Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Írták is fórumon hogy szar, de ez azért kurvajó, én 10 pörgetést csesztem így el a semmire...

steam, origin: ACE_hun

Na most már jó lesz!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nálam viszont bugos az egész kerék.3 forgatást is vettem,és mindegyiknél plusz pörgetést kaptam,majd el is tünt a pörgetési lehetõség.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SHADOWEYES7
falugazdász farmomon ez lett 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

zmeor
nah harmadszor is kipörgetem és citromfa lett 😞(<#nemtudom><#nemtudom>

leszarom a konfigod...

zmeor
5 pörgetésbõl 2x is sikerült a fõnyereményt elérnem. Bájitalfa és +50% csp lett 😞(((((((( pedig 5bõl 2!!

leszarom a konfigod...

Maximus4
Tényleg az a baj,hogy minden a pénzrõl szól.Legalább annyi gerinc lenne bennük,hogy valamit ne FA-ért lehetne venni.Például most amíg tart ez a kerék dolog,mondjuk 1000 CSP-be kerülne + pörgetést venni.De ezektõl ilyet nem várhatunk😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nem azokra gondoltam akik játsszák , hanem akik készítik. Direkt úgy csinálják hogy nehogy nyerjél csak fizess.
Ez egy szórakoztató játék lenne , mégis inkább kezd idegesítõ lenni a készítõk hozzáállása.
De ha úgy értetted, hogy a BP, aki a játékot készítette, úgy nem.<#vigyor4>

Be yourself, no matter what they say...

Neked is hasonló jókat...<#violent><#gun>

Remélem akik csinálják a játékot olyan szerencsések lesznek az életben, mint amilyen ez a kerék.
Szemmel láthatóan csak pénz lehúzás.
Maximus4
Nekem 2 forgatásom volt.

1. szupertrágya 2db.
2. +2 pörgetés
3. +2 pörgetés(amibõl nem kaptam meg egyet sem)

Jól sikerült😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Még 5-öt pörgettem:
1x barkács, 1x bájital, 1185 CSP, 553 CSP, 1x bájital.
Nesze neked csodakerék...

Csodálatos ez az új kerekkerék, amit eddig nyertem:
25x Kaki, 2xTyúk, 5 Kacsa kata trágya, 1 Barkácsdoboz, 4x szupertyrágya, 1x szupertáp, 2x szupertrágya, 790xp, 10 só, 2x szupertrágya, 1185 CSP.

Szuper, nem?

zmeor
tõlem megvették

leszarom a konfigod...

És azt nézted hogy veszik is-e? Mert nem mind1, hogy kirakod 320-ért, amiért fizetsz 32-ezret, majd utánad még kiraknak 3-an olcsóbban, de senki nem vesz, akkor azt a 32ezret is buktad...

zmeor
tökmind1 miért, annyi a piacon, ezért megéri tenyészteni

leszarom a konfigod...

De csak a paszulyért, amit ahhoz kell csinálnod hogy elérd a paszulyt.

zmeor
nálunk egy barna egeret vagy mi a francot 320-ért árulják.

leszarom a konfigod...

SHADOWEYES7
miért?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

zmeor
sztem mióta paszuly van, azóta megéri boom-ozni

leszarom a konfigod...

A szupertápot az ember most már csak tenyésztésre használja, van belõle 650, legalább valamire használjam, ha már úgyis csak áll. Sima állatot etetni meg sajnálom vele...

Jó, én is elõször az "olcsóbban" kivitelezhetõ gazdaköriket csinálom meg, de ha már nem lesz más csak azok, meg a licsi... akkor mit csináljak...

Maximus4
Mert nem látom értelmét.Ráadásul olyan sok állat kell hozzá és persze az ikres dolog amikor próbáltam sosem jött össze úgy ahogy számítottam rá.Inkább eladogatom ilyenkor a sima állatokat a piacon amik kellenek hozzá.A gazdaköri tenyészes feladatok sem mozgatnak meg,ami volt azt beadtam,de ennyi.

Miért nem?

Maximus4
Én szinte sosem baby boom-ozom😊

Francba, hogy ilyen durván nehéz megszerezni a denevér tenyésztést... Én sajna nem játszottam, amikor az az event volt, ahol meg lehetett szerezni, így egy csomó éjjeli növény kell hozzá. Egy éjszakai alatt nem is lehet megcsinálni, még csatnival sem. Esetleg ha szupertrágyázok, lehet az lesz... 😞

Maximus4
Baby boom!

Az akció idõtartama:

Kezdés várhatóan: szombat, azaz 2012.05.26, 10:00
Vége várhatóan: hétfõ, azaz 2012. 05.28, 11:00

Nektek sem mûködik a fórumon az azonnali E-mail értesítõ?

Maximus4
Technikai okok miatt a kerék akció ma nem kerül elindításra, a kezdés holnapra várható.
Pontos információkat ugyanitt teszünk közé, ahogy megkapjuk õket.

MIért nem lehet küldeni pörgetési lehetõséget ajándékba? Az lenne ám csak a kafa!<#finom>

Vettem piacon 😛

Maximus4
Hidd el,én lennék a legboldogabb ha már ott tartanék😊

😛

zmeor
<#banplz>

leszarom a konfigod...

Maximus4
Ok.Mindjárt küldöm csak várj egy pöppet,mert gyorsan összeszedek 25 ezer tp-t,hogy elérjem a 4. szintet a lekvárfõzõbe és akkor tõlem mehet a buli A:S?DAS😄?A_S😄

Aha, Almás répásat

szuper !

köszönöm a segítséget !!!!!!!!

Molnár Imre

Maximus4
Szia!

Itt is kereshetsz szomszédot.

üdv mindenkinek !

Kérlek javítsatok ki ha tévedek ! Hozzászólások alapján arra következtetek , hogy itt nagy multú farmerama játékosok vannak !
Szükségem lenne egykét barátra ahoz hogy a kergekert õõõõõ... azt hiszem az a neve kitisztúljon a gyomtól kõtöl homoktól !

Ha tudtok segíteni ! Elõre is köszönöm

Játék adataim : Gazda : binya

Molnár Imre

Maximus4
Mit küldjek?Csatnit?

Nincs kedved küldeni nekem egyet ajándékba? Ha bejön a dolog, visszakapod, és kapsz mellé egy töklekvárt is, na? 😊

Kéne valami statisztika hogy milyen növény fogy a legjobban...

Szénát fogok ültetni. 😊 A gond csak az lesz, ha kirakom azt a sok szénát a piacra, tuti lenyomom az árát...

Maximus4
Avass be😊

Ma úgy döntöttem hogy veszek almás répás csatnit. igaz 130ezerbe kerül, de kiszámoltam hogy sokkal többet fogok vele keresni...

Mondjuk azért, mert ha véletlenül még kérik is valamibe, akkor nem 6800 lesz, hanem 16800. Tehát ha valaki tudja, hogy akkor se lesz medvéje, akkor megérheti neki..

Maximus4
Az a rendelési bónusz számlálója.

jojo
Mi van most 182 órán keresztül még?

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

6800 pénz egy medve a piacon.. csak azt nem tudom, hogy miért venné meg bárki is? <#nemtudom>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!