Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Bakker!Hogy néz ki a város?Erre most megint nagy szükség volt😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nálam sincs . ??? valamit tudnak 😊
Maximus4
Nincs kecsketej a piacon,wtf?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Mit árulsz a piacon?

zmeor

leszarom a konfigod...

zmeor

leszarom a konfigod...

Maximus4
Nálam már mûködik.

Elkezdõdött ? Mert nálam még tart a régi, de az új is elindult. Vagy ez is csak bug ?
grebber
Bár mondjuk az elsõ kettõ bal oldali résznél a két növény beadás az pitének hangzik.
Van egy érzésem hogy csak a felröppenõkkel lesz a gond szokás szerint!

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
Üdv a klubban😄 Én tegnap reggel óta a készleteimet próbálom szinten tartani😞

Már volt róla szó hogy idén bõvitik a Bahamát,Szóval kitartást!<#vigyor4>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

grebber
O fuck ha tudom hogy kell kamilla nem állok le az ültetéssel.

Maximus4
<#worship>

zmeor
Egy világ omlott össze bennem, azt hittem, hogy 23-tól van Licsi... francba tényleg örökkévalóság lesz ez.

leszarom a konfigod...

http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?t=53507

Be yourself, no matter what they say...

Maximus4
Hol?

A hivatalosban már ott az ismertetõje az event harmadik részének.

Be yourself, no matter what they say...

Koszi az igen az meg jo messze van
Maximus4
Ne is mondd!Én most értem el az anyák napi eventtel a 22-est,de tényleg évek kellenek hozzá,hogy elérjem😄

Atyaég! Ahhoz hány év játék kell? 20-at alig akarja elérni... 😄

steam, origin: ACE_hun

Maximus4
Szia!

24.

Sziasztok a licsit hanyas szintnel lessz elerheto?
az a neve, hogy ÓL 😊 bár én értettem 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Lehet rosszul fogalmaztam, szóval ha már nézted a gazdakörben a feladatokat, akkor ott van olyan hogy rendkívül rövid idõ alatt kell megtermelni nagyon sok állatot. Na ilyen állatos farmra gondoltam, fingom nincs hogy hívják a játékban.

???
milyen farmok vannak még?

Nekem tenyésztõ meg gyümölcs megvan a 15/15. Én azt annak idején úgy csináltam meg hogy fillérekért lehetett kapni a bedobáláshoz viszont drága fatermésû gyümiket piacon, ugyanígy csináltam az állatokkal. A noé bárka is kész van nekem, majdnem minden farmból 24 db van nekem 😄

zmeor
tenyésztõk versenye meg ki van zárva... 18000 db strucc vagy hód szintû kellene hozzá.. nincs is annyi a piacon hogy megvegyem, pláne ha ki kell termelni.. felejtõs.

leszarom a konfigod...

zmeor
jah tenyészekbõl nekem is csak kb az elsõ 4 állatig megy utána már inkább adom el..

leszarom a konfigod...

Tenyészállatokból csak az egyszerûeket csinálom meg , nem éri meg a magasabb szintûeket leadni.
Pl a varázsnyúlból beadsz egyet, ad 1 csillagot 15ezer TP-t meg 10 bájitalt , viszont 600000-be kerül.
Inkább eladom.
Ha nincs kész akkor nincs.

Nekem sok gazdaköri feladat nincs még kész, szép lassan csinálom. Igaz még csak 9 hónapja játszom .
zmeor
nekem rengeteg nincs meg...

a két új, bahamás és gazdasorsa, valamint egyik tenyésztõs se, heloween-es, mûzlifaló licsi miatt, meg a trópusi buli szintén emiatt, + a tenyésztõk versenye is csak 14/15 -nél áll, meg a noé bárkája csak 3/12-nél

leszarom a konfigod...

Egy idõben úgy gondoltam be tudom fejezni az összeset, hogy majd mindig egyre kelljen koncentrálni, de amióta bejöttek ezek a tenyészállatok, reménytelennek tûnik...

És melyik Gazdakör nincs meg nektek?

Maximus4
Én sem költök töklekvárra soha,bár egyre nehezebben tudom fenntartani a készletem.

zmeor
én meg azzal, hogy nem költök töklekvárra és más dolgokra... 😊

meg azzal, hogy régen sok terményem volt...meg tenyésztések...meg stb.. összejött ha ésszel csinálod.

leszarom a konfigod...

Maximus4
Én anno a hódtáppal😊

És honnan szedtetek össze ennyi pénzt, ha szabad kérdeznem?

Maximus4
Nekem is az a kedvenc színem,csak gondoltam az nem megy a topik hangulatához,de átraktam kékre😊

Alien69
Nem tom másnál hogy van, nálam pirossal írja ki a rendszer, mennyi olvasatlan üzi van az adott fórumoknál. Ergo, ha barna a farmerama, észre se veszem. Speciel mondjuk kék színnel jobban örülnék. <#worship>

ja értem
nekem nincs kedvenc - bocs
csak egyszerûen ez a topic van elmentve a könyvjelzõk közé (meg a tündés<#smile>)

Maximus4
A kedvencek közt a topik ki lett emelve,színnel is és elsõ helyre került a játékosok fórumába a kedvenc listádnál😊

??
mit kéne látni?
vegyek föl még egy szemüveget?

zmeor
sztem ez a jó amikor állandóan változik <#banplz>

leszarom a konfigod...

Maximus4
Ja,ezt most szúrtam ki,hogy is kell,csak még nem találtam meg a jó színt😛

zmeor
milyen kis színváltósak lettünk Maxi

leszarom a konfigod...

grebber
Utána számoltam még igy is megéri kattingatni!
A nagy földet néztem:

2x2-esbõl elfér 44db terület amibõ töklekvárral lesz 264 db termés
1x1-esbõl elfér (nálam mert vannak fák) 176 db amibõl töklekvárral lesz 528 db termés

Maximus4
😄

Én meg jól elszámoltam magam,hogy nem leszek kész az eventtel😊Reggelre meglesz😊

grebber
LOL mivel hagytam lejáratni a az almás répás csatnit csak simán töklekvárral kattingatva az 1x1-es területet jöttem rá így már nem olyan vagy vagy csak nemtudok számolni?

Ha pl van 10 magom akkor 2x2-es területnél ugye 10 magból töklekvárral lesz 60db de 1x1-esnél meg csak 30. Én meg kattingatom másfél napja 😞

jojo
Mikor 80 csp a trágy, én akkor is meg tudjam venni, meg amire kell meglegyen.
Ha van, az nem baj de ha nincs, úgy gáz.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

zmeor
erre pl jó a 11 millió 😊 hogy a tenyészállatokat megvedd 😊

leszarom a konfigod...