbet kapsz vagy legalábbis nem többet - na de elõbb-utóbb elfogy...akkor mibõl fogunk adni? és õk mibõl fognak kapni?
idáig nehéz végiggondolni?

Maximus4
Komolyan érdekelne milyen megoldással lehetne gyorsabban elérni a 4. szintet a mesterségekbe.Ahogy számolgattam a jelenlegi haladásommal kb. decemberre érem el,talán.

na vazze...akkor a következõ tízéves tervbõl nyugodtan kifelejthetem
meg ez a sziget is már...
tényleg végrendelkezni kell...de a köbükinek, mert max. õ tudja majd csak megcsinálni ezeket a dolgokat

Maximus4
Én azt olvastam,de lehet,hogy félreértelmeztem,hogy ha bevezetik a változást,akkor a csatnit eltolják az 5. szintre a lekvárfõzõben <#wow1>

hát tudod, kb. letojom az alacsonyabb szintûeket
mi is ott kezdtük, sõt amikor mi kezdtük, hol volt tényleg ennyi könnyítés a "kicsiknek"?
aki úgymond magas szinten van, az keményen megdolgozott érte, nem lopta, hát dolgozzon meg más is
miért is járna több annak, aki most regisztrált, mint egy már több, mint két éve játszónak?

lehet hülye ötlet, de hagyják meg a bónuszokat úgy, hogy azok használhassák korlátozás nélkül, akik elérték a hozzá szükséges szintet (mondjuk ehhez a lekvárfõzõben meg a pékségben sem ártana könnyíteni kicsit, mert a századik karácsony is eljön, mire egy-egy szintet tud lépni az ember), vagyis használhasson pl. csatnit az, aki már elõ is tudja állítani - bár ezzel magam ellen beszélek, de most jobb nem jut eszembe😊

a mostani eventhez, ill. a jutalmakhoz meg annyit: én úgy emlékszem, a pontokért azok a dolgok vehetõk meg, amik most fent vannak, ezeken már nem változtatnak
esetleg pár kitehetõ még jön majd

Maximus4
Persze,hogy nem kötelezõ részt venni minden eventben,de az ad valami pluszt a játékhoz,még akkor is ha a nyeremények enyhén szólva is nevetségesek.

ToCsEk
nem kötelezõ minden eventben részt venni, én sem tudom 100%ra megcsinálni de le se sz*rom, 10k mindenbõl? 😄 az kemény nekem 1500sincs meg..

amûgy az meg igaz hogy fossák az eventet de minek? régen alig volt havi 1-2 most meg fossák, jah hogy jah rájöttek hogy ebbõl van pénzük. OKAY <#falbav><#boxer>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Rákényszerítik az embereket a fizetésre.hmmm

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Én már vagy egy órája olvasgatom a hivatalost errõl a csatni eltörlésrõl és egyre jobban felidegelem magam.Iszonyat jó dolgokat írnak és persze mindenki ellenzi,de ahogy olvasom,már el van döntve,hogy így lesz,szóval kuss nekünk😞

Iszonyatosan idegesít ez az event dömping.Ráadásul most egyszerre kettõ is lesz!Mindenhol azt írják az okosok,hogy termelj meg mindent magad,ne piacozz!De kérdem én,hogy a francba,amikor esélyem sincs feltölteni a készleteimet.Örülök ha a 2,3,4 órás növényeket 10 ezer körül tudom tartani,nemhogy a 14,16 stb. növényeket.Tényleg valami olyasmi kellene,hogy havi 1,max. 2 event legyen.Ráadásul a gazdakörik is egyre nehezebbek.Pl. a gazda sorsa 5. szint,málna,árpa,rozs,tönkölybúza amik ugye nem rövid érésûek😞

És ha még ezt a csatnis dolgot is elveszik,rengetegen fogják abbahagyni a játékot,pedig a túlnyomó részük csak ezzel tudja teljesíteni idõbe az eventet.Nagyon sok jó ötlet van a hivatalosban,de magasról tojnak rá.

Nagyon kezd velük elszaladni a ló rossz irányba.Most hirtelen elkezdtek foglalkozni a kis szintûekkel?Tök mindegy mekkora szintû az ember,75,80,85,azért mindenki megdolgozott.Ki így,ki úgy.Régen nem volt tisztás,volt árvíz,esõ,gaztámadás hamarabb,és egy terület eltüntetéséért is fizetni kellett.Noé bárkája feladat?Az egy komoly vagyonba került,hogy teljesíteni lehessen.Régen nem volt kis szinten olyan,hogy naponta 1-2 szintet is lépjünk.

Ehhh...na mindegy,nem idegesítem magam tovább,abbahagynám a játékot,ha nem sajnálnám azt a rengeteg idõt amit eddig beleöltem😞

grebber
Úgy néz ki lassan fel kell adnom hogy minden eventet 100%-ra megcsináljak mert lassan a 0-val lesz egyenlõ a pénzem a töklekvárok miatt.

Next PC upgrade: 2022