Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Üdvözlet Gazdatársak!

A Zöld Hetek rendezvénysorozat elsõ része holnap, azaz május 10-én, délután 15 óra 30 perckor véget ér!

A lótuszok termesztésre figyeljetek oda, ne hagyjátok az utolsó pillanatra a befejezést.

Valamint itt jelentjük be, hogy a Zöld Hetek második része szintén holnap kezdõdik, vagyis május 10-én, várhatóan 15:30 és 16:00 óra közt valamikor.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zmeor
Eskü nem tudom.. csak csinálom amit mindenki...
Ültetek...csinálom a gazdaköri feladatokat..meg eventeket néha, amit megéri

xxl fák vannak kint meg 1-2 ól ami épp kell az adott feladathoz.. többi szántóföld.

inkább azt áruld el, hogy te miért lépsz ilyen lassan? 😄

leszarom a konfigod...

Maximus4
Lassan elárulhatnád,hogy a térdembe lépsz ilyen gyorsan szinteket😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zmeor
sztetek a Bölcs tölgy fog valamikor fejlõdni? Mert van 1042 csillagom... és nem tudom, hogy beváltsam-e egy két dologra..

leszarom a konfigod...

zmeor
nem akarlak elkeseríteni titeket, de sztem ugyanezek a nyeremények lesznek... hiszen már most ott vannak a feladatok helyei az eventben, + a nyeremények is.. olyan mint a vidámparknál

leszarom a konfigod...

Alien69
Az az 5 csillag vonz, bár annyit nem ér. Ja, és tévedtem, már MOST kész vagyok az eventel. <#vigyor1>

Maximus4
Semmit.Hagyd meg késõbbre a többi fordulóba hátha jobb nyeremények lesznek.

Maxi! Bahamán elértem a 20-as szintet.köszi

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Alien69
Én holnap kész leszek az eventel. Már csak aztatat nem tom, mit váltsak ki az 500 zöld pontból. <#vigyor2>

Maximus4
Persze,mert most mindenki becsokizott és ész nélkül vásárolják és eszik meg😄

Nem tudom néztétek e már a piacotokon, de nálam a csatni ára 10 perc alatt 120ezerrõl 200ezerre nõtt 😊 , és már csak 6 db van eladó.
Meg is kaptam a választ az utolsó hozzászólásomra 😊 :

"
Update:

A tervezett változtatás várhatóan 2012 június elején lép majd érvénybe.

Jelenleg nem minden felmerülõ kérdésetekre tudunk majd kielégítõ válaszokat adni ebben a témában. Azokat összegyûjtjük, és a lehetõ leghamarabb közzé tesszük.
"

Ez még érdekes:
"Jelenleg nem minden felmerülõ kérdésetekre tudunk majd kielégítõ válaszokat adni ebben a témában."
Ez kb azt jelenti , hogy fogalmunk sincs mit csinálunk, majd meglátjuk mi lesz 😊

Maximus4
Szerintem meg arra gondolnak,hogy fizessen egy rakat pénzt az új játékos zselécukorra és baromi 'gyorsan' érje el a 4. szintet a lekvárfõzõbe.Aztán persze küldjön egy sms-t is a pékség miatt,mert majd oda is bevezetnek csatnihoz hasonló dolgot,amihez szintén kell több 10 000 forint,hogy ott is elérje a kívánt szintet.Kivan ez találva.Ha üzleti szemszögbõl nézzük,ez a bahamás titokfa is akkor fogás volt,hogy az hihetetlen.Dõl a lé😊

Lehet szavazni errõl, egyelõre a "maradjon minden a régiben" vezet.
Kíváncsi leszek ha ez fog nyerni, mire hivatkoznak majd, mert szerintem úgyis bevezetik ezt.

" Célunk az, hogy egy esemény minden gazda számára – az 1. szinttõl a 99. szintig – izgalmas legyen és kihívást jelentsen."
Na persze, jön egy új játékos és egybõl dobálja majd a 100 ezreket csatnikra 😊

Gondolkoznak ezek ?
Maximus4
Ez várható volt,de azért menjenek a francba😄
Én ezt emelném ki a közleménybõl:
"nyilvánvalóvá vált, hogy ez a rendszer nem igazságos mindenki számára."

Mintha eddig bármikor is foglalkoztak volna mi igazságos és mi nem.Most jutott el a tudatukig,hogy ez egy legális bug és megpróbálják valahogy elsimítani.Inkább azzal kellene valamit kezdeniük például,hogy megpróbálják egy szintre hozni a pékséget a lekvárossal,mert aki anno pék lett,nem kicsit hátrányba van.Hol is az igazságosság?

grebber
Kamu! Mégtöbb almár répás szart kell venni elfogy a pénzed fizessél be sok sok eorót hogy legyen újra csp-d.
Szánalmas lehúzás.
Rájöttek hogy van aki 0 befizetett pénzzel is tud eventet teljesiteni így gyorsan vegyük ezt el!

