Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjuk ez is igaz...
nekem most elég sok sztápom van, volt miből megcsinálni
tenyésztéssel nem foglalkozom, inkább én is piacozok a terményekkel...bár ugye minek az a csp - nem jó az semmire.... 😄 😄 😄

jojo
Elég friss ez az event, még 200 felröppenőre tart igényt a játék.
Nem pazarolok tenyésztésre szupertápot, inkább a termények árán költök tenyészállatra 8x20 000TP hamar megvan,
eleve az edényes csacsim naponta ad 7db-t, szupertáppal 10-t 😊 A malom meg hagy dógozzon inkább azért. 😄

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

miért ne hinnénk?
nálunk is kész van...azuram farmján is meg az enyémen is, már csak az utolsó kör van hátra
viszont a felröpivel hogyhogy gondod van? annak is meg kellene lennie...(a fák meg az ólak rengeteget kellett hozzanak) 😮
majmócit minek vetted? nem volt alap hozzá? mert pár perc alatt kész van az a nyolc...kár érte pénzt adni

Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.01.18. 08:38:49

jojo
Aki akarja, hiszi, most van a 4. rész készen , és 2000 az eventnövény. Estére a Vöröskáposzta meg szögletes letéve, aztán holnap 3x4 óra alatt kész a növény , utána a felröppenő gyűjtés marad.
majmot már tegnap előtt megvettem 20 K /db ért 😊
ASztán aki akarja hiszi! 😊
Utoljára szerkesztette: jojo, 2015.01.17. 22:16:47

grebber
A nehéz eventek mindig ilyenek elején megy a sírás hogy jaj hogy lesz az az event,aztán vége előtt 1.5 nappal meg már kész van.

Sajnos ezt most nem így látom még mindig. A növények kb holnap délutánra lesznek meg aztán ólakat kirak azokból csak reggelre lesz valami óra indul és várjuk a csodát ,hogy meglesz-e a 60K.
Aztán még mindig ott lesz a hiányzó több száz felröppenő arra meg már nem lesz idő.

Next PC upgrade: 2022

Vicces ez a hivatalos fórum. Páran már dicsekednek, hogy kész az event (alig 1 nap alatt), mások meg panaszkodnak, hogy mennyire nem haladnak. Most komolyan, 1 napja megy az event 😄DDD
grebber
Nekem első két feladat kész.Ha meglesz a 15k nönyény ez 2 nap még ,aztán jönnek az állatok.Remélem meglesz kell az a rohadt medve 😊

jojo
1 órája indítottam az állatos órát, előtte a két dolgot megettem, és 37 000TP alapba lejött, most még a Bahamai ólak jól fizetnek, 5 órán belül kész ez is. Ez a két "kaja" kellett hozzá!

Húsvéti lekvár, Tavaszi koszorú

Teszem hozzá a felhősorokhoz se nyúltam tegnap óta azaz amit lehetett azt kiszedtem onnét is 😊
Utoljára szerkesztette: jojo, 2015.01.17. 10:13:52

hát neki biztos nem...sírni itt is, ott is, mindenütt...az jó

én spec. csp-ért vettem az összes piros ólamat...de biztos nem jó semmire sem... 😛

Maximus4
De neki nincs csp-je se,mert nem jó semmire.Legalábbis már sokszor ezt mondta😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

ne sírj már állandóan mint a fürdős......

ólakat meg mindenki rakhat ki, nem csak a szerencsés meg a pénzes...csp-ért is kapható ól

grebber
A fák mindenkinél kintvannak állatok azok nem hiszem mert max a szerencséseknek pénzeseknek akiknek mindenfél szinű és egyedi óljaik vannak.
Én a sima óljaimmal max 50K-ra jó lesz azt medvebarlangot már úgyis kapok <#taps>(egész eventben amúgy is csak az ér valamit nekem,mert olyanom még nincs és titokzatos ólakból kb soha nem is lenne)

jojo
139 óra van még az event végéig! Ebbe lazán belefér az állatnevelde, de az a 15 000 db.eventnövény is, mivel estére nekem abból 4000db meglesz.
Utána jön az állatosdi, aztán pedig az event növény marad.
Ki mondta, hogy nem lehet megcsinálni? Maximum nem lesz az állatos 100%, de kit érdekel, minimális leadással is adja a pontokat az első részbe az oldal, ez a lényeg, dolgozni sem kell vele, csak learatni 4 fát 24 óra alatt. Akinek az egész kell az kicsit tegyen bele! 😊

emberek...az event leírása két napja kint van a hivataloson (a többi fellelhető helyről már ne is beszéljünk)
fele farm fásítva, fele jószággal telepakolva...vagy amennyi állat csak van az kirakva, a kieső helyekre mehet fa meg a többire is - ezt két napja meg lehetett csinálni (nekem pl. azóta volt befásítva-állatosítva a farm)

grebber
Én előbb a növényt termelem meg a fák után,mert az ólasig el is kéne jutni azt meg csak a növényekkel lehet 😄
Csináltam egy új farmot csak azért hátha adnak ott valami jót a titokzatos fák/ólat azt átküldöm magamnak (mondanom sem kell hogy ott sem ad "újat" soha 😞 Mindegy nem is ez a lényeg leszedtem a fákat ott lesz 54xx TP ez 2 szupertápot ér az ajándékokból reggelre lesz abból 4 is<#idiota>

jojo
mikor mind "megérett" akkor kell indítani az órát., 19.00 órára a 2 rész kész és teszem le az ólakat. De csak akkor aratok ha mind kész!

