23542
-
#19293 én eladtam mind
nem lesz 3. forduló ugye? -
#19292 Mert a BP-t egy pénzéhes lehúzos bandának tartom és ezek az eventek nem kivánják meg hogy rá költsön bárki is valódi pénzt!
-
ACE #19291 Szerintetek érdemes a csatnit tartalékolni? Fel fog menni az ára, vagy inkább le az új rendszer után? -
ACE #19290 És abban mi lenne a jó ha lehetetlen? Abban meg pláne nincs kihívás... -
Jozi1974 #19289 Nekem már ez is olyan volt, még nem vagyok kész. Bár 2 óra és meglesz, de ha tudom hogy ilyen nehezen megy, el se kezdem.
-
#19288 Akkor meg az lenne a baj:D -
#19287 Lassan öszeszedhetnék magukat és olyan eventet is csinálhatnának amit szinte lehetetlen teljesíteni.Mert ezekben a mostani hurkákban semmi kihivás! -
#19286 én már megcsináltam a barkácscuccos feladatokat, de majd körülnézek hátha van még :) -
ACE #19285 Na, 40 fából csomó sima fa, XL-es fa (XXL-es egy darab sem) 4-5 db Tojásfa, 2 db Bodza, 1 XL-es szivarfa, meg 2 karácsonyfa, ami említésre méltó... átverve érzem magam, főleg amiatt mert XXL-es fa egy darab sem jött... -
#19284 Gratula a bodzásoknak:) -
#19283 -
random001 #19282 Amikor már kiválasztotta melyik mesterséget szeretné űzni, onnantól kapja felröppenőben, függetlenül attól hogy szerszámok hiányában még az épületet nem tudja megépíteni. -
#19281 az a baj, ha nincs pésége akkor addig só sem repül fel szerintem..
amugy ne aggódj a végén annyi barkácscuccod lesz, hogy már a füleden jön ki. -
random001 #19280 Hali. Nekem is ez volt a problémám mert kb 2 hónapja kezdtem a játékot, és amikor lekvárfőző építéséhez értem azt hittem sosem lesz meg amit kér.
Átnéztem a gazdaköri feladatokat, és célirányosan azokat csináltam ami adott barkács cuccost. Így egy nap alatt meg is lett a lekifőző. Ajánlom neked is.
De amúgy nem sürgős megépíteni, mivel ha csak a felröppenő sóból kell majd gazdálkodnod mint pék akkor nem baj ha gyűlik mire felépül, mert 100-200 só mint darabszám az semmi. Ha ma felépíted az összes sód el tudod füstölni se perc alatt úgyis amit eddig összeszedtél. Persze más az ábra ha veszel sót FA-ért :)
-
Gólya #19279 kérd meg a szomszédaidat, hogy barkácscuccot küldjenek - vagy vegyél a gazdaboltban...:)
egy csemetére volt aranyam, bodza lett belőle:D -
#19278 srácok, tetőcserepet meg tégláz hogy lehet gyorsan sokar szerezni??
Elkezdtem a pék mesterséget és ez az utsó feladat 500 tégla, meg 500 cserép, de minden betakaritásnál csak egykét darabot ad, igy sosem lesz meg, 5letek? -
#19277 Event kész!
Lett 1 bodza fám... -
ACE #19276 Na vettem 40 db-ot, holnap megmondom mi az ami ért is valamit... -
#19275 :D
jó így már értem -
random001 #19274 XL-es diófa...
Azok a fák amik csp-ért is megvehetők mind tüzifa :D De lehet a szóhasználat nem ismerős neked. Más szóval tűzre való fa. :D Tudod amit a kandallóba raknak. -
#19273 az mi?
tüzifa -
random001 #19272 Kettőből lett egy szivárványfa ( persze volt már egy... ) meg egy tüzifa.
-
ACE #19271 Bodzafa, vagy mi, az az új fa. -
#19270 Én berágtam a múltkor nagyon mert fos fákat adott, de azért most kezdetnek vettem 6-ot.
Amiket írt, hogy utolsó alkalommal lesznek ilyen fák azon kívül van valami újdonság? -
random001 #19269 Én kő kemény 2 azaz kettő darabot vettem :D
Tudnék többet is de nem hat meg. A piacra termelek, mindig adott terméket, ha meg kell valamelyik fa termése akkor max megveszem. A gazdaköri feladatokhoz is mindig veszem a cuccost. Lehet nem jó taktika. :D -
ACE #19268 Ti mennyi fát vesztek? Nagyon gáz ez az akció, hogy csak kacsa kata akármit adnak hozzá, ha többet veszel, legalább kevesebb goldot kellene értük adni, akkor meggondolnám a 60db fát, de így... sokat nem érek vele ha minden szomszédom kap trágyát... -
gettobuxa #19267 hát én még 1 melót nem csináltam meg... indítsam el, aztán hátha ráérek jönni aratni? inkább bele se kezdek... holnap meg jóidő, inkább a strandon sörözök :) max hajnalban v északa megcsinálok 1-2-t, de ahogy elnézem, az is necces lesz -
#19266 igen a fanatikusok, azok már csak az újdonság miatt veszik :D
de én már leálltam az feles ólas és felesleges fák vásárlásával. potom pénzért meg lehet venni a piacon őket -
#19265 Mindegy,hogy bokor vagy sem,szerintem ismét egy fölösleges termék kerül be a játékba,de a lényeg,hogy költsd a pénzed:( -
#19264 a bodza nem bokor? Egyébként a meggyet valahogy kihagyták eddig... -
random001 #19263 Titokzatos csemete akció
Az akció 2012. június 16. (szombat) 10:00 órától, 2012. június 18. (hétfő) 11:00 óráig tart.
A titokzatos csemetékből most egy újabb fa is kifejlődhet. Ez nem más, mint a Bodzafa
----------------
A mostani hétvége is tartogat meglepetéseket hiszen újabb akciók érkeznek hozzátok.
MEGA TP nap
Az akció 2012. június 16. (szombat) 10:00 órától, 2012. június 18. (hétfő) 11:00 óráig tart.
-
#19262 jah nekem se...
ezek közül az egyetlen értelmes, (bár nem kell sehova) a barackfa volt. -
#19261 Ezekből pont nem kell semmi:) -
random001 #19260 Bizonyára olvastátok már, hogy a hétvégén titokzatos csemete akció lesz. Ez annyira nem újdonság, hiszen időközönként megrendezésre kerül ez az akció.
A jelenlegi lesz azonban az utolsó alkalom arra, hogy néhány fát beszerezzetek, mert azok többé nem fejlődnek már ki a titokzatos csemetékből.
Ezek a fák az alábbiak:
Barackfa,
Tavaszi fa,
Szivárványfa,
Ginkófa,
Magnóliafa. -
#19259 Kész az event:) -
#19258 Az ilyeneket én is nagyon utálom.Le se sz@rják mennyi az utolsó ajánlat,ő kirakja amennyit felajánl neki alapba és kész.Volt már olyan,hogy csak egy hajszál választott el attól,hogy írjak egy ilyennek -
#19257 kecsketejes feladatba, ami jön majd, mint mindig -
#19256 hova dobálod be? -
#19255 nah végre!
azt hittem már sose lesz bevezetve.... multkor feltankoltam belőle jópárral, most kiegészítettem 770 db- ra :D
miután bedobálom, eladom horroráron a maradékot -
#19254 annyira idegsít, hogy a sok marha egyesével teszi a piacon a termékét és totál leveri az árakat mert nem lapoz aki eladni akar hanem megnézi az első oldalt és ő 10 egységgel kevesebbért teszi ki
ez így ismétlődik oldalakon át