Next PC upgrade: 2022

zmeor
idézet a fórumból 😄

""Az ötlet tökéletes, de esetleg lehetne olyat csinálni, hogy 500 vagy nem is, legyen inkább 1000 farmaranyért lehet kiváltani a lekvárok együttállását és ezzel még több pénz tudna beáramolni a bigpointhoz. Szerintem ez egy jó ötlet. Khm...

Komolyra fordítva, szinte egyáltalán nem érint, hogy mi áll együtt mivel. Veszek tök lekit és kész. Nem vagyok hajlandó több, mint 100k-t kidobni az ablakon a csatnira... szóval tõlem akár meg is változtathatjátok, hogy mi van.""

leszarom a konfigod...

http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showpost.php?p=3807694&postcount=77

Ezt olvassátok el , igencsak érdekes.

Kiemelnék egy részt :
" Ez az oka annak, hogy a gyorsítások rendszerét egy kicsit meg kell változtatnunk. Természetesen a legerõsebben ezt majd a répás-almás csatni esetében lehet érezni, mivel a csatni hatását ezután nem lehet majd töklekvárral meghosszabbítani. "

Na végre valami könnyebb feladat.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Anyák napi feladatsor:

A feladatok 2012. május 13. 14:00-kor jönnek. Íme a feladatsor, hogy tudjatok rá készülni!

Mint ahogy eddig is, a feladatokért most is járnak a csillagok az alábbiak szerint:
Minden ezüst feladat: 1 csillag
Minden arany feladat: 2 csillag
Minden gyémánt feladat: 3 csillag

1. feladat

Ezüst cél:
beadandó: 15.000 pajta értékben növények vagy állatok vagy fák termése
Jutalom: 2200 Tp 1100 Csp 3 bájital 1 szalontai sertés

Arany cél:
beadandó: 40.000 pajta értékben növények vagy állatok vagy fák termése
Jutalom: 3700 Tp 1800 Csp 6 bájital 2 szalontai sertés

Gyémánt cél:
beadandó: 100.000 pajta értékben növények vagy állatok vagy fák termése
Jutalom: 9000 Tp 4500 Csp 9 bájital 4 szalontai sertés

2. feladat

Ezüst cél:
beadandó: 40.000 pajta értékben állatok ( trópusi is lehet)
Jutalom: 6000 Tp 3000 Csp 5 szupertrágya

Arany cél:
beadandó: 110.000 pajta értékben állatok ( trópusi is lehet)
Jutalom: 10.000 Tp 5200 Csp 10 szupertrágya

Gyémánt cél:
beadandó: 185.000 pajta értékben állatok ( trópusi is lehet)
Jutalom: 11.000 Tp 5600 Csp 15 szupertrágya Anyáknapi matrica

3.feladat

Ezüst cél:
beadandó: 80.000 pajta értékben növények vagy fák termése (trópusi is lehet)
Jutalom: 12.000 Tp 6000 Csp 6 szupertáp

Arany cél:
beadandó: 175.000 pajta értékben növények vagy fák termése (trópusi is lehet)
Jutalom: 14.000 Tp 7100 Csp 12 szupertáp

Gyémánt cél:
beadandó: 275.000 pajta értékben növények vagy fák termése (trópusi is lehet)
Jutalom: 15.000 Tp 7500 Csp 18 szupertáp szív anyunak

4.feladat

Ezüst cél:
beadandó: 150.000 pajta értékben növények vagy állatok vagy fák termése (trópusi is lehet)
Jutalom: 22.000 Tp 9000 Csp 8 szupertáp 11.000 Bahamarama Tp

Arany cél:
beadandó: 325.000 pajta értékben növények vagy állatok vagy fák termése (trópusi is lehet)
Jutalom: 26.000 Tp 10.000 Csp 16 szupertáp 15.600 Bahamarama Tp

Gyémánt cél:
beadandó: 525.000 pajta értékben növények vagy állatok vagy fák termése (trópusi is lehet)
Jutalom: 30.000 Tp 12.000 Csp 24 szupertáp 18.000 Bahamarama Tp 5 csillag

Ha úgy döntötök, hogy további jutalmakat is szeretnétek, lehetõségetek van a korábban elvégzett gazdaköri feladatokat törölni.
A reset gomb segítségével 50 farmaranyért tehetitek ezt meg.

A nyeremények és tulajdonságai:
Az Anyák napi matrica csak dísz, megnyerése után a gyûjtõalbumban lesz megtalálható.

A szív anyunak kitehetõ ajándék.:

1x1 területet igényel.
10 óránként 232 Tp- vel gazdagítja a farmot.

Az esemény ideje alatt vásárolható lesz egy ajándékkosár, ami egy kódot tartalmaz. Amit felhasználhatunk a saját farmunkon, illetve ajándékozhatjuk a barátainknak is.

