23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Gólya #23181
    hát nézd...most vagy elfogadjuk olyannak, amilyen vagy nem játszunk - ez legalább szabadon választott :D
    és még a morgás joga is megmaradt :D
  • Gólya #23180
    itt van e :)

ugyanúgy az eventleírásoknál, mint mindegyik másé is ;)

Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.03.16. 16:24:16
  • hunbalee
    Felesleges , játékost segítő dolog ide max akkor fog bekerülni ha valamelyik játékos kilóra megveszi ezeket és saját kézbe veszi az irányítást.
    A gyorstrágyázást is mekkora isten volt, erre kivették azzal a kamu dumával ,hogy bajokat okoz. Bajokat ja NEKIK ,mert a kutya se vett volna azután vetőgépet mert minek minden ment atom gyorsan. De nekik nem a játékosok a fontosan csak a saját zsebük.

Holnapi eventről hol van leírás? ( eventeknél nem találom)
  • Gólya #23178
    írj a fejlesztőknek :)
  • hunbalee
    Vegyen a hóhér én meg akarom termelni de ez a fos nem engedi,mert miért legyen jó a játékosnak...
  • Gólya #23176
    annyi trágyát veszel, amennyit akarsz...
  • Wootan
    Haha, a holnapi event megoldja azok problémáját, akiknek még nem jött össze a kaméleonos műhelyre a cucc :D
  • hunbalee
    Ezt a trágyadombot megreformálhatnák már.
    Miért esne nehezükre ha "bármennyi" dbszámú trágyát gyűjthetne?
    Így csak kárba megy a sok megtermelt trágya :(

De hát mit is vár az ember ezek értelmes fejlesztést még nem hajtottak végre ezzel a fossal.
  • Gólya #23173
    NEM azt mondtam, hogy a szomszédoktól kapsz xxl-es barkácsot - csupán annyit, hogy a szomszédoktól kapott barkácsban is előfordulhat egy-egy itató

a gazdakörieknél pedig amíg eljutsz az xxl-es jutalmakig, elég az ezüst szinteket megcsinálni

nézd akinek tényleg kell, az áldoz is rá - ha meg nem hajlandó megdolgozni érte, ne sírjon a szája
    van persze az "áldozatnak" is többféle formája - ebből aztán válasszon ki-ki ízlése szerint
    Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.03.16. 09:46:05
  • jojo
    XXL barkács készlet nem alap eszköz, ahhoz sok mindent kell leadni, míg eljut oda valaki.
    Szomszédtól olyat nem fogsz kapni!
    Azaz a dolgokon belül jobb megoldást kell keresni!!!!
  • Gólya #23171
    xxl-esekből jön inkább...többnyire kettő, de van amikor csak egy
    most jól jöttek a hanyagolt tenyésztős gazdaköriek...sikerült kiszedni egy piros kaméleonra meg egy műhelyre való barkácsot
    kérjetek a szomszédoktól is barkácscuccot, egy-egy itató abban is előfordulhat
  • jojo
    6db. XL szerszámos csomagból nem jött ki egy ragasztóműhelyre való cucc , tégely,...
    illetve az akciós aranyak árai nem Magyarországra valók, még így se.
    Utoljára szerkesztette: jojo, 2015.03.15. 10:39:02
  • hunbalee
    Ismerem ,de úgy volt hogy 13-ától lesz egy event erre kitalálták örök beadogatós lesz csak. Ahova természetesen megint olyan dolgok kellenek amik 30 év múlva talán lesznek is ha úgy óhajtja ez a nagyszerű program.
  • jojo
    Márciusi event napló, ami tervezet, de eléggé stabil.....
  • hunbalee
    Most akkor holnaptól mégsem lesz új event?
  • jojo
    Arató-vetőre mani 1x több accon még több fizetés, továbbá legalább a kis csomag megint 1x vagy többször véve nyugisan befolyó összeg.
  • grebber
    Mivan ezekkel ilyen pite event mint ez a mostani lesz nagyon nagyon régen nem volt. Megszedték most magukat egy időre biztos.
  • jojo
    Én speciel 1700/db áron adtam el.
    Megjelenik valami uj és nem kell arra rácsapok, amellett hogy nincs is ilyen fám :)
  • gettobuxa
    lol, mandulafenyőmag 800 Ft/db áron :)
    szeretem az ilyeneket, mikor nagyot lehet kaszálni :)
  • jojo
    No, ez is kész lett mááá!
  • jojo
    Maximus ezt tedd be ide azt hiszem ez jóóóóóó! :)
  • Maximus4
    Nekem már csak a malmos cucc van hátra és kész vagyok vele:)
  • grebber
    Jók az ilyen fos eventek lehet pihenni,mert nincs mi rávegyen hogy ide bármit is beadjak. 1 db szupertápot se ér meg ez.
  • jojo
    De ha a szupertápos full csomagot ( 250db?)megvásárlod, minden szomszédod kap 2db-t.
  • csabika1982
    Köszi
  • Gólya #23156
    nem
  • csabika1982
    Sziasztok!