grebber
Csak a bahamán el tudok érni a pandákkal 4x K-t (csak emiatt vettem 35 pandaólat). Még 20k kéne a többi részen ,de nem tudom miket kéne kirakni a tököm fog matekozni az iskolába is nyűg volt csak<#banplz>

Eddigi legnehezebb event (most még) azt lehet hogy az állatós is simán meglesz ki tudja majd kiderül. Ha meg nem hát majd jól kapok valakitől medvebarlangot úgyis<#idiota>

jojo
Az állatok TP adásait ellesve szupertáppal se lehet meg, mikor 2-300TP-t adnak 24 óra alatt, vagy 36 óra alatt a szuperólak.
Akkor az nem lesz 100%, de megpróbáltam! 😊

grebber
Nekem putri fáim vannak mert mint mindig a vonatom ugyanugy lószart se adott mint máshol se. Így 54 k lett csak szóval éjfél körül lesz meg.
Az állatos nem tudom hogy lesz még mindig.Rohadt sok időt elvesz ez a genyózás 😞

Maximus4
Ja.Szokás szerint hülyeséget beszéltem😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

jojo
Nálam a tölgy teli mindenhol csillagokkal, nincs üresen semmi sem, kivéve a csúcson az állatos betevős 15. szintje nincs kész.
Amellett vagy 800 csillag porosodik a semmire a fa mellett.

az igen... 😊

úgy harmada van talán nekem...de én pl. a tenyésztős gazdakörieket hanyagolom - viszont a tölgyön sincs olyan, amire érdemesnek látom "elpazarolni" a csillagokat

biztos rájött már ő is 😊

Csillaggal valamit kezdhetnének már, mert semmi értelmeset nem tudok már kiváltani vele a bölcs tölgynél, de van még 3671 db...

steam, origin: ACE_hun

A dupla TP nap nem csak a szántóföldre jár? Szerintem az a fára nincs hatással...

steam, origin: ACE_hun

a fák nem gond (mondjuk nekem rengeteg mammutfám került a vonatról), az állatokra leszek kíváncsi

ugyan már...ezekkel a kis csomagokkal nem szabad foglalkozni 😊

jojo
75x légvirág
15x rakomány
50x szupertrágya
1x tavaszi koszorú
a kis csomag tartalma röhej, eddig a 100db magot megadták!
Mit lehet erre mondani! :I

Maximus4
Én is tele raktam mindent fával,mert biztos nem lesz meg egykönnyen a 60 ezer tp,erre 2 szántó aratása után már 75 ezernél jártam😊
Bár ugye ez köszönhető a dupla tp napnak is😊

jól van na...mondtam, hogy fáradok 😊
bakker pedig már azt hittem, megváltozik...

jojo
Nem ismered a groteszk gúnyt?
Pedig leírtam az előbb! 😊

anyám...most olvastalak a hiv-on...

grebber
Ők csakis a pénzért csinálnak egyre nehezebb és "teljesíthetetlenebb" eventeket. Ezt csak a vak nem látja.

Meglenne simán mindenkinek csak vegyél mindet hozzá komoly euroezrekért!<#banplz>

lehet már fáradok, de nem értelek...

jojo
Szerintem adtak még 11 órát arra, hogy komolyan átgondolva, simán meglegyen ez a rész is.
Nem gondolhatja senki sem, hogy egy medvelak miatt csinálja ezt egy német cégóriás,
aki lassan 25 net-játék oldalt üzemeltet ingyen!!!!
Annyira prűd a kijelentés, már ténylegg!!!,...

ha tényleg nem lesz meg, cserenapkor szólj rám, vágjak hozzád egy-két macit 😉

grebber
Ha délelőtt 11kor indítják az eventet akkor megdögölhetnek!

Állatos nem tudom ,hogy lesz meg.
Annak akinek van mindenféléből piros,narancs stb szintű óla annak könnyű főleg ha sok van nekem csak alap óljaim vannak. És ma olvastam hogy a terményes nem is játszik csak 1-2 kivétel ami persze 48 órás meg ilyenek 😞

Szóval 120%- hogy a medvebarlang nem lesz meg 😞
Bahamán a pandákkal kb 38K lesz kb a 24 óra alatt meg a többi állattal meg nem tudom hogy lesz elég kevés tpket adnak.

egyébként itt arra hivatkoztak, hogy az utolsó tesztelésnél adódtak problémák, tehát nem az a gond hogy a belső tesztelés oké majd kikerülve élesbe mégse megy a dolog...
miért is ma volt az utolsó tesztelés? most ért véget a szilveszter vagy mi?

Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.01.15. 17:26:39

és van olyan játék is, ahol az újdonságokra vállalkozó kedvű tesztjátékosokat kérnek, akik még mindennek a tetejébe apró kis plusz ajándékokat is kapnak - és amikor a tesztjátékosok rábólintanak, akkor rakják be élesbe az új dolgokat - csak hozzáállás kérdése az egész....szolgáltatni, szórakoztatni akar egy cég vagy reggel kilenctől délre meggazdagodni...

Nem feltétlen. Más tesztelni valamit belső körben, és más mikor kikerül több millió játékos közé. Ez nem csak itt fordul elő, hanem olyan fejlesztőknél is, mint pl. a Blizzard.
hát ez az...hogy számítani kell...időtlen idők óta olvashatóak apró infók az eventről, tehát nem tegnap vagy ma lett kész a programja...akkor miért is indulás előtt két perccel kell kiderülnie, hogy nem műkszik? mert csak? mert ülnek a fejlesztők meg az illetékesek a babérjaikon és jókat szórakoznak, hogy a játékosok mérgelődnek? nem, nem a technika ördöge a gond, az tényleg bármikor befigyelhet - az ilyen emberi nüanszok verik ki a biztosítékot, főleg hogy nem első eset (és tartok tőle, hogy nem is az utolsó)

Jah, de az event indulási galibák más téma, arra lényegében mindig számítani kell. Ez van.
no látod én pont az ilyenek miatt mérgelődök...ez nem tesztelés, nem program meg egyebek kérdése...szimpla szemétség (csak hogy még finom és nőies maradjak)...eldönthették volna elsőre, mi számít és mi nem a tp-be...

Most nézem, hogy a 3ik feladat leírását UTÓLAG kiegészítették. Mikor kikerült a leírás még nem volt ott, hogy xy ól nem számít. Terményesek nélkül szerintem össze se jön 60k tp 1 nap alatt.
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2015.01.15. 16:30:05
nézd, mindenki volt kezdő...ezt tudomásul kell venni, hogy nem érhető el minden azonnal
valamennyit az alacsonyabb szintűek is meg tudnak csinálni az eventből - eventnövény a kezdőknek is elérhető, tehát minden szinten elérhetnek valamit az ajándékokból

a magasra tett léc pedig az ösztönzés a bukszád nyitására...sokaknak úgy ingyenes a játék, hogy nagyon sokan fizetnek érte mint a katonatiszt...ha senki nem fizetne, nem lenne játék, mert ingyen bizony senki nem dolgozik (a BP meg amúgy sem a Jótékonysági Egylet 😄 )

Mivel ez egy "program" lényegében, így sose lehet biztos, hogy hibátlanul fog menni. És nem csak az ilyen gubancokra gondolok, hanem pl. eventek indulásakor sokszor alig lehet belépni, lefagy, stb.
jojo
"talán túl könnyűnek gondolták a terményesekkel a feladat teljesítését?"
Hát azt még meg se lestem hogy jöhet össze annyi TP az állattenyésztéssel,
de annyit megszerezni 24 óra alatt nagyon nehéz, illetve ahogy lent írták,
ha bevásárolok a plusz bónuszadókból, akkor talán van rá remény.
De aki tegnap jött ide játszani, az csalódik az elérhetetlen dolgokban,
maga a játék nem a 90. szint felettieknek kéne írni, hanem mondjuk a 40. szint közelieknek.
Biztos van kimutatásuk a nagy része felhasználó milyen szinten van.

csak ennek meg az a hátránya, hogy nem csak a "szórakozók" szívnak a végén, hanem mások is...

még annyit hozzá, hogy igen szórakoztatni kellene egy játéknak, de amelyik játék ilyen hibaszázalékkal dolgozik az azért valahogy nem igazán a szórakoztató kategória - sokan valós pénzt (nem kevesen nagyon sokat) áldoznak rá és ezért bosszantó, hogy ha a játékos megtesz minden lehetségest a szórakozásért, akkor a szolgáltatótól miért nem lehet elvárni ugyanezt?

persze...csak tudod nem kicsit bosszantó, hogy egy 5. éves játék még sokszor tényleg úgy fut, mintha tegnap kezdték volna fejleszteni
ráadásul ez az utolsó utáni pillanatban ellenőrizzük még egyszer, fut-e rendesen az event nem a legbizalomgerjesztőbb a fejlesztők felé

aztán sokan a felröpikre hajtottak rá...felhősort leszedték, sztrágyáztak stb...azért ezeket a dolgokat nem lehet az eventórához igazítani, nem várhatod meg vele, hogy megint elcseszték az egészet vagy valami gubanc folytán simán elindult az event

sztem az ólaknál kavarhatott be a kivételezés...de hogy ezt hogy találták ki...? talán túl könnyűnek gondolták a terményesekkel a feladat teljesítését? 😛