Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Én ezt úgy értelmezem, hogy az is kap 500-at aki nem is csinált semmit az event során.
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
Next PC upgrade: 2022
steam, origin: ACE_hun
4. Indokolatlan segítségnyújtás (pushing)
Indokolatlan segítségnyújtásnak minõsül, ha egy játékos két felhasználói fiókja között olyan kapcsolat áll fenn, hogy az egyik felhasználói fiók elõnyre tesz szert a másikat kihasználva.
meg mintha valakinek ígértem volna itt valami fát...mintha bájitalt kért volna valaki...???... valaki!!!???😊
Be yourself, no matter what they say...
Ready Player One
Next PC upgrade: 2022
én pl. ott most sokkal szívesebben vagyok, mert tképpen csak termelni "kell" ezerrel, nem nyaggatnak naponta új eventekkel, "eztveddmegdemostazonnal" vackokkal
szép nyugisan mehet a pajtafeltöltés😊
itt meg...azt se tudja néha az ember lánya, hova kapjon,Bernáthoz, ménkûhöz😊
Ráadásul sz@rják az eventeket.
A lehetõségek itt viszont sokkal összetettebbek és ez tetszik benne. 😊
Látom csak hallgattál rám😊
bagoly
ez a kettõ értelmes jött 5 titokzatosból
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A hol vannak az adott szint termékeit nem így értettem. Mivel csak az evntre termeltem, a csp a híja ezeknek a termékeknek. Valóban félreérthetõen fogalmaztam. 😊
Reggelre a 4. ólam retró disznóól lett. Gondolom ennek nem kellene ujjongva örvendeznem 😄
Viszont ami nem tiszta, lett egy guanó gyáram, amihez ugye denevér táp kellene. Hiába van nem tudom elindítani. Az elindításához kellene vennem egy bõregeret is? Mert olyanom ugye nincs. És nem is olcsó nekem kezdõnek a piacon.
nekem négybõl kecske+, kenguru, szamár++ (nem kell sehova, tehát miafenének?), meg még valami "hétköznapi"
egyet még most fogok letenni, de borítékolnám, hogy nem maci lesz😞
és elszórtam egy csomó farmaranyat...<#rinya>#rinya>
miért is nevetne ki bárki? szerintem akik játszunk, valahol mind megszállottak vagyunk kicsit😊
vannak idõszakok, amikor egész nap ülök a farm felett, mit és hogy lehetne másképp, jobban, van amikor csak letudom a "napi kötelezõt" és nem érdekel tovább😊
állatok, növények: bal oldalon a kosárra kattintva jutsz az ácsmûhelybe, magtárba, faiskolába, ahol meg tudod venni a szinteden elérhetõ dolgokat
a magtárral csak óvatosan, elõbb nézz szét a piacon is, mert ott olcsóbban be tudod szerezni a vetõmagot, ráadásul nem csak napi 100 db-ot, hanem ha szükséges, többet is
szomszédok: itt is érdemes néha "közzétenni", ha szomszéd vagy csak simán baráti gazda kell, meg ahogy ACE is írta, a hivatalosnak is van szomszédkeresõ része
ajándék: tényleg fontos (bár az utóbbi idõben elég zûrös...elküldöd, aztán a címzett nem kapja meg, te várod a neked küldötteket és nem jönnek😞), az elején a barkács az ólakhoz, aztán eventekkor a küldhetõ ajándékok miatt is
nem kevés olvasni való, de érdemes böngészni: ezt az oldalt
eleinte tényleg gyorsan lehet haladni - fõleg már most, még mikor én kezdtem, elég lassan ment, de ahogy magasabb szintekre érsz, rendesen lelassul (de ezt majd úgyis tapasztalni fogod😊)
http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/forumdisplay.php?f=565
Érdemes összeszedni 12 szomszédot, mert akkor lesz még egy teljes területed, és még gyorsabban tudod termelni a cuccot.
A kistesó topicból talán emlékeztek rám.
Nos igen, eljutottam odáig, hogy gondoltam ránézek a Farmeramara. A ránézés olyan jól sikerült, hogy 4 napja ( nem kiröhögni, ti is így kezdtétek ) aktívan kertészkedem ott is.
Ami furcsa a számomra az az event rendszer. Kezdõként belefuttottam a tisztaság eventbe.
Elkezdtem a kamillát ültetni mert kiszámoltam, hogy le tudom adni az egy kezdõ kertemmel is. Viszont rá kellett jöjjek az oxigén ki fog rajtam. Ekkor kicsit jobban utána jártam a dolgonak és rájöttem egy-két kupa nem ártana a farmomon, és egy merész ( számomra az volt 4 nap játék után ) bedobtam a kamilláimat a gazdaköri feladatba a kupák miatt. Egész jól lehet vele haladni. Amit viszont baromságnak tartok az-az hogy tulajdonképpen az event nincs szinhez kötve.
A kamilla kezdõknek szintezni tökéletes. Viszont a nagy kamilla ültetgetés közben ugye másfelé nem orientálódik el az ember fia lánya, és bambán bután néz ki a fejébõl, hogy az mind szép és jó, hogy 3-4 nap alatt 20-as szintre lehet fejlõdni, na de hol vannak az adott szint termékei? Állatok, növények...? Sehol... Szóval igazándiból nem is tudom sírjak vagy nevessek rajta. Sírni a semmin lehetne amit eddig fel tudok mutatni, nevetni meg a számomra ( lehet nektek nem az ) gyors szintlépésen.
A kamillának köszönhetõen viszont vettem 4 titokzatos tenyészetet is. Kapatam
-mormotalak
-guanó gyár
-retró rénszarvas istálló
- ez még nincs kész majd csak reggel.
Hogy ezek mennyire jó cuccok lövésem nincs, de mivel ugylátom idõszakosak és esetlegesen adhatnak jó cuccot, gondoltam befektetem az eddig szerzett FA-mat. Hogy jól tettem-e ? A fene se tudja 😄
Gondolom itt már mindenkinek megvan a kialakult baráti köre, vagy szomszédai vagy nem tudom minek nevezitek. Ha esetleg valakinél lenne üresedés gondolhatna rám, mert ugylátom itt az ajándék küldést a napi rutin részévé kell tenni.
Kösz hogy meghalgattátok az eszmefuttatásom 😄 Építõ és segítõ szándékú hozzászólásokat szivesen fogadnék, ha a szabadidõtökbõl szánnátok rám pár percet egy hozzászólás erejéig. Köszi elõre is. 😊
Valamit nem értek.Megcsináltam mind a 3 részt az eventbõl,persze a mostani csak holnap lesz meg,és most van 1352 pontom.Ha kész az event a közössel együtt,akkor lesz 2152 pontom,de a boltban 2300 kell mindenhez.Nem úgy kellene lennie,hogy ha minden kész akkor a full pontnak kellene meglennie?
Majd talán reggelre lesz brumi😊
1 szülinapi akol
1 medveistálló
1 retró kaptár+

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!