Ára: 10 Euró (több alkalommal is megvásárolható)

Tartalma:
- 200 órára a három segítõ munkás (arató, vetõ, állatgondozó)
- 100 szupertáp
- 200 szupertrágya
- 3 répás-almás csatni

http://farmerama.flexsnake.info/kukuriqcikkek/1006/Anyak_napi_feladatsor_/

Maximus4
A pofám leszakad😄

zmeor
Jah és Maxi 84-es lettem! 😄

Kérlek írd át, thx

leszarom a konfigod...

zmeor
mind1 😄 lényeg hogy jobb mint volt 😊

leszarom a konfigod...

Maximus4
Akár milyen brigád is a BP.,azért le a kalappal elõttük.Nézegetem az oldalukat és eszméletlen mennyi játékuk van már.Van focis játékuk,ez is gyönyörû,érdemes megnézni a videót róla.Hamarosan indul a jégkorszak online.Itt vannak kaland játékok,szóval nem pihennek ezek.Azon filózok,valamelyiket ki kellene próbálni😊

Maximus4
Ha tudsz rakjál be képet,mert nem értem😄

zmeor
ez: cserelista igénylése, ingyen farmarany stb..

most amugy jó mert nincs körben fehér.

viszont az van, hogyha lejjebb görgetek, akkor ami barna fa háttér elõtt van szöveg az sötétbarba, ami meg a zöldön az sötétzöld <#vigyor4><#vigyor4>

leszarom a konfigod...

Én ugyan még nem váltottam ba a Bölcs Tölgynél ezt a rúnát, viszont én is azt tapasztalom, hogy ahová kitettem a két szobrot, ott kevesebb felröppenõ tárgy jelenik meg.. (ugyanazon növény aratása esetén)
- Ezt a jelenséget akkor még nem tapasztaltam, amikor a kerge kertnél volt kinn, csak amikor szántóföldes területre tettem ki a szobrokat..-
jojo
Nekem special tetszik!!!!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

zsíírfeka lett! 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
Üdv Farmerek!

Sajnos a tegnapi nap során nem sikerült elindítani az anyák napi eventet.

A mai nap folyamán az a döntés született, hogy a következõ idõpontban kerül megrendezésre:

2012. május 13. 14:00

a zöld pontok állítólag kellenek majd a folytatáshoz
bár most is vannak dolgok, amiket meg lehet venni értük

grebber
Na kész az event!

Kérdéseim:

A következõ körbe új növényt kell majd ültetni ? (gondolom igen)
A zöld pontokért kapható kitehetõ tárgyakról van valami leírás mi mennyit ad?
Anyukám beváltotta a fán a 300 csillagos szobros izét hozzáadta a régi szobrokat mi a következõ lépés ? Vagy csak ennyi kész nem kell mást csinálni vele? Mert mondta kevesebb felröppenõ cucc van mint elõtte volt.

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
Köszi,neked is😊Akkor ez marad😄

wow micsoda design<#guluszem1>

nagyon jó...gratula!<#taps>

Maximus4
<#wave>

szép napot

nagyon jó lett 😊)
Maximus4
Alsó menüsor?Melyik?

zmeor
jó ez, csak egy kérésem lenne, hogy ha lehet, akkor legyen kicsit nagyobb a hátsó kép, mert nekem fehér körben meg alul.

jah és még szebb lenne, ha az alsó menüsornak a keretszíne mondjuk fekete lenne, és akkor adna neki egy szép keretet... meg elválasztódna a kommentektõl!

De összességben tetszik, maradjon! szal 4:0 😄

leszarom a konfigod...

Maximus4
Eddig 3:0 😄

SHADOWEYES7
jó ez <#eljen>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Szerintem is ez király! Maradjon ez!😊

We will never forget! WTC

Nekem tetszik az új dizájn!<#eljen>

Maximus4
Mint látjátok csináltam egy új dizájnt.Az lenne a kérdésem azoktól akik használják,maradjon ez vagy rakjam vissza a régit?

DD.Micsoda veszteség...

Maximus4
Az Anyák Napi event technikai okok miatt elhalasztva. Holnap kapunk pontos értesítést a továbbiakról.

Nagyon sajnáljuk kedves gazdatársaim, hiszen mi magunk is nagyon vártuk az eseményt.

Még Spanyolországban és Portugáliában sem indult el az anyák napja event..
Egyes feltételezések szerint csak május 13-án lesz megtartva itt is, mint amikor Németországban..
Forrás: Farmerama pletykafészek topic
Maximus4
Az event indulásáról, és a késés okairól továbbra sem tudunk semmit. Ha bármilyen információt kapunk, azonnal közzétesszük. Csak türelmet tudunk kérni

Az biztos, hogy a kései kezdés miatt a végét is ki fogják tolni. Megrövidítve nem leszünk.

Igen.

Ready Player One

Oké, akkor ezek szerint megint türelmeseknek kell lennünk..