Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maximus a mili27-en bahamakon 20 lettem <#buck>#buck>
Ready Player One
Ready Player One
töröljék a fszomba a csatnit a játékból, vagy adjanak a pékeknek is valami hasonlót! <#boxer>#boxer>
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Töklekvár,csatni,szupertrágya,kacsakata és ananászos süti.
ananászos süti: +25% termény betakarításkor a szigeten 12 órán keresztül.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ha még ezt a csatnis dolgot is elveszik,akkor még késõbb lesz kész egy event.
nem játszok <#duhos2>#duhos2>
ezt szeretem ,és már másfél éve küzdök legalább
a sok haszontalan miatt nem adom fel
csak leírtam mit gondolok errõl az eventrõl,de többet nem teszem
csak olvasni fogok <#wave>#wave>
bocs
semmi nem indul simán, mint mindig ,<#duhos2>#duhos2>
de most ez szerencsés volt 2x10 db-o t kaptam kezdésnek <#taps>#taps>
szerintem az eventben lévõ ajándékok már megint kacatok,tele a kertem <#boxer>#boxer> ki tehetõs ajikkal
valami hasznosat szeretnék
Elvileg ez is nagyon laza event lesz. Elõzõbe sokkal több kellett és az is meglett 2 nappal hamarabb itt azért lesz hosszabb csak mert 4,5 órás de szerintem simán meglesz!
Szerk: Mire leírtam volna kaptam még 10-et ! 😄
Next PC upgrade: 2022
Múltkor mindenkit leugattak,hogy az elsõ körben nem lesz felröppenõ csak a másodikban.Most sincs.Komolyan mondom,röhögõgörcsöt kapok ezektõl :ASD?:S_D:A?
nincs mit megnyerni.. amit meg akartam a zöld pontokkal már megvan
leszarom a konfigod...
A bannerba kicseréltem már az eventes linket a 2. körre!
http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?t=53323
A növény érési ideje 4,5 óra . Lehet locsolni ha egy töklekvárt, kettõ aratáshoz akarunk felhasználni. 😞
Február végén lettem 3-as szintû , most 8960 pontom van.
Sok pénzel (ami nekem nincs) lehet nagyobb pontot adó terméket is venni , azzal lehet gyorsabban haladni.
ha meg belekezdek valamelyikbe, akkor lekvárok nélkül és általában locsolás nélkül hacsak nincs éppen vetõgépem. Sokat lehet vele spórolni és nagyjából egál, a mostani eventet is így csinálom és 5/6 feladat megvan a 6. szintre nem maradt idõm.. annyit mondjuk nem is ért..
bahama meg... mire végre lesz licsim, addigra megõrülök.. most 22 vagyok ott és még kell 1,1M TP mire jön a 23..
leszarom a konfigod...
"kár, hogy azokból a régi jó dolgokból..."😄DD
mit szóljak én a párszázezreimmel?😄
olyan drága a trágya eventekkor, hogy az megfizethetetlen
egyébként hány millád is van?😄
annyi cukrom van, amivel a töklekit fenn tudom tartani - azzal meg nem igazán haladok
tölgyön is kiváltottam, amit lehetett, egyszerûen nem megy gyorsabban
de most egyébként is úgy vagyok vele, hogy nem érdekel túlzottan
tényleg csak nyomatják az egyhangú termeljkétnapalattszázezerújnövényt - eventeket
nagyon unalmas és elkedvetlenítõ
dettó, mint a valóság...adjáladjáladjál, de kevesebbet kapsz vagy legalábbis nem többet - na de elõbb-utóbb elfogy...akkor mibõl fogunk adni? és õk mibõl fognak kapni?
idáig nehéz végiggondolni?
meg ez a sziget is már...
tényleg végrendelkezni kell...de a köbükinek, mert max. õ tudja majd csak megcsinálni ezeket a dolgokat
mi is ott kezdtük, sõt amikor mi kezdtük, hol volt tényleg ennyi könnyítés a "kicsiknek"?
aki úgymond magas szinten van, az keményen megdolgozott érte, nem lopta, hát dolgozzon meg más is
miért is járna több annak, aki most regisztrált, mint egy már több, mint két éve játszónak?
lehet hülye ötlet, de hagyják meg a bónuszokat úgy, hogy azok használhassák korlátozás nélkül, akik elérték a hozzá szükséges szintet (mondjuk ehhez a lekvárfõzõben meg a pékségben sem ártana könnyíteni kicsit, mert a századik karácsony is eljön, mire egy-egy szintet tud lépni az ember), vagyis használhasson pl. csatnit az, aki már elõ is tudja állítani - bár ezzel magam ellen beszélek, de most jobb nem jut eszembe😊
a mostani eventhez, ill. a jutalmakhoz meg annyit: én úgy emlékszem, a pontokért azok a dolgok vehetõk meg, amik most fent vannak, ezeken már nem változtatnak
esetleg pár kitehetõ még jön majd
amûgy az meg igaz hogy fossák az eventet de minek? régen alig volt havi 1-2 most meg fossák, jah hogy jah rájöttek hogy ebbõl van pénzük. OKAY <#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Iszonyatosan idegesít ez az event dömping.Ráadásul most egyszerre kettõ is lesz!Mindenhol azt írják az okosok,hogy termelj meg mindent magad,ne piacozz!De kérdem én,hogy a francba,amikor esélyem sincs feltölteni a készleteimet.Örülök ha a 2,3,4 órás növényeket 10 ezer körül tudom tartani,nemhogy a 14,16 stb. növényeket.Tényleg valami olyasmi kellene,hogy havi 1,max. 2 event legyen.Ráadásul a gazdakörik is egyre nehezebbek.Pl. a gazda sorsa 5. szint,málna,árpa,rozs,tönkölybúza amik ugye nem rövid érésûek😞
És ha még ezt a csatnis dolgot is elveszik,rengetegen fogják abbahagyni a játékot,pedig a túlnyomó részük csak ezzel tudja teljesíteni idõbe az eventet.Nagyon sok jó ötlet van a hivatalosban,de magasról tojnak rá.
Nagyon kezd velük elszaladni a ló rossz irányba.Most hirtelen elkezdtek foglalkozni a kis szintûekkel?Tök mindegy mekkora szintû az ember,75,80,85,azért mindenki megdolgozott.Ki így,ki úgy.Régen nem volt tisztás,volt árvíz,esõ,gaztámadás hamarabb,és egy terület eltüntetéséért is fizetni kellett.Noé bárkája feladat?Az egy komoly vagyonba került,hogy teljesíteni lehessen.Régen nem volt kis szinten olyan,hogy naponta 1-2 szintet is lépjünk.
Ehhh...na mindegy,nem idegesítem magam tovább,abbahagynám a játékot,ha nem sajnálnám azt a rengeteg idõt amit eddig beleöltem😞