Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BuriP
Múltkor pörgettem, kijött középre a buborék a nagy barkácscucc képével, és alá volt írva: " 2x nyúl " !!!
Nagyon nem éreztem magam átkúrva.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Alien69
Hehe, pont AZ a nyeremény, amit NEM (ismétlem, NEM!) lehet küldeni, cserélni. <#nyes>

én 1x nyertem fõnyeremény pörgetésbõl, mármint igazi fõnyereményt. vmi 700.000 bahama pénzt, ami még az átváltás elõtt volt, asszem 5 v 6x-os csp lett belõle utána 😛 <#beka3>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
Ha igazam lesz,cserenapon átküldöd A?S😄?S:AS?_DAS

csak vicceltem

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

A próféta beszéljen belõled! 😄

steam, origin: ACE_hun

Maximus4
Lesz egy farmaranyfád,érzem😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Mindenesetre én holnapra beizzítottam 3 különbözõ Gazdaköri feladatot, amiben pörgetés a nyeremény. kb. 15 db pörgetésem lesz, majd beszámolok róla hány 100 vizet meg trágyát kaptam 😊

Jobban jártál volna 700 XP-vel 😄

Alien69
De aki a tyúk ólat nem becsüli, az nem érdemel egymás utáni két pörgetésre 1-1 bájitalfát, pl. <#vigyor5><#nyes><#bee1>

Maximus4
Nekem sincs.Én is pörgettem már fõnyereményt ami tyúkól volt😛
Nem is hittem a szememnek,hogy lehetek ilyen szerencsés😊

Alien69
Én meg inkább nem is mondok erre semmit se, mert az esetek nagy többségében én is vizet, trágyát, csp-t, tp-t, és hasonlót pörgeteg, és néha beüt a fõnyeremény. Ergo, nincs okom panaszra. <#idiota>

Maximus4
A társai alatt ezeket értettem😊

én meg a szokásos két tyúkot/juhot/tehenet😞
szinte alig van más, az is legfeljebb víz, trágya, minimális csp

Nálam a 2 tyúk, 2 juh a menõ 😊
Maximus4
Továbbra is vizet,trágyát és társait fogom úgyis pörgetni😊

Különleges kerekkerék
Lesz rajta Farmarany fa 😊

http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showpost.php?p=3868791&postcount=90

Tartogassátok a forgatást.
Maximus4
A fejlécembe kiírtam,6-os.

És mi a piac számod?

Maximus4
Nekem sincs ne aggódj😄

Az király, már csak egy biznisz partnert kell találnom 😄

Maximus4
Simán.

Tehát lehet olyat csinálni, hogy pl. cserélünk sütit lekvárral úgy, hogy kirakom 1 Ft-ért, és Õ is kirakja ennyiért, én meg gyorsan megveszem, és õ ugyanígy?

Maximus4
Például.

Én a 10-es piacon vagyok. Van valaki esetleg még onnan? Mire jó ez hogy tudjuk? Van esetleg valaki akivel lehetne olcsóbban is kereskedni?

termel kedvesem vagy esetleg még olcsóbban vette meg és még így is keresett rajta😊

<#worship>

Be yourself, no matter what they say...

Basszus, volt kint vagy 100-ezer db kukorica 9-ért, az utána következõ legolcsóbb ajánlat 17 volt. Megvettem 4 adagot 40ezer db. 15-ért két pillanat alatt elment. A többit is meg kellett volna venni... 180ezret kerestem csak ebbõl a 40ezer db-ból... Ez valami cheater lehet? Hogy jöhet neki össze 100ezer db kukorica? És miért adja el ilyen hirtelen?

ToCsEk
új ajándék kód

bigcommunity

6óra állatgondozó, vetõgép, aratógép
3 csillag
15kata turbó trágya

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Én is azt kérdem..DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

"Ezmiez"??<#fejvakaras><#confused><#conf>

www.facebook.com/FarmeramaManiaOldal

érdekes bejegyzést irtak ide egy órája:

"Ti találkoztatok már ezzel? Nem vagyok valami jó német nyelvbõl, mirõl lehet szó?"

"Egy slogan generátor segítségével generálni kell egy oldalt, a saját farmerama profilodról, majd annak a URL-jét be kell illeszteni oda..)

Nah ezért az URL-ért jár a rakás cucc😄D"

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

zmeor
tehéntejem nekem sincs...

leszarom a konfigod...

