23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Persze,főleg,hogy ez még csak pletyka szinten megy.Én akkor kapok agybajt,ha tényleg ez a kettő kell majd és fajtánként 20 ezer körül kell beadni:(
    Azt is olvastam,hogy 2 féle felröppenő is lesz,
  • Gólya #19132
    azért szerintem nem árt egy keveset tartalékolni - nem lehet ezeknél már semmit sem tudni

milyen jó, hogy mindig a végére hagyom a "beadásokat", amikor már minden megvan hozzá - már ezzel is bajok vannak...
  • Maximus4
    A 2. körben valószínűleg nem kell köles,hanem bambusz és réti perje.
  • Maximus4
    Hétfőn lesz bónuszkód 50 ezer értékű gyümölcs :O
  • Gólya #19129
    inkább ez:)
  • ACE
    Akciós munkások
  • ACE
    Akciós munkások:
    http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showpost.php?p=3958827&postcount=18
  • Maximus4
    Én még nem adtam be semmit sehova.Azt hittem,hogy annyi hiányzik neked csak az összeshez:)
  • ACE
    Az összes megcsinálása után járó 5 csillag azért hívogató, és elég sok XP-t is ad... Ami tudom bizonyos szinten már édeskevés... Én most nyomatom a 60% XP, 50% só, 50% cukor, +2 termést már egy ideje, és sokkal jobban nem fejlődök...
  • zmeor
    ne csinálj hülyeséget :D

van 1 ami nem ad ajándéktárgyat csak valami potom pénzt meg kacsakata szarjait.. ne legyél 'hülye' 200 mezt ezért beadni
  • Maximus4
    Nekem az a gyanúm,hogy továbbra is fog kelleni a köles,mert kénytelen leszel a felröppenők miatt mást ültetni,hogy meglegyen.Így viszont majdnem nulláról kell kezdeni ültetni a későbbi körökben a kölest.Ki van ez találva:(

#19122: én nem tudom,hogy a rákba csinálod,de nekem még kell 450 mez és 10 ezer köles :O
  • zmeor
    már csak az egyik helyre kell beadnom cuccost... utána ültetek egy hosszú érésűt, hogy a hiányzó 200 mez is meglegyen.

• grebber
    A szaros felröppenökön múlik megint az event :(
  • Maximus4
    Szerintem meg teljesen mindegy mit tesznek be,mert úgy is pénzre megy ki az egész,hogy valamennyi euróért válthatod csak ki őket:(
  • Gólya #19119
    szépségszalon? a marháknak?
    kérném azt a főbelövős smileyt!

Riska mikorra kap időpontot? összevissza áll a tőgye...Kucu néninek visszafelé kunkorodik a farka...Mekk Elek szakálla hullani kezdett...

de nagy a Jóisten állatkertje...
  • zmeor
    A virágkötészetre még azt mondom oké, mert a sok virág ami bent van valamire kell.

Viszont a szépségszalon sztem faszság úgy ahogy van....

inkább valami hentes üzemet raknának be. Kolbász, párizsi, szalámi, sonka készítésre állatokból.

• zmeor
    jó sokat játszottunk már és rendeltünk is sok fát, és basztak eddig beválasztani :D
  • Maximus4
    Oda beválasztanak,ha sokat játszol és ami a lényeg,rendelsz sok FA-t!
  • grebber
    Mi ez a club? Fizetős?
  • Maximus4
    Exkluzív előzetes hír csak a TOP GAMERS CLUB tagjai számára! Ma bemutatjuk Neked pár előzetes képen, milyen három vadonatúj mesterség érkezik a játékba.

Elsőként a kertész mesterség áll majd rendelkezésre. Egy csomó féle virágcsokrot és asztaldíszt köthetsz majd - amelyekkel természetesen szép bónuszokat szerezhetsz.
    (Kerülnek be új növények is)

Amire szűkség lesz: Orgona,az új növények,Nárcisz,Liliom, és szerszámok (minimális mennyiségbe !)
    Idő: feltehetően hónap vége.

Főleg a tapasztaltabb játékosok nagy örömére kicsivel később érkezik két vadonatúj játékmechanika is, amely ezelőtt soha nem állt rendelkezésre a játékban:

A szépségszalonban végre kipihenhetik magukat az állataid, és frissítő uborkapakolástól kezdve a könnyű gyümölcskoktélokig élvezhetik a kényeztetést.

(Még nincs eléggé biztos forrásom ezért nem osztom meg ! különböző krémek összetevőire lesz szükség Bahamás dolgoknak lesz nagyobb szerepe)

Az alkimista pedig a mágikus erejét használja majd. Kis segítőtársai, a manók osztják szét elixírjét a földjeiden. Minél több kis manó áll a rendelkezésére, annál hatékonyabbak lesznek ezek a keverékek!

(Szintén nincs eléggé biztos és pontos információim, ami elég valószínű, hogy lesz hozzá gazdaköri feladat sor !)
  • Maximus4
    Én inkább termelem tovább,mint,hogy pofára essek.De most tuti nem fog kelleni:D
  • zmeor
    jaja ezt tényleg kéne tudni. meg ha nem is 2. ban, harmadik körben visszatér az első kettő növénye... mint legutóbb
  • Maximus4
    Jó lenne tudni,hogy kell-e még köles a többi fordulóba is,mert nem akarok úgy járni mint múltkor,hogy jóval előbb befejeztem az eventet,aztán hanyagoltam az aktuális növényt.
  • grebber
    De aki arató/vető géppel arcozik az nem ér. Only handmunka az az igazi farmer.
  • Maximus4
    A fáimat én sosem szedem le,semmilyen event kedvéért.Most arattam és 1581 szedek le egy alkalommal.
  • zmeor
    nekem is ez az elso csatnival és 1x1, de sok XXL-fát nem szedtem le..
    eléggé le vagyok így maradva :(
  • SHADOWEYES7
    aratás után 6889 van most és el is van vetve
  • Maximus4
    Rendes farm
    Szédült
    Tisztás
    Sziget
  • grebber
    Nekem annyi terület van hogy egy kör kb 1800 termést hoz.A többi hely kell a malacoknak amiböl a töklekvárt tudom finanszirozni.
  • Gólya #19104
    ki mekkora területet vetett be a cél érdekében?
  • Maximus4
    4829,akkor nem vagyok annyira lemaradva.Csak azért érdekelt,mert ez az első event amit csatnival és a szigeten kezdtem.
  • Gólya #19102
    és neked?
  • Gólya #19101
    5185 a pajtában, egy és háromnegyed óra múlva aratok újra

• SHADOWEYES7
    én nem adtam be

idáig ennyi gyűlt össze40 perc múlva aratok
  • SHADOWEYES7
    4897 a többi beültetve
  • Maximus4
    És adtál már be?Az érdekel,hogy indulás óta ki mennyit szedett össze.
  • zmeor
    4000 és a többi ültetve
  • grebber
    Nekem 2617 a többi el van ültetve.
  • Maximus4
    Pusztán kíváncsiságból,kinek mennyi kölese van?
  • SHADOWEYES7
    kitöröltem mindent és úgy próbáltam

nyilván nincs meg minden része neki