Szupertápot lehet ajándékba küldeni?
  • jojo
    Pedig jön a gempa 1000-l!
    Kaptam kökényt ( napi 6db jön össze), 6x 7000csp , farkast (napi 2db van belőle) 2x 27 000csp oszt még semmit se tettem :)
    Na meg apróként a szamóca, naspolya, japán naspolya is hoz kis appanázst.
    Sajna cserenapon új dolgot küldeni nem lehet, a régiekből van sok.
  • grebber
    És újfent a csíra farmon lett a 2. 5-ös öntésből béka --> szánalom
  • grebber
    Cserenap mikor lesz ,lehet tudni?

Mert úgy néz ki csak a mellékfarmom kapta meg azt a tiszteletet (amit kb le sem **arok) hogy 1-2 értelmes ólat és fát adjon a titokzatos cucc
  • jojo
    Érdekes, én kaptam szamócát, naspolyát és a japán vackot. Ingyééé tök jó!
    Trónf
  • grebber
    Se értelmes fák se értelmes ólak újfent fák yeah
  • ACE
    Nem vagy Te idegen, csak uncsi. Aki ide jön nem azért jön, hogy a szarságokat olvassa. Én is unom +1.
  • Gólya #23148
    az én olvasatomban nem kizárólag neked szólt a hg hsz-a...csak pont a te hsz-odra hivatkozva írta - most írja mindenkinek külön-külön, hogy te is, te is meg te is?

egyébként ajánlatos visszalapozni pár hónapot és megnézegetni a hsz-okat - te is és más is láthatja, hogy vannak olyanok, akiknek szinte nincs is más hsz-a, csak panaszkodás, utálkozás - ezért sztem joggal merül fel bárkiben a kérdés, hogy ha ennyire nem tetszik, ill. van olyan része, ami nem tetszik, akkor miért nem változtatnak ezek az emberek? hány példa kell még hozzá? ha együtt élsz valakivel aki külsőre tetszik viszont mondjuk minden nap laposra ver, akkor maradsz vele csak azért mert a külseje tetszik? egy játéknál is lehet jó az alapötlet, de ha játszhatatlan, akkor hiába a jó ötlet, megette a fene az egészet...

az utolsó megjegyzésedet abszolúte nem értem...hogy jön ez ide? itt gyakorlatilag mindenki csupán egy nicknév nemtől, nemzetiségtől, vallástól, mindentől függetlenül...

mindenesetre a tény az, hogy ezen a fórumon ezek az emberek nem tudnak semmit tenni a játék minőségének változtatása ügyében...ezért is írtam (és gondolom a hg is ezért írta), hogy a hivatalos fórumon kell ezeket a panaszokat leírni - talán lesz valami hatása...talán nem, de ha ide írja bárki is oda meg nem, akkor biztos hogy nem lesz eredménye

Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.01.29. 11:16:51
  • jojo
    OFF +
    Nem adok hangot neki és nem is akarom ezt folytatni, de miért csak engem pécézel ki?
    Van aki emlegeti, többek között....... Má komolyan, idejövök szólok valamit és engem pécézel ki?
    Tiszta idegengyűlölet!!!!!
  • Maximus4
    Na de miért kell ennek napi szinten hangot adni itt?Tedd meg a hivataloson,hogy szapulod őket olyan intenzitással mint itt.Minden nap elmondod,hogy erre a játékra nem érdemes költeni.Oké,ne tedd,majd megteszi több millió másik játékos ha akarja.Van a hivataloson panaszkönyves topik,ott "érdemes" reklamálni,itt nem.Minden nap amikor benézek ide örülök amikor azt látom,hogy x új üzenet van.Ez egészen addig tart,amíg el nem olvasom a szokásos napi szintű szapulást.Baromi unalmas már,higgyjétek el.
    Engem is zavar és idegesít rengeteg dolog a játékkal kapcsolatban,de mivel se én se más nem tud itt változtatni rajta,ezért nem panaszkodom minden egyes hibánál.Igazatok is van ráadásul,mert egy 5 éve "működő" oldalnak az alap,hogy zökkenőmentesen menjen.De nem így van.De mégegyszer mondom,ezt nem kell állandóan leírni,hogy így az anyjukat meg úgy az anyjukat.Gólyának igaza van,nem kell vele játszani ha ekkora nyűg valakinek.
    A fantasyramat már vagy 3 hónapja abbahagytam,mert az ugyan működik,de annál unalmasabb és egyhangúbb játékkal régen találkoztam.de találtam helyette mást,sokkal jobbakat és azzal játszom.Ennyi.
  • jojo
    Mondtam, hogy kevered!
    Játék tetszik, azért vagyok még itt, de annak a kiszolgálása, folytonossága már nem, .. Bocs OFF
  • Gólya #23144
    nem, nem keverek
    nálam egyértelmű, hogy ha valami ennyire nem tetszik, hagyom a fenébe (tudod, akárhogy tetszik külsőre egy alma, ha beleharapok és azt tapasztalom, hogy férges nem fogom csak azért megenni mert jajdeszép)

persze mindenki azt csinál amit akar, csak a játék minőségére nem itt kellene panaszkodni, arra ott a hivatalos - írtam, itt senki nem tudja megoldani ezt a problémát

van a feszültség levezetésére más módszer is...nyissátok csak ki a konyhaszekrényt...van pár tányér, földhöz lehet vágni :D (de el lehet menni futni is egy jót...)

(egyébként nekem sem tetszik minden...van pl. egy másik játék, sztem van tíz éve hogy játszom vele - ill. játszottam...kijött a negyedik széria, nem tetszik...kész, befejeztem - nagynéha még benézek a korábbiba, de ennyi)

Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.01.28. 12:28:52
  • jojo
    Valamit összekeversz, amiről írtam.
    5 éve, kb, mióta beindultak. 5 éve "tagnak" érzem ott magam, de gondolkozz légy szíves,
    5 éves cégnek ilyen alapvető hibákkal kell működni?
    Nem máshova megyek, ha az alapjáték tetszik, hanem hogy mint hűséges tag azt tapasztalom, mintha tegnap indultak volna be.
    Szeretném élvezni a játékot, így tapasztaltabban sok dolgot ismerek, mégis sok dolog csak bosszant.
    Mégis ezen kis örömöt is naponta veszik el a tudatlanok. Ez van, sajnos.
    Maga a játék, ötletek, dolgokkal semmi bajom, de mint üzemeltetőt, most nem minősítem.
  • Gólya #23142
    értem...vagyis beteg vagy