SHADOWEYES7
kacsakatázom így meg van a napi 28 tehéntej és 28 tojás

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
7 tojás, és 7 tehéntejfám van 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Nekem is csak 6 van😄

Van már tehéntejfa is amúgy,de az nekem nincs sajnos

Csak legyen megint akció, veszek vagy 20 titokzatos fát, kíváncsi vagyok mennyi almafa, és mennyi tojásfa lesz belõlük...

megértelek, ha lecsappanna 23-ra a tojásfáim száma, én is felakasztanám magam 😄 <#duhos2>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Még csak be se cserélnék tojásfát, ha már verejtékes munkával gyûjtöttem össze!<#hehe>

na lassan mindenki bekaphassssa! mi ez a sok tojásfa!? tessék átküldeni nekem egyet, ha lesz rá lehetõségetek!
<#nevetes1>

grebber
Hm akkor úgy látom én vagyok az egyedüli aki szinte nem ad el a piacon semmit.

Next PC upgrade: 2022

Nekem 6 tojásfám is van

Cserenapon, ja, most én is ezt cisnáltam, többi farmomon mind elköltöttem a goldot titkos ólakra, aztán most majd csereberélek fára, amibõl több lett, pl. lett vagy 8 db lepke, de lett 2 medve, meg mókus, meg ilyan szarok, amik semmire nem jók... de valakinek ez kell.

arról már nem is beszélek, hogy volt event, amikor tojásfa szerepelt a nyeremények között - sõt, nem is egy...azt hiszem, a télen volt az az event, amikor a regisztráció függvényében kaptunk tojásfát
aztán ez a kis pimasz ott van a keréken is...<#whatever>

folytassam? baráti gazdától is kaphat az ember....horribile dictu...<#ijedt>

ejnye már...
nálam a legutóbbi titokzatos csemeténél, amikor újként jött be a gránátalma és a pisztácia, 4 fából kettõ pisztácia lett, kettõ pedig gránátalma...elõfordul ilyen
máskor meg veszek tíz fát és lesz belõle max. valamilyen xl-es
miért olyan fura, ha valakinek sok "különleges" fája van?

Maximus4
Szerintem nem.Én már várom az angórafát,birkagyapjúfát stb.<#idiota>

zmeor
nekem 20 db tojásfám van.
és van eladó kb 4000 db tojás. Nemrég adtam el 2-3ezret...

Sztem nagy hülyeség volt bevezetni ezeket a játékba élen a tehéntejfával együtt.

leszarom a konfigod...

1 milka? Csak a 3 db duci denevérhez kell 1 milka.
És akkor az még csak az 5. szint. A 3 vaddisznó az még 780ezer, A szilaj bika meg 230ezer. Tehát cirka 2 millióból meg lehet csinálni, mert máshogy esélytelen, még a 3 duci denevér is... SZóval gyûjteni kell, rengeteget...

Jó, ebben igazad van, ha nagyon felmegy az ára, pl. 3000-ért a kecsketej, akkor ott már nem éri meg a széna termelés. Viszont ahhoz meg kell csomó kecsketej farm, ami meg mondjuk sok alkatrész...
De pl. én most a Gazdaköriket akarom megcsinálni. pl. "A gazda sorsa"
Már az elsõhöz kell 4500 gomba 4500 mogyoró, meg 1250 karalábé. Ha kiszámolod, 4 db gomba 1 területen vízzel 10.4 óra alatt terem meg. Ugyanennyi idõ alatt, ha szénát, vagy kukoricát termelek, és azt eladom legolcsóbban, abból majdnem 7 gombát tudok venni. És a legtöbb hosszú növénynél így van. Persze amikor ezek a gazdakörök bejöttek, gondolom iszonyat felment a Rókagomba ára, meg a többi hosszú növényé, de ez most már elmúlt.

Ez hülyeség...azt kell termelni ami a legjobban éri meg. Termény mindig nagyon megérte, most esetleg a nagy érésû növények (rozs és felette). Ergo ha valami olyan kell, amit nem termeltél és meg kell venned akkor olyat kelljen, ami olcsó. Te meg a saját magad által termelt drágát adod el, ez pedig egyértelmûen pluszban jön ki... A szénát hiába adod el, ha mellette kecsketejet kell most 3ezerért venned / darab. Teccik érteni?