23542
-
#19133 Persze,főleg,hogy ez még csak pletyka szinten megy.Én akkor kapok agybajt,ha tényleg ez a kettő kell majd és fajtánként 20 ezer körül kell beadni:(
Azt is olvastam,hogy 2 féle felröppenő is lesz, -
Gólya #19132 azért szerintem nem árt egy keveset tartalékolni - nem lehet ezeknél már semmit sem tudni
milyen jó, hogy mindig a végére hagyom a "beadásokat", amikor már minden megvan hozzá - már ezzel is bajok vannak... -
#19131 A 2. körben valószínűleg nem kell köles,hanem bambusz és réti perje. -
#19130 Hétfőn lesz bónuszkód 50 ezer értékű gyümölcs :O -
Gólya #19129 inkább ez:)
-
ACE #19128 Akciós munkások -
ACE #19127 Akciós munkások:
http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showpost.php?p=3958827&postcount=18 -
#19126 Én még nem adtam be semmit sehova.Azt hittem,hogy annyi hiányzik neked csak az összeshez:) -
ACE #19125 Az összes megcsinálása után járó 5 csillag azért hívogató, és elég sok XP-t is ad... Ami tudom bizonyos szinten már édeskevés... Én most nyomatom a 60% XP, 50% só, 50% cukor, +2 termést már egy ideje, és sokkal jobban nem fejlődök... -
#19124 ne csinálj hülyeséget :D
van 1 ami nem ad ajándéktárgyat csak valami potom pénzt meg kacsakata szarjait.. ne legyél 'hülye' 200 mezt ezért beadni -
#19123 Nekem az a gyanúm,hogy továbbra is fog kelleni a köles,mert kénytelen leszel a felröppenők miatt mást ültetni,hogy meglegyen.Így viszont majdnem nulláról kell kezdeni ültetni a későbbi körökben a kölest.Ki van ez találva:(
#19122: én nem tudom,hogy a rákba csinálod,de nekem még kell 450 mez és 10 ezer köles :O -
#19122 már csak az egyik helyre kell beadnom cuccost... utána ültetek egy hosszú érésűt, hogy a hiányzó 200 mez is meglegyen.
-
#19121 A szaros felröppenökön múlik megint az event :(
-
#19120 Szerintem meg teljesen mindegy mit tesznek be,mert úgy is pénzre megy ki az egész,hogy valamennyi euróért válthatod csak ki őket:( -
Gólya #19119 szépségszalon? a marháknak?
kérném azt a főbelövős smileyt!
Riska mikorra kap időpontot? összevissza áll a tőgye...Kucu néninek visszafelé kunkorodik a farka...Mekk Elek szakálla hullani kezdett...
de nagy a Jóisten állatkertje... -
#19118 A virágkötészetre még azt mondom oké, mert a sok virág ami bent van valamire kell.
Viszont a szépségszalon sztem faszság úgy ahogy van....
inkább valami hentes üzemet raknának be. Kolbász, párizsi, szalámi, sonka készítésre állatokból.
-
#19117 jó sokat játszottunk már és rendeltünk is sok fát, és basztak eddig beválasztani :D -
#19116 Oda beválasztanak,ha sokat játszol és ami a lényeg,rendelsz sok FA-t! -
#19115 Mi ez a club? Fizetős? -
#19114 Exkluzív előzetes hír csak a TOP GAMERS CLUB tagjai számára! Ma bemutatjuk Neked pár előzetes képen, milyen három vadonatúj mesterség érkezik a játékba.
Elsőként a kertész mesterség áll majd rendelkezésre. Egy csomó féle virágcsokrot és asztaldíszt köthetsz majd - amelyekkel természetesen szép bónuszokat szerezhetsz.
(Kerülnek be új növények is)
Amire szűkség lesz: Orgona,az új növények,Nárcisz,Liliom, és szerszámok (minimális mennyiségbe !)
Idő: feltehetően hónap vége.
Főleg a tapasztaltabb játékosok nagy örömére kicsivel később érkezik két vadonatúj játékmechanika is, amely ezelőtt soha nem állt rendelkezésre a játékban:
A szépségszalonban végre kipihenhetik magukat az állataid, és frissítő uborkapakolástól kezdve a könnyű gyümölcskoktélokig élvezhetik a kényeztetést.
(Még nincs eléggé biztos forrásom ezért nem osztom meg ! különböző krémek összetevőire lesz szükség Bahamás dolgoknak lesz nagyobb szerepe)
Az alkimista pedig a mágikus erejét használja majd. Kis segítőtársai, a manók osztják szét elixírjét a földjeiden. Minél több kis manó áll a rendelkezésére, annál hatékonyabbak lesznek ezek a keverékek!
(Szintén nincs eléggé biztos és pontos információim, ami elég valószínű, hogy lesz hozzá gazdaköri feladat sor !) -
#19113 Én inkább termelem tovább,mint,hogy pofára essek.De most tuti nem fog kelleni:D -
#19112 jaja ezt tényleg kéne tudni. meg ha nem is 2. ban, harmadik körben visszatér az első kettő növénye... mint legutóbb -
#19111 Jó lenne tudni,hogy kell-e még köles a többi fordulóba is,mert nem akarok úgy járni mint múltkor,hogy jóval előbb befejeztem az eventet,aztán hanyagoltam az aktuális növényt. -
#19110 De aki arató/vető géppel arcozik az nem ér. Only handmunka az az igazi farmer. -
#19109 A fáimat én sosem szedem le,semmilyen event kedvéért.Most arattam és 1581 szedek le egy alkalommal. -
#19108 nekem is ez az elso csatnival és 1x1, de sok XXL-fát nem szedtem le..
eléggé le vagyok így maradva :( -
#19107 aratás után 6889 van most és el is van vetve -
#19106 Rendes farm
Szédült
Tisztás
Sziget -
#19105 Nekem annyi terület van hogy egy kör kb 1800 termést hoz.A többi hely kell a malacoknak amiböl a töklekvárt tudom finanszirozni. -
Gólya #19104 ki mekkora területet vetett be a cél érdekében? -
#19103 4829,akkor nem vagyok annyira lemaradva.Csak azért érdekelt,mert ez az első event amit csatnival és a szigeten kezdtem. -
Gólya #19102 és neked? -
Gólya #19101 5185 a pajtában, egy és háromnegyed óra múlva aratok újra
-
#19100 én nem adtam be
idáig ennyi gyűlt össze40 perc múlva aratok -
#19099 4897 a többi beültetve -
#19098 És adtál már be?Az érdekel,hogy indulás óta ki mennyit szedett össze. -
#19097 4000 és a többi ültetve -
#19096 Nekem 2617 a többi el van ültetve. -
#19095 Pusztán kíváncsiságból,kinek mennyi kölese van? -
#19094 kitöröltem mindent és úgy próbáltam
nyilván nincs meg minden része neki