Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Arra már nem emlékszem.Akkor még jól álltam arannyal,olyan 10-15 darabot vettem alkalmanként.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Mellesleg, mindenbõl sokat úgy sem tudsz termelni, ezért elõfordulhat hogy valaki a Tojást termeli ezerrel, de mást meg nem termel, mert nincs helye, és épp az kell a következõ eventbe, akkor cseszheti a sok tojását, akkor Õ költ... Tehát én úgy vagyok vele, hogy inkább mindig azt termelem, ami a legjobban megéri.

steam, origin: ACE_hun

Titokzatosból egy része, nyeremény is volt már párszor eventek során, kaptam a csereberenapon, így gyûlt össze.

Be yourself, no matter what they say...

És hány csemetébõl lett 7 tojás?

Ismét felmerül a kérdésem, honnan? Vettél 100 fát és ennyi lett belõle? Én amikor volt akciót 10-et vettem, az 1 aranylevelû fa kivételével szinte mind vagy normál fa, vagy azok XL XXL-es változatai lettek...

Maximus4
Titokzatos csemete napon szereztem õket.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

24 tojásfám van, 6000 tojásom<#banplz>

És honnan szereztél ennyi tojásfát?

Maximus4
Ezért jó akinek van tojásfája😊 Nekem nincs lerakva egy ólam se,de van 7 fám és már 2000 tojásnál járok😊

De ha egyszer tojás kell valahova nagyobb számban, akkor mindenki orrba-szájba fogja venni a piacon, mivel nem termeltek (veled együtt), és akkor nem 3-400 lesz a tojás ára, hanem a dinamikus piac miatt sokkal több. És akkor jön a szopi-opi, a zsebbenyúlás!<#idiota><#nevetes1>

Azért a napi 20 tojás az nem nagy cucc, az kb. 6ezer pénz. Ha azt nézzük, hogy beveted azt a 20 területet kukoricával, vagy ha több idõd van szénával, és eladod mondjuk alsó áron 6 CSP-ért, akkor ugyanazon a területen már 18ezret kerestél a 6ezer helyett... A tojás ára nagyon a csirke segge alatt van... (legalábbis az én piacomon) 😊

Kérdés visszavonva... Én értelem szerûen a fák között kerestem. De nem ott volt. Meg van természetesen. Sory a dupla postért. Nincs átír, vagy törlés gomb...

Nyertem a keréken egy szivárvány fát. Viszont nem került a raktáramba. Szinthez lenne kötve és azért nem kaptam meg? Nem vágom...

grebber
Biztos új reklámos elõugró ablakokat pakolnak bele azért fos!<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

SHADOWEYES7
most se

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
jahh

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Remek!BP. megint hozza a formáját,elérhetetlen a játék <#violent>

zmeor
én se

leszarom a konfigod...

Maximus4
Szia!

Üdv köztünk😊 Nálam minden rendben.

Sziasztok! Új vagyok itt a fórumon, egyébként 84. szintû a farmom.
Ti be tudtok lépni a játékba? Lassan 1 órája elérhtetlen számomra...
Sziasztok! Nekem lett egy szülinapi akolom és egy szent janim! Medvém az nem lett! Ha valakinek kell akkor a csere-berén tárgyaljuk már meg kösz elõre is!

We will never forget! WTC

Várok megint 2 szomszédot! Vasember72 vagyok.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

akkor jól emlékeztem😊
most már csak egy ajándékozós nap kéne...

szia😊)
én voltam az aki kértem 1 db bájital fát
köszke
Volt olyan ígéret is, hogy párszáz csillagért lehet majd egy új területet kiváltani. Lehet, hogy ezt még meg is fogják valósítani. Akkor az lesz a kérdés, hogy mindent ki lehet majd rá rakni, vagy csak a dekor elemeket mint a kergére...megjegyzem utóbbi logikusabb lenne.

A beadandó állatok értékét nézve sokára térül meg az biztos,némelyik event se éri meg mégis megcsináljuk

ez a paszuly...megéri?
nekem még mindig úgy tûnik, nem nagyon, de lehet tévedek
és tényleg lehetne valami bõvítés...a kergén csak 200 pont feletti cuccok vannak, de teltház van

Én is a fejlesztésekbõl szerzett pénzzel váltottam ki a paszuly feladatát.Megvettem azokat a tenyészállatokat a piacon,amik kellettek a feladathoz.1 milka biztos kel hozzá!

Nekem naponta 20 tojás,és 17 angóra terem,azzal már jól lehet keresni,nem beszélve a többi fejlesztésrõl

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

grebber
Oda nem ebben az életben fogok feljutni!

