Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Szemed alá naplementét😛
Banner alatt van az aktuális event link,de csak neked😊

2x kapjuk ezt:

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SHADOWEYES7
Ha a közös feladat kész akkor mit kapunk?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Burzsuj! <#puszis><#duhos2>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Én még 6-ot😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SHADOWEYES7
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vettem még 4 -et. <#bdead><#banplz><#fogmosas>

SHADOWEYES7
6-ból😞

retró hódvár
bagolyvár
pillangó
mormota
retro lóistálló
mókus

Maximus4
6 ólból ezek lettek😞

2 mormota
bagolyvár
denevér
rodeó ranch
mókus

grebber
Hát ha ugyanolyan jól adja a levegõt mint ma reggel akkor még 2 nap van 2*165 + napközbe pár db lehet hogy meglesz a másik 500 is!

Next PC upgrade: 2022

Ja már megvan.hülye vagyok.Összekevertem a tenyésztéssel.DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Próbáld meg lerakni õket és 5 óra múlva ránézni😛

Mit kell csinálni a titokzatos tenyésztésnél? Vettem 3-at.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SHADOWEYES7
nekem tuti nem lesz meg az 1000 oxigén 😞

grebber
Valahogy nem érint kb fél éve nincs FA-am!

akkor csak haladunk lassan😊

Maximus4
Igen.

...csak...

<#puszi>

kaptál már tõlem oxigént? tegnap este küldtem az elsõt, ma reggel a másodikat...

Maximus4
De a jó édes anyjukat már tényleg!Mi a francért nem lehet ezeket event utánra rakni?Miért kell több dolgot egyszerre futtatni,hogy több legyen a hibalehetõség?

Maximus4
Nekem a levendulás már kész van,kamillából még 3500,oxingénbõl 430 kell😞

grebber
Növények estére meglesznek de levegõ még 1 beadásához sincs meg 😞

Igaz még van 3 nap ahol ha hasszú idejüt ültetek jöhetnek még de szerintem a másik 500 esélytelen hogy meglegyen 😞

zmeor
az egy dolog, hogy ingyenes, viszont ott húzzák le az embert ahogy lehet. Én már úgy csinálom hogy belépek a farmra, majd elkezdek szörfözgetni a neten, és késõbb visszanézek amikor már az összes felugró szarság "mi a hézag hapsikám" meg a többi szarság megjelent és egyben be tudom õket csukni. Mert aratni azt nem lehet a sok próbálkozástól.
Arra pedig ne sírjanak, hogy anyagi gondok miatt nem megy a játék, mert akkor meg tegyék az egészet fizetõssé és el van felejtve.

Arról ne is beszéljünk, hogy amikor még én kezdtem másfél éve, alig lehetett fejlõdni szintet, aztán aki most elkezdi, az pillanatokon belül 80 as szinten van. Mi ez ha nem igazságtalanság? Igenis tegyék a sok TP-t adó eventet szintfüggõvé, pl 60-70-es szint minimum. mert így naponta lehet fejlõdni. Jaaa? nem teszik? Miért is nem? azért hogy mindenki részt tudjon benne venni. és minél több FA-t vegyenek. AKÁR VÉLETLENÜL is. Szóval engem nem kell kábítani az ingyenességgel. A játék kõ keményen fizetõs. Aki nem fizet az úgy játszik mint egy demoban.

leszarom a konfigod...

mint írtam, nekem ne magyarázd, hogy ingyenes - felfogtam akkor, amikor kezdtem a játékot

viszont azt is illik figyelembe venni a fejlesztõknek, hogy nem kevesen komoly pénzeket fektettek és fektetnek továbbra is a játékba - ezért viszont illene "normális" mûködést biztosítani
ez az ajándék-dolog nem tartozik már a normális kategóriába, ui. nem tegnap kezdõdött, hanem már több napja, sõt lassan hetekrõl lehet beszélni, ahogy a többiek panaszait olvasgatom

tudod az, hogy ingyenes, nem jelenti azt, hogy bármilyen vacakkal meg kellene elégedni
azt is tudom, hogy nem kötelezõ játszani
DE!
ha már egyszer kint van egy játék, ami több, mint két éve megy, talán annyi elvárható, hogy egy ilyen minimális dolog mûködjön
csak tudod, miközben belehalnak a szépségbe, hogy milyen design-t csináljanak, nem figyelnek a mûködésre - és a gond itt kezdõdik

mind1, a lényeg hogy egy kanyit nem fizetsz a cuccért. Azt is megtehetnék hogy holnaptól az az ablak fogad, hogy bocsánat, anyagi okok miatt a játék szünetel...

steam, origin: ACE_hun

na pont nekem ne mondd, hogy ingyenes, jó?
ettõl még vígan borogatok, mert az ajándékküldés/fogadás eleve az ingyenes részhez tartozik, ezért senkinek nem kell fizetni semmit
ez nem úgy van számon tartva a játékban, mint...csak hirtelen példa a gépek vásárlása, plusz csomagok az eventeknél, szupertáp/trágya vásárlás

