Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem most elég sok sztápom van, volt miből megcsinálni
tenyésztéssel nem foglalkozom, inkább én is piacozok a terményekkel...bár ugye minek az a csp - nem jó az semmire.... 😄 😄 😄
Nem pazarolok tenyésztésre szupertápot, inkább a termények árán költök tenyészállatra 8x20 000TP hamar megvan,
eleve az edényes csacsim naponta ad 7db-t, szupertáppal 10-t 😊 A malom meg hagy dógozzon inkább azért. 😄
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
nálunk is kész van...azuram farmján is meg az enyémen is, már csak az utolsó kör van hátra
viszont a felröpivel hogyhogy gondod van? annak is meg kellene lennie...(a fák meg az ólak rengeteget kellett hozzanak) 😮
majmócit minek vetted? nem volt alap hozzá? mert pár perc alatt kész van az a nyolc...kár érte pénzt adni
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.01.18. 08:38:49
majmot már tegnap előtt megvettem 20 K /db ért 😊
ASztán aki akarja hiszi! 😊
Utoljára szerkesztette: jojo, 2015.01.17. 22:16:47
Sajnos ezt most nem így látom még mindig. A növények kb holnap délutánra lesznek meg aztán ólakat kirak azokból csak reggelre lesz valami óra indul és várjuk a csodát ,hogy meglesz-e a 60K.
Aztán még mindig ott lesz a hiányzó több száz felröppenő arra meg már nem lesz idő.
Next PC upgrade: 2022
Húsvéti lekvár, Tavaszi koszorú
Teszem hozzá a felhősorokhoz se nyúltam tegnap óta azaz amit lehetett azt kiszedtem onnét is 😊
Utoljára szerkesztette: jojo, 2015.01.17. 10:13:52
én spec. csp-ért vettem az összes piros ólamat...de biztos nem jó semmire sem... 😛
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ólakat meg mindenki rakhat ki, nem csak a szerencsés meg a pénzes...csp-ért is kapható ól
Én a sima óljaimmal max 50K-ra jó lesz azt medvebarlangot már úgyis kapok <#taps>#taps>(egész eventben amúgy is csak az ér valamit nekem,mert olyanom még nincs és titokzatos ólakból kb soha nem is lenne)
Utána jön az állatosdi, aztán pedig az event növény marad.
Ki mondta, hogy nem lehet megcsinálni? Maximum nem lesz az állatos 100%, de kit érdekel, minimális leadással is adja a pontokat az első részbe az oldal, ez a lényeg, dolgozni sem kell vele, csak learatni 4 fát 24 óra alatt. Akinek az egész kell az kicsit tegyen bele! 😊
fele farm fásítva, fele jószággal telepakolva...vagy amennyi állat csak van az kirakva, a kieső helyekre mehet fa meg a többire is - ezt két napja meg lehetett csinálni (nekem pl. azóta volt befásítva-állatosítva a farm)
Csináltam egy új farmot csak azért hátha adnak ott valami jót a titokzatos fák/ólat azt átküldöm magamnak (mondanom sem kell hogy ott sem ad "újat" soha 😞 Mindegy nem is ez a lényeg leszedtem a fákat ott lesz 54xx TP ez 2 szupertápot ér az ajándékokból reggelre lesz abból 4 is<#idiota>#idiota>
Eddigi legnehezebb event (most még) azt lehet hogy az állatós is simán meglesz ki tudja majd kiderül. Ha meg nem hát majd jól kapok valakitől medvebarlangot úgyis<#idiota>#idiota>
Akkor az nem lesz 100%, de megpróbáltam! 😊
Az állatos nem tudom hogy lesz még mindig.Rohadt sok időt elvesz ez a genyózás 😞
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Amellett vagy 800 csillag porosodik a semmire a fa mellett.
úgy harmada van talán nekem...de én pl. a tenyésztős gazdakörieket hanyagolom - viszont a tölgyön sincs olyan, amire érdemesnek látom "elpazarolni" a csillagokat
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
15x rakomány
50x szupertrágya
1x tavaszi koszorú
a kis csomag tartalma röhej, eddig a 100db magot megadták!
Mit lehet erre mondani! :I
Bár ugye ez köszönhető a dupla tp napnak is😊
bakker pedig már azt hittem, megváltozik...
Pedig leírtam az előbb! 😊
Meglenne simán mindenkinek csak vegyél mindet hozzá komoly euroezrekért!<#banplz>#banplz>
Nem gondolhatja senki sem, hogy egy medvelak miatt csinálja ezt egy német cégóriás,
aki lassan 25 net-játék oldalt üzemeltet ingyen!!!!
Annyira prűd a kijelentés, már ténylegg!!!,...
Állatos nem tudom ,hogy lesz meg.
Annak akinek van mindenféléből piros,narancs stb szintű óla annak könnyű főleg ha sok van nekem csak alap óljaim vannak. És ma olvastam hogy a terményes nem is játszik csak 1-2 kivétel ami persze 48 órás meg ilyenek 😞
Szóval 120%- hogy a medvebarlang nem lesz meg 😞
Bahamán a pandákkal kb 38K lesz kb a 24 óra alatt meg a többi állattal meg nem tudom hogy lesz elég kevés tpket adnak.
miért is ma volt az utolsó tesztelés? most ért véget a szilveszter vagy mi?
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.01.15. 17:26:39
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2015.01.15. 16:30:05
valamennyit az alacsonyabb szintűek is meg tudnak csinálni az eventből - eventnövény a kezdőknek is elérhető, tehát minden szinten elérhetnek valamit az ajándékokból
a magasra tett léc pedig az ösztönzés a bukszád nyitására...sokaknak úgy ingyenes a játék, hogy nagyon sokan fizetnek érte mint a katonatiszt...ha senki nem fizetne, nem lenne játék, mert ingyen bizony senki nem dolgozik (a BP meg amúgy sem a Jótékonysági Egylet 😄 )
Hát azt még meg se lestem hogy jöhet össze annyi TP az állattenyésztéssel,
de annyit megszerezni 24 óra alatt nagyon nehéz, illetve ahogy lent írták,
ha bevásárolok a plusz bónuszadókból, akkor talán van rá remény.
De aki tegnap jött ide játszani, az csalódik az elérhetetlen dolgokban,
maga a játék nem a 90. szint felettieknek kéne írni, hanem mondjuk a 40. szint közelieknek.
Biztos van kimutatásuk a nagy része felhasználó milyen szinten van.
ráadásul ez az utolsó utáni pillanatban ellenőrizzük még egyszer, fut-e rendesen az event nem a legbizalomgerjesztőbb a fejlesztők felé
aztán sokan a felröpikre hajtottak rá...felhősort leszedték, sztrágyáztak stb...azért ezeket a dolgokat nem lehet az eventórához igazítani, nem várhatod meg vele, hogy megint elcseszték az egészet vagy valami gubanc folytán simán elindult az event
sztem az ólaknál kavarhatott be a kivételezés...de hogy ezt hogy találták ki...? talán túl könnyűnek gondolták a terményesekkel a feladat teljesítését? 😛