Erre találták ki a paszulyt

grebber
Ezt bõvíthetnek már évek óta nyomor van! 😞

még mindig nyomjátok😄DDDDDD

változott valamit a játék? 😊 (gondolom nem)
Maximus4
Na látod az nekem sincs😞 A karácsonyfagömbbõl már 1500 darab van,de,hogy minek?

Eddig nekem is így volt, minden állatot beszereztem meg új fát meg mindent, de mióta kéthetente új állat van, azóta nem csinálom. Ebbõl adódik, hogy borzlakom nincs meg medvém sincs. Ja igen és farmaranyfám sincs.<#rolleyes>

Maximus4
Mondjuk engem nem igazán érdekel mi kell majd és mi nem.Én úgy szeretek játszani,hogy összegyûjtök mindent amit lehetséges ha tudom.Tõlem aztán ott porosodhat a raktárba de mégis a tudat,hogy van,az néha olyan jó😊

Na de ha egyszer az fog kelleni, hiány lesz a piacon és Slimdave halálra fogja magát keresni rajta!<#idiota>

Maximus4
Nem lehet tudni.Inkább ezek az állatok kellenek valahova szerintem,mint a karácsonyfagömb.Na az aztán tényleg fölösleges.

zmeor
minden ilyen akcióra beraknak egy új felesleges állatot, hogy legyen miért venni <#taps>

és a lényeg az hogy semmire sem kell õket használni 😊)

én ezeket azért nem veszem már

leszarom a konfigod...

De jó szmájlid van.DDD

Maximus4
Lett még egy borzlakom és egy medveól is
Vettem még 3-at reggelre😊

Maximus4
Te tudod,nálam már az egyik szomszéd kegyetlenül villog,de majd késõbb törlöm akkor.A megnyert cuccokat meg a kergére érdemes kirakni ha meglesz.

Ha engem kérdezel, tök mindegy, hogy bahama vagy tisztás, mindkettõn meg tudod magad szedni, ha csak a CSP-re hajtasz. Sõt, ha a költségeket nézzük, akkor a bahamán dupla a víz ára, és tisztáson pedig ahogy Maxi is mondta, ingyenes. Tehát ebbõl a szempontból 1-0 a tisztásnak!

Köszönöm a választ. Akkor még van kis dolom a 200 csillag eléréséig. 😊 De legalább tudom miért küzdök 😄

Igen megköszönöm ha lehetek szomszédod, de lehet fullos a listám. Bár van egy tag akit 2 napja jelöltem be fórumról és még azóta nem lépett be... De törölni még nem tudom. Amúgy is el kell utaznom vidékre szerdán és csak hétvégén jövök haza addig nem nagyon tudok aktív lenni. Idõm nem lesz rá nagyon. Gondolom ilyen inaktív új szomszéd meg nem kell 😄

A zöl pontért kivehetõ dolgok dekor elemek csak? Természetesen a csillag, a táp, a trágya, és ami engedélyezi a paszuly új szintjét ezeket értem. A többire gondoltam mint dekor elem.

Ez is egy baromság egyébként, bár magam ellen beszélek, de miért kellett hozzávágni azokhoz is 500 pontot akik semmit nem csináltak...? Jelen esetben én sem... Kicsit bántja az igazság érzetem. 😄

Maximus4
Szerintem a bahamának több értelme van esetedben,mert kellenek a szigetes növények,állatok.A tisztásnak egy elõnye van,hogy ott ingyen használhatsz vizet.
Ja és olvass vissza kettõvel,kérdeztem tõled valamit.

Kedves tapasztaltabb játékostársaim! Egy kis tanácsra lenne szükségem. Összeszedtem 35 csillagot.
Most nem tudom, hogy kiváltsam-e a tisztás 1. részét vele, vagy gyûjtögessem tovább szorgalmasan a bahami hozzáféréshez a 200-at. Nyiván ha nem költöm el most ami csillagom van hamarabb meglenne a 200 😊

Igazándiból az érdekelne a fejlõdés szempontjából mi a célravezetõbb?
Nálam a fejlõdés jelentése nem kifejezetten a gyors szintlépést jelenti, hanem azt hogy mi az a célterület ahol több csp-t tudok kitermelni piacra. A Bahamára egyáltalán nincs rálátásom ezért is kérdezlek titeket.

Lehet baromságnak tûnik hogy a csp-t elõbbre valónak tartom a tapasztalati pontnál, de ugy gondolom sok csp sok termékhez való hozzájutás. 😄

Pillangókról levették az üvegbúrát

Maximus4
Ha kell még szomszéd szólj,mert lesz egy üresedésem és felveszlek szívesen.

Én is,én is!<#eljen>

Most kaptam meg az 500 zöld pontot. 😄

500-at megkapom akkor a paszulyon kivûl meg lesz minden