Nekem is tetszik a kezdõ, szép színes. Az ajándékokról én is olvastam, hogy késnek, emiatt szerintem ne aggódj. És jusson eszedbe hogy ez egy ingyenes játék, még mielõtt asztalt burogatsz...

steam, origin: ACE_hun

Maximus4
Én mindíg röhögök a bejelentkezõ képernyõn,ahol töcskölnek a birkák😄

most jött egy cukor tõled meg egy barkács Irontól...(gyorsan le is fotóztam😄)

több helyen is olvastam, hogy gond van az ajándékokkal és persze mivel kezdenék a segítséget...cc, süti, frissítés, ki-belépés
rohadtul nem bír eszükbe jutni, hogy esetleg náluk lehet valami gubanc...jobban esik a lelküknek, ha minket csesztetnek mindenért
inkább ezekkel foglalkoznának, mint a sok értelmetlen újítgatással (nekem pl. nagyon nem tetszik az új belépõ képernyõ sem...jobban bejött az integetõ kakas vagy tyúk, mint ez a bájolgó disznó premier planban😄)

Maximus4
'aggyá' nekik😄

ezt gondoltam, mivel eddig is küldted rendületlenül
ma viszont elbénáztam...már csak a kisfarmoknál jutott eszembe, hogy a naplóban esetleg rögzíti az ajándékküldést is és lefotózom...persze mire visszamentem a rendes farmra, már az ajándékküldés törölve lett, csak a felreppenõk voltak meg
de ezentúl minden áldott nap rögtön az ajándékküldés után fotózok és utána megyek a hivatalosra
nénikéjük...az a drága jó moszkvai....
de ha elkezdik a sütizést meg a cc-zést, rájuk borítom az asztalt, az tuti

Maximus4
Az jó,mert én minden áldott nap küldök neked mind a kettõre.

az faxa...
csak azért kérdem, mert nem is tudom már mióta nem kapok ajándékot szinte senkitõl😞
ezek szerint amit én küldök, az sem ér oda sehova😞

Maximus4
Karc-tól igen.

Maxi, Ironman, BestCompany!

ti megkapjátok az ajándékaimat?

zmeor
fasza! akkor nem váltom ki feleslegesen 😊

leszarom a konfigod...

Maximus4
Ha csak egy darab is hiányzik,akkor nem tudod aktiválni a paszulyt.Ez minden eventnél így van,ahol paszulyos cuccok vannak.

zmeor
a paszuly csak akkor adja meg a teljes bónuszt, ha az összes tematikus kis ketyerét rátesszük?
értem itt a zöld hetes részt. Csak akkor szoroz 75 TP x szint, ha az összes megvehetõ kis ajándékot megveszem zöld pontért? Mi van ha csak a fele van meg?

leszarom a konfigod...

Maximus4
Az orrba-szájba eladogatás azt jelentette,hogy volt 102 darab kecsketejem.

grebber
Pedig kurva egyszerû termelni kell ennyi! Eventek szinte alig kérnek terményt (kivétel ugye amikor kitalálnak új tenyészetet akkor bekell adni párszázat 😄 ) ha meg orrba szájba adod el akkor meg ne sírj hogy nincs.
250 termény alatt nincs egyedül csak a szarvasgomba van mert azzal tartom fent a töklekvárokat különben 0 pénzem lenne + darabolt fa mert azt adogatom be meg nincs hozzá csak 3 ólam.

Maximus4
Akkor megnyugodtam😊

Én is szoktam vadászni az olcsó dolgokra.
Nemrég valaki megunhatta a játékot mert mindent eladott szinte nulláért, egy csomó mindent sikerült tõle megvenni.
Pl. 322 darab angóra gyapjút 25/darab áron, az össz 8050 pengõ volt. Errõl sikerült még képet is csinálni 😊
zmeor
ki mondta hogy termeld meg!

leszarom a konfigod...

Köszi már meg javult éppen lépek befele.

Company of Heroes

Maximus4
Esetleg képet tudsz róla csinálni milyen oldalra dob ki?

helló nem tudok belépni a farmomra ki dob egy oldalra egy csomó össze vissza betûket ad be?????????? mi-csináljak?

Company of Heroes

én a lóra tippelek, mint köv. tenyészthetõ állatra! ló se kellett mostanában, lovagló óra sem, és az állat amúgy is szaporítható, tüzes kanca, falu csõdöre, szuper táltos, egyszarvú stb... nem is kellene olyan idióta légbõl kapott neveket kitalálni

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
Én ezt nem értem.Valamit tuti rosszul csinálok.Ha már 100 darabom van egy-egy terménybõl,akkor már boldog vagyok,nemhogy 720!Persze kivétel a tehéntej meg a tojás.Befizetek hozzád oktatásra,taníts mester!😛

zmeor
össze vissza, mit hogy.. lekvár, termékek, termények, néha tenyészállatok.. így valahogy <#nevetes1> nincs kifejezetten 1 valami

leszarom a konfigod...

zmeor
nah én meg épp, hogy most vásároltam 😊
már korábban is volt, de most felvittem a készletem 720 db-ra.

leszarom a konfigod...

Maximus4
Ha gazdakörihez kell,akkor eladogatom inkább most full áron,aztán veszek még ólakat.