Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Banner alatt van az aktuális event link,de csak neked😊
2x kapjuk ezt:

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
retró hódvár
bagolyvár
pillangó
mormota
retro lóistálló
mókus
2 mormota
bagolyvár
denevér
rodeó ranch
mókus
Next PC upgrade: 2022
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
<#puszi>#puszi>
kaptál már tõlem oxigént? tegnap este küldtem az elsõt, ma reggel a másodikat...
Igaz még van 3 nap ahol ha hasszú idejüt ültetek jöhetnek még de szerintem a másik 500 esélytelen hogy meglegyen 😞
Arra pedig ne sírjanak, hogy anyagi gondok miatt nem megy a játék, mert akkor meg tegyék az egészet fizetõssé és el van felejtve.
Arról ne is beszéljünk, hogy amikor még én kezdtem másfél éve, alig lehetett fejlõdni szintet, aztán aki most elkezdi, az pillanatokon belül 80 as szinten van. Mi ez ha nem igazságtalanság? Igenis tegyék a sok TP-t adó eventet szintfüggõvé, pl 60-70-es szint minimum. mert így naponta lehet fejlõdni. Jaaa? nem teszik? Miért is nem? azért hogy mindenki részt tudjon benne venni. és minél több FA-t vegyenek. AKÁR VÉLETLENÜL is. Szóval engem nem kell kábítani az ingyenességgel. A játék kõ keményen fizetõs. Aki nem fizet az úgy játszik mint egy demoban.
leszarom a konfigod...
viszont azt is illik figyelembe venni a fejlesztõknek, hogy nem kevesen komoly pénzeket fektettek és fektetnek továbbra is a játékba - ezért viszont illene "normális" mûködést biztosítani
ez az ajándék-dolog nem tartozik már a normális kategóriába, ui. nem tegnap kezdõdött, hanem már több napja, sõt lassan hetekrõl lehet beszélni, ahogy a többiek panaszait olvasgatom
tudod az, hogy ingyenes, nem jelenti azt, hogy bármilyen vacakkal meg kellene elégedni
azt is tudom, hogy nem kötelezõ játszani
DE!
ha már egyszer kint van egy játék, ami több, mint két éve megy, talán annyi elvárható, hogy egy ilyen minimális dolog mûködjön
csak tudod, miközben belehalnak a szépségbe, hogy milyen design-t csináljanak, nem figyelnek a mûködésre - és a gond itt kezdõdik
steam, origin: ACE_hun
ettõl még vígan borogatok, mert az ajándékküldés/fogadás eleve az ingyenes részhez tartozik, ezért senkinek nem kell fizetni semmit
ez nem úgy van számon tartva a játékban, mint...csak hirtelen példa a gépek vásárlása, plusz csomagok az eventeknél, szupertáp/trágya vásárlás
steam, origin: ACE_hun
rohadtul nem bír eszükbe jutni, hogy esetleg náluk lehet valami gubanc...jobban esik a lelküknek, ha minket csesztetnek mindenért
inkább ezekkel foglalkoznának, mint a sok értelmetlen újítgatással (nekem pl. nagyon nem tetszik az új belépõ képernyõ sem...jobban bejött az integetõ kakas vagy tyúk, mint ez a bájolgó disznó premier planban😄)
ma viszont elbénáztam...már csak a kisfarmoknál jutott eszembe, hogy a naplóban esetleg rögzíti az ajándékküldést is és lefotózom...persze mire visszamentem a rendes farmra, már az ajándékküldés törölve lett, csak a felreppenõk voltak meg
de ezentúl minden áldott nap rögtön az ajándékküldés után fotózok és utána megyek a hivatalosra
nénikéjük...az a drága jó moszkvai....
de ha elkezdik a sütizést meg a cc-zést, rájuk borítom az asztalt, az tuti
csak azért kérdem, mert nem is tudom már mióta nem kapok ajándékot szinte senkitõl😞
ezek szerint amit én küldök, az sem ér oda sehova😞
ti megkapjátok az ajándékaimat?
értem itt a zöld hetes részt. Csak akkor szoroz 75 TP x szint, ha az összes megvehetõ kis ajándékot megveszem zöld pontért? Mi van ha csak a fele van meg?
leszarom a konfigod...
250 termény alatt nincs egyedül csak a szarvasgomba van mert azzal tartom fent a töklekvárokat különben 0 pénzem lenne + darabolt fa mert azt adogatom be meg nincs hozzá csak 3 ólam.
Nemrég valaki megunhatta a játékot mert mindent eladott szinte nulláért, egy csomó mindent sikerült tõle megvenni.
Pl. 322 darab angóra gyapjút 25/darab áron, az össz 8050 pengõ volt. Errõl sikerült még képet is csinálni 😊
Company of Heroes
Company of Heroes
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
leszarom a konfigod...
már korábban is volt, de most felvittem a készletem 720 db-ra.
leszarom a konfigod...