23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • zmeor
    Én úgy szeretem őket, hogy mindig meg tudnak lepni
  • Gólya #19212
    persze...mielőtt aratod az első kört, elindítod az órát
    de akkor is a ....
  • zmeor
    most jut eszembe, csak learatni kell az időn belül..... szal 1 kört lehet spórolni
  • Gólya #19210
    basszus...egész idő alatt pakolgathatjuk az ólakat?
  • Maximus4
    Én ezt nem nagyon akarom ám elhinni!Ezek normálisak?
  • zmeor
    most pl pulykánál....

35 db-ot kérnek kitermelni. 6 óra alatt. Akkor ezt most ha nem akarsz 35 pulykaólat kitenni akkor csak szupertáppal csinálhatod meg...
  • Maximus4
    Én ezt olvastam a pletyka részlegen,de gondoltam,ez baromság,hát nem:(
  • Gólya #19206
    elborult az agyam kissé:)
  • zmeor
    épp ezt írom... kurvajó mondhatom
  • Gólya #19204
    azanyja...láttátok már a második fordulót?
  • zmeor
    ááááh ez kész...

időkorlátos feladatok.... minden szintet külön idővel..... nah ez szép lesz...
  • Maximus4
    Én csak +5000-et csináltam,inkább felhoztam az elmaradt növényeimet.
  • zmeor
    amugy tök gáz, hogy mióta kész az event, azóta nem hosszabbítom meg a csatnit, és szinte alig szedek be valamit 1x1-el a földekről... azóta is ültetem a kölest hátha kell 3. körben
  • zmeor
    hát nemtom, ezen én is agyaltam, de sztem csak a béna szöveg amit írtak..
    aztán lehet, hogy kell beadandó a növények mellé pl állat
  • Maximus4
    Úgy néz ki,a 2. körbe kellenek lovak és tehenek!?
  • Maximus4
    Szerintem ne legyél kíváncsi,fogunk még emiatt bosszankodni eleget:(
    Ki lesz ez találva,hogy ne lehessen egy eventet végigcsinálni egy gyorsítóval és tuti,hogy megemelik majd a beadandó növények mennyiségét is.Erről ennyit,hogy szavazás volt a csatnis hosszabbításról,hogy maradjon minden így,ahogy most.
  • ACE
    Tuti hogy arannyal kell megvenni majd mindent...
  • zmeor
    Hány fiók van a gyorsítások rendszerében?

Kezdetben mindenki három fiókot kap, amelyekben egy, két vagy három rekesz van.

Lesz a jövőben több fiók is?

Igen. A további fiókokat a Bölcs Tölgytől lehet megszerezni, de később talán még máshonnan is. A részleteket megtudjátok, még mielőtt bevezetnénk a játékba az új rendszert.

Maxikám itt a válasz, hogy hova dobjuk a csillagokat :)))

Amugy, kiváncsi leszek, elvileg lesz olyan is ami 4x-es gyorsítást is ad.... hát meglátjuk hogy mennyire mennek rá FA-ra a recepteket illetőleg, ill. a fiókokat.
  • random001
    Egyébként jellemző. Ezek szerint ha fizetsz semmi nem változik.

Amin bosszankodom, hogy lehet a lekvár főzőt elkapkodtam és ki kellett volna várnom az új mesterségekben milyen lehetőségek rejlenek majd.

Gondolom a felröppenőknél nem mindegy, hogy egy vagy két mesterséget választottál. Ha kettőt akkor nyilván feleződik...? Ez kérdés mert csak sejtem nem tudom :D
  • random001
    "Milyen változásokat terveztek?

Azok a gyorsítások, amelyeket elhasználódó javakkal (mint például a répás-almás csatni) lehet aktiválni, jelentősen eltérnek majd attól, mint amiket a kerekkeréken lehet nyerni vagy prémium tagsággal lehet aktiválni. Az utóbbiakon semmi sem változik."

"A répás-almás csatni hatását nem lehet más termékekkel meghosszabbítani."

Teljes terjedelmében olvassátok:

Az új gyorsítási rendszerről
  • zmeor
    összeadódnak? az állatos 15% beleszámít a növényes 15% -ba?? szal akkor egy pl búzánál +30% jön?
  • ACE
    Mellesleg hasznosabb runat nem is nagyon találtam ehelyett...
  • ACE
    Én kivaltottam a 300 csillagos cuccot és szerintem több felreppenő jön, a mezek is hamar meglettek. Mondjuk 15+ 15% fullra megvolt úgyhogy most elvileg mindenhol 30% kell lennie.
  • Maximus4
  • zmeor
    Amugy, mondtam korábban, hogy lehet nem csinálom meg csak az ajándékos részeket az eventben, de annyi felesleges kölesem van, hogy ha a harmadik részben megint kérik, akkor sem lesz gond. És a mez is összejött, úgyhogy valszeg beadom, legyen fullos....
  • grebber
    Anyum kiváltotta de azota sokkal kevesebb cuccot kap mint azok nálkül kapott.Magyarán lószart sem ér csak elcseszed a kinkeservesen megszerzett csillagokat.

Ami viszont istenkirály lenne de ebben a szrban sosem fog megvalósulni hogy a fölterületeket is lehetne munkásokkal csináltatni magyarán nem kéne sok százat kattintani hogy leszeded a 2*2-es és kirakod az 1x1-es területet.Hanem mintha aratógép lenne 1 kattintás leszedés 1 lerakás.
    Nem gyengén megkönnyitené az ember munkáját.
  • Maximus4
    Akkor is 70 csillaggal több van neked:D
    Én ma váltottam ki a "Barkácsolás mesterét".
  • zmeor
    ez a 3345345 fölös csillag már csak 588. Kiváltottam a lekváros ágat
  • Maximus4
    Erre vagyok én is kiváncsi.Neked van 3256879 fölös csillagod velem ellentétben,ezért várok,hogy mit mondasz ha kiváltod:D
  • BestCompany67
    szép napot:))

kód: soccerbonus

275x alma
    250x gesztenye
  • zmeor
    nemtom megéri-e :D

elvileg igen, csak olyan sok az a 300 csillag érte
  • Maximus4
    Én még nem,rád várok:P
  • zmeor
    ti kiváltottátok már a bölcs tölgyen a 300 csillagos kupás dolgot?
  • Maximus4
    Már nem emlékszem,de az nem lehet,hogy első nap nem lehet befektetni az üzembe?Amúgy naponta csak 5 terméket tudsz betenni,ami elég nagy baromság:(
  • random001
    Igen persze. Már le is gyártottam a két első lekvárt, hogy lássam melyik mennyi pontot ad.
  • Maximus4
    Megcsináltad az 1-es szinthez tartozó feladatot?
  • random001
    Elértem a lekvárfőző 1-es szintet. Amit nem értek, hogy nem tudom az elkészített terméket berakni a termelésbe tp-ért cserébe. 1-es szinten ezt még nem lehet?
  • Maximus4
  • SHADOWEYES7
    gratta
  • Maximus4
    :D