Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
Be yourself, no matter what they say...
Az event megvan, ezis...
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
leszarom a konfigod...
leszarom a konfigod...
csak a hülyének érte meg az állatrészes részét megcsinálni...csak ugye amit muszáj, az elsõt
de most komolyan:
25 szupertrágya, 5 csillag, 10800 csp -ért <#banplz>#banplz> és mit kell érte adni? egy halom állatot, ami épp horror áron megy a piacon..
ezek után nekem senki ne panaszkodjon, hogy nem megy a gazdaság, meg kevés a pénze 😄
leszarom a konfigod...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Rengeteg panasz érkezett a készítõk felé, hogy az aktuális akciók reklámjai sokak számára rendkívül zavaróak.
Ennek orvoslására a hírekhez kerülnek ezek be rendezett formában. A bevezetés pontos ideje még nem ismert.
http://farmerama.flexsnake.info/kukuriqcikkek/1016/A_zavaro_reklamok_/
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nah látod, ott majd lesz ám kaszálás <#taps>#taps>
leszarom a konfigod...
A mostani eventtel nincs sok bajom,csupán csak annyi,miért kell ezt 1 hónapon keresztül folyamatosan csinálni?Miért nem lehet köztük például 1 hét szünet?Ráadásul ma lesz még anyák napi event is!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Most pl nem adtak annyi zöld pontot, hogy egy sort kitegyek vele, majd talán a 3 . után esetleg sikerül.
Ez a játék tulhaladt a szépségen, az értelmes játékon, most,már szinte napomta 100x a pénzrõl szól.
Lehetne értelmesebben ezt tenni de most durván a pénzfejésrõl szól, nem csak 1xrûen hogy megéljenek, hanem ami belefér.
Amellett hogy van vagy 10 netes oldaluk.
A kis részekre meg tesznek.
Az oldal kidobja afelhasználót, bsak, a kilépés után ott a hulye reklámjuk,... nevetséges kis dolgok, mégis tesznek rá...
Pénz az ur.
1.- 2050 TP
2.- 1000 CSP
3.- 1000 TP
Bizonyos eventeknél rá lehet még rakni a megnyerhetõ cuccokat.Ilyen volt a húsvéti,gyorsabb óltermelés 5% 6 óránként.Aztán a legutolsónál pedig 500 CSP 16 óránként.A többit pedig megveheted FA-ért amik szintén nevetségesen kevés jutalmat adnak.
Összefoglalva,teljesen felesleges a paszuly szerintem😞
Valaki elmagyarázhatná, link küldés helyett..
leszarom a konfigod...
A paszulyon nem tudom kirakni a sort!!
BAxx
leszarom a konfigod...
Én az ilyen ültetõseket csak addig csinálom amíg megéri.. alapból ha az ajándékokat nézi nem éri meg végigcsinálni, szal nemtom minek erõltetitek.. most milesz õszintén ha végigviszed ezt a zöldes eventet? SEMMI! örülsz a matricának meg a béna kitehetõknek? mert mást nem kapsz érte.
én az elsõ 2-3 szintet megcsinálom kényelmesen mindenféle lekvár és 1x1 NÉLKÜL - vagyis behúzom azt a pár ingyencsillagot - és utána kalács.. keresem magam degeszre a töklekvárral. csinálom a rendes gazdaköriket. Aztán ha van nem ültetõs event akkor nyomom ezerrel azt.
leszarom a konfigod...
Most csinálom a rövid érésûeket, kihasználva a csatnit.
2 nap múlva lejár az aratógép is, event után pihi egy kicsit.
Next PC upgrade: 2022
Majd eztuán csak töklevvárral fogok azt az lejár lejár mégse 200ezer megy kárba bár ez a almás is már vagy 1,5 hónapja birja .
1x1-es földeket használok mindenütt töklekvárral..😊
Kicsit számolgattam,úgy néz ki nem lesz kész az event nekem napi 5 aratással😞
Falhoz kellene állítani mind?😄
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Mostanában kicsit hanyagoltam az írást a fórumba, de olvaslak titeket, ahogy idõm engedi. Maxi légy kedves és javíts ki, 83-as vagyok / 21-es bahama. Köszi szépen.
Ready Player One